Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Končno EDINA, ki je razumela Aja it mislis da druge nismo razumele No, meni je se vedno enako, ce planiras al pa ce se zgodi... v obeh primerih gre lahko za travme in koncni cilj je enak... zafrustriran otrok al zakaj bi ze ble matere samohranilke egoisticne!? Nikjer ni nekega zagotovila... niti pri planiranemu dejanju, niti pri neplaniranemu, spontanemu al zivljenjskemu.. kukrkol ze. Hotela sem povedat, da je itak vedno lahko tako, da otroku nekaj manjka. Ce je otrok locenke, ce je otrok samohranilke, ce je otrok oceta, ce je otrok gejev, ce je sirota, ce ima oba starsa.... vedno je nekaj! BaguSka. VPrašanje je bilo, kaj menimo o prostovoljnih samohranilkah.... Vse ostalo so opcije, ki jih prinaša življenje in ne vemo, kaj nas čaka...nikoli. In temu primerno sem napisala svoj odgovor, svoje razmišljanje. Torej,kaj o tem menim in ne, kaj vse se lahko zgodi..... Kajti, če kdo umre, lai se partnerja ne razumeta več, tu ni govora o prostovoljnih samohranilkah, ki so se v osnovi odločile, da bodo vzgajale otroka same. Postle so "prisilne" samohranilke. In še vedno sem mnenja, da se kar tako, za otroka ne bi odločila, ker...kot sem napisala v prvem postu. In ne, druge niste razumele mojega razmišljanja....upam, da je bilo sedaj dovolj jasno.