Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 13:59:08
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty80 Mah trojance sem včeraj fasala na računalnik, zdej mi pa pogojno dela. Komi sem ga vsaj toliko vzpostavla . Ga bomo moral zrihtat. Lunica 12 čestitke za hčerkico . Naš še tud zgleda nima namena ven prit, čeprav je moj reku, da zdej pa lahko, ko je tri dni doma. Mogoče se nama pa nasmehne sreča . Spala sem pa danes čist predobro . Dali boš dobla sms, ko bom rodila. Se že veselim sms-ja... Jst mam skoz filing, da bom prej rodila. Zdej me že dva dni zaporedoma tko čudňo "boli", ma ni to bolečina, sam nek čuden feeling, kot med menzo, če maš full močno. Kot da bi se mi vse pretakalo in premikalo v spodnjem delu trebuha in tam spodaj. Mogoče se pa mali obrača...ne vem kako naj si razlagam...kot da mi bo vsak čas nekaj ven priteklo... Ste ve čutile, kako razširjanje medenice, obračanje otročička???
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 14:02:14
|
|
|
|
barika
|
Dali meni se je začelo, ko sem vake 3 minute hodla na wc lulat, ampak ni šlo nič ven ... v bistvu so bili pa popadki
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 14:04:45
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Dali meni se je začelo, ko sem vake 3 minute hodla na wc lulat, ampak ni šlo nič ven ... v bistvu so bili pa popadki barika...ne me strašit. Mam še 8 tednov...trebuh mi pa ne otrdeva...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 14:17:47
|
|
|
|
urskaf
|
Hojla punce! Čestitke Lunica12 za Anino! Dali, midve sva skoraj na istem. Jst sem tudi začela paničarit. Sam jst še nimam čisto nič pripravljeno. Moj me ima že poln kufer, ko mu vsak dan kr neki težim, da zdaj je pa zadnji čas, da začnema. Pa morava sobo še pobelit, pa dokončat, pohišvo naročit,... Da ne govorim o oblekicah in ostalem. Sicer imam občutek, da bom čakala vsaj tako kot Bethany, pa mu še vseeno včasih kako spustim "Kaj pa če bo mesec prej?"
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 14:19:02
|
|
|
|
betty80
|
Dali jst sem bla tud prepričana, da se bo prej rodil (no sej nekaj časa še imam), zdej sem pa vedno bolj skeptična glede tega. Moj je bil prepričan, da bo decemberček , sem mogla po novem letu hitro vse za dojenčka in porodnišnico pripravit .... zdej pa čakava pa še nič ni
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 14:26:49
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Dali, midve sva skoraj na istem. Jst sem tudi začela paničarit. Sam jst še nimam čisto nič pripravljeno. No...jaz imam res že skoraj vse...kupiti moram še jogi in mal kozmetike...alkohol, gazice, olje...in posteljico je treba prefarbat.... Sam mam pa drug problem. doker stanovanje ni zrihtano nimam kam zlagati, ker je treba še omaro narediti, pa elektriko je treba zvezat, pa še prej prebelit. Upam, da bo malar lahko drug teden prepleskal, potem naročim še električarja...in moj lubi pa pridno dela na tem, da bo čimprej narejena kuhinja in garderobna omara...za začetek, da začnem lahko počasi seliti...ampak...po mojem ne bo prej kot marca vse skup...ojej...mal fore si morem pustit...sej se mi pa ne more čist izčrpat...že tko je fullll priden...in dela na tem, da bo čimprej...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 14:29:12
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty80 Dali jst sem bla tud prepričana, da se bo prej rodil (no sej nekaj časa še imam), zdej sem pa vedno bolj skeptična glede tega. Moj je bil prepričan, da bo decemberček , sem mogla po novem letu hitro vse za dojenčka in porodnišnico pripravit .... zdej pa čakava pa še nič ni upam, da bo pri meni tudi tako...dokler ne poštimam vsega...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 14:35:10
|
|
|
|
urskaf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ...sej se mi pa ne more čist izčrpat... Ja, poznam to. Moj je tudi delal pred novim letom vse ostale stvari, tak da je za novo leto potem ležal s 40°C, sam zato, da je vse dokončal, da lahko zdaj delava za našo bebo. Midva sva pa prej okolico rihtala, pa še prostore za društvo, pa nadstrešek za avto, pa se je tudi tako gnal, da je skončal pred novim letom. Tak da nama je zdaj res ostala sam sobica. Ga moram tud mal pohvalit. Zdaj se mi pa zdi, da nikamor ne prideva. Prej otroške sobe nisva rabila, pa sva vso kramo, za katero nisva vedela kam z njo zlagala tja. Zdaj je treba pa to pospravit. Ko bi se vsaj malo lažje pripogibala.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 14:42:42
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ...sej se mi pa ne more čist izčrpat... Ja, poznam to. Moj je tudi delal pred novim letom vse ostale stvari, tak da je za novo leto potem ležal s 40°C, sam zato, da je vse dokončal, da lahko zdaj delava za našo bebo. Midva sva pa prej okolico rihtala, pa še prostore za društvo, pa nadstrešek za avto, pa se je tudi tako gnal, da je skončal pred novim letom. Tak da nama je zdaj res ostala sam sobica. Ga moram tud mal pohvalit. Zdaj se mi pa zdi, da nikamor ne prideva. Prej otroške sobe nisva rabila, pa sva vso kramo, za katero nisva vedela kam z njo zlagala tja. Zdaj je treba pa to pospravit. Ko bi se vsaj malo lažje pripogibala. Super so ti naši . Moj tudi nikoli ni bil še nič bolan. To sezono pa je že 3. prehlajen....Pol pa mu čajčke kuham in ga maksimalno cartam, da bogi vzdrži ta tempo....
