karmy
|
hmm... kako neverjetno zagovarjate nekatere partnerstvo... ma ja ne bi šla jaz kar s kom skupaj samo zato da bo imel moj mali moško figuro pri hiši... Z očetom otroka ni šans da grem skupaj, čeprav se dokaj dobro razumeva. Trenutno ima moj tamau starega ata, strice, kar je čist dovolj. In nobeden ne bi smel siliti nobenga v partnersko zvezo, ker same veste kako veliko idiotskih primerkov obstaja. Torej previdnost ni odveč. In glede vaše predstave o očetu: no moj oče pred dobrimi 15 leti ko se še spomnim, ni bil oče, ampak samo okras družini. Zdaj ko je vedno bolj starejši, gre proti 60 letom, bolj je mehek, da se z njim pogovarjat, zajebat itd. Prej se nas je izogibal kot da nismo njegovi. Ni znal kazati čustev, trd je bil v vseh pogledih, pa še tisto idiotsko predstavo je imel, da je ženska za otroke, ne moški. Moški delajo, prinašajo domov denar, ženska pa za štedilnik in za otroke. Eh, vi in vaša predstava "očetovske" figure... Ko se boste ve skregale z sedanjim partnerjem, če bi on se odselil in po več mesecev ne bi videl otrok, potem bi lahko bilo to tudi nezrelo obnašanje... tudi samohranilke, ki so noseče, pa se jim razdre zveza, na to tudi ne morejo vplivati, ker nekatere ne morejo narediti zaradi prepričanja, nekatere zato ker je prepozno da bi naredile splav, nekatere so pač preveč butaste, ker mislijo da bo t.i. oče otroka prišel nazaj čez čas. Jok baš brate... Sprijaznit se je pač treba da je folka 1001 in vsak ma svoja prepričanja in verovanja. Jaz npr. ni šans, da se spravim v kakšno partnersko zvezo samo zato, da bi imel moj tamali eno moško figuro v življenju, kaj pa če je idiot,pijanec,pretepač, posiljevalec, pedofil. veliko ljudi tudi poznam, ki so odraščali z enim staršem, in so super ljudje. Ko pa vidiš razvajene froce pri 30,40 letih, lepo pri starših živijo, se pa kar malo zamisliš... Če si ženska zaželi otroka, brez očeta, je njena prosta volja. Naj to naredi, vendar ne sme te odločitve obžalovat. In še vedno sem mnenja da se moškega da zamenjati za kaj boljšega, če je on gnila osebnost. Otrok ti pa ostane celo življenje. Strinjam se, da je otrok v "izposojo", da mu pomagamo odrasti, samo zakaj za vraga potrebuje oba starša za to? Nekateri celo zmoremo brez tega preživeti in vzgojiti otroke v super ljudi, ki se bodo spoštovali. To pa da ima kakšne slabe starše, potem postane otrok še bolj sfrustriran kakor če bi živel samo z enim staršem.