|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
16.1.2009 21:40:33   
Bethany
spremstvo pri porodu: js bi šla pa še enkrat rodit, tokrat brez CR, da bi vidla v kakšno pomoč bi mi bil moj možek. hehe... user posted image user posted image

Sam resno, ful mi manjka ta izkušnja poroda, ko sem se je prav veselila in ful pripravljala na njo, potem pa se je končalo, tako kot se je...user posted image Js pa namenoma nič brala o carskem rezu, sploh ne razmišljala, saj kaj takega se pa meni ne more zgodit, če sem se odločila, da bo šlo vse gladko in hitro po naravni poti user posted image user posted image Sam se je naša gospodičnica drugače odločila, da se ne bo rinila skozi ozko luknjo, hehe...

Sej sem v bistvu hvaležna, da so se dokaj hitro odločili, po dobrih dveh urah nenapredovanja, namesto da bi se matrala nevem kako dolgo, preživela vse popadke in bila čisto odprta, otrok pa se ne bi spustil, in bi itak sledil CR. Ampak vseeno... manjka mi izkušnja poroda. Bo treba it še v drugo rundo, hehe.

Drugače pa, v času popadkov v porodni mi je moj dragi pridno masiral križ, kar je ful pomagalo med popadki, vmes pa delal počepe in telovadil, da se je predramil, ker se mu je ful dremalo, na trenutke mi je pa tudi za par trenutkov zakinkal naslonjen na rob postelje. user posted image Js pa: "aloooo, popaadeeek!!" user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
16.1.2009 21:58:43   
mbd0411
Lananai!

Iz katerega dela Prebolda pa si?
A tam ko je bilo poplavljeno?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
16.1.2009 22:20:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

NoBady, ja 17 € imajo za plačat.
saj 17 e pa ni veliko za prisotnost da si poleg drage in da spremljaš vso to lepoto ko se ti sine ali hčera rodi še posebno če je prvi user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
17.1.2009 0:15:08   
_kathy_
barika, ja ta ležalnik sma kupla.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
17.1.2009 0:17:11   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Hvala Kathy.. pa drugač, kako se kaj počutiš? ko pridem na forum najprej pogledam če si kej napisala, če nebi potem bi sklepala da si šla u rimuser posted image

Hej! ja počutim se ful ok, še polna energije, okol skačem, razen hrbet me malo boli. Drugače pa kot vidiš, sem še tukaj ...mislim, da bo naš mali malo zamujal.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
17.1.2009 9:43:50   
Lolita23
Jutro!!!

kathy sej še ni dneva konec, pa še jutri imaš cel dan.

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 17.1.2009 9:50:00 >

18.3.2009

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
17.1.2009 11:52:19   
_kathy_
Ja to je res. Samo nič ni znakov, nič me ne špika ...nič!!user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
17.1.2009 13:26:49   
blue eye
kathy, pr men je dans ponoči kazal da bomo šli proti celju user posted image , pol se je pa po eni uri vse umiril in ni bilo ne duha ne sluha o popadkihuser posted image , pa sem že misnla da bo točn, pa tud zgleda da bo mal zamudu user posted image user posted image .

zdj pa na veliko sesam po hiši in hodim po stopnicah. Pol bom šla še mal po najinem "gradbišču" pospravlat.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
17.1.2009 19:26:55   
_kathy_
Babnce, kje pa ste danes?? Jst sm še kr doma. Lačna sm zadnje dneve ko volk. Dans sm že 3 trojanske krofe pojedla. Včasih še enga nism mogla, dans pa mi eden sploh nič ni, kot da imam preluknjan želodec in kr mimo pade.user posted image user posted image user posted image . Drugače pa ... tamali se danes cel dan nekaj preteguje in še ne daje nobenih znakov, da bi se pričela akcija.user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
17.1.2009 21:19:59   
mbd0411
A je katera na Facebooku?
Tam nas je že kar nekaj od tu.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
17.1.2009 21:23:14   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

A je katera na Facebooku?
Tam nas je že kar nekaj od tu.

jaz sem:)
a si na ringaraji?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
17.1.2009 21:51:55   
Bethany

Babnce, kje pa ste danes?? Jst sm še kr doma. Lačna sm zadnje dneve ko volk. Dans sm že 3 trojanske krofe pojedla. Včasih še enga nism mogla, dans pa mi eden sploh nič ni, kot da imam preluknjan želodec in kr mimo pade.user posted image user posted image user posted image . Drugače pa ... tamali se danes cel dan nekaj preteguje in še ne daje nobenih znakov, da bi se pričela akcija.user posted image

