|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
15.5.2008 12:28:01   
Tejchy
TEJCHY seveda spadaš k nam, te ne damo .

no super user posted image  user posted image  user posted image  
Js mam pa danes morfologijo in komaj čakam, da bo ura 15h, ko bom po dooooooooooooooolgih 6 tednih čakanja spet videla našega user posted image

Je pa tud men začel trebuh otrdevat tam nekje okol 18tedna, tko na trenutke in predvsem zvečer... pa neboleče. Naj bi bilo to normalno.. gre za nevem kake že popadke (imajo ime), s katerimi se maternica pripravlja na porod. Pomembno je le, da niso prepogosti, tj v istih intervalh in da niso boleči. Js nisem delala neke panike, ker so se potem umirili... Bom pa vseeno danes svoji G omenila...

marjetica84 - sj bo... upam, da slabost in utrujenost čim prej mine.. js razen utrujenosti nisem mela kakih problemov... hvala bogu.. edino zdj se me loteva še zgaga user posted image  .. sam sem si že naredila zaloge Rupuruta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 551
15.5.2008 13:07:09   
bučkabb
no pa se javim še tuki, sem mela danes pregled, sicer je vse vredo, le mal so me prestrašl z izvidom ledvic naše user posted image , ki naj bi mela mal povečane sečevode, baje ni to nič nevarnega, bodo pa na naslednjih pregledih to spremljal.

tajcy se pa boma še tuki mal srečale, ko sma pa ombe tud na temi septemberk. a pol si bolj iz naših koncev a ne? no držim pesti za tvoj pregled danes. user posted image user posted image user posted image

pridne bodite in se mogoče še kaj javim, sicer sem ful v gužvi.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 552
15.5.2008 13:19:31   
Tejchy
bučkabb - čestitke za pregled user posted image  user posted image  .. glede ledvičk pa kar brez panike... bo vse ok.. user posted image  user posted image  user posted image

jp.. malo pa se bova tipkale tudi tukaj.... js sem drugače Korošica, delam pa v Velenju.. pa sem se kr k vam prištulila glede na to, da je Koroška bolj slabo zastopana na tem forumu..

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 553
15.5.2008 14:05:32   
Mandek
Pozdravljene!

Spet en krasen dan, ne?user posted image
a mi lahko katera pove, kako zgleda morfologija? Joj, js res upam, da se bo tokrat videl spol naše bebice...user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 554
15.5.2008 14:32:31   
mishel
Morfologija je natančen ultrazvok, na katerem celega user posted image pregleda, ga zmeri, pogleda spol, preveri notranje organe, žile v popkovini, velikost, težo otroka... Skratka kot nuhalna svetlina če si bila. Meni je takrat tudi merila dolžino mat. vratu. Je pa to zadnji UZ ki ti pripada user posted image . Jaz že kar mal pogrešam svojo pikico. Bi jo tako rada spet videla.

user posted image user posted image user posted image vsem za preglede. BUČKA ledvičke bodo pa čisto OK, boš videla. Vem za primer, ko so eni nosečnici na UZ rekli, da user posted image nima ledvic in ji predlagali splav. Ko je normalno donosila im rodila, je bil user posted image čisto normalen in zdrav z ledvicami user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 555
15.5.2008 15:52:58   
tajči27
hojla...sem malo dremuckala...vidim da  je ta stran kr malo oživela,kar sem zelo vesela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja mishel.zgledal je pa tko pr men-grem v shoping pa me nekaj spodaj ful ampak res ful uščipne pa mine,pa grem na sprehod pa spet,pa grem pod tuš in me tko uščipne da sem dobesedno kr pokleknla...pa grem lepo spat pa me zbudi ta topa bolečina spodaj,vseskozi sem pa mela seveda trd trebuh...men to ni ravno delovalo normalno...potem pa zjutraj pokličem mojo ginek.je sploh nisem dobila,rekli so mi da imam napotnico naj se grem pokazat v porodnišnico za vsak slučaj...ni se mi sanjalo da je lahko kaj resnega...pa tle na forumu mal povprašam če je imela katera podobno izkušnjo pa mi je ena napisala da je imela in da se je šla pokazat in so ji ugotovili da ja odprta 1cm,rok pa tudi nekje v juniju...user posted image vešda me je panika...pa sem misla itak me bodo sam pregledal in poslali domov na počitek-ker sem res kr aktivna bla,letatla sem in tja-pa mi dr.koren-ful fajni-ful čedenuser posted image  hehe,reče no tole bomo pa kr zadržali na opazovanju par dniuser posted image user posted image user posted image
men se je svet podrl takratuser posted image user posted image ..in v bolnici se je potem vse umirilo,redni pregledi,ctg-ji...ena zdravnica dr.milanovičeva me je pa tko grobo pregledala da me je vse bolelo...jo nebom nikoli pozabila in se mi zdi da me od njenega pregleda vse boli to pa zato,ker mi je bebico vrjetno na silo spustila ker imam od takrat kr posledice...itak bi se otrok sam spustil,tak pa se mi je trebuh spustil kaka 2 tedna prehitro,ker je blo na silo...upam da me ne bo ona imela ko rodim,ker zame je ona nenormlno groba!!!! 

