|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 14:54:03
|
|
|
|
Barbs
|
Živjo, na hitro, kaj več pa zvečer - moram na zrak, da me bo zeblo in da ne bom mislila na sladoled po kosilu. Danes sem zgodaj vstala, najprej sem pojedla en kivi, nato sem se šla tuširat, mal vagat , nato pa sem si privoščila veliko kavo z malo mleka, itak da bs. Nato smo imeli ene dirke zaradi gorilca za centralno in sem pozabila zajtrkovat, pa tudi čaj pit. Okrog enajstih sem bila ful lačna (čudno, a ne) in sem pojedla košček samostanskega sira in en ostanek zelene paprike od predvčerajšnjim (se mi zdi, ker ni bla prav preveč mlada videt...) Za kosilo sem ostalim pripravila pravo pojedino (govejo župco, svinjska rebrca iz pečice, krompir v kosih, solato z jajcem...), mene pa je pograbila neka huda trenutna dieta in sem si zanalašč na vodi ( ) skuhala zmrznjen osličev file. In potem me mož maltretira, da lahko jem rebrca in da sama sebe mučim - pa se nisem dala - sem lepo pojedla ribo, pa solato zraven, pa por in čebulo iz juhe (korenja pa ne ). Pa še fajn se mi je zdelo, ker so me vsi pomilovalno gledali Pol ure sem bila sita kot boben, to pa je tudi vse. trenutno se počutim, kot da danes nisem še nič jedla, sploh po zadnjem obisku veceja. Zdaj gremo ven, ker se mi mota po glavi limonov sorbet, ki ga imam v skrinji še od novega leta. Ko pridemo nazaj bom pa zmazala eno rdečo grenivko - rabim nekaj svežega in sočnega, od tega sira in rib in mesa se mi bo skravžlalo. (tako kot včeraj zvečer, ko sem med filmom morala pojesti nekaj oliv - bemti grda navada mlet pred Tv.... ) Bodte pridne, se beremo zvečer, jutri zjutraj pa ZARES vaga , zame pa kar zanimiv dan, ker bom pila uno brozgo Das gesunde plus.... Glede čiščenja jeter (to sem že jaz nalepila pred enim tednom nekam, pa ne vem kam) - prijatelj od moža je to probal novembra in je rekel, da pali. Predlagam, da če je še katera za, se dogovorimo kateri dan, nakupimo to sol in grenivke in se skupaj poženemo v sračkanje.
|