Kathy, ti boš rodila v pon. ali torek, pol te pa pridem na hitro pogledat v sredo, ko imamo en pregled za Elino v porodnišnici. user posted image user posted image A velja? user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
17.1.2009 21:55:18   
_kathy_
Iiiii ja!!! Z mojim sma se stavla. On pravi, da bom do torka rodila, jst pa pravim, da kasneje. No, če bom takrat noter, me pridita obiskat. Ok?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
17.1.2009 22:05:40   
Bethany

Iiiii ja!!! Z mojim sma se stavla. On pravi, da bom do torka rodila, jst pa pravim, da kasneje. No, če bom takrat noter, me pridita obiskat. Ok?user posted image user posted image user posted image

Zmenjeno! user posted image user posted image user posted image

... sej bo... pusti se presenetit. user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
17.1.2009 22:11:28   
_kathy_
Kuluser posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
18.1.2009 9:38:34   
_kathy_
Jutro, babnce! Evo ena user posted image , da vas prebudi!
Danes je moj pdp, ampak kot kaže še ne bomo nikamor šli. Tko, da si bomo še tipkaleuser posted image . Boste moje sotrpinke (sm si vas kr prilastila!user posted image ).

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
18.1.2009 9:41:04   
spps

Jutro, babnce! Evo ena user posted image , da vas prebudi!
Danes je moj pdp, ampak kot kaže še ne bomo nikamor šli. Tko, da si bomo še tipkaleuser posted image . Boste moje sotrpinke (sm si vas kr prilastila!user posted image ).

user posted image user posted image user posted image  zdajvsaj veš,da ne bo trajalo več v nedogleduser posted image user posted image kako se počutiš?spiš vredu?  na RR ti bo vsaj minalo.

a telefoni že zvonijo?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
18.1.2009 9:52:09   
bybyka_1987
no jaz sem tudi celjanka trenutno noseca  v 15t imam pa ze puncko staro dve leti in pol

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
18.1.2009 9:55:15   
mbd0411
Kahy,a danes je pa dan D?
Hitro na dolgi sprehod.Jutri pa bouser posted image
Tako sem jaz naredila.samo že teden čez rokuser posted image
Še imaš čas.
Javi se še.

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
18.1.2009 9:57:30   
Lolita23
Živjo!!!!

Kathy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš čimprej ugledala svojega sončka

bybyka_1987 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla, povej še par podatkov, da te damo na seznam(koliko si stara, katera nosečnost,kam greš rodit, kdaj imaš rok))

18.3.2009

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
18.1.2009 9:59:45   
bybyka_1987
uh v aprilu bom 22 in to je moja 2 nosecnost rodila bom pa po vsej verjetnosti v celju tako kot prvo user posted image pdp 15.7.09 user posted image

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 18.1.2009 10:00:17 >

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
18.1.2009 9:59:52   
_kathy_
spps, še nobenih znakov ni. Nič me še ne boli ali špika. Tko, da bomo še malo počakali. Kar se pa telefonov tiče ...HUDO!!! Sploh mi mira ne dajo, dans so me naši spet zbudili z vprašanjem po sms-u: "Kako je pa danes? So že kakšni znaki?" Joj!!!!user posted image Moj je rekel, da boma jutri kr izklopila telefone.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
18.1.2009 10:06:08   
spps

spps, še nobenih znakov ni. Nič me še ne boli ali špika. Tko, da bomo še malo počakali. Kar se pa telefonov tiče ...HUDO!!! Sploh mi mira ne dajo, dans so me naši spet zbudili z vprašanjem po sms-u: "Kako je pa danes? So že kakšni znaki?" Joj!!!!user posted image Moj je rekel, da boma jutri kr izklopila telefone.
user posted image user posted image user posted image user posted image naj te potolažim,jaz sem bila prvič 5 dni čez rok,in na dan poroda,sem imela še pregled,počutje nespremenjeno-v glavnem nič ni kazalo,da bi se v kratkem začelo kaj dogajatuser posted image user posted image -pa se jee-tako,da ni rečeno,da se ti bo začelo kaj nakazovat,da se bo začela akcijauser posted image

najboljš,da si ga daš vsaj na tiho,da ti ne bodo vseh živcev pojedli dokler se res ne začne,ko si že tak sam nervozen in nestrpen,kdaj bo...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
18.1.2009 11:24:31   
_kathy_
spps, se čisto strinjam s tabo.user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
18.1.2009 11:25:56   
_kathy_
bybyka_1987, dobrodošla med nami! Upam, da se nam boš pogosto javljala. Imamo radi čvekeuser posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?