Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 21:40:33
|
|
|
|
Bethany
|
spremstvo pri porodu: js bi šla pa še enkrat rodit, tokrat brez CR, da bi vidla v kakšno pomoč bi mi bil moj možek. hehe... Sam resno, ful mi manjka ta izkušnja poroda, ko sem se je prav veselila in ful pripravljala na njo, potem pa se je končalo, tako kot se je... Js pa namenoma nič brala o carskem rezu, sploh ne razmišljala, saj kaj takega se pa meni ne more zgodit, če sem se odločila, da bo šlo vse gladko in hitro po naravni poti Sam se je naša gospodičnica drugače odločila, da se ne bo rinila skozi ozko luknjo, hehe... Sej sem v bistvu hvaležna, da so se dokaj hitro odločili, po dobrih dveh urah nenapredovanja, namesto da bi se matrala nevem kako dolgo, preživela vse popadke in bila čisto odprta, otrok pa se ne bi spustil, in bi itak sledil CR. Ampak vseeno... manjka mi izkušnja poroda. Bo treba it še v drugo rundo, hehe. Drugače pa, v času popadkov v porodni mi je moj dragi pridno masiral križ, kar je ful pomagalo med popadki, vmes pa delal počepe in telovadil, da se je predramil, ker se mu je ful dremalo, na trenutke mi je pa tudi za par trenutkov zakinkal naslonjen na rob postelje. Js pa: "aloooo, popaadeeek!!"
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 21:58:43
|
|
|
|
mbd0411
|
Lananai! Iz katerega dela Prebolda pa si? A tam ko je bilo poplavljeno?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 22:20:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ NoBady, ja 17 € imajo za plačat. saj 17 e pa ni veliko za prisotnost da si poleg drage in da spremljaš vso to lepoto ko se ti sine ali hčera rodi še posebno če je prvi
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.1.2009 0:15:08
|
|
|
|
_kathy_
|
barika, ja ta ležalnik sma kupla.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.1.2009 0:17:11
|
|
|
|
_kathy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Hvala Kathy.. pa drugač, kako se kaj počutiš? ko pridem na forum najprej pogledam če si kej napisala, če nebi potem bi sklepala da si šla u rim Hej! ja počutim se ful ok, še polna energije, okol skačem, razen hrbet me malo boli. Drugače pa kot vidiš, sem še tukaj ...mislim, da bo naš mali malo zamujal.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.1.2009 9:43:50
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!!! kathy sej še ni dneva konec, pa še jutri imaš cel dan.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 17.1.2009 9:50:00 >
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.1.2009 11:52:19
|
|
|
|
_kathy_
|
Ja to je res. Samo nič ni znakov, nič me ne špika ...nič!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.1.2009 13:26:49
|
|
|
|
blue eye
|
kathy, pr men je dans ponoči kazal da bomo šli proti celju , pol se je pa po eni uri vse umiril in ni bilo ne duha ne sluha o popadkih , pa sem že misnla da bo točn, pa tud zgleda da bo mal zamudu . zdj pa na veliko sesam po hiši in hodim po stopnicah. Pol bom šla še mal po najinem "gradbišču" pospravlat.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.1.2009 19:26:55
|
|
|
|
_kathy_
|
Babnce, kje pa ste danes?? Jst sm še kr doma. Lačna sm zadnje dneve ko volk. Dans sm že 3 trojanske krofe pojedla. Včasih še enga nism mogla, dans pa mi eden sploh nič ni, kot da imam preluknjan želodec in kr mimo pade. . Drugače pa ... tamali se danes cel dan nekaj preteguje in še ne daje nobenih znakov, da bi se pričela akcija.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.1.2009 21:19:59
|
|
|
|
mbd0411
|
A je katera na Facebooku? Tam nas je že kar nekaj od tu.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.1.2009 21:23:14
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 A je katera na Facebooku? Tam nas je že kar nekaj od tu. jaz sem:) a si na ringaraji?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.1.2009 21:51:55
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Babnce, kje pa ste danes?? Jst sm še kr doma. Lačna sm zadnje dneve ko volk. Dans sm že 3 trojanske krofe pojedla. Včasih še enga nism mogla, dans pa mi eden sploh nič ni, kot da imam preluknjan želodec in kr mimo pade. . Drugače pa ... tamali se danes cel dan nekaj preteguje in še ne daje nobenih znakov, da bi se pričela akcija. Kathy, ti boš rodila v pon. ali torek, pol te pa pridem na hitro pogledat v sredo, ko imamo en pregled za Elino v porodnišnici. A velja?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.1.2009 21:55:18
|
|
|
|
_kathy_
|
Iiiii ja!!! Z mojim sma se stavla. On pravi, da bom do torka rodila, jst pa pravim, da kasneje. No, če bom takrat noter, me pridita obiskat. Ok?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.1.2009 22:05:40
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Iiiii ja!!! Z mojim sma se stavla. On pravi, da bom do torka rodila, jst pa pravim, da kasneje. No, če bom takrat noter, me pridita obiskat. Ok? Zmenjeno! ... sej bo... pusti se presenetit.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 17.1.2009 22:11:28
|
|
|
|
_kathy_
|
Kul
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 9:38:34
|
|
|
|
_kathy_
|
Jutro, babnce! Evo ena , da vas prebudi! Danes je moj pdp, ampak kot kaže še ne bomo nikamor šli. Tko, da si bomo še tipkale . Boste moje sotrpinke (sm si vas kr prilastila! ).
