|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
5.1.2009 18:03:34   
Lorian
Hojla Celjanke!
No jaz sem že 5 let uvožena Savinjčanka, drugače pa še vedno Celjanka po duši.
Se vam pridružim še jaz. Imam že dva otročka 8 in 5 let, pa sedaj sem na začetku 3user posted image . Moj EMŠO je že malo starejši, zato mislim, da mi bo vsaj z temi dragimi pregledi prišparano, ali pa ne.
Po 37 je AC zastonj in obvezna, vendar ne vem kako to gre. Jaz bo 37 februarja, do takrat pa bi mogla ta pregled po mojem že skozi dat, je pa res, da ko bom rodila bom pa krepko čez 37. ali ima katera izkušnje z tem? 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
5.1.2009 18:06:58   
mbd0411
Jaaaaaz....

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
5.1.2009 19:02:23   
lunica12
Ojla zenske...kako ste?

Js sem se kr vredu...nic novega,razen da sem mela danes pregled in mi je rekla da se je maternicni vrat ze zmehcal in da se je bebika dol spustila..

Kathy kk je blo na ctgju?

Lolita js mam tudi dr levakovo in sem ful zadovoljna z njo.

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
5.1.2009 19:07:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Monty, prebrala sem, da hodiš ti v celje k G in hočeš menjat?

No, če si iz celjskega konca in se ti ni odveč malo peljati, ti svetujem G v Šentjurju (simoniti) ali pa v laškem (ne vem, kako se piše, ampak sem že veliko dobrega prebrala o njej- na K se začne...). Baje je vredu in zelo prijazna tudi Ksenja Mohorko - ZD Velenje, k njej grem na nuhalno in ti lahko potem povem (tudi zaradi tvojega komentarja o Strahovi grem kar v Velenje).

Moj G je Simoniti in je vredu, se ti posveti in vse. Ampak je pa tudi kar strog glede prehrane, kako pridobivaš kg in podobno. Glede nosečnosti še nisem bila pri njemu, ker sem še na začetku, je bila pa sestra pred 20 dnevi rodila in je rekla, da je super G. Edino sladkarije ji je 10krat prepovedal, čeprav je rekla, da jih sploh ne je. Aja, pa prvi pregled naroča šele v 9 tednu, če je vse vredu. Če ni, pa prideš takoj -->
Sem pa bila pri njemu, ko sem imela  3 dni po krvavitev in je rekel, da naj takoj pridem na pregled, mi naredil UZ 2krat (še enkrat čez en teden).. No takrat ni bilo nič iz . Zdaj pa upam, da bo...

Mislim pa, da ne dela več UZ, kot ti jih pripada, če nimaš kakšnih problemov. In pa nadležno je, ker greš v laboratorij k svojemu osebnemu zdravniku (ne vem pa, če je možno iti v katerikoli laboratorij, potem bi lahko šla v Šentjur - bi mogla vprašat). Če katera ve, naj pove.
Drži se točno ur, ne zamuja in če je kaj nujnega, pride pred 8uro in te vzame. Pa še pol malice dela.
Sem pa js 6 mesecev čakala (nenoseča), da sem prišla k njemu, ne vem pa, kako je sedaj z zasedenostjo.

jst hodim k simonitiju in superuser posted image user posted image user posted image user posted image res je za kg se kr krega pač reče kej sploh jst k jih ma ful preveč sam drgač je pa strokoven prijazen in vse razloži meni skoraj vedno nardi UZ inplačala sem sam dons tega k 34 tednu k se ga pač plača.... tud sestra je ful vredu.... labaratorij je pa kr eno nadstropje niže in greš par minut pred pregledom da daš vodo in kri mal počakaš dobiš izvide in greš gor.... čaka se res ne se ur kr držijo 10-15 minut pa ni neka čakalna doba.....
mislim pa da je polno zaseden in ne vem če še kej jemlje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
5.1.2009 19:12:31   
_kathy_
Am jst mam pa dr. Brus v bolnici. Mi je tud ful všeč. Am glede plačevanja ...absurd!!!!Men ni blo treba nič plačat, razen NS ter 3D pregleda v Domžalih pri Strahovi (to sma šla po lastni volji).
Zanima me, kolikokrat ste (mamice) bile v nosečnosti vaginalno pregledane. Jst sem bila samo na prvem pregledu, pri 6 tednih in potem pri 15 tednih. Sedaj me pa nič ne pregleduje.

