|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
20.5.2008 12:02:08   
lana777
Joj, Mishel en  velik user posted image za tvojo prijateljico!!!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 626
20.5.2008 12:03:59   
ursha
hojla souser posted image ,

ste ble pa res pridne, ste se kr razpisale, pa saj je prav, tak je trebauser posted image , smo bli par dni brez neta (SIOLove težave spet user posted image )....
drgač pa smo še kr v 1 kosu user posted image , včeraj sma bla zmojim na kavici pa me je začel spet grabit, ampak se je pol spet vse pomiril, živa groza, ko ne veš a bi še sploh kam šel, al pa raj bil kr doma s kufrom pri vratih user posted image .....
sem bla pa včeri ko zombi, zaspat nism mogla do 04.00 zjutri, nič ni pomagal karkoli sem naredila, pol sm mal zadremala do 07.00, pol se mi je pa cel dan spal da sm komi še kaj videla, pa nism mogla niti zadremat, včeri zvečer sm že pri filmu kinkala, no ja mi je pa ratal pol mal zadremat, ampak sem se spet kr neki obračala in vstajala, tk da s spancem spet ni blo nič. bojim se sam da ko bom šla rodit, da ne bom mela nič moči, ker sm zmatrana/zaspana v 0 in sploh ne vem več kaj naredim da bi se vsej mal odpočila.
drgač pa sm mela zjutri pregled, CTG ok, pritisk spet 140/90, ja pa celo pol kg sm šla v -, kr nism mogla verjet, sem bla prepričana da sm se zredila še za kak kg user posted image . drgač mam pa zdej drug teden spet pregled in to je točno dan pred uradnim PDPjem in je G. rekla kao da bom pa verjetn šla pol kr v P. sploh če bo pritisk spet tak....no upam da se me bo mala kej usmilila in kej prej prišla user posted image .

v glavnem čim lepši dan (kljub slabemu vremenu), čestitke za dobre izvide/opravljene izpite ipd., pa hvala za lepe želje user posted image .

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 627
20.5.2008 12:09:02   
lana777
ursha  - drži se user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 628
20.5.2008 12:43:56   
mishel
URSHA user posted image user posted image user posted image Samo še malo in boš lahko zopet spala.... ali pa tudi ne user posted image . Odvisno kako pridnega user posted image boš imela. Na začetku kar izkoristi vsako priložnost ki jo boš imela za počitek, pa čeprav bo ura 13.00!!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 629
20.5.2008 15:16:29   
tajči27
ooo..evo mene iz popoldanskega dremeža in lenarjenja...je tko pasalo...ste se fino načvekale vmes vidim...sej prav...le tko naprej da ne bo stran čisto zaspana postala...user posted image ...vidim kako ste pridne da boste vse šle v materinsko...no bolj kot ne vseuser posted image ...sej prav...pa povejte če boste kaj pametnega zvedle tam...no pa kaj sončka zrihtajteuser posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 630
20.5.2008 17:01:07   
Tejchy
MISHEL - tud moja prijateljica ima ful slab pap test user posted image  ... pa jo je njen G kr na neke brise pošiljal pa kr nič... pol je pa sama vzela stvari v roke in zdj čaka na operacijo user posted image  .......... beda....... sam tega je ful velik...... hvala bogu edino to in za tiste, ki to dost hitr ugotovijo, da ni kakih hujših posledic... Js sem tej svoji kolegici lepo rekla, da naj greta zdj takoj v akcijo user posted image ...... da ne bo pol še kj druzga narobe........ pa še moj user posted image  bo imel družbo user posted image  user posted image  user posted image  

šibam zdj domu........... uživajte

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 631
21.5.2008 7:58:52   
tajči27
doooobro jutro!!! vabim na user posted image  !!
  in kako smo danes spali???..mi bolj slabo...kr ene 4x sem morala na wc in nikakor nisem našla pravega položaja...jap je trebušček že prevelikuser posted image ...a je še sploh lahko večji?!user posted image ...pozajtrkovali smo tudi-danes pa ne čokolino ampak margarino in marmelado...njami...itak bom kmal spet lačnauser posted image user posted image ...javite se kaj zvezdice zaspankeuser posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 632
21.5.2008 9:37:53   
lana777
TAjchi - hvala za jutranjo kavico ... sama sm bolj na čokoladiuser posted image

Tudi za mano je grozna noč (nič kaj spanja) ... Zdej pa zeham v službiuser posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 633
21.5.2008 12:13:00   
mishel
Jaz pa na srečo spim še vedno brez težav, edino ob 08.00 moram vstati, ker sem lačna. Sem pa tudi jaz danes zajtrkovala marmelado- jagodno user posted image , pa kakav sem zraven spila- je bil skor črne barve user posted image .

