|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
16.5.2008 11:01:55   
Mandek
Jaz sicer že čutim žgečkanje in božanje, ampak še ne tako izrazito kot ti. V celi nosečnosti (do sedaj) nisem imela nobenih težav, full mam energije in se mi zdi, da kar cvetim. Je pa moj isti kot tvoj, ko se meni z bebo. On sicer pravi, da bosta našla novo mamico, ker jaz izjavljam, da bom bebico skos grizljala po nogicah pa ritkiuser posted image . In potem je moj dragi seveda prepričan, da bo beba povsem pridna pri njemu v pisarni (novopečeni ati je še, ja, ni pa boguser posted image ), če jo bo jemal s sabouser posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.5.2008 11:05:29   
Tejchy
Mandek - v katermu tednu user posted image  pa si ?

ja, se strinjam z mishel ........  ful je fajn bit user posted image  ... pa ko te začne brcat... kr ne moreš verjet, da nosiš eno malo bebico v trebuščku... user posted image  user posted image  user posted image  ... pa se pogovarjaš z njim... kar se pa moških tiče... moj se je čist pootročil zdj... user posted image  user posted image  ... pa o tem, da navezuje "men bonding", pa ga uči razne "tumarije" ... no, sj se najde tud kaka pametna vmes... Je reku, da če bi vedu, da je tko fino bit v pričakovanju, bi že prej hotu met otroka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  aja... pa moj bi najrajš zamenjal z mano... da bi ga lahko on nosu mal okol... user posted image  user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 577
16.5.2008 11:24:07   
tajči27
ooo..daan...ful maš fajn decauser posted image user posted image  hehe..jst pa mislim da me ma moj že počasi dost-ko kr jamram hehe..
ja punce fajn je bit noseča a ne lunica se strinjaš??hehe
neee sej ni slabo dokler se ne bližaš koncu,ampak to je vse normalno...lunica zdrži..itak da bomauser posted image ...vem kak zna bolet vse ja...pa te brcike ko so včasih ble tko nežne...no ja o tem bi se dalo razpravljat,kako je s tem zdajuser posted image user posted image ...men trebuh kr cel zavalovi ko se premakneuser posted image user posted image ...no pa sam da se premika..hehe...pa kako me vsi tolažijo-ja veš zadnji mesec bo še huje!!!!user posted image ...lepa tolažba,ni kaj...hehe..pa se ne dam...huje mislim da veliko huje tud ne more bit...upam samo da mi trebuh kmalu neha rasti oz,da mi nebo več veliko zrastu,ker sem ogroooomnaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa tuširanje še gre,brisanje mi moj pomaga,britje-ni šanc...hehe...joj sam en mesec še..bom vidla če bom uspela user posted image pregovorit da bi še 3 tedne počakal pol pa kr ven..hehe..

17.6.-dan D

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 578
16.5.2008 11:27:41   
lana777
Drage moje
jst pa morm priznat,
da me kr malo skrbi, ker
naš razgrajaček/razgarjačica pa samo ponoči divja
in se pošteno bojim, da bo zamenjal/a dan za nočuser posted image user posted image user posted image

Petek je, jupiuser posted image user posted image !!!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 579
16.5.2008 11:38:09   
tajči27
sploh ni nujno da bo zamenjal-la dan za noč,,,sam sploh če si čez dan bolj aktivna ne porajtaš tolk kolk dete miga,ponoči ko se pa ti lepo umiriš pa si bolj pozorna...joj upam da se to ne zgodi vsem nam...hehe