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 9:41:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Jutro, babnce! Evo ena , da vas prebudi! Danes je moj pdp, ampak kot kaže še ne bomo nikamor šli. Tko, da si bomo še tipkale . Boste moje sotrpinke (sm si vas kr prilastila! ). zdajvsaj veš,da ne bo trajalo več v nedogled kako se počutiš?spiš vredu? na RR ti bo vsaj minalo. a telefoni že zvonijo?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 9:52:09
|
|
|
|
bybyka_1987
|
no jaz sem tudi celjanka trenutno noseca v 15t imam pa ze puncko staro dve leti in pol
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 9:55:15
|
|
|
|
mbd0411
|
Kahy,a danes je pa dan D? Hitro na dolgi sprehod.Jutri pa bo Tako sem jaz naredila.samo že teden čez rok Še imaš čas. Javi se še.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 9:57:30
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!!! Kathy da boš čimprej ugledala svojega sončka bybyka_1987 dobrodošla, povej še par podatkov, da te damo na seznam(koliko si stara, katera nosečnost,kam greš rodit, kdaj imaš rok))
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 9:59:45
|
|
|
|
bybyka_1987
|
uh v aprilu bom 22 in to je moja 2 nosecnost rodila bom pa po vsej verjetnosti v celju tako kot prvo pdp 15.7.09
< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 18.1.2009 10:00:17 >
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 9:59:52
|
|
|
|
_kathy_
|
spps, še nobenih znakov ni. Nič me še ne boli ali špika. Tko, da bomo še malo počakali. Kar se pa telefonov tiče ...HUDO!!! Sploh mi mira ne dajo, dans so me naši spet zbudili z vprašanjem po sms-u: "Kako je pa danes? So že kakšni znaki?" Joj!!!! Moj je rekel, da boma jutri kr izklopila telefone.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 10:06:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ spps, še nobenih znakov ni. Nič me še ne boli ali špika. Tko, da bomo še malo počakali. Kar se pa telefonov tiče ...HUDO!!! Sploh mi mira ne dajo, dans so me naši spet zbudili z vprašanjem po sms-u: "Kako je pa danes? So že kakšni znaki?" Joj!!!! Moj je rekel, da boma jutri kr izklopila telefone. naj te potolažim,jaz sem bila prvič 5 dni čez rok,in na dan poroda,sem imela še pregled,počutje nespremenjeno-v glavnem nič ni kazalo,da bi se v kratkem začelo kaj dogajat -pa se jee-tako,da ni rečeno,da se ti bo začelo kaj nakazovat,da se bo začela akcija najboljš,da si ga daš vsaj na tiho,da ti ne bodo vseh živcev pojedli dokler se res ne začne,ko si že tak sam nervozen in nestrpen,kdaj bo...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 11:24:31
|
|
|
|
_kathy_
|
spps, se čisto strinjam s tabo.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.1.2009 11:25:56
|
|
|
|
_kathy_
|
bybyka_1987, dobrodošla med nami! Upam, da se nam boš pogosto javljala. Imamo radi čveke .
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?