Prijateljica je vredu, zdaj mora čakati 14 dni na izvide.

Jaz sem pa danes vstopila v 30. teden user posted image user posted image user posted image Zdaj se pa odštevanje uradno začne user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 634
21.5.2008 12:41:01   
lana777
Mishel - mmmmmmm ... tvoja domača marmelada?
Čestitke za 30. teden!!! user posted image user posted image user posted image Si kar dosti pred mano!

Kje ste pa kaj druge celjske user posted image čvekice

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 635
21.5.2008 14:14:31   
lana777
user posted image   
user posted image APRILČICE:

-novopecena user posted image  (10. april) user posted image  
RENE user posted image

- nana09 (PDP 11. 4.) 
user posted image MAJČICE:
-ursha
(PDP 28. 5.) user posted image  ZARA/ANAuser posted image

user posted image   JUNIJČICE:

- tajci

- tsja26

- tajči 27 (PDP 17.6.) user posted image
- Neli1 (29. 6.)

user posted image JULIJČICE:

-
lunica24 (PDP 5. 7.) user posted image  LUKAuser posted image
- PABLO
(PDP 31. 7.)
- urska25 (PDP 26. 7. ) user posted image
- jerebica (PDP 6. 7.) user posted image  RUDIuser posted image
- robika (PDP 5. 7.) user posted image  TIJAuser posted image

- ksenci (PDP 11. 7.) user posted image  ALJAŽuser posted image

user posted image   AVGUSTOVKE:

- lana777
(PDP 22. 8.) user posted image
- mishel (PDP 05. 8.) user posted image
- nell  (PDP 20. 8.) user posted image
- kaja
(PDP 8. 8.)
- K_a_t_j_a (PDP 12. 8) user posted image
- žanneža (PDP 13. 8.)
- emma.M
- pikicai

user posted image    SEPTEMBRKE:

-bučkabb
  (PDP 25. 9.)  user posted image   
- katias   
user posted image OKTOBRKE: 

- mbd0411 (PDP 14. 10.) user posted image
- škorpion (PDP 20.10.)
- lena35 (PDP 19. 10.)
- timnala (PDP 9. 10.) user posted image  (AJDA/NAC)
- mandek (PDP 19. 10.) user posted image

user posted image DECEMBRKE:

- katja_p (PDP 04.12.)
- _sanja_* (PDP  15. 12.)
- m a j c  i k a (PDP 10. 12.)

user posted image     JANUARKE 2009:

-marjetica84
  (PDP 4. 1.)user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 636
21.5.2008 15:18:48   
mishel
Vidim da je seznam zopet obnovljen user posted image . LANA je bila zopet pridna user posted image . Mislim da ni nobene tukaj, ker vse dremajo user posted image , saj jaz sem tudi po kosilu za dve ure user posted image . Sem pa zdaj čisto prenovljena.

Midva imava namen prebarvati otroško sobo. Ima katera kak predlog? Katere barve, kako...

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 637
21.5.2008 15:23:42   
katja_p
Hej hej!

Kako ste kaj? Tole vreme je kr neki, a ne? user posted image

Mishel, barbala bosta sobico? Fino user posted image  Barv imaš pa tolk na razpolago, da adijo pamet user posted image  Js se sicer še vedno najbolj nagibam k rumeni, ker tako lepo poživi sobo user posted image

Povejte, glede na to, da ste najbrž vse tuki Celjanke že od malega user posted image , kakšne imate izkušnje s celjsko bolnico in osebjem? Predvsem s porodniškim oddelkom? Boste vse šel sem rodit?