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 14:49:05
|
|
|
|
urskaf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Super so ti naši . Moj tudi nikoli ni bil še nič bolan. To sezono pa je že 3. prehlajen....Pol pa mu čajčke kuham in ga maksimalno cartam, da bogi vzdrži ta tempo.... A ti tudi? Jst tudi. Čajček iz domače lipe in bezga z medom in limonco.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 17:25:52
|
|
|
|
_kathy_
|
Evo, midva sma back. Sma šla vsepovsod pogledat in potem sma ga kupila v Baby centru, je pa do 4 let, ker se potem spremeni v stolček. Glede rojstva otroka ... jst sm bla 100 %, da bom rodila pred rokom. Ful sm mela feeling, da bom rodila konec decembra ...ampak, glej ga zlomka, še vedno se greje v mojem bušiju!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 18:06:29
|
|
|
|
blue eye
|
Jst tud že nč več ne spim kathy tako da te razumem, komi še čakam teh nekaj dni da mine in da končno primem v roke tega najinga malčka. sem pa že prav sita teh klice: a ti si še kr doma, al še nč ni, kdaj maš rok, preverjanje 100 krat na dan kako sem...adijo pamet, tk kot da že sama nism dovolj na trnih k čakam.. dans sem mela pregled in ima mali že 3900 gramov, je rekla da bo šel ziher čez 4 kg če bo zdržal do roka za katerga mi je pa dans spet rekla da je drug termin jst tud mislim da bo šel čez rok, čeprav me že pošteno v križu daje in zatrdeva trebuh. glavco ma že tako nizko, da sma jo dans komaj zaznale na UZ. Zdj me sploh ni strah poroda, sam kaj če bo šel pa res čez rok, tisto pa baje ful boli, sploh če ti šibajo umetne. Zgleda da bo zdj kr Tijan ostal, drugi bo pa Jernej, če bo fantek.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 18:16:54
|
|
|
|
blue eye
|
Midva sva si pa 21 decembra začela delat stanovanje 1 mesec pred porodom . Kaj vse se spravi človek delat takole ko pričakuje novga člana. Smo razkril streho, nardil kukrle in jo nazaj zaprl končno po 4 tednih. Sploh ne vem kdaj mi je minil 9 mesec, edino to me je jezil k sem tk okorna ko slon. Sva imela kr srečo. Noben od naju ni staknu prehlada glede na to da smo bli skoz na mrazu. Tk da naši moški so res za pohvalt. Kaj vse nardijo za svoje ljubljene. Zdj pa dela cele noči da bi naju čim prej spravu nazaj v spalnico pred porodom , ker spiva pri njegovih v dnevni .
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 18:17:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye Jst tud že nč več ne spim kathy tako da te razumem, komi še čakam teh nekaj dni da mine in da končno primem v roke tega najinga malčka. sem pa že prav sita teh klice: a ti si še kr doma, al še nč ni, kdaj maš rok, preverjanje 100 krat na dan kako sem...adijo pamet, tk kot da že sama nism dovolj na trnih k čakam.. dans sem mela pregled in ima mali že 3900 gramov, je rekla da bo šel ziher čez 4 kg če bo zdržal do roka za katerga mi je pa dans spet rekla da je drug termin jst tud mislim da bo šel čez rok, čeprav me že pošteno v križu daje in zatrdeva trebuh. glavco ma že tako nizko, da sma jo dans komaj zaznale na UZ. Zdj me sploh ni strah poroda, sam kaj če bo šel pa res čez rok, tisto pa baje ful boli, sploh če ti šibajo umetne. Zgleda da bo zdj kr Tijan ostal, drugi bo pa Jernej, če bo fantek. naš je šel 3 dni čez rok rodila sem samo z umetnimi k svojih nisem imela.... prišla sem v p na ctg in ni blo nič popadkov pol so pa ugotovili da sem 3-4cm odprta in so mi predrli mehur dali umetne.... rodila sme v 3 urah in brez protibolečisnkih in sploh ni blo hudo mali je mel ob rojstvu 4120 in 52 cm tak da brez skrbi 100 žensk 100 izkušenj tak da nič se bat kere ne pravijo da bolj boli in ne vem kaj vsaka je poglavje zase in vsak porod je drugačen
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 18:25:01
|
|
|
|
blue eye
|
urška in dali, jst sem čist na istem.Konc novembra k sem vidla da se je moj resno odloču začet delat stanovanje, sem si vse oprala, zlikala in zložla v škatle tako da vso robo skladiščim pri sestri dokler ne pride dan d ker imava pravo gradbišče. Jst sem bla že tako panična in živčna zarad tega stanovanja, da sem šla že 2x skor v celje rodit, pol pa še nobenga miru nism dala, ker sem hotla pomagat tk je to kr stresno. Blagor tistim k že majo prej vsaj to pošlihtano . Še omare nimam za malega . Tk da sem si včeraj vsaj zibko oblekla, ki sem jo še dva dni nazaj štrihala in pripravla pa dva kovčka enga za malega in enga za mene. A bodo šli vaši partnerji zraven v porodno?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 18:28:17
