|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 5.1.2008 20:09:18
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady O tukaj se pa nekaj dogaja Jaz spijem 3 litre vode.Hodim ogromno lulat, ker če piješ moraš tudi lulat. Barbs morda premalo odvajaš? Drugače je tudi mene enkrat ko sem hujšala bolelo pri ledvicah, pa mi je zdravnica rekla, da se pri hujšanju malo povesijo ledvica, ker jih ne obdaja več toliko maščobe Drugače sem pa pridna in ponosna, da sem pregurala prve tri dni. Zdaj bo pa šlo kot po maslu Kind lady, sicer bi bila zelo vesela, če bi bil razlog bolečih ledvic ta, da jih ne obdaja več toliko maščobe, ampak po treh dneh hujšanja močno dvomim, da je razlog manjkajoči špeh Lulam tudi, saj sem dobesedno ves čas na wcju (imam menstruacijo, ravno v četrtek sem jo fasala, tako da je res kar malo težko ). No, da ne bom jamrala;mogoče bi blo fajn, da si dam kako pregreto cunjo okrog, pa da se vležem, bomo videli. Lahko, da sem se tudi kaj prehladila, ker tacam okrog v športnih copatih Jaz mam zdaj malo krizo, mislim, da bom pojedla pet zelenih oliv. Še vedno bolje, kot da si spečem toast, a ne? Držte se, tolažim se, da bo jutri že četrti dan - opažam pa še nekaj - ko sem bila mlajša, mi ni blo nič usekat kako dieto in tudi zdržat, sploh se nisem toliko ukvarjala s tem. Zdaj me pa na cajte kar mal zvije in si rečem " ah, saj je vseeno, teh par kil gor al dol".... potem pa pomislim na poletje, na motor, pa na korenček kavbojke in se vgriznem v rit.
|