Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 16:58:12
|
|
|
|
crci06
|
berem, berem, že 1 uro berem, če mi boste kaj v vzpodbudo in potem pridem do KOKOSOVIH KOCK!?!?!? Jaz sem bila lani 1,5 meseca na ločevalni, takrat je šlo -5 kg, AMPAK sem vse dobila nazaj zdaj bi pa rada spet, da bi jih šlo vsaj tolk dol in se odločam, če bi jutri spet začela polovičko 90-dnevne Zmanjkalo mi je izgovorov doma pa še UF sladkarij.... Za v tabelico pa lohka napišete tudi vseh 15 kg, ki jih moram spravit dol, bomo hitreje do 1 tone prišle no ne, 10 je dovolj. sicer pa zgleda da res pol RR-ja hujša, ostali nicki so pa tisti, ki jih imajo eni po več Pa ga imamo - ljudsko štetje
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 17:11:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj berem, berem, že 1 uro berem, če mi boste kaj v vzpodbudo in potem pridem do KOKOSOVIH KOCK!?!?!? A kremšnite si pa preskočila?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 17:26:14
|
|
|
|
Barbs
|
Grenivka me je čist potolažila - na sorbet niti ne mislim več. Sem se nadihala zraka, pa še cunje sem zrihtala bolj ali manj. Zdaj malo tapkam, otroci pa pečejo mafne in me niti ne gane, ker diši po bajti. Čist res. Ful sem ponosna nase (zaenkrat). Upam, da ponoči ne bom LARA Ne vem pa, kaj naj danes večerjam, sem čisto brez idej
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 17:56:34
|
|
|
|
jer.za.
|
Se še jaz malo na hitro javim. Sedajle sem prišla s 5 km sprehoda-hitra hoja. Danes sem jedla še normalno, no od sedajle naprej nič več. Od jutri dalje pa ločevalna, skupaj z možem. Vidim da ste zelo pridne-tako v pisanju kot v zgubljanju kg . Nič, otroci kličejo, šibam............
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 18:24:04
|
|
|
|
*pepelka*
|
Jaj, danes pa tudi mene nekaj lakota daje, pa saj ni nič čudno, če pa sem že od zjutraj na sadju in zelenem čaju. Upam, da bo šlo tudi v prihodnjih dneh vse po maslu, saj bi se res rada znebila odvečnih kg.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 19:22:58
|
|
|
|
tjaga
|
Punce mi smo pa ravnokar z drsanja. Eno uro in pol , noge me bolijo, ima katera rezervne? Sem si kar dala duška in sem se tudi fajn našvicala. Sicer sem lep čas oklevala, ker se zaradi operirane hrbtenice bojim padcev, danes sem se pa skorajžila in evo, bilo je super. Aja pa šesto uro sem zamudila, od kosila nisem nič jedla. Samo eno kavo sem spila. Mogoče bi lahko malo sira, kaj pravite?
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 19:28:40
|
|
|
|
paris
|
Hojla, opazujem vas, nič bat! Dajmo punce, dajmo punce, go, go go!! Tjaga, jaz bi namesto tebe raje kakšen kos sadja, kot sir.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 19:33:58
|
|
|
|
mayy
|
Zaenkrat sadni dan uspel, pojedla 3 jabolka in spila sok treh pomaranč. Lačna sem pa ko hudič, komaj čakam jutri.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 19:44:49
|
|
|
|
kai1
|
ojla Za danes sem zaključila s hrano. Uspelo brez prekrškov. Z:2jabolka, jogurt M:/ K:juha, puranji zrezek, solata, kava M:sir V:rukola z šampinjoni in jajcem dejmo punce, jutri je tehtanje, ne pozabite.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 20:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer Prišla sva z obiska, kjer so ponujali svega i svašta. Pa sem pojedla malo pršuta in oliv, seveda brez kruha.Zraven pa popila pol litra vode.Vse sladkarije sem odklonila Jutri pa tehtanje
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 20:32:04
|
|
|
|
natasaom
|
čer!jest sem tud pridna-kljub temu,da pečemo palačinke,dobivamo čokolade in potico... za kosilo smo imeli pečen krompir in perutničke-jedla sem samo meso in solato ..včeraj sem skuhala vampe pa ne vem,če lahko to jem ..moram mojo mentorco vprašat ..vagala sem se pa tud že in sem zadovoljna-povem jutri uspešno hujšanje
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 20:41:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo še odgovor od mentorce Vampe zgostiš z moko, zato odpadejo. Edino, če jih nič ne zgostiš, daš samo veliko čebule. Pa pridna si, sedi 5
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 20:41:24
