|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
18.1.2009 12:05:43   
blue eye
JA, jst sem tud na facebooku!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
18.1.2009 12:10:52   
blue eye
kathy -danes imava dan d, pri meni še tud nič ne kaže, in telefon bom zabrisala čez okno da se razleti na 1000 delovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot da nism že dovolj sama na trnih kdaj bo......mi je včasih kr mal žal da sem povedala pravi datum, bi ga mogla z 2 tednskim zamikom, sam kaj ko me klicarjo že od 10 januarja, tk da tako al tako nebi nč pridobila    .....grrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
18.1.2009 12:12:23   
blue eye
kathy - mogoče se pa celo v porodni srečavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
18.1.2009 15:41:35   
mbd0411
Oj punce 4 zvezdice imamMa,sem čveka.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
18.1.2009 15:43:53   
martka
kathy- spomni se mojega pisma štorklji.... nastavila sem ga zvečer, naredila z dragim domačo nalogo, šla gledat film in potem rodit...  ne vem kaj od tega je pomagalo.-..
pa popoldne sem zribala tla v kuhinji in elemente, pa z Lukom divje plesala na abbo in ostali mtv šund! al je bila delovna vnema, ali ples ali d.n. ali pismo...
saj bo... vse ob svojem času...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
18.1.2009 15:46:16   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Oj punce 4 zvezdice imamMa,sem čveka.

a zvezdice dobiš od klepetanja? veš kolk bi jih pol jaz morala metuser posted image
aja, sam verjetno štejejo samo tukajšnji čveki, kaj?user posted image user posted image

in kathy, želim ti dobro babico!!!user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
18.1.2009 16:14:07   
_kathy_
iii ja blue eye, kaj greš u Celje rodit?
Ja, martka, vse ob svojem času. Danes se mi ne da pucat. Sam živčna sem. Ko lubi je, kr gledam, da ne bo kkšna drobtinica kam padla ...ker bom spet mogla pometat itd. Pa še včeraj sem stroj naštimala lubijevih dresov s fuzbala, da ne bi zasmrdeli, dokler mene ne bo. user posted image In je bil kr užaljen, kao kot da on pa ne zna stroja naštimat. Sam, sej sem mu rekla, da nisem tega mislila, samo potem, ko bo on za vogalom komiral, sploh ne bo študiral, da mora še doma pralni stroj naštimatuser posted image user posted image user posted image . Danes še naredim en stroj brisač in je potem to to. Sem danes preveč adijo, da bi še kaj pucala.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
18.1.2009 16:46:37   
Lolita23
blue eye in kathy verjamem, da sta neučakani,ampak mi navijamo, da bosta kmalu v klubu mamicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
18.1.2009 16:48:53   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

blue eye in kathy verjamem, da sta neučakani,ampak mi navijamo, da bosta kmalu v klubu mamicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiii jst tud. Zdjle sm še en trojanski krof pojedla in se res pčutim, kot da sm jst en vlek krof.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
18.1.2009 16:54:43   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Iiii jst tud. Zdjle sm še en trojanski krof pojedla in se res pčutim, kot da sm jst en vlek krof.

Me je kar groza, ker jaz sem tud tak neučakana, pa da bi pol morala čakat po roku, še posebaj ker mi je G rekla, da bo malo prej.

18.3.2009

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
18.1.2009 17:05:00   
_kathy_
lolita, tud jst sm upala in pri sebi čutila, da bo pred rokom. A lej ga zlomka, prišla je prava zima, nizke temperature, pa se je odloču, da bo te hladne dneve še kr na toplem preživeluser posted image .

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
18.1.2009 18:39:03   
brkn83
Pozdravljene.

No zopet je neki časa minil od kar sem se nazadnje javila. Zdej smo bili ful pridni, smo urejali sobo, sej še nismo čist konec, ampak vseen.

Danes pa sem prej šla na ctg v porodnišnico, ker naš user posted image  ni danes skor nič migal. Ampak je vse uredu, tk da sem lahko šla lepo domov. V torek pa imam itak pregled pri svoji ginekologinji, pa bomo videli kaj bo rekla.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
18.1.2009 20:14:33   
Bethany

lolita, tud jst sm upala in pri sebi čutila, da bo pred rokom. A lej ga zlomka, prišla je prava zima, nizke temperature, pa se je odloču, da bo te hladne dneve še kr na toplem preživeluser posted image .

pameten otrok!!user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
18.1.2009 20:22:10   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

pameten otrok!!user posted image

Heheuser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
18.1.2009 21:40:08   
mbd0411
Ja Martka samo tukajšnji čvek da zvezdiceuser posted image Tebi ne manjka veliko,da dobiš še eno...