17.6.-dan D

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 580
16.5.2008 11:53:10   
Anonimen
zdej sm napisala cel roman, pa je vrglo ven... to me pa res moti pri ringaraji, da je pisanje omejeno na tako kratek čas.. torej še enkrat, bolj na kratko: lana77 počakaj še malo, ko bo čez cel dan živahen in se bo vse treslo, premikalo, skakalo, kot bi mela spodaj en divji vrelec user posted image  sem ful vesela, da je Luka tako živahen in aktiven nonstop, da me ne rabi skrbet, kako se ima tam notri. tajci: umivanje in brisanje je men že zelo težko, me kr matra, britje je misija nemogoče, se samo še pred ginekološkimi pregledi, ker mi vzame preveč časa, da bi se mi dalo ubadat, pa tudi ni prijetno... kot tudi ne zavezovanje čevljev, skanjanje, ker mi vso sapo pobere in trebuh je napoti. ampak jaz vse to vzamem tako: mi je smešno, ker je to pač ena pot ki vodi do otroka. in več ko je težav, bližje sem temu da spoznam najin mali zakladek... in naj bo karkolil, samo da pride zdrav. so dnevi ko mam vsega dovolj, ko se zjočem, ko me boli, zadnje dva tedna se konstantno počutim slabo, ampak nagrada je tko lepa, da si niti ne upam preveč jamrat. sicr pa vprašaj me čez tri tedne , ko bom vse okoli sebe pošiljala nekam in mela vsega poln kufer haha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
16.5.2008 12:07:03   
ursha
user posted image juhej, ful ste pridne da je stran tolk zaživela, kar tako naprej. no jst sm že skor v ciljni ravnini (po UZ mam rok jutri, po user posted image pa 28.05.) in vam povem da komi čakam da bomo držal našo štruco v rokah, ker tole je pa ze mučenje user posted image . nism si mislala da bojo zadnji tedni taki, pa sej bo ves trud pol itak poplačan, tk da stisnemo zobe pa bo šlo.
tud jst mam probleme zarad ogromnega trebuha, kg grejo zadnje dni kr gor in gor, tuširanje se tud gre, brisanje se se tud nekak, zokne na noge pa je že katastrofa in tudi obuvanje enako, tk da res komi čakam. najbolj grozn je pa nespečnost, sinoči sm se zbudila ob 02.30 in letala na 20 minut na wc, kr nism mogla spat, pol sm pa šla od 04.00 do 06.00 igrat igrce, da sm se zamotla, pol sm bla čist trda od sedenja in sm šla spat, tk da sm vsej do 09.30 mal zadremala, da lahk zdej sploh mal funkcioniram.....joj samo jamranje me jeuser posted image , sam nej vam ne vzame poguma, kr sej teh par dni al pa dva tedna bom ze zdržala, ni pa rečen da bo se mela kira take probleme, no privoščim jih nobeni ne.
drgač jo pa tud jst nagovarjam, če bi kej prej pokukala na svet, bi bli vsi ful veseli, najbolj pa mami user posted image (ko bi bla manj okrogla/okorna), pa tud jst nimam nč besed pri tem user posted image , ko bo pa bo, notr še ni noben ostal.

no uživajte v čokoladi/kavici/sladoledu, midve grema pa zdej še mal ležat user posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 582
16.5.2008 12:27:20   
mishel
Čvekice čvekaste user posted image !!!!! Vas je tako lušno brat!!! Najbolj smešno mi je, da se po eni strani prav veselim teh težav, ker se mi zdi, da bom takrat bližje koncu user posted image . Pa tolažim se, da imam samo še manj kot tretino user posted image (zdaj se pa ne sliši več tako malo).

Dajti mi povedat, če je vas tudi občano nežno pikalo spodaj. saj še sama ne vem ali me pikajo kosti ali nožnica user posted image . Verjetno vprašanje čudno zveni ampak za mene je vse to novo in prvič in res ne vem kaj je normalno in za kaj bi se mogla obrnit na ginekologinjo. Vem pa, da vse punce pravijo, da se moraš v nosečnosti sprijazniti z raznovrstnimi bolečinami.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 583
16.5.2008 13:04:12   
katja_p
Dejte mi povedat, kje ste kaj kupovale obleke?

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 584
16.5.2008 14:02:16   
Tejchy
Baaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeee ..........