17.6.-dan D

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 556
15.5.2008 16:08:27   
mishel
Revica!!! Upam da so težave zdaj za tabo in boš mirno dočakala svoj dan. 17.6 a ne?!  Drugače pa izkoristi to strogo mirovanje, ker od dneva D naprej poležavanja ne bo več user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 557
15.5.2008 16:17:07   
tajči27
mah ja te težave so šle,prišle pa druge...spust dojenčka oz,trbuha ne prenašam nijbolše-to je tak pritisk dol,včasih se komaj zravnam...tko da tud kaki sprehodi odpadejo nažalost...pa te sramne kosti me tolko bolijo da ne znam povedat,najhuje je ko vstanem iz enga položaja na kavču ali stolu,pa dokler se mal razhodim pol pa gre...pa je tud to narmalno-same radosti-user posted image user posted image ,da o kolkih ne govorim...a veš to so težave ko te začne matrat proti koncu...ja še samo en mesec je do finala...čeprav so mi v bolnici tud rekli da dvomijo da bom prišla do koncauser posted image ...sem mela en ctg slab tko kot da bi blo dete v stiskiuser posted image ...no sej zdej počutje ni slabo,samo mi je pa tolko dolgča doma...skoz sem sama pa tisto ko sam čakaš ...se pozna da ne morem več nikamor ituser posted image user posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 558
15.5.2008 16:25:49   
Anonimen
tajci, jaz pa komaj čakam ravno to, da se trebuh spusti, ampak praviš da je potem še slabše user posted image  jaz se ne morem prepognit, me tako zaboli da je groza, če sedim se mi zdi da imam mojega fantka že nekje v prsih notri in ga skoz tiščim dol z roko, komaj diham, komaj se premikam, bolijo me noge, glava, zgaga, hrbtenica za znoret.... kaj šele bo ko se spusti, ker me pa spodaj medenica, kolki, vezi še čisto nič ne bolijo, očitno to še pride user posted image user posted image  ampak tale bogi mesec, mesec in pol bova pa zdržali ane. darilo je pa itak najlepše!

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
15.5.2008 16:31:21   
tajči27
ja ti nisem nič spodbudnega povedala kaj te še čaka a ne?? sej men so tud nekak pozabili povedat kaj me še čakauser posted image user posted image ..ni pa nujno da boš ti tud tko slabo prenašala vse to kot jaz,res pa je da lažje dihaš potem...jst se mal težje navadim mogoče glih zato ker zdaj je pa res konec zame tega letanja sem in tjauser posted image ..ja boli pa ker se vse širi in to,men je ful neprijetno,lahko da tebe ne bo toliko motilo...je pa smešno npr.ko se malemu kolca pa ko je obrnjen prav čutim kolcanje čist tam doluser posted image user posted image ,ko brcne z nogico je nimam več čisto v rebrih,ko pa z rokico pa tak občutek kraspanj dol-to je tud neprijetno-sem kr rabla da sem se navadla sem za vsako trznala prejuser posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
15.5.2008 20:05:17   
lana777
OJ,

celjske čvekice,

ste kr pridne!

Tajči27 - a vse to nas še čakauser posted image  Drži se!!!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 561
15.5.2008 21:37:29   
mishel
user posted image user posted image user posted image Kje je avgust user posted image user posted image user posted image !!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 562
15.5.2008 21:39:44   
katja_p
ČAo!

Da še js sporočim user posted image  Sem v torek imela pregled in je naša bebika velika 33,1 mm in že lepo migal z nogicami in rokicami pa user posted image  tud lepo bije user posted image

Danes sem bila še v laboratoriju, čez 14 dni pa imam NS. Prav nor občutek :) Sem se po pregledu kr zjokala od veselja user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 563
15.5.2008 21:47:23   
kaja02
čer!!!

katja_p- user posted image user posted image user posted image  za user posted image

mishel- še malo pa bo avgust, tudi sama ga komaj čakam le nevem kako bom vročino prenesla, saj me že sedaj zdeluje, mi je nomstop vroče. Moj pravi, da bom letos jaz račun za elektriko plačevala ( klima) user posted image , drugače sem bolj zmrzlive sorte in sem vedno klimo na manj dajala

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 564
16.5.2008 7:21:25   
lana777
Jutro Celjanke,

evo eno (nizko)kalorično petkovo user posted image user posted image user posted image  s Čuser posted image Kuser posted image LADuser posted image  !!!

kaja02 - pri nama je tud tk s klimo - vedn sm
jo ugašala in se pritoževala, da mi piha, zdej pa
jo na veliko prižigam, da se user posted image  kr oblači user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 565
16.5.2008 7:34:47   
lana777
Aja, pa čokolada s kavico je postrežena z ljubeznijouser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 566
16.5.2008 7:57:03   
katja_p
Dobro jutro user posted image

Vidim, da ste že na user posted image  Js si grem pa zdle en kapučinček nardit user posted image  Pol pa akcija!

Uživajte danes, ker bo še en lep sončen dan, pol pa mraz ... brrrr..

