ursha
|
hojla so , ste ble pa res pridne, ste se kr razpisale, pa saj je prav, tak je treba , smo bli par dni brez neta (SIOLove težave spet ).... drgač pa smo še kr v 1 kosu , včeraj sma bla zmojim na kavici pa me je začel spet grabit, ampak se je pol spet vse pomiril, živa groza, ko ne veš a bi še sploh kam šel, al pa raj bil kr doma s kufrom pri vratih ..... sem bla pa včeri ko zombi, zaspat nism mogla do 04.00 zjutri, nič ni pomagal karkoli sem naredila, pol sm mal zadremala do 07.00, pol se mi je pa cel dan spal da sm komi še kaj videla, pa nism mogla niti zadremat, včeri zvečer sm že pri filmu kinkala, no ja mi je pa ratal pol mal zadremat, ampak sem se spet kr neki obračala in vstajala, tk da s spancem spet ni blo nič. bojim se sam da ko bom šla rodit, da ne bom mela nič moči, ker sm zmatrana/zaspana v 0 in sploh ne vem več kaj naredim da bi se vsej mal odpočila. drgač pa sm mela zjutri pregled, CTG ok, pritisk spet 140/90, ja pa celo pol kg sm šla v -, kr nism mogla verjet, sem bla prepričana da sm se zredila še za kak kg . drgač mam pa zdej drug teden spet pregled in to je točno dan pred uradnim PDPjem in je G. rekla kao da bom pa verjetn šla pol kr v P. sploh če bo pritisk spet tak....no upam da se me bo mala kej usmilila in kej prej prišla . v glavnem čim lepši dan (kljub slabemu vremenu), čestitke za dobre izvide/opravljene izpite ipd., pa hvala za lepe želje .
|