Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je Donat spravu na operacijo
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:05:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dorči Kapo dol Jest bi bla čisto crknjena ,pa brez moči če bi tako malo papcala,al pa preveč Meni pa ravno tako skupinsko hujšanje daje energijo. Evo, sploh nisem več lačna. Pa že drugi čaj pijem.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:09:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vam pridružim ,ko zberem moči,pa najdem ustrezno dieto.Sicer sm dva dni jedla za zajtrk samo sadje ,pa sem se počutila takoj lažja.Pol me je pa premagalo pa sm jedla kot slon.Mam pa doma tisto knjigo tudi z ogljikovimi hidrati si lahko zasvojen pa bom probala če deluje
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:09:30
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Dorči Kapo dol Jest bi bla čisto crknjena ,pa brez moči če bi tako malo papcala,al pa preveč Meni pa ravno tako skupinsko hujšanje daje energijo. Evo, sploh nisem več lačna. Pa že drugi čaj pijem. Naj bo cilj avdicija za baletke.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:10:01
|
|
|
|
snorlax
|
Ja, super knjiga. Polna resnic.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
A pol se mi splača po njej hujšat??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2008 20:13:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:14:28
|
|
|
|
snorlax
|
Bravo živka!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:15:27
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Živjo punce, kok ste napisale. Sem že doma, prišla sem malo pozno, ampak sem vseeno jedla. Na izpitu mi je kar šlo, rezultati čez dober teden, sporočim. Hvala za pestke, očitno je pomagalo. Živka
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:18:48
|
|
|
|
snorlax
|
Dedci so prišli domov. Konc luštnga. Se beremo. Držte se, bejbe!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:19:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Živka
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Živjo punce, kok ste napisale. Sem že doma, prišla sem malo pozno, ampak sem vseeno jedla. Na izpitu mi je kar šlo, rezultati čez dober teden, sporočim. Hvala za pestke, očitno je pomagalo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2008 20:24:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2008 20:24:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:30:08
|
|
|
|
srursa
|
Punce eno vprašanje. Ali lahko imaš ločevalno dieto, če še dojiš? Hvala.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:31:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Punce eno vprašanje. Ali lahko imaš ločevalno dieto, če še dojiš? Hvala. Jaz nisem mogla, ker mi je mleka zmanjkovalo. Sem pa slišala od drugih, da so pa lahko. Najbolje, da probaš, pa boš videla.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:35:55
|
|
|
|
PI_KA
|
zdravo punce. kar pogosto spremljam tale forum in sem z decembrom začela z ločevalno...rezultati so bili kar očitni...sedaj je bilo pa tu novo leto in je bilo preveč teh dobrot (zlasti cukra):(..zdej pa ne najdem več motivacije za naprej....heeeeeeeeeeeeelp
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:37:06
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Kaj je to podpradek? podBradek sej sem hotla popravt pa mi je rr zaštekal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2008 20:47:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:56:09
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Donat deluje Jaz sem ga v nedeljo spila skor liter pa tud enkrat nisem šla... Pa še toplega sem pila, ko naj bi bolj pomagal.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 20:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Me je preveč odvajalo ,sm krvavela.So me mogli rezat na debelmu črevesu,ker sem od bolečin umirala.Donat sem pila po zdravnikovem receptu,za odvajajnje
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 21:11:05
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Dorči, ta je pa huda! Dons ste ga pa fajn sračkale tle gor.... BTW - za nagrado za izgubljene kg si bom privoščila snickers sladoled!!! Drugače pa sem se danes čisto držala jedilnika! Zdej pa mirim želodec z metinim čajem. Jutri pa jovo na novo...
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 21:28:44
|
|
|
|
Barbs
|
Lahko noč, grem kar spat.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 22:00:25
|
|
|
|
kai1
|
Dons, pa velik serjete tlel na rr. Mene tudi tole skupinsko hujšanje pokonci držin in ful motivira. Danes sem bila pridna, vse po pravilih Se slišmo jutri. Čav, čav
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 23:27:22
|
|
|
|
lelaval
|
Punce eno vprašanje. Ali lahko imaš ločevalno dieto, če še dojiš? Hvala. Jaz sem, pa sem še vseeno imela mleka za izvoz . " 2 leti nazaj, ko je najmlajša dopolnila 6 mesecev, sem začela z ločevalno (6 mesecev sem izključno dojila), potem pa sem ji začela dodajat GH, pa sem začela z ločevalno.
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?