Kathy,tudi jaz ti želim dobro osebje in babico pri porodu.Če dobiš Branko Užmah  ima vse pohvale,to ji le povej,če boš pri volji.
Po moje boš še malo s trebuščkom okoli hodila,saj se malemu preveč dobro godi.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
18.1.2009 21:55:43   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Ja Martka samo tukajšnji čvek da zvezdiceuser posted image Tebi ne manjka veliko,da dobiš še eno...

Kathy,tudi jaz ti želim dobro osebje in babico pri porodu.Če dobiš Branko Užmah  ima vse pohvale,to ji le povej,če boš pri volji.
Po moje boš še malo s trebuščkom okoli hodila,saj se malemu preveč dobro godi.

Bom dobila Branko Užmah, sma zmenjeni. user posted image Če me danes ponoči prime, je ravno fajn, kr je v nočni smeni. Ampak, ko bo bo.user posted image
Ja, notr mu je prav fajn. No, danes je bil cel dan bol miren, ampak me je zdajle zvečer kr ornk nabrcal. Pa zgornji del trebuha me fuulll peče. Moja G je rekla, da je to zato, ker se trebuh notr širi al neki takega. No, in ravno tja me je ornk nabrcal.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
19.1.2009 8:07:23   
urskaf
Dobro jutro!

Še en vikend je mimo in HB pri nas še zadnje koline za to sezono. user posted image Še dobro, da še hodim v službo, si lahko vsaj tu malo oddahnem. user posted image

blue eye
, vidva sta pa kar korajžna da sta se odločila malo pred rokom urejat. Pa saj bo, saj se na koncu vedno vse poštima, tak da fino zlaufa. user posted image

_kathy_ in blue eye, zdaj sta pa že uradno čez rok. Vsaki po user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bosta predolgo čakali. Zdaj lahko povesta vajinim čmrlekom, da se je ozračje otoplilo in da jima ne bo hudega zunaj. user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
19.1.2009 8:22:36   
mbd0411
Jutro vsem!

A sta _kathy_ in blue eye še tu?

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
19.1.2009 8:48:15   
barika
Dobro jutro

kathy in blue eye ...a je že kej?? če ni, bo treba spet generalno sčistit stanovanje in večkrat na dan potelovadit user posted image  user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
19.1.2009 8:58:37   
_kathy_
Jutro! Babnce, še vedno sem tukaj!user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
19.1.2009 9:02:36   
Lolita23
Jutro!!!

Jaz sem pa prehlajena, glava me boli, zgleda da so sinusi, kašljam.user posted image Beda.

Zdajle počasi greva z mojim najino pupi očetovstvo uredit, pa še vse druge papirje!!!

Pomoč!!!! Tiste, ki ste urejale otr. doklade, a ste zraven morale dajati kake bančne ipiske ali samo dohodnino?????

kathyuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
19.1.2009 9:06:54   
_kathy_
Oooo hvala hvala vam za user posted image user posted image user posted image . Kaj naj naredim, da se bo kaj začelo?? Domača naloga, kot kaže, ne pomaga. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
19.1.2009 9:43:32   
mbd0411
Naj se kar sam otroček odloči,da bo šel venuser posted image
pa na daljši spehod pojdi

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
19.1.2009 9:45:53   
blue eye
ŠE ZMERI SEM TU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pr nas pa še to ne vemo al bi domača naloga kej pomagala ko mam pa skoz vnetjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to že 2 meseca skup in bom vsak čas eksplodiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja kathy,  v celje bom šla.

Men je tud skoz govorila ginekologinja, prej bo prej bo veliko prej, no glej ga hudičkauser posted image , mogoče se je zmotla pa je hotla povedat poznej bo, poznej bo....mogoče pa zarad tega ker je user posted image pa še težak ko user posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
19.1.2009 9:48:58   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

ŠE ZMERI SEM TU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pr nas pa še to ne vemo al bi domača naloga kej pomagala ko mam pa skoz vnetjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to že 2 meseca skup in bom vsak čas eksplodiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja kathy,  v celje bom šla.

Men je tud skoz govorila ginekologinja, prej bo prej bo veliko prej, no glej ga hudičkauser posted image , mogoče se je zmotla pa je hotla povedat poznej bo, poznej bo....mogoče pa zarad tega ker je user posted image pa še težak ko user posted image .

Skor si že na cilju, še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?