lunica12, ja na ctg-ju je blo super! Vse je ok, premikal se je spet tak, da mi je trake mal premaknu. Je možno, da postane takrat tako živahen, ker sliši svoj srček od zunaj?? Ker pol ko pa je konec, se pa kr malo umiri.user posted image user posted image user posted image Drugače je živahen še vedno ful. Mi je že nekaj mamic reklo, naj bom pozorna kdaj spi in kdaj bedi, da bo takšen ritem imel tudi potem, ko prijoka na svet. No in danes, sem bla bolj pozorna ...skoraj cel dan bedi!!!!Ojoj!! Me zanima, če bomo potem res imeli cel dan koncertuser posted image user posted image . Se mi je pa že spustil, no moj je reku, da mam že nižji trebuh, pa tudi brce sama nižje čutim.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
5.1.2009 19:21:54   
urskaf
Očitno nas kar nekaj hodi k Simonitiju. user posted image
Tudi jst ga lahko samo pohvalim. user posted image user posted image user posted image  Vzame si čas, podrobno pregleda, pove tako kot je, ... Že če se mu samo zazdi, da bi lahko bilo kaj narobe, te pošlje naprej na preglede.
Je pa polno zaseden. Pred novim letom se je hotela moja prijateljica prestaviti k njemu, ker se je preselila, pa je sestra rekla, da ima tako polno zasedeno, da ne more vzeti nobene več. Da pa naj poskusi po novem letu, če bo kaj bolje, samo težko verjetno.
Lorian - dobrodošla nova user posted image  čvekicauser posted image !

< Sporočilo je popravil urskaf -- 5.1.2009 19:24:12 >

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
5.1.2009 19:33:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_
Zanima me, kolikokrat ste (mamice) bile v nosečnosti vaginalno pregledane. Jst sem bila samo na prvem pregledu, pri 6 tednih in potem pri 15 tednih. Sedaj me pa nič ne pregleduje.

samo na prvem pregledu pr 10 tednihuser posted image user posted image user posted image user posted image   do konca ne bom verjetno nič več me pa vedno vpraša če je kak čuden izcedek in ko povem da ni pa reče pol pa ne bomo nič gledaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
5.1.2009 19:59:09   
mbd0411
Lorian,če te karkoli zanima o AC še kako vem.Ti kar vprašaj,da ne bom vse pisala,ker ne vem kaj te zanima.

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
5.1.2009 20:21:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

labaratorij je pa kr eno nadstropje niže in greš par minut pred pregledom da daš vodo in kri mal počakaš dobiš izvide in greš gor.... čaka se res ne se ur kr držijo 10-15 minut pa ni neka čakalna doba.....

A potem ima tam laborotorij in tam dela preiskave? Meni je ena rekla, da mora v celje k svoji osebni zdravnici hodit in da jo to malo moti... ampak ona ni noseča.
Js sem lani decembra začela gnjavit sestro, da bi se tja prestavla in mi je maja uspelo pridet na vrsto. Rekla pa mi je, da so polno zasedeni in da imam srečo, da sem sploh prišla not.

Se vam bom verjetno kmalu malo bolj aktivno pridružila v tej temi, čakam, da mine nekaj tednov... ti prvi so najbolj kritični.
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3684
5.1.2009 20:25:16   
sonček85
tudi jaz nisem plačala do sedaj niti en pregleD,razen NS

Mene je pregledala vaginalno na prvih dveh pa potem okoli 21t ,k me je pregledala če je vse ok pred MF,drugače imam pa vedno UZ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
5.1.2009 20:32:09   
mbd0411
Betty80!

Nimam G v bolnici,pač pa hodim privat h Govčevi v Šempeter

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
5.1.2009 22:51:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

labaratorij je pa kr eno nadstropje niže in greš par minut pred pregledom da daš vodo in kri mal počakaš dobiš izvide in greš gor.... čaka se res ne se ur kr držijo 10-15 minut pa ni neka čakalna doba.....

A potem ima tam laborotorij in tam dela preiskave? Meni je ena rekla, da mora v celje k svoji osebni zdravnici hodit in da jo to malo moti... ampak ona ni noseča.
Js sem lani decembra začela gnjavit sestro, da bi se tja prestavla in mi je maja uspelo pridet na vrsto. Rekla pa mi je, da so polno zasedeni in da imam srečo, da sem sploh prišla not.

