Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 10:59:02
|
|
|
|
Mandek
|
hojla! Jaz za knjigami, ampak me premami, da pridem vsaj pozdravit medtem, ko pijem kavico . Zadnje dni je tako krasno vreme, da mi je kr malo hudo, da ma dragi seminarje v Lj, jaz pa cel dan sama . no, če bi se vsaj učila tako kot je treba:)tako pa tuhtam na morje, bazene, plaže...in sem spet nazaj! Počutim se res odlično, zaenkrat še držim kilce na istem kot takrat, ko sem zanosila, tako, da najhujše še pride, a ne?tudi, če ne, pravim jaz:) Ve ste v redu? Full pozitivne energije je tu gor, se mi zdi. Jah, tema je takšna ta prava, ni kaj. A me bote dale na seznam celjskih nosečk? je bil že prenovljen pa se nisem našla . če sem na seznamu, vsaj vem, kdaj bom rodila ok, resno- PDP imamo 19.10. (pravi ati). Meni so dal namreč že 4 različne roke, tko da je ati svetinja trenutno Lep sončen pozdravček in prijetno martinčkanje za vse, ki ste zunaj!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 11:46:55
|
|
|
|
tajči27
|
jah,vem kako je če si z mislimi drugje...jst bi tud lepo šla kr mal na morje,upam da nam bo ratalo letos iti,pa verjetno bomo šli enkrat avgusta...sam roditi še moramo prej
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 13:04:55
|
|
|
|
Mandek
|
Mi bomo rodili po dopustu: Upam, da bo zato bolj sproščeno vse skup:)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 15:17:15
|
|
|
|
tajči27
|
ooo po dopustu'?!! sem ravno prebrala da imaš rok oktobra-po eni strani fajn,po drugi imaš pa še kr daleč...moje dete bo takrat že 4 mesece staro,heheh...potem še predvidevam da uživaš v nosečnosti...mene ni nič matralo je blo tko lušten,začelo me je mesec in pol pred rokom,pa zdaj plačujem vse za nazaj ,tko da ti kr lepo uživaj,pojdi vsepovsod,trebušček se ti verjetno že tud malo pozna a ne?!pol tud še verjetno ni taka kriza za cunjice...men se zdi da sem bila jst kr celo nosečnot taka energična pa vse...zdaj mi pa tolko hormoni nagajajo da ti ne znam povedat...In je to tvoja prva ? Že vete kaj bote imeli? sem radovedna a ne?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 15:34:49
|
|
|
|
tajči27
|
škoooda k je ta stran tako zaspana ,jaz sem se pa že veselila da pade kaka debata,pa da bom mela kako fajn cimro v P ...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 19:10:37
|
|
|
|
mishel
|
Ja, ta tema je res malo zaspana, ampak vidim da sta prišli dve čvekice, s katerimi si bom lahko krajšala čas . Jaz sem danes bolj lena, ker sem že cel dan na sončku. Juti bo kaj več od mene.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 6:25:33
|
|
|
|
mbd0411
|
Dobro jutro! A še katera ne more spat? Ob 4h,5h zjutraj se zbudim in konec s spanjem.Pa še preostali čas ko spim imam čudne sanje.Ja,živčki delajo,ko čakam na izvide AC. Kavico pijem,pa je sploh nebi smela,ker imam previsok pritisk.Saj spijem samo eno potem pa ne več. Kako ste kaj? zgleda,da ste vse dneve bolj na sončku,ker je tu tako zatišje. Komaj čakam,da bodo počitnice in bo moj sin doma.Pa še morja se veselim,da ga vsaj povoham,ko ga peljem k moji sestri.Sama pa ne smem na sonce,vsaj ne preveč. Lep dan vsem
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 7:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo tajci, če mal počakaš, jaz pa mal pohitim, sva lahko tut cimri sicr sm pa spregledla kdaj točno maš pdp, ampak misli da sva max 2 tedna narazen. skratka, se jst javim, da pohitim drugače pa mene tut počasi lovijo nosečniške težave, malo to, malo ono, grem v 34 teden... pa se mi zdi pdp po eni strani še fuuuuul daleč, po drugi strani pa vem, da bo minilo ko šus in če dete malo pohiti, bomo čez en mesec že cartali. ojoj, komaj komaj čakam mbd, saj bo, še čisto malo, pa zveš, da imaš zdravo detece in tudi potrjen spol. takoj nam javi tak zdej pa grem mal brat po forumu... se še kaj javim, papa
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 7:53:44
|
|
|
|
lana777
|
