Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 9:59:34
|
|
|
|
tjaga
|
Dobro jutro, sem še vsa zalepljena, ker smo imeli pestro noč. Tamalo revše se je zbujalo na pol ure in vsakič je bilo seveda potrebno vstat, da smo jo pocrkljali in ji pomagali. Zdaj pa spi. Pa oči tudi, tavelik sestavlja hama perlice, jaz pa sama sebe. Dulci - sem preventivno razmišljala, da se mi zna kakšen dan zgoditi kaj neprimernega, tako kot recimo včeraj in sem kupila marmelado BS Natasa77 - hitro na stepper, jaz bom šla na orbitrek, samo kavo spijem Vsem pa želim uspešen dan. Ja pa moram povedat, da okrog trebuha ena rezervna guma manjka, druga pa je začela spuščat. Ko bom šla na dopust, bom morala fajn paziti, da ne potonem, do zdaj so me šlaufi gor držali.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:00:42
|
|
|
|
lelaval
|
Včasih mi ful motivacija pade ko se pogledam v ogledalo pa vidim kolk maš še za zgubit Kje je še April Tajda - april bo hitro tu, kil pa ne bo Natasa - ti pa se spravi že v eno stranko (lahko magari samo in ), drugače ne boš nič "koščena" v poročni obleki.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:01:51
|
|
|
|
lelaval
|
Ja pa moram povedat, da okrog trebuha ena rezervna guma manjka, druga pa je začela spuščat. Ko bom šla na dopust, bom morala fajn paziti, da ne potonem, do zdaj so me šlaufi gor držali. Tjaga, da ne boš s tem stavkom kateri zbila motivacije
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:03:30
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Ja pa moram povedat, da okrog trebuha ena rezervna guma manjka, druga pa je začela spuščat. Ko bom šla na dopust, bom morala fajn paziti, da ne potonem, do zdaj so me šlaufi gor držali. Tjaga, da ne boš s tem stavkom kateri zbila motivacije Upam, da ne, ker to naj bi bil stavek motivacije. Sploh pa bi bila vesela, če bi me kakšen postaven mladenič iz vode vlekel .
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:06:59
|
|
|
|
Erdbeere
|
Evo se spet pokorno javljam. Vagala se bom 1/mesec....da bo bolši občutek, ker se ne držim llih čisto vseh pravil...pridem prepozno iz službe da biimela kosilo in večerjo in imam samo kosilo...po moje je tud to mal narobe, čeprav kg so že šli dol in tudi počutje je že boljše. Danes je pa za mene najljubši dan - SADNI DAN. Komaj čakam, samo problem je ker moram za moje srčke pa vseeno skuhat. Lepo se imejte, izgubljene kg pa napišem 2.2.2008...ker sem začela 2.1.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene na stepperju. Zraven čekiram RR in treniram ritne mišice.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:31:54
|
|
|
|
nina166
|
LOČEVALNA Pozdravček! Jaz pa sem včerja grešila na veliko. Smo šli na kosilo k tašči in sem seveda jedla, kar je pač bilo za kosilo, sem mislila da pa zvečer ne bom nič. Potem pa pridemo domov, gremo pogledat še k mojim staršem in sta imela ene kolege na obisku, pa so jedli take dobrote, da se nisem mogla upret...tako da sem včeraj pogrnila na celi črti Danes bi mogla imet OH, a sem se zaradi včerajšnjih grešk odločila, da ga preskočim in imam danes samo SADJE. Sem pa se danes šla stehtat k kolegom, doma so šle baterije na vagi in morem kupit nove. Sem se med prazniki kar lepo zredila Zdajle sem bila že 20min na orbitreku...sliši se malo, samo za mene je pa kar veliko natasa77 kako ti gre stepanje? lepo se imejte in naj vam jutri vaga pokaže čim večji minus
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina166 natasa77 kako ti gre stepanje? Še vedno v pogonu. Pa še mulček mi pomaga. Se je uštulil zraven. Samo ni lažje, ampak težje.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval drugače ne boš nič "koščena" v poročni obleki. Joj, nehajte že s tem. Kind lady, jaz te bom za ušesa. Zdaj sem še mojemu omenila, kaj se greste na tej temi, pa še on, ja saj ne bi bilo slabo. Jaz pa taka zaprisežena neinnebomseporočila.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:48:29
|
|
|
|
tjaga
|
Natasa77, si predstavljaš, da bi ti šle vse na tej temi za družice. Take poroke ni bilo v vsej zgodovini. Same suhljatke ob tebi. Za poročno darilo pa nov stepper, ker bo tale, ki ga imaš zagotovo pregorel .