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 567
16.5.2008 8:25:23   
Tejchy
Ojla pupe!

Evo mene... sem preživela včerajšnjo morfologijo..... z našim user posted image  je vse ok.... user posted image  user posted image  user posted image  ........ je točno tko veliko ko mora bit.... tehta že celih 570g... nič preveč, ker se itak vsa zaloga mamici nabira, ki je do zdej pridelala že celih 10kg plusa user posted image  user posted image  user posted image  .... Vsi organi OK, tud med nogicami ni nič stran padlo user posted image  user posted image  user posted image  tako da ostajamo pri user posted image . Edini minus je to, da je trenutno v medenični vstavi... tak da ga bomo do konca lepo prosli, da se obrne.. user posted image  user posted image  user posted image

čestitke tud vsem ostalim za preglede user posted image  user posted image  user posted image  ...

tajči27, lunica24 - joj.. a to vse nas še čaka.. user posted image  ... no, upam, da se pri vama težave čim prej umirijo... pa da uspešno in brez večjih muk dočakata svoj D dan..

kaja02 - tud js sem bla skoz zmrzljive sorte... zdj med user posted image  pa mi je skoz vroče... Men se na splošno zdi, da mam zdj več boljših lastnosti kot prej, ko nism bla noseča.... user posted image  user posted image  user posted image  ... bi kr zamenjala... sploh zato, ker imam prvič v življenju dekolte... to je še tabolš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 568
16.5.2008 8:53:22   
Anonimen
tajči, ma jaz tudi nisem imela nobene težave do pred kratkim, zdaj pa res vedn bolj občutim težo trebuha, ampak se nič kaj velik ne sekiram zaenkrat, samo da je Luka ok, da pride kmalu in zdrav user posted image  tejchy, sej ni tko hudo, nič se ne boj, sam mal pa paše pojamrat user posted image  čist vse se preživi, pa se ne bi nekaj tako lepega ane.  edina stvar ki si jo jst želim je, da mali ne bi vztrajal do zadnjega, da bi nekje v 38,39 tednu že rodila... ampak nimam velik besede. user posted image

(odgovor članu Tejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
16.5.2008 8:53:52   
Anonimen
tejchy in katja p bravo za preglede, pišeki pridno rastejo !!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
16.5.2008 10:14:31   
mishel
user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim da so bili vsi pregledi OK.
Se mi zdi, da se mi po vsakem pregledu odvali velik kamen od srca, ko gin. potrdi da je vse vredu in da se user posted image primerno razvija.
LANA
ta kavica danes je pa še posebej dobra!!!!!!
Pa glede klime: sreča je doma nimava, ker se mi zdi, da če bi jo imela, bi delala 24 ur na dan user posted image .

Danes pa ne bom šla na sonček, ker preveč piha. Bom pa dan izkoristila za kaj bolj pametnega- likanje npr. Pa mojega user posted image bom peljala v H&M, da še on izkoristi en bon za user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 571
16.5.2008 10:18:11   
Tejchy
Pa mojega bom peljala v H&M, da še on izkoristi en bon za .

js bom tud šla probrat srečo... če še najdem kaj pametnega za mojga user posted image  ...

Punce, a je od vas katera šla na 4D UZ? in kam?

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 572
16.5.2008 10:19:41   
mishel
Ne, midva se nisma odločla, čeprav se mi fuuuuulll lušta! mogoče ti bo katera druga svetovala kje je vredu.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 573
16.5.2008 10:31:40   
Mandek
Ojla!

Sem vam kr fouš, ko se že tako daleč s svojimi bebami:)
Mi mamo pa še polovičko za počakat.
Ah, sej bo. Malo učenja, malo zabušavanja pa se bo neki izcimlo. Moja prjatlca ma danes rok, ampak še nič ne kaže. Smo počakal do pol enih zjutri pri njima, pol smo pa šli, ko ni blo ničuser posted image
Zdej grem pa mal čistilne akcije nardit v stanovanju, konec meseca se menda izseliva in bo počasi treba začet.
klepetulje, rečte še kakšno o nadaljevanju user posted image , ker mi je full fajn brat za naprej.
aja, dovolila sem si vzeti šalčko ponujene ljubezenske kaviceuser posted image Sem se kr uštulila:)

Pa tale obupen veter bi tut lahk že nehu,a?

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 574
16.5.2008 10:46:46   
mishel
Saj kavice je bila namenjena vsem, tako da ti si jo kar privošči user posted image . Ponavadi nam jo LANA postreže !

Kar se pa tiče nadaljevanja nosečnosti pa... A premike že čutiš. Meni se zdi to najbolj čarobno. Pa moj user posted image ko mu povem da brca in potem da glavo na trebuh in se pogovarja z user posted image in ga krega zakaj brca mamico. Včasih me cel užaljen pogleda in reče da ga je user posted image brcnil v glavo user posted image user posted image user posted image . Res je lušno biti noseča, kljub manjšim težavam. Je pa res da mi noge že občasno zatečejo, pa slabo se počutim če pojem preveliko količino na enkrat user posted image , pa ravno zdaj, ko sem se navadla, da lahko pojem večjo porcijo kot moj user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?