Evo me, malo slabe volje, ker čakam na izvide in imam cel kup težav, ampak bo že ... Vidim, da smo dobili nove čvekice Dobrodošle!!! MBD - močno stiskam pesti zate in za !!! MISHEL - sm za sladoled, ja!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 7:58:11
|
|
|
|
lana777
|
APRILČICE: -novopecena (10. april) RENE - nana09 (PDP 11. 4.) MAJČICE: -ursha (PDP 28. 5.) ZARA/ANA JUNIJČICE: - tajci - tsja26 - tajči 27 (PDP 17.6.) - Neli1 (29. 6.) JULIJČICE: - lunica24 (PDP 5. 7.) LUKA - PABLO (PDP 31. 7.) - urska25 (PDP 26. 7. ) - jerebica (PDP 6. 7.) RUDI - robika (PDP 5. 7.) TIJA - ksenci (PDP 11. 7.) ALJAŽ AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 05. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - kaja (PDP 8. 8.) - K_a_t_j_a (PDP 12. 8) - žanneža (PDP 13. 8.) - emma.M - pikicai SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) - katias OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.) - lena35 (PDP 19. 10.) - timnala (PDP 9. 10.) (AJDA/NAC) - mandek (PDP 19. 10.) DECEMBRKE: - katja_p (PDP 04.12.) - _sanja_* (PDP 15. 12.) - m a j c i k a (PDP 10. 12.) JANUARKE 2009: -marjetica84 (PDP 4. 1.)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 8:10:40
|
|
|
|
mishel
|
Joj kako se mi smilite vse ki čakate na izvide . Grozni morajo biti dnevi, ko čakaš da ti povejo kako je. Ko vsaj ne bi tako dolgo trajalo. LANA kdaj so ti pa obljubili izvide? LUNICA ti samo pomisli za nazaj kako hitro je minilo teh sedem mesecev, pa boš videla da bo julij hitro tu . MBD jaz sem bila vedno fulllllll zaspane sorte . Spala sem lahko od 10.00 do 10.00, zdaj se pa zbudim ob 07.30 in sem čisto naspana, pa ponoči se dvakrat zbudim... Mislim da me telo pripravlja na neprespane noči Koliko dni čakanja na izvide še?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 8:32:10
|
|
|
|
tajči27
|
dobro jutro!!!kdo tu? ja lunica 17,6 bo dan D!!sam tud jst počas upam da bo kaj prej,sem že zdaj tako okrogla in vse ...lepo da se je mal zbudila ta stran...povejte punce kako ste,kaj kaj počnete doma.,,,a ste že vse nakupile za novega člana-članico????pa kako se pripravljate na porod??????jst se ne,niti nevem kako se lahko pripraviš na nekaj kar ti je neznano...pa v materinsko šolo tud nisem uspela it,ker sem ravno takrat bila v bolnici...upam da ne zamujam preveč
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 8:35:36
|
|
|
|
ksenci
|
mishel tud pr men je isto- prej sm spala več kot 12 ur na dan, zdaj pa me moj sonček že ob 7:00 vrže iz spanja, kaj šele bo, ko pride na svet! pa mi je super, ker mam veliko več od dneva, čeprav ne vem po kom je tako zgodn kr sta mami in ati oba zaspančka! jz pa upam da mi bo dans G. naredla UZ, da vidim mojga , sm v 32. tednu
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 8:39:16
|
|
|
|
ksenci
|
o tajči27 nis edina, ko še nima vse pripravljen za , jz še počakam en teden, da je stanovanje čist urejeno, pol pa v šoping , komi čakam, ker me že mal živčki dajejo, ko še nimam stvari, pa sej zdaj jih tak nimam kam dat, ko mam že vse svoje stavri v škatlah pa tud v MŠ še nism bla
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 8:52:10
|
|
|
|
tajči27
|
oo pol nisem edina ko nisem bila v materinski...pa cel mesec sem čakala na prost termin pol pa nisem mogla it...sej nekateri pravijo da nič ne zamujaš če je ne obiskuješ..no stem se tolažim...midve sma pa tri tedne narazen a ne?!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 9:10:24
|
|
|
|
ksenci
|
ja bo držal jz bom sicer začela MŠ 3.6 sam je to tak pozn, mogoč je sploh ne dočakam
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 9:12:39
|
|
|
|
tajči27
|
ah vešda jo boš dočakala,zakaj ne...je pa smotano ko naročajo tko pozno..prej si misliš saj imaš še čas,pol pa pride kaj vmes da ne moreš it,pol je pa že prepozno...tko da mi je malo žal da nisem šla prej...sam prej mi je pa tud ginekologinja govorila da brezveze prej hodit kr pol vse pozabiš...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 9:15:46
|
|
|
|
mishel
|
