|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
14.5.2008 10:59:02   
Mandek
hojla!

Jaz za knjigami, ampak me premami, da pridem vsaj pozdravit medtem, ko pijem kavicouser posted image .
Zadnje dni je tako krasno vreme, da mi je kr malo hudo, da ma dragi seminarje v Lj, jaz pa cel dan samauser posted image . no, če bi se vsaj učila tako kot je treba:)tako pa tuhtam na morje, bazene, plaže...in sem spet nazaj!

Počutim se res odlično, zaenkrat še držim kilce na istem kot takrat, ko sem zanosila, tako, da najhujše še pride, a ne?tudi, če ne, pravim jaz:)

Ve ste v redu? Full pozitivne energije je tu gor, se mi zdi. Jah, tema je takšna ta prava, ni kaj.
A me bote dale na seznam celjskih nosečk? je bil že prenovljen pa se nisem našlauser posted image . če sem na seznamu, vsaj vem, kdaj bom rodilauser posted image
ok, resno- PDP imamo 19.10. (pravi ati). Meni so dal namreč že 4 različne roke, tko da je ati svetinja trenutnouser posted image

Lep sončen pozdravček in prijetno martinčkanje za vse, ki ste zunaj!

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 526
14.5.2008 11:46:55   
tajči27
jah,vem kako je če si z mislimi drugje...jst bi tud lepo šla kr mal na morje,upam da nam bo ratalo letos iti,pa verjetno bomo šli enkrat avgusta...sam roditi še moramo prejuser posted image user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 527
14.5.2008 13:04:55   
Mandek
Mi bomo rodili po dopustu: Upam, da bo zato bolj sproščeno vse skup:)

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 528
14.5.2008 15:17:15   
tajči27
ooo po dopustu'?!! sem ravno prebrala da imaš rok oktobra-po eni strani fajn,po drugi imaš pa še kr daleč...moje dete bo takrat že 4 mesece staro,heheh...potem še predvidevam da uživaš v nosečnosti...mene ni nič matralo je blo tko lušten,začelo me je mesec in pol pred rokom,pa zdaj plačujem vse za nazajuser posted image user posted image ,tko da ti kr lepo uživaj,pojdi vsepovsod,trebušček se ti verjetno že tud malo pozna a ne?!pol tud še verjetno ni taka kriza za cunjice...men se zdi da sem bila jst kr celo nosečnot taka energična pa vse...zdaj mi pa tolko hormoni nagajajo da ti ne znam povedat...In je to tvoja prva user posted image ? Že vete kaj bote imeli? sem radovedna a ne?

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 529
14.5.2008 15:34:49   
tajči27
škoooda k je ta stran tako zaspanauser posted image user posted image ,jaz sem se pa že veselila da pade kaka debata,pa da bom mela kako fajn cimro v Puser posted image ...

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 530
14.5.2008 19:10:37   
mishel
Ja, ta tema je res malo zaspana, ampak vidim da sta prišli dve čvekice, s katerimi si bom lahko krajšala čas user posted image . Jaz sem danes bolj lena, ker sem že cel dan na sončku. Juti bo kaj več od mene.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 531
15.5.2008 6:25:33   
mbd0411
Dobro jutro!

user posted image A še katera ne more spat? Ob 4h,5h zjutraj se zbudim in konec s spanjem.Pa še preostali čas ko spim imam čudne sanje.Ja,živčki delajo,ko čakam na izvide AC.
Kavico pijem,pa je sploh nebi smela,ker imam previsok pritisk.Saj spijem samo eno potem pa ne več.
Kako ste kaj? zgleda,da ste vse dneve bolj na sončku,ker je tu tako zatišje.
Komaj čakam,da bodo počitnice in bo moj sin doma.Pa še morja se veselim,da ga vsaj povoham,ko ga peljem k moji sestri.Sama pa ne smem na sonce,vsaj ne preveč.user posted image

