Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.5.2008 12:04:44
|
|
|
|
lana777
|
Ja, mishel - zdej pa je HB sončka dovolj!!! (kmalu ga bo še preveč, saj napovedujejo zopet pasje vroče poletje - do 40 stopinj, joj joj) Glede srečanja v Ce - sm si zelo želela it (sm se na začetku prijavila), ampak ta termin mi na žalost čisto nič ne ustreza - sobota - seminar v službi, nedelja pa 2. obletnica smrti v družini in imamo kosilo ... Bi pa lahko kdaj skočile na kavico, k bom kaj v tušu (če se bi pre zmenile???) Kaj praviš? Po tvoji lepi fotki tk vem, kk (fajn) zgledaš
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.5.2008 13:09:19
|
|
|
|
mishel
|
Ni problema, za kavico sem zmeraj, samo da bo zraven čokolada . Drugače pa je pri nas tudi natrpan ta vikend. Upam da ti bo hitro minil, pa se bova drug teden zmenle za kavico. Kje ste pa ostale punce? Odkar se je pojavil sonček ni nobene Celjanke na čvek . Mogoče vas moram it iskat za Savinjo .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.5.2008 14:39:34
|
|
|
|
katja_p
|
Ja, zunaj je preveč lepo, da bi bile noter :)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.5.2008 19:48:56
|
|
|
|
katja_p
|
Punce dejte mi povedat, kam ste šle delat NS?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.5.2008 19:59:18
|
|
|
|
FORZA
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Punce dejte mi povedat, kam ste šle delat NS? Pozdravljene celjanke. Sicer nisem sem pa celjanka. katja_p če ti lahko predlagam za NS, jas sem šla v Domžale Zelo sem bila zadovoljna Baje je pa tut ena v Velenju sem kasneje slišala, bilo bi ti bližje
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.5.2008 21:54:59
|
|
|
|
lana777
|
katja_p - jaz sm bila pri Pušenjaku in sva bila zelo zadovoljna
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.5.2008 0:20:12
|
|
|
|
katja_p
|
A Pušenjak je v CE?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.5.2008 7:18:49
|
|
|
|
lana777
|
Jutro, najprej ena (grenka) čokolada s kavico ... Ne, dr. Stanko Pušenjak je v lj - Dravlje.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.5.2008 9:22:37
|
|
|
|
mishel
|
Tudi jaz slišim, da Pušnjaka zelo hvalijo. Jaz sem bila pa pri Strahovi v Domžalah in je tudi super! Lana hvala za čokolado. Sem zraven pojedla še en velik kos kruha z evrokremom .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.5.2008 10:52:46
|
|
|
|
ursha
|
hojla so , vidim da mate debato o nuhalni, no jst sm bla v Velenju in je blo super, tud ko sem se naročevala sem bila čez teden dni že na vrsti, ful so ble prijazne od sestre do zdravnice, pa še bliz je. no drgač pa rodila še nisem , še kr čakam, dans sem mela pregled, začuda sem bla ful hitr gotova, CTG je bil ok, v 1 tednu sem se zredila za 2 kg, je rekla G. da je to zarad vode, upam da res ....drgač pa sem dobla že napotnico če bo kriza oz. če se bo mala odločla kej prej pokukat na svet, tk da naslednji pregled spet dans teden komi čakam. aja mi je pa rekla G. da se moram izogibat sonca, mislim da zarad pritiska , sem ga mela spet 140/80, joj kaka škoda, pa tolk sm ga komi čakala...no pa sej se bom pa pol več s lahk sprehajala po sončku in uživala, bom pa takrat nadoknadla . uživite na sončku se za mene, pa prvošte si kak sladoled, pa z velik čokolade in smetane, kg bojo pa itak pol po porodu dol letel
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.5.2008 12:10:39
|
|
|
|
Mandek
|
Ojla, Celjančice! Jaz sem nova na tej temi, sicer sem priseljena na celjsko pa vseeno:) Sem v 18. tednu, rok imam 19.10., kaj pa bo, pa še ne vemo Malo vas berem medtem, ko se ravno učim in vidim, da nisem edina, ki nima znank v tem koncu, tko, da je tole ena super zadevca. No, kakorkoli, grem še malo v knjige gledat, da ne bom samo čvekala, se pa vsekakor še javim:) Lep sončen podzravček
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.5.2008 12:26:58
|
|
|
|
mishel
|