JAZ GREM TUDI 3.6. V MŠ!!!!!! No, greva oba z . Bi bilo super, če bi bila katera poznana tam, tako da KSENCI upam da jo dočakaš . TAJČI zakaj si pa bila v bolnici če ni skrivnost? LANA kje si? Te lahko kako spravimo v dobro voljo? Če druga ne, ti domov pošiljam en ogromen sladoled .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 9:36:08
|
|
|
|
ksenci
|
mishel saj grem jz tud z dragim! lepo, se bova spoznali pa še mogoč na kavico skočma pol
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 10:09:06
|
|
|
|
tajči27
|
ojla...fino mi bosta obe potem posredovali kaj sta tam zvedli...ja jst sem bla pa v bolnici,ker sem imela krče,take lažne popadke...nič kaj prijetno..pa so me kr zadržali...raje bi vidla da nebi bla nič v bolnici,ker sem zdaj čist prestrašena,ker vidiš marsikaj in slišiš marsikaj...bi blo drugače da sam prideš not s popadki pa rodiš pa si pol itak še par dni not...tko da punce se je treba čuvat,jst sem mal pretiravala,pa premal počivala,me je blo povsod polno ,zdaj pa imam ko me matra pa moram velik počivat...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 10:13:21
|
|
|
|
lana777
|
Hojla, čvekice, kaj ste ve doma - jaz namreč še kr divjam v službi in sam vsake toliko pogledam tle gor ... Mi je pa bolje, da ne študiram, kaj vse mi fali ... mishel - hvala za SLADOLED, njamsi, njamsi V MŠ pa grem/va v Velenje, ker mam tam kolegico ... Gre še ktera tja - so 4 srečanja; 3., 5., 10. in 12. junij?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 10:39:04
|
|
|
|
Tejchy
|
V MŠ pa grem/va v Velenje, ker mam tam kolegico ... Gre še ktera tja - so 4 srečanja; 3., 5., 10. in 12. junij? ......... jaz Sicer spadam v klub septembrk 08 (PDP 10.9.) ... delam v Velenju - kaj po tem takem spadam med okolico Celja ... Drugače pa je to naš prvi ......... in sicer
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 11:10:23
|
|
|
|
mishel
|
Pa smo se le mal poparčkale . Dve se bosta spoznali v Velenju, dve v Celju . LANA jaz komaj čakam najin sladoled!!! Povej kdaj bi ti ustrezalo. Jaz imam čas skoraj vedno, ker ne hodim v službo ( razen ob torkih in četrtkih zvečer ne morem). TEJCHY seveda spadaš k nam, te ne damo . TAJČI jaz imam lažne popadke, oziroma trebuh mi otrdeva že od 16. tedna . Vendar ginekologinja za enkrat še ni naredila nič preplaha. A so bili pri tebi ti popadki močnejši in boleči? Toliko da vem, na kaj biti pozorna.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 11:41:47
|
|
|
|
lana777
|
APRILČICE: -novopecena (10. april) RENE - nana09 (PDP 11. 4.) MAJČICE: -ursha (PDP 28. 5.) ZARA/ANA JUNIJČICE: - tajci - tsja26 - tajči 27 (PDP 17.6.) - Neli1 (29. 6.) JULIJČICE: - lunica24 (PDP 5. 7.) LUKA - PABLO (PDP 31. 7.) - urska25 (PDP 26. 7. ) - jerebica (PDP 6. 7.) RUDI - robika (PDP 5. 7.) TIJA - ksenci (PDP 11. 7.) ALJAŽ AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 05. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - kaja (PDP 8. 8.) - K_a_t_j_a (PDP 12. 8) - žanneža (PDP 13. 8.) - emma.M - pikicai SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) - katias - Tejchi (10. 9.) OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.) - lena35 (PDP 19. 10.) - timnala (PDP 9. 10.) (AJDA/NAC) - mandek (PDP 19. 10.) DECEMBRKE: - katja_p (PDP 04.12.) - _sanja_* (PDP 15. 12.) - m a j c i k a (PDP 10. 12.) JANUARKE 2009: -marjetica84 (PDP 4. 1.)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 15.5.2008 11:41:51
|
|
|
|
marjetica84
|
hey e vidim, da ste dobro in se imate fajn. A bom jest edina Januarja 2009 od celjank rodila. Ja nevem no, dajno punce če bom jaz tista ki bom v časopisu in vse nagrade pobrala. Mal heca pa more bit, a ne. Mal mi seka no, ampak mislim da se ni za bat da bom na naslovni strani časopisa. Drugače je pa moje počutje v 7.tednu zaspano , utrujeno , celi dan imam rahlo slabost ,pa večkrat po malem morem jesti. Komaj čakam da vidim svojo pikico še 15 dni . Želim vam lep sončen dan in lepo . PA PA
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?