Uživajte, kljub dežju user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 638
21.5.2008 15:36:54   
mishel
Včasih vem da so se ženske pritoževale, predvsem v obdobju, ko so uvajali novorojenčkom prijazno porodnišnico. Zdaj pa so ugotovili, da mora biti prijazna tudi mamicam user posted image . Tako da zdaj so vse ki so pred kratkim rodile pohvalile tako osebje pri porodu, kot osebje na porodnem oddelku. Jaz sploh ne razmišljam da bi rodila drugje, razen če me preseneti kje na kakšnem izletu user posted image . Mi je predvsem pomembno to, da je blizu, pa še zelo domača sem v njej, saj sem pogosto delala počitniško delo prav v bolnici.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 639
21.5.2008 16:30:12   
lana777
Mishel - barvanje sobiceuser posted image ... To je moje področje!!! MIslim zato, ker mava stanvaje vse v barvah
in vsem kolegom rišem kakšne poslikave, da zadevevmalo poživi ...

Ti maš rada zeleno (sklepam po barvi vozekauser posted image ), dej kako nežno zeleno,
pa nariši na eno steno travnik ali pa rožice ... Drugače
pa fajn pride velik nasmejan sonček na eni steni ... Idej je malo morje!!!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 640
21.5.2008 16:59:46   
tajči27
oo daaan!!! ja mi smo spet mal gobelin delali pa mal počivali pa mal dremali...joj jst sem taka lenoba postala vam povem...user posted image ..ja jst bi tud neki dala na steno nad posteljico,k mam belo posteljico in belo steno pa bi mela ene take nalepkice za na steno kake medeke pa to...hm...nimam ravno umetniške žilice pa če bom začela risat in barvat po steni me je strah da bi kaj zašuštralauser posted image ...ja ene je prej spraševala kakšno je osebje v porodnišnici celje..jaz sem bila v bolnici med prvomajskimi prazniki in so sestre in zdravniki prav fajni na oddelku..no ena se mi je zamerla zdravnica ker je bla groba pri pregledu,drugače po karakterju in odnosu pa niso taki zmaji,sem bla sama navdušena nad sestro valerijo,jožico,dr.koren-om,baje je tud dr.simoniti fajni.pa dr.brus-ova...baje so vsi fajn..jst nisem uspela vse spoznat ampak so jih bolnice oz.porodnice vse pohvalile...že to je lažje ko greš rodit da majo nek odnos do porodnic...vas je že kej strah?? jst bolj kot študiram opažam da me ni strah tolko poroda kot pa samih popadkov...a ni to čuden??

17.6.-dan D

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 641
21.5.2008 18:21:52   
timnala
Hoj user posted image !

Danes pa je eno bolj dolgocasno vreme.. Moj ravno mal pociva, jst pa kot sova - ne morem user posted image  mene je ta nosecnost cist obrnila in mi vsi pravijo, da sploh nisem tipicna user posted image . Ful mam energije, nic nisem tecna, bolj se migam kot prej, ne pase mi sladko, nisem mahnjena na kislo, ni mi bilo nikol slabo, prej bla bolj zaspanka, zdej pa se popoldan ne pocivam... hecno..res pa je, da ko takole berem in slisim, kaj se vam dogaja med nosecnostjo, lahko samo trkam na les, ker se odlicno pocutim in tudi user posted image  je menda (upam) OK. Mi je moj dans rekel, ti si noseca tak malo za zraven user posted image user posted image
Se pa zacenjam mal ubadat z opremo za user posted image  in izbrat vozicek, mi je zaenkrat znanost..prebrala vse in se vec pa se kr v dilemi.. mi lahko kako olajsate izbiranje? Sem pa za trikolesnika (izbiram med Jane slalom in Quinny speedy).