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljš da kr naš piknik izkoristim, pa bo. Sem pač Gorenjka.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ti kupim za poročno darilo baletne copatke, takšne ****iš
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:51:40
|
|
|
|
dulcinea
|
Jst imam že v podpisu link do Montignaca, tako da ne bom pisala na keri dieti sem.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, kolk vas bom pohrustala.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Beljakovinska Samo na kratko.Danes sem si skuhala lonec zelenjavne juhe, ki jo bom jedla cel dan, da se malo spucam od mesa.Do danes ni bilo greha nobenega.Ker, če jaz naredim greh, potem se ne ustavim, zato se brzdam. Jutri je uradno tehtanje Lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 10:56:56
|
|
|
|
Špelca21
|
Joj ve pa ste čveke. Dva dni me ni gor pa mam took za prebrat, da se mi kr vrti. No v glavnem vsem "sotrpinkam" za voljo, za že izgubljene kg,... Jst sm mela pa v petek pa včeraj faks tako, da sem jedla bolj malo, včeraj je bil pa še tak zoprn dan da sem pol popoldne doma skoz samo okol hodila pa omare odpirala sam sm se vzdržala pa sem šla rajš za 1 uro pa pol na fitnes in je blo prov fajn, razmigala sem se ful, da me dans vse boli pa še na hrano sem nehala mislit. No vsem želim eno lepo nedeljo, kljub slabemu vremenu.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 11:02:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Še copatke pokažem ročno delani.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 11:04:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bom več prijazna. Od danes naprej Tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 11:51:32
|
|
|
|
Anuška79
|
Ojla! Meni je pa danes čist motivacija padla. Sem se po parih dneh zvagala pa pokaže isto kot na začetku hujšanja - pa jem manj, sladkarije sem črtala, pojem bistveno več sadja, pijem več, hodim na pilates in, če ne dežuje, na dooolge sprehode s hitro hojo, potem pa tole. Saj počutim se precej lažjo, sem polna energije, ampak kg pa ..... Razmišljam, da se nekaj časa ne bi vagala. Ma kva pa vem. V glavnem čist sem
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 11:54:32
|
|
|
|
tjaga
|
Nikar obupat, mi smo s teboj, ti pa bodi z nami
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 11:55:26
|
|
|
|
frufru
|
manžri , manžri čokolade, danes zjutraj -0,4kg Anuška, ti kar nadaljuj, men je šlo tudi prvi teden gor, učinek pride zgleda z zamikom
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 12:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji načrti:
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 13:57:39
|
|
|
|
*pepelka*
|
11. dan na ločevalni naj bi potekal takole Z: 2 mandarini kavica K: testenine s paradižnikovo omako V: nekaj sladkega vmes pa veliko vode in čaja
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 15:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja telovadba
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.1.2008 16:14:18
|
|
|
|
Sash
|
Kako ste kaj punce? Mene malo ni blo, saj sem bila brez neta, ampak hujšanja nisem opustila. Še vedno sem na ločevalni in mi uspeva . Rezultat bo znan jutre ko se stehtam. Upam, da pokaže kako kilco manj in bo volje dovolj za it še naprej. Sej tudi drugače ne mislim obupati. Lepo se mejte in danes je moj OH dan....Komi čakam torticooooo ...Jutre pa sadni dan.. ampak bomo preživeli.....
|
spanje dojenčkanataly33Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?DA (
40%)
NE (
60%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!