Lep dan vsem

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 532
15.5.2008 7:46:19   
Anonimen
živjo tajci, če mal počakaš, jaz pa mal pohitim, sva lahko tut cimri user posted image  sicr sm pa spregledla kdaj točno maš pdp, ampak misli da sva max 2 tedna narazen. skratka, se jst javim, da pohitim user posted image   drugače pa mene tut počasi lovijo nosečniške težave, malo to, malo ono, grem v 34 teden... pa se mi zdi pdp po eni strani še fuuuuul daleč, po drugi strani pa vem, da bo minilo ko šus in če dete malo pohiti, bomo čez en mesec že cartali. ojoj, komaj komaj čakamuser posted image  mbd, saj bo, še čisto malo, pa zveš, da imaš zdravo detece in tudi potrjen spol. takoj nam javi user posted image  tak zdej pa grem mal brat po forumu... se še kaj javim, papa

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
15.5.2008 7:53:44   
lana777
Evo me,

malo slabe volje, ker čakam na izvide in
imam cel kup težav, ampak bo že ...

Vidim, da smo dobili nove čvekiceuser posted image user posted image user posted image  Dobrodošle!!!

MBD - močno stiskam pesti zate in za user posted image !!!  user posted image user posted image user posted image user posted image
MISHEL - sm za sladoled, ja!!!user posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 534
15.5.2008 7:58:11   
lana777
user posted image   
user posted image APRILČICE:

-novopecena user posted image  (10. april) user posted image  
RENE user posted image

- nana09 (PDP 11. 4.) 
user posted image MAJČICE:
-ursha
(PDP 28. 5.) user posted image  ZARA/ANAuser posted image

user posted image   JUNIJČICE:

- tajci

- tsja26

- tajči 27 (PDP 17.6.) user posted image
- Neli1 (29. 6.)

user posted image JULIJČICE:

-
lunica24 (PDP 5. 7.) user posted image  LUKAuser posted image
- PABLO
(PDP 31. 7.)
- urska25 (PDP 26. 7. ) user posted image
- jerebica (PDP 6. 7.) user posted image  RUDIuser posted image
- robika (PDP 5. 7.) user posted image  TIJAuser posted image

- ksenci (PDP 11. 7.) user posted image  ALJAŽuser posted image

user posted image   AVGUSTOVKE:

- lana777
(PDP 22. 8.) user posted image
- mishel (PDP 05. 8.) user posted image
- nell  (PDP 20. 8.) user posted image
- kaja
(PDP 8. 8.)
- K_a_t_j_a (PDP 12. 8) user posted image
- žanneža (PDP 13. 8.)
- emma.M
- pikicai

user posted image    SEPTEMBRKE:

-bučkabb
  (PDP 25. 9.)  user posted image   
- katias   
user posted image OKTOBRKE: 

- mbd0411 (PDP 14. 10.) user posted image
- škorpion (PDP 20.10.)
- lena35 (PDP 19. 10.)
- timnala (PDP 9. 10.) user posted image  (AJDA/NAC)
- mandek (PDP 19. 10.) user posted image

user posted image DECEMBRKE:

- katja_p (PDP 04.12.)
- _sanja_* (PDP  15. 12.)
- m a j c  i k a (PDP 10. 12.)

user posted image     JANUARKE 2009:

-marjetica84
  (PDP 4. 1.) user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 535
15.5.2008 8:10:40   
mishel
Joj kako se mi smilite vse ki čakate na izvide user posted image . Grozni morajo biti dnevi, ko čakaš da ti povejo kako je. Ko vsaj ne bi tako dolgo trajalo. LANA kdaj so ti pa obljubili izvide?

LUNICA ti samo pomisli za nazaj kako hitro je minilo teh sedem mesecev, pa boš videla da bo julij hitro tu user posted image

MBD jaz sem bila vedno fulllllll zaspane sorte user posted image . Spala sem lahko od 10.00 do 10.00, zdaj se pa zbudim ob 07.30 in sem čisto naspana, pa ponoči se dvakrat zbudim... Mislim da me telo pripravlja na neprespane noči user posted image Koliko dni čakanja na izvide še?

