|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
12.5.2008 12:04:44   
lana777
Ja, mishel - zdej pa je HB sončka dovolj!!! (kmalu ga bo še preveč,
saj napovedujejo zopet pasje vroče poletje - do 40 stopinj, joj joj)

Glede srečanja v Ce - sm si zelo želela it (sm se na začetku prijavila), ampak
ta termin mi na žalostuser posted image  čisto nič ne ustreza - sobota - seminar v službi, nedelja
pa 2. obletnica smrti v družini in imamo kosilo ...

Bi pa lahko kdaj skočile na kavico, k bom kaj v tušu (če se bi pre zmenile???) Kaj praviš?
Po tvoji lepi fotki tk vem, kk (fajn) zgledašuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 501
12.5.2008 13:09:19   
mishel
Ni problema, za kavico sem zmeraj, samo da bo zraven čokolada user posted image user posted image user posted image . Drugače pa je pri nas tudi natrpan ta vikend. Upam da ti bo hitro minil, pa se bova drug teden zmenle za kavico.

Kje ste pa ostale punce? Odkar se je pojavil sonček ni nobene Celjanke na čvek user posted image . Mogoče vas moram it iskat za Savinjo user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 502
12.5.2008 14:39:34   
katja_p
Ja, zunaj je preveč lepo, da bi bile noter :)

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 503
12.5.2008 19:48:56   
katja_p
Punce dejte mi povedat, kam ste šle delat NS?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 504
12.5.2008 19:59:18   
FORZA

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Punce dejte mi povedat, kam ste šle delat NS?

Pozdravljene celjanke.
Sicer nisemuser posted image sem pa celjanka.
katja_p če ti lahko predlagam za NS, jas sem šla v Domžaleuser posted image
Zelo sem bila zadovoljnauser posted image
Baje je pa tut ena v Velenju sem kasneje slišala, bilo bi ti bližje

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 505
12.5.2008 21:54:59   
lana777
katja_p - jaz sm bila pri Pušenjaku in sva bila zelo zadovoljnauser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 506
13.5.2008 0:20:12   
katja_p
A Pušenjak je v CE?

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 507
13.5.2008 7:18:49   
lana777
Jutro,

najprej ena (grenka) čokolada s kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

Ne, dr. Stanko Pušenjak je v lj - Dravlje.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 508
13.5.2008 9:22:37   
mishel
Tudi jaz slišim, da Pušnjaka zelo hvalijo. Jaz sem bila pa pri Strahovi v Domžalah in je tudi super!

Lana hvala za čokolado. Sem zraven pojedla še en velik kos kruha z evrokremom user posted image user posted image user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 509
13.5.2008 10:52:46   
ursha
hojla souser posted image ,
vidim da mate debato o nuhalni, no jst sm bla v Velenju in je blo super, tud ko sem se naročevala sem bila čez teden dni že na vrsti, ful so ble prijazne od sestre do zdravnice, pa še bliz je.
no drgač pa rodila še nisem user posted image , še kr čakam, dans sem mela pregled, začuda sem bla ful hitr gotova, CTG je bil ok, v 1 tednu sem se zredila za 2 kg, je rekla G. da je to zarad vode, upam da res user posted image ....drgač pa sem dobla že napotnico če bo kriza oz. če se bo mala odločla kej prej pokukat na svet, tk da naslednji pregled spet dans teden komi čakam. aja mi je pa rekla G. da se moram izogibat sonca, mislim da zarad pritiska , sem ga mela spet 140/80, joj kaka škoda, pa tolk sm ga komi čakala...no pa sej se bom pa pol več s user posted image lahk sprehajala po sončku in uživala, bom pa takrat nadoknadla user posted image .

uživite na sončku se za mene, pa prvošte si kak sladoled, pa user posted image z velik čokolade in smetane,  kg bojo pa itak pol po porodu dol letel user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.5.2008 12:10:39   
Mandek
Ojla, Celjančice!