Evo naju iz kosila.. user posted image  user posted image  user posted image  .. očitno moj user posted image  ni kj prida zadovoljen z malico, ker še kr razgraja .. tak da si morm zdj še eno sladico privoščit user posted image , da bo dal mir user posted image  user posted image  user posted image

Joj... js pa po eni strani komaj čakam, da začnem uživat še druge sadove user posted image  ... ko se nemmogla več oblačit, pa brit, ... user posted image  user posted image  ... mogoče zato, ker do zdj nisem imela nobenih problemov... pol bom pa jamrala user posted image  user posted image  user posted image  ... ampak, a ni fajn - koker poveš, da si noseč te začnejo vsi po rokah nosit... men je še sestra rekla, da mi bo pomagala pri oblačenju, če bom mela probleme... glede britja pa itak moj user posted image  komaj čaka, da mi lahko pomaga user posted image  user posted image  user posted image

katja p - glede oblek... moj nasvet: ne pretiravaj.. kupuj sproti in po potrebi (js sem do zdj vse kupila v H&M) .. pa srečo imamo to, ker je zdj moda taka, da lahko dost stvari najdeš tudi med nenosečniškimi stvarmi... js npr sem v 24 tednu, pa še vedno nosim svoje stare puloverje in majčke.. tak da bom verjetno samo čist na koncu potrebovala kako user posted image  majico... glede hlač, kril pa je druga zgodba.. čeprav js mam vsega skupi 1 elegantne nosečniške, 1 športne, 1 tričetrt kavbojke in 1 krilo. In to je to.. Drugače pa navadnje pajkice in tunike - 1A.. Pa pred kratkim sem si v H&M kupila 3 navadna krila.. 2 na elastiko, ene na trakec.. vse bom po moje lahko nosila do konca... elastiko pač spustiš, ko te začne držat...

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 16.5.2008 14:10:39 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 585
16.5.2008 14:16:25   
tajči27
hmmm....ja mishel...pikalo je pikalo in še zdaj pika...sam prej je blo občasno pa nežno zdej je pa redno pa grobouser posted image user posted image user posted image ...ampak je to vse normalno...pika,boli...to se vse premika,razteguje,pripravlja na porod,rahlja...je pa kr zoprno...ampak je treba potrpet...
...jst nebi mela nič proti da bi moj user posted image malo pohitel,tak ene 2 tednauser posted image user posted image ...tud zame je to prvič,pa se še nekak navajam na to stanje,sam zdej mi je že vse normalno...moj bo house poslušal vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mam na vivi pa tolk divja ko je ravno faitless-menda sem prav napisalauser posted image ...pa še pesem taprava...i can,t get no sleep..heheheheh

17.6.-dan D

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 586
16.5.2008 14:22:48   
tajči27
aj za oblečit pa C&A in H&M...komi čakam da bo konc,ker tolk vržem te stvari stran da se bo kadilo...moda nikakva,sam ko sem še delala pač nisem mogla naga it delat hehehehe...jst se tko ne oblačim niti v sanjah se ne bi...žal moram rečti da sem bla ful razočarana na nosečniško modo-kroji nikakvi...bljakuser posted image ...sem si pa v new yorkerju kupila majičke,trenirko in zg.jopo vse xl številko in mi je še zdaj prav pa še rada nosim,je vsaj model kolkr tolk...mam kr neki stvari,pa neki je tud kupleno v H&M-bolj zimsko-grozno...v C&A sem pa naletela na lanene hlače kr solidn kroj pa cena neki čez 30e-edine da so mi vsaj za silo lepe...po stanovanju pa hodim oblečena v stvari od mojga,sploh majičkeuser posted image user posted image ...tk da bolš da me noben ne vidi kaka sem...hehe

17.6.-dan D

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 587
16.5.2008 14:57:40   
mishel
Z oblačili imam tudi jaz težave, ker mi je vse preveliko (celo št36 je na nosečniškem oddelku kot 40user posted image ). Tako da si tudi pomagam tako, da sem doma ves čas v trenirki, ko pa kam grem, pa imam hlače (nosečniške) iz H&M.