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 536
15.5.2008 8:32:10   
tajči27
dobro jutro!!!kdo tu?user posted image  ja lunica 17,6 bo dan D!!sam tud jst počas upam da bo kaj prej,sem že zdaj tako okrogla in vseuser posted image user posted image ...lepo da se je mal zbudila ta stran...povejte punce kako ste,kaj kaj počnete doma.,,,a ste že vse nakupile za novega člana-članico????pa kako se pripravljate na porod??????jst se ne,niti nevem kako se lahko pripraviš na nekaj kar ti je neznano...pa v materinsko šolo tud nisem uspela it,ker sem ravno takrat  bila v bolnici...upam da ne zamujam prevečuser posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 537
15.5.2008 8:35:36   
ksenci
mishel tud pr men je isto- prej sm spala več kot 12 ur na dan, zdaj pa me moj sonček že ob 7:00 vrže iz spanja, kaj šele bo, ko pride na svet!user posted image pa mi je super, ker mam veliko več od dneva, čeprav ne vem po kom je tako zgodnuser posted image kr sta mami in ati oba zaspančka!user posted image

jz pa upam da mi bo dans G. naredla UZ, da vidim mojgauser posted image , sm v 32. tednuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 538
15.5.2008 8:39:16   
ksenci
o tajči27 nis edina, ko še nima vse pripravljen zauser posted image , jz še počakam en teden, da je stanovanje čist urejeno, pol pa v šopinguser posted image user posted image user posted image , komi čakam, ker me že mal živčki dajejo, ko še nimam stvari, pa sej zdaj jih tak nimam kam dat, ko mam že vse svoje stavri v škatlahuser posted image

pa tud v MŠ še nism bla

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 539
15.5.2008 8:52:10   
tajči27
oo pol nisem edina ko nisem bila v materinski...pa cel mesec sem čakala na prost termin pol pa nisem mogla it...sej nekateri pravijo da nič ne zamujaš če je ne obiskuješ..no stem se tolažim...midve sma pa tri tedne narazen a ne?!

17.6.-dan D

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 540
15.5.2008 9:10:24   
ksenci
ja bo držaluser posted image user posted image user posted image
jz bom sicer začela MŠ 3.6 sam je to tak pozn, mogoč je sploh ne dočakam

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 541
15.5.2008 9:12:39   
tajči27
ah vešda jo boš dočakala,zakaj ne...je pa smotano ko naročajo tko pozno..prej si misliš saj imaš še čas,pol pa pride kaj vmes da ne moreš it,pol je pa že prepozno...tko da mi je malo žal da nisem šla prej...sam prej mi je pa tud ginekologinja govorila da brezveze prej hodit kr pol vse pozabiš...user posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 542
15.5.2008 9:15:46   
mishel
JAZ GREM TUDI 3.6. V MŠ!!!!!! No, greva oba z user posted image . Bi bilo super, če bi bila katera poznana tam, tako da KSENCI upam da jo dočakaš user posted image . TAJČI zakaj si pa bila v bolnici če ni skrivnost?

LANA kje si? Te lahko kako spravimo v dobro voljo? Če druga ne, ti domov pošiljam en ogromen sladoled user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 543
15.5.2008 9:36:08   
ksenci
mishel saj grem jz tud z dragim! lepo, se bova spoznaliuser posted image user posted image user posted image pa še mogoč na kavico skočma poluser posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 544
15.5.2008 10:09:06   
tajči27
ojla...fino mi bosta obe potem posredovali kaj sta tam zvedli...ja jst sem bla pa v bolnici,ker sem imela krče,take lažne popadke...nič kaj prijetno..pa so me kr zadržali...raje bi vidla da nebi bla nič v bolnici,ker sem zdaj čist prestrašena,ker vidiš marsikaj in slišiš marsikaj...bi blo drugače da sam prideš not s popadki pa rodiš pa si pol itak še par dni not...tko da punce se je treba čuvat,jst sem mal pretiravala,pa premal počivala,me je blo povsod polnouser posted image ,zdaj pa imam ko me matra pa moram velik počivat...

17.6.-dan D

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 545
15.5.2008 10:13:21   
lana777
Hojla,

čvekice, kaj ste ve doma - jaz namreč
še kr divjam v službi in sam vsake toliko pogledam tle gor ... Mi je
pa bolje, da ne študiram, kaj vse mi fali ...

mishel - hvala za SLADOLED, njamsi, njamsi user posted image

V MŠ pa grem/va v Velenje, ker mam tam kolegico ...
Gre še ktera tja - so 4 srečanja; 3., 5., 10. in 12. junij?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 546
15.5.2008 10:39:04   
Tejchy
V MŠ pa grem/va v Velenje, ker mam tam kolegico ...
Gre še ktera tja - so 4 srečanja; 3., 5., 10. in 12. junij?