Jaz sem nova na tej temi, sicer sem priseljena na celjsko pa vseeno:)
Sem v 18. tednu, rok imam 19.10., kaj pa bo, pa še ne vemouser posted image
Malo vas berem medtem, ko se ravno učimuser posted image in vidim, da nisem edina, ki nima znank v tem koncu, tko, da je tole ena super zadevca. No, kakorkoli, grem še malo v knjige gledat, da ne bom samo čvekala, se pa vsekakor še javim:)

Lep sončen podzravček

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 511
13.5.2008 12:26:58   
mishel
Najprej DOOOBROOOOODOOOOŠLA MANDEK user posted image . Sem, oz. smo te zeloooo vesele. Več nas bo, bolj bo luštno user posted image . Ti kar pridi vsake toliko na čvek in nam poročaj kako napreduje tvoja user posted image .

URSHA na tebe sem pa že včeraj misla kako si. Lepo da se nam malo javiš. Revica se moraš izogibati sončka user posted image , mani pa tako paše noge nastavljat user posted image . Trebuščka si ne upam preveč. Imaš pa prav, da boš lahko ti to potem nadoknadla, ko boš z user posted image v senčki ležala na dekici...user posted image , pa pela pesmice, pa ritko brisalauser posted image !!! In ko se boš ti že vsega navadila, te bomo ostale Celjanke gnjavile in prosile za nasvete user posted image , ker bomo čiste začetnice. Na sladoled pa brez skrbi, da nikoli ne pozabim. Ne mine dan, da si ga nebi privoščlauser posted image .

LANA kaj praviš, ko bi se namesto na kavi dobile na sladoledu user posted image ?

Kako pa si kaj ti BUČKA? Dolgo se že nisi oglasila. Pa MBD...

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 512
13.5.2008 16:25:07   
tajči27
ojla...tud jst nova pr vaši hišiuser posted image ...kako kaj...kaj dogaja????? sem vas iskala...kdaj imate rok?? jaz imam rok 17.6. imeli bomo fantka,je pa prvauser posted image ...a ima še kdo junija rok??? vas je kaj strah???mene je že kr.....pa še vse me kr neki matra že...

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 513
13.5.2008 17:41:33   
katja_p
Ojla! Dans je en tak fajn dan .. . a ne? user posted image

Pr men se kr dogaja: s fanr+tom imava obmesečnico, končala sem z diplomo, ki gre jutri v vezavo, imela sem prvi pregled ... user posted image  In ...

z bebiko je vse OK. Noseča sem 10 tednov, bebica je velika 33 mm in ji srček lepo bije, pa kr brca in maha user posted image  Sem se kar naročila na nuhalno v Velenju pr moji ginekologinji in jo imam čez 14 dni, pregled pa čez en mesec. V četrtek zjutraj bom šla še v laboratorij.

In jutri bova povedala mojim, v soboto pa še njegovim. Nč ne bova več čakala, ker mislim, da je dete zdravo in nama gre prav dobr, pa tud za NS je menda bolj malo verjetnosti glede na mojo mladost ;) Sicer si pa ne morm več hlač zapet in bova že zarad tega mogla poedat ... haha user posted image

Upam, da imate tud ve tako lep dan user posted image  uživajte,
papa

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 514
13.5.2008 19:43:35   
tajči27
čestitkeuser posted image user posted image user posted image ...si me kr ponesla nazaj v pretekle mesece,kako je blo luštno,ko sma razkrila veselo novico...user posted image ...zdaj imam pa še samo en mesec in je to to...želim ti lepo nosečnost kolikor se le da,pa veselo nakupovanje hlač..user posted image ...jst sem zase našla kake hlače v H&M in v C&A,tko da veselo nakupovanje...je pa kr feeling a ne?!..tale shoping,pa nasploh novička o naraščaju...mi pa že komaj čakamo da bo to za nami,to obdobje pričakovanja,pa to,sej je blo luštno ampak...imaš že počasi dovoljuser posted image ...lepo se imejte še naprej

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 515
14.5.2008 8:42:42   
tajči27
dobro jutro drage celjanke ... ta stran je pa bolj zaspana a ne? Pa vem da nas je fuluser posted image ,tko da se ne morete skriti...user posted image ...kje ste...pridite nauser posted image !!! bomo vidli če sem katero premamila...