Jaz za zdaj nisem opazila, da bi moj user posted image reagiral na glasbo.n Ima pa neizmerno rad, če mami je user posted image , takrat vedno začne s svojo žurko. TEJCHY ti si napisala, da se veseliš težav kot so britje idr. Meni se je do zdaj zdelo smešno, zakaj pravijo punce, da imajo težave z britjem. No, zdaj mi pa počasi postaja jasno user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 588
16.5.2008 15:01:58   
tajči27
ja mishel ti postaja počasi jasno al ne???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej tud jst si nisem predstavljala da bo tko...hehe

17.6.-dan D

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 589
16.5.2008 15:18:45   
tajči27
punce so šle počivat po obilnem kosilu...hehe

17.6.-dan D

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 590
16.5.2008 16:18:21   
Tejchy
Zdj, ko mamo trebuščke vidimo kak se tisti počutijo, ki imajo beerbauhe user posted image  user posted image  user posted image  ... jojojoj... da bi moglo skoz tko bit user posted image  user posted image  ... pa sj ne moreš normalno funkcionirat...

Nič punce.. šibam js počas domov.. oziroma še prej v shoping... se grem mal v H&M gužvat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...

lep vikend vam želim.......... se tipkamo.....

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.5.2008 18:36:43   
tajči27
tud v mojem imenu lep vikend...pa se kaj tipkamo...upam da si kaj pametnega našla v shopingu....papa

17.6.-dan D

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 592
17.5.2008 9:30:17   
mishel
Jaz sem bila včeraj v H&M in je bila gužva za pouser posted image . Sem pa kupila še tri kompletke za user posted image user posted image . Lep vikend vsem, jaz bom bolj malo tu gorih, ker imava že cel vikend rezerviran s pikniki!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 593
17.5.2008 14:09:03   
Tejchy
Jaz sem bila včeraj v H&M in je bila gužva za po

se podpišem.... groooooooooza.... pa ne da bi pustili, da ti poračuna 3 komplete posebej in pri vsaki upošteva bon.. neeeeeeeee, moraš nazaj v vrsto in spet čakat pol ure... Z mojim sva 2x to izvedla... pa mi je na koncu tko slabo ratal, da sem skor supaj padla... pa sem rekla mojmu, da se ne grem več in šla v Mehiško jest user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...

Sem pa vseeno kupila za našega user posted image  2 bodija, 2 kapici in 2 nogavičke... pa še en kompletek puloverčka Bugsbunnya, žametne hlačke in nogavičke.. ful cart user posted image  user posted image  ... kaj več pa itak nisem našla, ker imajo več al manj poletno robo, js pa bom večinom potrebovala mal toplejšo, glede na to, da bom rodila septembra...

Kasneje sem malo primerjala cene z Baby centrom, pa sem ugotovila, da H&M niti ni tolk poceni... Je v BC bolj ugodno... npr. 2 kapici sta v H&M 4€, v BC pa 2€... Pa tud to, da je za fantke ful manj robe kot za punčke........ Mah, se bomo že znašli.. če ne bomo hodli pa v ITA kupovat, kjer je moška moda mal bolj na nivoju user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ..

Zdj grem pa nazaj za knjige... mam v ponedeljek izpit........ držite pesti...