|
|
|
|
Lolita23
|
blue eye sej bo, boš vidla, ti se sebi posveti in svojemu otroku, drugo pa pusti, se bo že rešlo. Moj ne bo pri porodu.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 18:32:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye A bodo šli vaši partnerji zraven v porodno? obvezno je bil prvič in je blo ful fajn jst bi ga še pod tuš zraven vzela
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 18:33:50
|
|
|
|
blue eye
|
kathy - baje da se res splača kupit ležalnik al pa si ga sposodit sploh takega z vgrajeno vibro, sem na lastne oči vidla pr kolegici, k je mel mali krče in ga je dla v ležalnih vklopla vibro za 5 minut in je mali spal pol ure.Je rekla da bise ji ga zmešal brez tega. tako lahko vsaj kosilo skuha al pa mal posesa po stanovanju.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 19:17:51
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: blue eye A bodo šli vaši partnerji zraven v porodno? obvezno je bil prvič in je blo ful fajn jst bi ga še pod tuš zraven vzela Js sm pa dans slišala da moreš plačat da je lahko partner zraven pri porodu? a je to res? v Ce je za plačat?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 19:19:41
|
|
|
|
_kathy_
|
blue eye, ne skrbi, vse se bo uredilo. Ja sej sma kupila z lokom igrač, vibro, muziko ...zdej pa če mu ne bo zanimivo, bo pa mami kr jezna. Hehe. Am ja moj bo zraven pri porodu, sej že komaj čaka.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 19:20:28
|
|
|
|
_kathy_
|
NoBady, ja 17 € imajo za plačat.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 19:26:24
|
|
|
|
NoBady
|
Hvala Kathy.. pa drugač, kako se kaj počutiš? ko pridem na forum najprej pogledam če si kej napisala, če nebi potem bi sklepala da si šla u rim
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 20:33:04
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye urška in dali, jst sem čist na istem.Konc novembra k sem vidla da se je moj resno odloču začet delat stanovanje, sem si vse oprala, zlikala in zložla v škatle tako da vso robo skladiščim pri sestri dokler ne pride dan d ker imava pravo gradbišče. Jst sem bla že tako panična in živčna zarad tega stanovanja, da sem šla že 2x skor v celje rodit, pol pa še nobenga miru nism dala, ker sem hotla pomagat tk je to kr stresno. Blagor tistim k že majo prej vsaj to pošlihtano . Še omare nimam za malega . Tk da sem si včeraj vsaj zibko oblekla, ki sem jo še dva dni nazaj štrihala in pripravla pa dva kovčka enga za malega in enga za mene. A bodo šli vaši partnerji zraven v porodno? Uf...pol je pa res kruiza...malo pred rokom, pa brez postelje in priprvaljenih stvari...joj, upam, da mali ne bo prehitel in da bo do takrat vse poštimano... Moj komaj čaka in pravi da želi biti aktiven pri porodu. Ker je to najin otrok in bova skupaj rojevala... Po porodu bom pa poročala kako je bil aktiven...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 20:35:00
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: blue eye A bodo šli vaši partnerji zraven v porodno? obvezno je bil prvič in je blo ful fajn jst bi ga še pod tuš zraven vzela Js sm pa dans slišala da moreš plačat da je lahko partner zraven pri porodu? a je to res? v Ce je za plačat? jap, 17€, dobiš domov položnico...po porodu...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 16.1.2009 21:02:50
|
|
|
|
barika
|
moj je tudi bil pri porodu, je bil fuul v pomoč. Najprej je rekel, da če bo hudo, bo kr pri moji glavi stal, potem je bil pa skor glavni tam ....noge mi je držal, pa roke sem mu skor polomla (jaz nič ne vem o tem ),pa iz njegovih ust sem slišala ..še malo, glavica se že vidi , jaz sem samo debelo pogledala, kaj on dela tam spodaj , bi lahko rekla, da skoraj neponovljiva izkušnja, samo bo naslednjič spet zraven. _kathy_ a sta kupila fisher pricov ležalnik, tak moder??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?