Najprej DOOOBROOOOODOOOOŠLA MANDEK . Sem, oz. smo te zeloooo vesele. Več nas bo, bolj bo luštno . Ti kar pridi vsake toliko na čvek in nam poročaj kako napreduje tvoja . URSHA na tebe sem pa že včeraj misla kako si. Lepo da se nam malo javiš. Revica se moraš izogibati sončka , mani pa tako paše noge nastavljat . Trebuščka si ne upam preveč. Imaš pa prav, da boš lahko ti to potem nadoknadla, ko boš z v senčki ležala na dekici... , pa pela pesmice, pa ritko brisala !!! In ko se boš ti že vsega navadila, te bomo ostale Celjanke gnjavile in prosile za nasvete , ker bomo čiste začetnice. Na sladoled pa brez skrbi, da nikoli ne pozabim. Ne mine dan, da si ga nebi privoščla . LANA kaj praviš, ko bi se namesto na kavi dobile na sladoledu ? Kako pa si kaj ti BUČKA? Dolgo se že nisi oglasila. Pa MBD...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.5.2008 16:25:07
|
|
|
|
tajči27
|
ojla...tud jst nova pr vaši hiši ...kako kaj...kaj dogaja????? sem vas iskala...kdaj imate rok?? jaz imam rok 17.6. imeli bomo fantka,je pa prva ...a ima še kdo junija rok??? vas je kaj strah???mene je že kr.....pa še vse me kr neki matra že...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.5.2008 17:41:33
|
|
|
|
katja_p
|
Ojla! Dans je en tak fajn dan .. . a ne? Pr men se kr dogaja: s fanr+tom imava obmesečnico, končala sem z diplomo, ki gre jutri v vezavo, imela sem prvi pregled ... In ... z bebiko je vse OK. Noseča sem 10 tednov, bebica je velika 33 mm in ji srček lepo bije, pa kr brca in maha Sem se kar naročila na nuhalno v Velenju pr moji ginekologinji in jo imam čez 14 dni, pregled pa čez en mesec. V četrtek zjutraj bom šla še v laboratorij. In jutri bova povedala mojim, v soboto pa še njegovim. Nč ne bova več čakala, ker mislim, da je dete zdravo in nama gre prav dobr, pa tud za NS je menda bolj malo verjetnosti glede na mojo mladost ;) Sicer si pa ne morm več hlač zapet in bova že zarad tega mogla poedat ... haha Upam, da imate tud ve tako lep dan uživajte, papa
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.5.2008 19:43:35
|
|
|
|
tajči27
|
čestitke ...si me kr ponesla nazaj v pretekle mesece,kako je blo luštno,ko sma razkrila veselo novico... ...zdaj imam pa še samo en mesec in je to to...želim ti lepo nosečnost kolikor se le da,pa veselo nakupovanje hlač.. ...jst sem zase našla kake hlače v H&M in v C&A,tko da veselo nakupovanje...je pa kr feeling a ne?!..tale shoping,pa nasploh novička o naraščaju...mi pa že komaj čakamo da bo to za nami,to obdobje pričakovanja,pa to,sej je blo luštno ampak...imaš že počasi dovolj ...lepo se imejte še naprej
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 8:42:42
|
|
|
|
tajči27
|
dobro jutro drage celjanke ... ta stran je pa bolj zaspana a ne? Pa vem da nas je ful ,tko da se ne morete skriti... ...kje ste...pridite na !!! bomo vidli če sem katero premamila...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 8:50:56
|
|
|
|
mishel
|
POZDRAVLJENE PUNCE ! Do poletja se nas bo pa le nabralo nekaj Celjank . Jaz imam rok avgusta, drugače pa mislim da LANA vestno skrbi za naš seznam Celjank, tako da čez kakšen dan bosta zagotovo na njem in bosta imeli pregled katera je še noseča v tistem mesecu. KATJA lepo da ti gre vse kot po maslu! Diploma, obmesečnica, prvi pregled . Tudi jaz sem diplomirala med nosečnostjo, z možem imava pa v ponedeljek prvo obletnico poroke . Sem v 29. tednu nosečnosti, domačim sva pa povedala za nosečnost kmalu po pozitivnem testu, ker so me tako mučile slabosti, da bi me kmalu sami prepoznali . Tako da ti kar veselo zaupaj novico o in optimistično naprej! TAJČI tebi pa se res čas že počasi izteka . Maja bo kmalu konec, potem pa... Praviš da te kar nekaj matra. Kaj pa? Da bom vedela kaj me še čaka .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 8:59:26
|
|
|
|
tajči27
|
jah...kr naglo se približujem finalu a ne'?? ..sej to ko me matra je baje normalno,sem bla ravno včeraj pri gineku na ctg-ju in pregledu...nisem odprta pa nič,se mi pa je že začel krajšati maternični vrat...je že čas očitno ...pred dobrim tednom so me full začele boleti sramne kosti,pa kolki me matrajo že itak lahko spim samo na levem boku,pa še to me zčne boleti ko dalj časa ležim,pa povečan izcedek,pa križ...heheh da te nebom čisto prestrašila,vglavnem same fajne stvari ,vsaka pa itak drugače to preživlja,men je pač malo težje...sem bila pred dobrim tednom v bolnici k sem imela lažne popadke-krče pa sem se še bolj prestrašila,saj veš vidiš marsikaj in slišiš marsikaj,tko da bolj ko se bliža,bolj me je strah...upam da te nisem prestrašila,to je itak normalno da te matrat začne,prej sem imela pa skoz brez težav nosečnost...kaj čmo,še en mesec bo treba zdržat,so mi pa rekli da dvomijo da bom dočakala 40.teden ...sem imela ravno včeraj 35.teden...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 9:01:14