Se vam bom verjetno kmalu malo bolj aktivno pridružila v tej temi, čakam, da mine nekaj tednov... ti prvi so najbolj kritični.
user posted image

zakaj pa je pol mogla v labaratorij?
je že blo kej izrednega mogoče je rabla napotnico od svoje zdravnice za labaratorij? ne vidim pametnega razloga za to da bi ga ne mogla tam opravit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
6.1.2009 8:07:35   
monty
hvala punce, je res malo problem se kam prestavit ker tisti, ki so dobri so polni. a ima katera Webra iz Celja?
jaz sem do sedaj plačala samo NS, na morfolofijo grem pa samoplčaniško še v Dravlje, ker po vseh "lepih" izkušnjah pač ne zaupam svojemu G, da bo vse natačno pogledal. ko zaupanje enkrat zgubim ga zelo težko pridobim nazaj. Sploh v takem stanju ko se gre za mojega otročka. In ker poznam preveč milo rečeno "čudnih" primerov iz Celjske porodnišnice.

kaj pa Peternelova iz ZD Celje? ali pa Cvitan? ve katera kaj o teh? jaz sem bila prej pri Peternelovi pa je bila vmes več na študijskem kot na delu in sem šla kao k boljšemu, Webru, sedaj pa takole.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
6.1.2009 8:54:23   
betty80
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: betty80

mbd verjetno imaš G v bolnici? Tam vem, da ni potrebno nič plačati. Moja ima pa koncesijo, pa verjetno zdravstvo manj krije, al kaj jst vem kaj. Pri drugem otroku se bom verjetno prestavila, če bom le kje zraven prišla.
morfologijo ti mora tudi g ki ima koncesijo narediti zastonj,saj to spada pod rerdni pregled

Ja nevem, morfologija je 3. UZ, dva pa naj bi krilo zdravstvo. Dva sem mela zastonj, razen NS, morfologijo sem morala pa plačat. Kaj pa čem. Sej pri naslednji nosečnosti se bom sigurno prestavla.Je pa moja G dr. Gašperlinova, in nekaj punc poznam, ko so se od nje prestavile. Dokler sem imela samo redne ginekološke preglede pri njej, mi je bla čist vredu. No sej tud zdej mi ni slaba, samo moti me, da partner ni smel zraven na UZ, razen na tistega ko se plača, pa da plačam več stvari kot ostale. Nič pa ni poceni.

< Sporočilo je popravil betty80 -- 6.1.2009 9:01:37 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
6.1.2009 9:41:21   
_kathy_
ja monty, res je to kar praviš, da tiste G, ki so fajne, so že polno zasedene. Tudi moja ima že polno in sem prišla not res samo po vezah. Drugače je pa fajn, da imaš enega ginekologa skozi celo nosečnost. Ni se fajn ravno umes prestavlat. Je pa hudo, ko berem, kakšne so razlike med G. Men ni blo treba nič plačat, pa tudi moj je lahko bil vedno zraven na UZ. Si sploh ne predstavljam, da ne bi mogu bit, ker se je vedno ful veselil pregleda.user posted image

Bethany, si kupila pleničke? V C and A jih nimajo več, sem jih pa sedaj še nekaj dokupila v Dipotu. So tudi ful luštne. Ravno včeraj sem jih oprala in zlikala.

No, nazajtrkovala sm se že. Zdaj pa grem malo čajčkat. Men je kr všeč ta malinov čaj. Mamice, kje ste ga ve kupile? jst sm ga kar malo iskala in na koncu sem ga našla u Biotopiku v City Centru.

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
6.1.2009 11:07:28   
betty80
Evo iz pregleda. Nisem šla na ctg. _kathy_, kako dolgo že ti hodiš na ctg? Men je sestra rekla, da bom šla na ctg šele na dan poroda. Sem bla kr presenečena, da mi je danes naredila UZ, pravi da je dosti plodovnice, pritisk je v redu, voda tudi, edino več moram pit. Naslednji pregled imam 14.1.2009.

_kathy_ tudi jaz sem kupla čaj v Biotopiku. A ga piješ 1x al 2x na dan?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
6.1.2009 11:44:00   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: betty80

Evo iz pregleda. Nisem šla na ctg. _kathy_, kako dolgo že ti hodiš na ctg? Men je sestra rekla, da bom šla na ctg šele na dan poroda. Sem bla kr presenečena, da mi je danes naredila UZ, pravi da je dosti plodovnice, pritisk je v redu, voda tudi, edino več moram pit. Naslednji pregled imam 14.1.2009.