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Dober večer Prišla sva z obiska, kjer so ponujali svega i svašta. Pa sem pojedla malo pršuta in oliv, seveda brez kruha.Zraven pa popila pol litra vode.Vse sladkarije sem odklonila Jutri pa tehtanje To je karakter . Jaz sem pa vseeno en košček sira (3,5 dag, če sem čisto točna) in malo sataraša zraven.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 20:46:39
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Evo še odgovor od mentorce Vampe zgostiš z moko, zato odpadejo. Edino, če jih nič ne zgostiš, daš samo veliko čebule. Pa pridna si, sedi 5 jest nič ne gostim z moko,ker mojga želodec zajebava..sam s čebulo hvala za 5-tko moj se v dnevni baše z napolitankam,jest pa čakam,da neha pa kruh moram zamest,da ne bo jutr revež lačen
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 20:56:01
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Tud jaz sem bolj kot ne uspešno zaključila dan. Zjutraj sem pojedla pomarančo, kosilo je danes kuhala moja oma, ki pa je omako od šnicljev zgostila z moko, in me tolažla, da sej to pa ni nič.. (no to je moj prekršek, vendar ne po moji krivdi). Zraven sem mela še solato. Za malico nič, ker smo bili na obisku, za večerjo pa jogurt z grižljajem sira. Pravkar sem pa poglodala še pest orehov , sem se morala mal pocrkljat. Dobr, da se men ni treba vagat jutri (pokvarjena vaga), ker že 3 dni nisem šla na veliko potrebo . Donata pa jaz ne morem pit, mi je tko bljaki. Grem jutri v nabavo za kejfirom in kislim zeljem. To bo po moje ubijalska kombinacija.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 21:01:25
|
|
|
|
natasaom
|
kaj pa laneno seme?men je to ful pomagal po porodu
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 21:05:42
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Bi blo za probat...
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 21:21:08
|
|
|
|
Erdbeere
|
evo jaz tud tukaj uživam v hujšanju, da ne boste mislile, da sem kar poniknila....jutri bodo OH, moram se še spomnit, akj naj jem...krompir (solato) verjetno. Še kg, ki bi se jih rada znebila. -10kg...sem lani hujšala po tem, shujšala 10 kf pa sem jih 5 nazaj dobila, tko da če gre zdaj 10 dol in jih potem spet dobim 5 nazaj bom počasi prišla do idealne teže
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.1.2008 21:31:45
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, hoj. Ko ste očitno dans vse uspešno pregurale dan vam moram mal zaj... povprečje Ker je bil tak butast vreme nisem mogla it na sprehod in sem bla doma in sam gledala kaj vse bi požrla. Sem pa mislila, da bom napadla bombone, pa navadno čokolado, pa čips,... Pa sem vsen malo manj grešila. No, jedilnik: Z: 3 pomaranče, 2 PZ žemlje, jogurt K: juha, 2 zrezka in kuhano zelje M: 70% čokolada M2: pomaranče in mandarine V: arašidi in suha jabolka Ja, sram me je, sam jutr bo ful lažje zdržat, mamo fizioterapijo, pa en predavanje, pa sprehod (močno upam), pa mi ni dolgčas, pol pa tud ne žrem. Mislm, ker tole dans je pa čist adijo!!!! Pa še to, ko ene govorite o neki soli da se prepucaš... Mene je nekaj (pojma nimam kaj) dans tok pognal, da sem bla pomoje ene dve ure (tekom dneva) sam na skretu. Sem se prepucala tko k pet mescev nazaj k sem dubla klistir
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2008 21:38:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 6:27:53
|
|
|
|
Blejka26
|
evo mene z nič dobro novico.Žal ni šla dol niti kilca..mogoče naslednji ponedeljek
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 6:28:46
|
|
|
|
tjaga
|
Dobro jutro, meni tehtnica kaže - 2 kg. Pridne bodite, šibam v službo. Adijooooooooo.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 6:45:36
|
|
|
|
*pepelka*
|
Ker sem začela 3. in danes do danes še ni ted, sem se odločila, da se prvič tehtam šele nslednji ponedeljek. Drugače pa sem danes 5. dan na ločevalni in imam B dan.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 6:48:39
|
|
|
|
*pepelka*
|
.jutri bodo OH, moram se še spomnit, akj naj jem...krompir (solato) verjetno. Krompirček je škrob in ne oh. Morda kakšno zelenjavno pizzo, ali pa testenine, ali pa morda polnozrnati kruh z ajvarjem...
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 7:17:44
|
|
|
|
metkica1
|
Jutro! -1,5 kg sem se pa sinoči malo pregrešila, nisem se mogla upreti čokoladnim kockam z marcipanom. Bo danes bolje, se mi zabičala
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?