|
|
|
|
bučkabb
|
APRILČICE: -novopecena (10. april) RENE - nana09 (PDP 11. 4.) MAJČICE: -ursha (PDP 28. 5.) ZARA/ANA JUNIJČICE: - tajci - tsja26 - tajči 27 (PDP 17.6.) JULIJČICE: - lunica24 (PDP 5. 7.) LUKA - PABLO (PDP 31. 7.) - urska25 (PDP 26. 7. ) - jerebica (PDP 6. 7.) RUDI - robika (PDP 5. 7.) TIJA - ksenci (PDP 11. 7.) ALJAŽ AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 05. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - kaja (PDP 8. 8.) - K_a_t_j_a (PDP 12. 8) - žanneža (PDP 13. 8.) - emma.M - pikicai SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) - katias OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.) - lena35 (PDP 19. 10.) - timnala (PDP 9. 10.) (AJDA/NAC) DECEMBRKE: - katja_p (PDP 04.12.) - _sanja_* (PDP 15. 12.) - m a j c i k a (PDP 10. 12.) JANUARKE 2009: -marjetica84 (PDP 4. 1.) [/quote]
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 9:01:42
|
|
|
|
tajči27
|
ja pa čestitke ob prvi obletnici poroke...midva se tudi letos nekje septembra ali oktobra poročiva....
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 9:03:05
|
|
|
|
Neli1
|
Hoj hoj... sem rekla, da se vam pridružim, čeprav dokaj pozno... sem v 34 tednu (PD: 29.6.). Prihajam iz okolice, sem pa redni obiskovalec parka ob Savinji. Moj prvi sonček bo star ta mesec 2 leti in 4 mesece in je pravi cartlček, tako da me prav skrbi kako bo, ko ne bo več št.1.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 9:09:59
|
|
|
|
bučkabb
|
heloo sem popravla seznamček, tajči tak da si zdaj napisana in lahka vidiš kdo vse je tuki in kdaj bomo ujčkale. punce povejte mi kje v Celju ste si kuple kaj za oblečt med nosečnostjo, jer jaz že mam tega H&M in C&A počas dost, vedno ko grem pogledat majo bolj ko ne iste stvari, nič kaj novega in nič lepega, nujno rabim si kupit kaj za oblečt, ampak ne kavbojke in te razvešene majce, ampak kaj bolj elegantnega in udobnega za mojga bušija ker rabim za službo, kjer večino časa presedim. a je še kje kakšna trgovina tuki z nosečniškimi oblačili? pridne bodite in božajte svoje bušije, tiste ki pa grete proti koncu pa veliko užitkov v zadnjih trenutkih predno zagledate svoje ,
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 9:25:50
|
|
|
|
mishel
|
Tudi jaz imam težave z oblačili, ker sem suha in velika in mi je vse preveliko, pa še res je, da so stvari ves čas iste . Jaz se tolažim, da samo še 3 mesece . NELI dobrodošla tudi ti!!!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 9:30:59
|
|
|
|
tajči27
|
ja zdaj pa vidim kdo me prehiti... ..žal ti ne morem svetovat nič pametnega kje kaj kupit za oblečit,sem tud sama kupovala v H&M in C&A pa taki grozni kroji,priznam da sem se celo nosečnost počutila zelo bad in nesrečno v takih cunjah nosečniških,ker pol stvari oz.90% nosečniških cunj ki jih imam doma mi niso všeč in tko se jst nebi drugače oblekla niti v najhujši mori ne-priznam..kroji grozni,staromodni...še tale mesec preguram pa bo...hvala bogu da ne delam več,ker bi bila drugače še vedno prisiljena nosit te cunje,tko sem pa lepo doma in nosim neke stare treenirke,pa od mojga majičke,....nazadnje sem si kupila vc new yorkerju trenirko XL in zgornji del XL in mi je še danes prav,pa tud z veseljem nosim...kaj pa če si daš šivat? sam to je menda dražje al ne ?pa zdaj ko bo vroče kake lepe kiklce po moje tud dobiš..sam men je nosečniška moda obup...kot da smo 30 let za cajtom..
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 14.5.2008 10:11:17
|
|
|
|
tajči27
|
no celjanke ste vse za savinjo na sprehodu??hehe...sem vam kr mal fouš...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?