......... jaz user posted image

Sicer spadam v klub septembrk 08 (PDP 10.9.) ... delam v Velenju - kaj po tem takem spadam med okolico Celja user posted image  user posted image  user posted image  ...

Drugače pa je to naš prvi user posted image  ......... in sicer user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 547
15.5.2008 11:10:23   
mishel
Pa smo se le mal poparčkale user posted image user posted image user posted image .
Dve se bosta spoznali v Velenju, dve v Celju user posted image .  LANA jaz komaj čakam najin sladoled!!! Povej kdaj bi ti ustrezalo. Jaz imam čas skoraj vedno, ker ne hodim v službo ( razen ob torkih in četrtkih zvečer ne morem).

TEJCHY seveda spadaš k nam, te ne damo user posted image .

TAJČI
jaz imam lažne popadke, oziroma trebuh mi otrdeva že od 16. tedna user posted image . Vendar ginekologinja za enkrat še ni naredila nič preplaha. A so bili pri tebi ti popadki močnejši in boleči? Toliko da vem, na kaj biti pozorna.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 548
15.5.2008 11:41:47   
lana777
user posted image   
user posted image APRILČICE:

-novopecena user posted image  (10. april) user posted image  
RENE user posted image

- nana09 (PDP 11. 4.) 
user posted image MAJČICE:
-ursha
(PDP 28. 5.) user posted image  ZARA/ANAuser posted image

user posted image   JUNIJČICE:

- tajci

- tsja26

- tajči 27 (PDP 17.6.) user posted image
- Neli1 (29. 6.)

user posted image JULIJČICE:

-
lunica24 (PDP 5. 7.) user posted image  LUKAuser posted image
- PABLO
(PDP 31. 7.)
- urska25 (PDP 26. 7. ) user posted image
- jerebica (PDP 6. 7.) user posted image  RUDIuser posted image
- robika (PDP 5. 7.) user posted image  TIJAuser posted image

- ksenci (PDP 11. 7.) user posted image  ALJAŽuser posted image

user posted image   AVGUSTOVKE:

- lana777
(PDP 22. 8.) user posted image
- mishel (PDP 05. 8.) user posted image
- nell  (PDP 20. 8.) user posted image
- kaja
(PDP 8. 8.)
- K_a_t_j_a (PDP 12. 8) user posted image
- žanneža (PDP 13. 8.)
- emma.M
- pikicai

user posted image    SEPTEMBRKE:

-bučkabb
  (PDP 25. 9.)  user posted image   
- katias
- Tejchi (10. 9.)  user posted image
user posted image OKTOBRKE: 

- mbd0411 (PDP 14. 10.) user posted image
- škorpion (PDP 20.10.)
- lena35 (PDP 19. 10.)
- timnala (PDP 9. 10.) user posted image  (AJDA/NAC)
- mandek (PDP 19. 10.) user posted image

user posted image DECEMBRKE:

- katja_p (PDP 04.12.)
- _sanja_* (PDP  15. 12.)
- m a j c  i k a (PDP 10. 12.)

user posted image     JANUARKE 2009:

-marjetica84
  (PDP 4. 1.) user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 549
15.5.2008 11:41:51   
marjetica84
hey user posted image e vidim, da ste dobro in se imate fajn. A bom jest edina Januarja 2009 od celjank rodila.  Ja nevem no, dajno punce če bom jaz tista ki bom v časopisu in vse nagrade pobrala. user posted image user posted image user posted image  Mal heca pa more bit, a ne. Mal mi seka no, ampak mislim da se ni za bat da bom na naslovni strani časopisa.
Drugače je pa moje počutje v 7.tednu zaspano user posted image , utrujeno user posted image , celi dan imam rahlo slabostuser posted image ,pa večkrat po malem morem jesti.
Komaj čakam da vidim svojo pikico še 15 dni user posted image .
Želim vam lep sončen dan in lepo user posted image . PA PAuser posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?