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 516
14.5.2008 8:50:56   
mishel
POZDRAVLJENE PUNCE user posted image !

Do poletja se nas bo pa le nabralo nekaj Celjank user posted image .

Jaz imam rok avgusta, drugače pa mislim da LANA vestno skrbi za naš seznam Celjank, tako da čez kakšen dan bosta zagotovo na njem in bosta imeli pregled katera je še noseča v tistem mesecu.

KATJA user posted image lepo da ti gre vse kot po maslu! Diploma, obmesečnica, prvi pregleduser posted image . Tudi jaz sem diplomirala med nosečnostjo, z možem imava pa v ponedeljek prvo obletnico poroke user posted image . Sem v 29. tednu nosečnosti, domačim sva pa povedala za nosečnost kmalu po pozitivnem testu, ker so me tako mučile slabosti, da bi me kmalu sami prepoznali user posted image . Tako da ti kar veselo zaupaj novico o user posted image in optimistično naprej!

TAJČI tebi pa se res čas že počasi izteka user posted image . Maja bo kmalu konec, potem pa... Praviš da te kar nekaj matra. Kaj pa? Da bom vedela kaj me še čaka user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 517
14.5.2008 8:59:26   
tajči27
jah...kr naglo se približujem finalu a ne'??user posted image ..sej to ko me matra je baje normalno,sem bla ravno včeraj pri gineku na ctg-ju in pregledu...nisem odprta pa nič,se mi pa je že začel krajšati maternični vrat...je že čas očitnouser posted image ...pred dobrim tednom so me full začele boleti sramne kosti,pa kolki me matrajo že itak lahko spim samo na levem boku,pa še to me zčne boleti ko dalj časa ležim,pa povečan izcedek,pa križ...heheh da te nebom čisto prestrašila,vglavnem same fajne stvariuser posted image ,vsaka pa itak drugače to preživlja,men je pač malo težje...sem bila pred dobrim tednom v bolnici k sem imela lažne popadke-krče pa sem se še bolj prestrašila,saj veš vidiš marsikaj in slišiš marsikaj,tko da bolj ko se bliža,bolj me je strah...upam da te nisem prestrašila,to je itak normalno da te matrat začne,prej sem imela pa skoz brez težav nosečnost...kaj čmo,še en mesec bo treba zdržat,so mi pa rekli da dvomijo da bom dočakala 40.tedenuser posted image ...sem imela ravno včeraj 35.teden...

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 518
14.5.2008 9:01:14   
bučkabb

user posted image   
user posted image APRILČICE:

-novopecena user posted image  (10. april) user posted image  
RENE user posted image

- nana09 (PDP 11. 4.) 
user posted image MAJČICE:
-ursha
(PDP 28. 5.) user posted image  ZARA/ANAuser posted image

user posted image   JUNIJČICE:

- tajci

- tsja26

- tajči 27 (PDP 17.6.)

user posted image JULIJČICE:

-
lunica24 (PDP 5. 7.) user posted image  LUKAuser posted image
- PABLO
(PDP 31. 7.)
- urska25 (PDP 26. 7. ) user posted image
- jerebica (PDP 6. 7.) user posted image  RUDIuser posted image
- robika (PDP 5. 7.) user posted image  TIJAuser posted image

- ksenci (PDP 11. 7.) user posted image  ALJAŽuser posted image

user posted image   AVGUSTOVKE:

- lana777
(PDP 22. 8.) user posted image
- mishel (PDP 05. 8.) user posted image
- nell  (PDP 20. 8.) user posted image
- kaja
(PDP 8. 8.)
- K_a_t_j_a (PDP 12. 8) user posted image
- žanneža (PDP 13. 8.)
- emma.M
- pikicai

user posted image    SEPTEMBRKE:

-bučkabb
  (PDP 25. 9.)  user posted image   
- katias   
user posted image OKTOBRKE: 

- mbd0411 (PDP 14. 10.) user posted image
- škorpion (PDP 20.10.)
- lena35 (PDP 19. 10.)
- timnala (PDP 9. 10.) user posted image  (AJDA/NAC)

user posted image DECEMBRKE:

- katja_p (PDP 04.12.)
- _sanja_* (PDP  15. 12.)
- m a j c  i k a (PDP 10. 12.)

user posted image     JANUARKE 2009:

-marjetica84
  (PDP 4. 1.)  user posted image

[/quote]

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 519
14.5.2008 9:01:42   
tajči27
ja pa čestitke ob prvi obletnici poroke...midva se tudi letos nekje septembra ali oktobra poročiva....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 520
14.5.2008 9:03:05   
Neli1
Hoj hoj... sem rekla, da se vam pridružim, čeprav dokaj pozno... sem v 34 tednu (PD: 29.6.).
Prihajam iz okolice, sem pa redni obiskovalec parka ob Savinji.
Moj prvi sonček bo star ta mesec 2 leti in 4 mesece in je pravi cartlček,
tako da me prav skrbi kako bo, ko ne bo več št.1.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 521
14.5.2008 9:09:59   
bučkabb
heloo sem popravla seznamček, tajči tak da si zdaj napisana in lahka vidiš kdo vse je tuki in kdaj bomo ujčkale.

punce povejte mi kje v Celju ste si kuple kaj za oblečt med nosečnostjo, jer jaz že mam tega H&M in C&A počas dost, vedno ko grem pogledat majo bolj ko ne iste stvari, nič kaj novega in nič lepega, nujno rabim si kupit kaj za oblečt, ampak ne kavbojke in te razvešene majce, ampak kaj bolj elegantnega in udobnega za mojga bušija ker rabim za službo, kjer večino časa presedim.
a je še kje kakšna trgovina tuki z nosečniškimi oblačili?

pridne bodite in božajte svoje bušije, tiste ki pa grete proti koncu pa veliko užitkov v zadnjih trenutkih predno zagledate svoje user posted image ,

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 522
14.5.2008 9:25:50   
mishel
Tudi jaz imam težave z oblačili, ker sem suha in velika in mi je vse preveliko, pa še res je, da so stvari ves čas iste user posted image . Jaz se tolažim, da samo še 3 mesece user posted image .

NELI dobrodošla tudi ti!!!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 523
14.5.2008 9:30:59   
tajči27
ja zdaj pa vidim kdo me prehiti...user posted image ..žal ti ne morem svetovat nič pametnega kje kaj kupit za oblečit,sem tud sama kupovala v H&M in C&A pa taki grozni kroji,priznam da sem se celo nosečnost počutila zelo bad in nesrečno v takih cunjah nosečniških,ker pol stvari oz.90% nosečniških cunj ki jih imam doma mi niso všeč in tko se jst nebi drugače oblekla niti v najhujši mori ne-priznam..kroji grozni,staromodni...še tale mesec preguram pa bo...hvala bogu da ne delam več,ker bi bila drugače še vedno prisiljena nosit te cunje,tko sem pa lepo doma in nosim neke stare treenirke,pa od mojga majičke,....nazadnje sem si kupila vc new yorkerju trenirko XL in zgornji del XL in mi je še danes prav,pa tud z veseljem nosim...kaj pa če si daš šivat? sam to je menda dražje al ne ?pa zdaj ko bo vroče kake lepe kiklce po moje tud dobiš..sam men je nosečniška moda obup...kot da smo 30 let za cajtom..

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 524
14.5.2008 10:11:17   
tajči27
no celjanke ste vse za savinjo na sprehodu??hehe...sem vam kr mal fouš...

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?