Barvanje sobice? Lustno..lahko pa tudi das okvirit kaksne risbice npr. iz koledarja (npr. od jelke reichmann - otroski motivi) pa sobico opremis v tem stilu, ce te je strah risanja.. Zna to tudi zelo popestrit.. mi2 mava zal hrapave zidove in ne morem risat gor user posted image  pa sej boljse, ker ce ne bi carala na polno user posted image

Zelim pa vsem dobro pocutje, tistim, ki ste cisto na koncu, cimmanj strahu in lep porod, tistim, ki pa cakate rezultat AC pa cimvec pozitivne energije in zaupanja, da se bo dobro izteklo..

pozdravcek

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 642
22.5.2008 8:04:42   
tajči27
jutro.....
ja super da imaš toliko energije in da je počutje na viškuuser posted image ..upam da bo tko tud ostalo!!!
glede vozičkov jst sem kr perego pilko kupila ker mi gre v avto,so mi pa sicer tud všeč jane variante in na sploh ti trikolesniki...najbolš da si na net-u kej prebereš al pa se bo katera javila na forumu in ti lahko kaj svetovala iz lastnih izkušenj,to je moja prva user posted image  in prvi voziček ki še ni bil uporabljenuser posted image  pa ti težko povem kaj iz izkušenj...pa fajn kupi in fajn se odloči!!!!
barvanje bo pa mislim pr men počakalo oz se bom raje kr za nelepkice odločila,sam najdit take luštne tle v celju bo pravi podvig...so mi pša svetovale v baby centru v tušu da majo take luštne...nevem bo treba it pogledat...pa povsod po trgovinah sem spraševala če jih imajo pa vsi pravijo da jih imajo potem pa mi jih pokažejoin so take miniaturne da jih moreš skor z lupo gledatuser posted image user posted image user posted image ...jst bi mela večje!!!!hehe...no zaspanke kje se skrivate!!!sej vem da je vreme tako zanič ampak vseeno dost je blo cartanja in ležanja!!! hehe

17.6.-dan D

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 643
22.5.2008 8:11:44   
Anonimen
jutro evo mene, tolk da vas mal pozdravim. slabo vreme mamo, drugače je pa kr fino ane user posted image  grem spatuser posted image

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
22.5.2008 9:02:48   
bučkabb
evo, da vas še jaz po dolgem cajtu mal pozdravim.
sem tak v gužvi, da mi uspe vas še sam mal prebrat, da bi pa kaj napisala je pa že preveč:))

no vreme res ni vspodbudno, ampak se da preživet.

pri men drgač nič novga, buši lepo raste, počutje je vredo, le zgaga mi mal nagaja, ma bo že.

z opremo sem se pa tud jaz začela mal obadat, predvsem imam v mislih voziček, tak da že mal gledamo kaj bi mel, kupl pa še nismo prav nič za našo user posted image , pa sej je še cajt.

no uživajte in LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
22.5.2008 9:30:01   
tajči27
vam pa svetujem da kupujte počasi v naprej...jst sem bla namreč zagovornica tega da kupiš vse bolj na koncu pol sem pa res kupovala šele pred kratkim šele zdej ko me vse matra,pa ni blo tistga feelinga res,mi je žal da nisem prej...bi šla še kam lahko kej pogledat pa nisem mogla tak da vsaj nagledat stvari si pejte kr ne veste kolk vas bo matral proti koncu...

17.6.-dan D

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 646
22.5.2008 9:32:23   
marjetica84
hay celjanke z okolico, a bi eno kavico spile skupajuser posted image user posted image al pa dve. No sicer jaz že dva meseca ne pijem, pa mi tud ne diši, tak da nč ne pogrešam

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 647
22.5.2008 9:34:16   
lana777
Dan
še od mene,

pozdravljena bučkabb - sm te že pogrešala!

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 648
22.5.2008 10:12:52   
tajči27
ja pol pa kapučino...hehe...jst sem za...men še pa paše kavica samo po kosilu,ko sem lepo sita...zjutraj je že dolgo ne pijem več...kaj boste kej sončka zrihale???vidim da se neki matra..

17.6.-dan D

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 649
22.5.2008 10:37:24   
lana777
Sonček se neki matra ja,
samo mu ravn ne uspeva ...

Pa vam pošiljam eno user posted image  za lepši dan!

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Nakup živil
JAPE

V katerih trgovina največ kupujete?

Spar (36%)

Mercator (20%)

Lidl (12%)

Hofer (18%)

Tuš (9%)

drugo (5%)

Število vseh glasov: 335

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!