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 594
17.5.2008 14:17:34   
lana777
Sam en sobotni pozdravček ...
... sej zdej pa že tle nimam časa prebrat,
k tk čvekateuser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 595
18.5.2008 9:23:13   
tajči27
lep nedeljski pozdravček vsem...ja jst tud včeri bla v shopingu v baby centru,sem se spet malo finančno olajšala ampak kaj čmo,je treba nabavit stvari...sam baby foni so pa zlo dragi,najcenejši je 90 e...???kolk je vse to dargo..pa celo plenice sem dobila...k zadnje dni ravno nisem imela sreče s plenicam...pa mam od včeraj tko zlo otekle noge da kr boli...meni se niti ni zdelo da preveč športam...pa se danes zjutraj zbudim pa imam še vedno natekle nogeuser posted image ..sploh pa levo...grozno...sploh ni uplaknila oteklina čez noč...
evo mal sem vas pozdravila,vidim da se še vse cartateuser posted image ,pa se kaj tipkamo še...papa in lep preostanek vikenda

17.6.-dan D

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 596
18.5.2008 15:52:58   
ursha
hojla souser posted image ,
no jst sm še kr doma, čeprav sem v petek že skor šla proti P., cca 4 ure me je "grabl"-držal-spustil", tk da sm že mislala da bo cajt za it, pa se je pol vse čist umiril, sm bla pol kr mal žalostna.
drgač pa tajči27 imaš pa rok 2 dni po mojem RD user posted image , ful dobr, jst tud mal navijam po eni strani, da bi mala še ostala par dni v bušiju, da bi bla tud dvojčica, no ja če bo pa bikica pa tud nč hudga, sam da bo zdrava.
tud jst sm včeri ugotovila, da mi zatekajo gležnji, čeprav ne čutim da bi me kej vezal, sam zgleda pa ful grozn in to sam ta desna noga, leva je kolkrtolk ok, športam pa sploh ne več, ker enostav ne mormuser posted image .
dans sm že ob 02.00 vstala in nism mogla popolnoma nč (niti dremat, niti brat, nič od nič) in tak je blo do 06.30 no pol mi je pa ratal mal zadremat do 09.30, pa še pritisk mi je neki nagaju. ful sm zmatrana, ampak spat pa ne morm, tk da res res komi čakam the D dan, ko bodo vse nosečniške tegobe pozabljene user posted image .

eno dobro user posted image s sladoledom in user posted image z velik čokolade, da ne bo ta nedeljski dan tolk kisu, če že mora deževat, a ne?

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 597
18.5.2008 17:24:45   
tajči27
hojla...spet sem mal pokukala gor...ja mogoče pa celo rata in rodim na tvoj rojstni dan,user posted image ...čeprav iskreno upam potiho da bo kaj prej..v torek nastopim porodniško in 36.teden pa tko še ene 14 dni zdržim pol pa koncuser posted image ...sem se kr tko odločla..user posted image ..pa nevem če me bo mali razgrajač ubogal...mi pa trebuh konstantno otrdeva že od včeraj pa tolk razgraja mali da mi je že fejst zoprnouser posted image ...no če se že mora kaj zgoditi bi pa vseeno raje vidla da bi se med vikendom,ko je moj doma,da me naloži in odpelje...ravno prej sma končala z urejanjem omarce za malega pa cotke pa to...sem mu pripravla kaj bo prinesel v bolnico za oblečit ko bo treba it domov-kje sem že jaz a ne??!!user posted image user posted image user posted image  pa en cel kup navodilzraven..itak bo polovico pozabil hehe...vidim da vreme ne bo kaj prida te dni,pa ni za obupat,mal se bomo cartale pa bo...vsaj naši dragi bodo mogoče več doma po službi..hehe...lepo se imejte še naprej..papa

17.6.-dan D

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 598
18.5.2008 20:32:13   
lana777
Naj vam zaželim lep začetek novega tedna user posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 599
19.5.2008 6:42:19   
mbd0411

Dobro jutro  vsem!

Ta teden bom zeloooo živčna ob čakanju AC  morebitnega klica.Joj,naj ne pokličejo!
Drugače pa sem ok.Malega že zelo dobro čutim-občasno po malem.

Lana777,kje dobiš te smeške?

tiste,ki vas ta teden čaka dan D ali karkoli drugega-srečno!user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?