_kathy_ tudi jaz sem kupla čaj v Biotopiku. A ga piješ 1x al 2x na dan?

Jst sm mela do zdaj 2 x ctg. Naslednjega imam 12. 1., pa potem v nedeljo, 18. 1., na PDP, seveda, če se tamali prej ne odloči ven prikukat.user posted image user posted image   Am glede čaja ...2 x na dan ga pijem, če kateri večer ne pozabimuser posted image user posted image .

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
6.1.2009 11:51:20   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_
...

Bethany, si kupila pleničke? V C and A jih nimajo več, sem jih pa sedaj še nekaj dokupila v Dipotu. So tudi ful luštne. Ravno včeraj sem jih oprala in zlikala.

No, nazajtrkovala sm se že. Zdaj pa grem malo čajčkat. Men je kr všeč ta malinov čaj. Mamice, kje ste ga ve kupile? jst sm ga kar malo iskala in na koncu sem ga našla u Biotopiku v City Centru.

Hej, ja, js sem vzela zadnji paketek pisanih pleničk... user posted image user posted image Zdaj pa imam dost zaloge, da mi ni treba glih vsak dan prat. user posted image

Malinov čaj sem js tudi kupovala v Biotopicu, v Citicentru ali v centru mesta na glavnem trgu. Men je tudi bil kar užiten. Podobn zelenmu čaju.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
6.1.2009 12:13:34   
sonček85
betty:kako ni smel pleg ,to pa res ni normalno,jaz bi se prstavila ,samosedaj med nosečnostjo je to tako tako ,ko pa rodim pa absolutno takoj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
6.1.2009 12:39:01   
betty80
Ja, ko sem se pogovarjala s sodelavko (ima isto G kot jaz), ki ima 5 let staro punčko, je takrat njen lahko hodil zraven na UZ. Pol sem pa mojmu rekla, ko sem vedla da bom mela prvi UZ, da naj gre zraven, in se je res veselil. Pol sma bla pa pred čakalnico, pa jst sestri rečem, da je partner zraven, je pa rekla on pa žal ne bo smel it noter. Jst sem bla tko šokirana, moj je bil pa tako užaljen, da je raj kr šel domov. Groza vglavnem. Sej po porodu se bom probala prestavit v bolnico, če bom seveda kje zraven prišla.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
6.1.2009 14:03:26   
mbd0411
To je pa čudno,da partner ne sme zraven.Še moj sin je 2x gledal uz pri moji G,pa kolegica v Celju v P je bila zraven na uz.Čudno res.Pa ja rečeš zdravnici.

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
6.1.2009 14:05:54   
betty80
Eh, sej zdej je kar je. Zdej tak sam še na porod čakam user posted image . Se bom pa po porodu prestavla, pa bo.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
6.1.2009 14:13:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

To je pa čudno,da partner ne sme zraven.Še moj sin je 2x gledal uz pri moji G,pa kolegica v Celju v P je bila zraven na uz.Čudno res.Pa ja rečeš zdravnici.
ja tudi moja G je meni rekla da lahko pripeljem sestro, mami ali koga hočem ,sam meni je dovolj da vidi ponosni bodoči očka user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
6.1.2009 15:24:07   
Lorian
Hojla! No tudi jaz imam Gašperlinovo, pa sem do sedaj bila zadovoljna ( no prvič, to je pred 8 leti), me je malo šokirala, ker nisem smela na bolniško, pa sva se z mojim 5let matrala za tisto bogo pikico, jaz še hiter hodit nisem upala, ona pa me sploh ni poslušala, da delam v trgovini in moram kdaj tudi kaj dvignat. No pa se je k sreči vse dobro izsteklo, pa drugič tudi. Me zanima kakšen bo kaj njen komentar v petek, ko imam prvi pregled.

mbd0411 zanima me vse. V katerem tednu je in ali je isto kot biopsija horoinskih resic, ker ta je baje prej. Pa baje kar fajn boli, ali jo lahko delaš v MB ali LJ oz. kje? Kako dolgo je potrebno po AC počivat, da ne pride do komplikacij....upam, da nisem preveč radovedna.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
6.1.2009 15:38:01   
betty80
Sej jst sem na splošno tudi zadovoljna z Gašperlinovo, sam sej sem povedala kaj me moti. Poznam kar nekaj punc, ki so od nje odšle. Drugače pa ni slaba, samo neumno se mi zdi, da bi mogoče pri katerem drugem G imel tako moj partner več od moje nosečnosti, kot jaz od pregledov.

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?