|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
6.1.2009 16:37:47   
Lolita23
ŽIVJO!!!!

Kot pravijo 100 ljudi 100 čudi oz. 100 g 100 ćudi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
6.1.2009 16:41:04   
mbd0411
Lorian,jaz sem bila v Ljubljani na nuhalni in na AC,ker samo tja lahko greš,ko si enkrat star 35 in je na napotnico.Prosim,tako je meni lani mojaa G rekla.Za MB pa ne vem.Iz našega konca pač moramo v Ljubljano.
Ko delajo AC je malo neprijetno,niti ne boli,no malo že po tem.Ko si gotova,te dajo počivat na take udobne stole za 3 ure,dajo kosilo in greš domov.En teden je bolniške za počivanje,potem pa normalno lahko delaš vse,težkim stvarem se pa nosečnice tako morate izogibati.
Aja še prej gredo nekatere na genetski posvet-jaz sem šla.Tam ti narišejo drevo družine in ugotavljate če je kak rod nazaj bilo kako obolenje-downov sindrom ipd.
Na izvid čakaš 4 tedne,če te prej pokličejo še na kak posvet,so možnosti,da je z otročkom kaj narobe že večje,če ne pokličejo po treh tednih,si lahko oddahneš.
V glavnem živčna vojna.Mene je neslo v kilah,zato tudi nisem veliko pridobila.Končno že čutiš življenje v sebi pa ne veš kaj ga čaka.
Z izvidi tudi izveš spol otroka:
xx-punčka,
****-fantek
Mislim,da je v 14 tednu,nisem zdaj čisto sigurna.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
6.1.2009 17:37:47   
Lorian
mbd0411 hvala za izčrpen odgovor. Bom vidla kaj izvem še v petek pri ginekologinji. Upam, da bo vse ok. Lepo se imejte Celjanke. 

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
6.1.2009 18:59:04   
Dali*
Ejla...

smo tolko, da se oglasim, da me ne boste preveč pogrešale user posted image  hehehe
Prazniki in evforija so mimo...zdej pa že od nedelje ležim v postelji, ker sem pošteno prehlajena in imam vročine 37 C.

Teče mi iz nosa, oči...sploh ne morem gledat, ker imam očke kot angora zajček.

Si tipkamo, ko ozdravim...

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
6.1.2009 19:42:23   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: betty80

Sej jst sem na splošno tudi zadovoljna z Gašperlinovo, sam sej sem povedala kaj me moti. Poznam kar nekaj punc, ki so od nje odšle. Drugače pa ni slaba, samo neumno se mi zdi, da bi mogoče pri katerem drugem G imel tako moj partner več od moje nosečnosti, kot jaz od pregledov.

Jaz sem se tud prestavila od Gašperlinove, me je motil njen hladen odnos. A ona ne dovoli partnerja zraven!?? user posted image Svašta...

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
6.1.2009 19:43:39   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ejla...

smo tolko, da se oglasim, da me ne boste preveč pogrešale user posted image  hehehe
Prazniki in evforija so mimo...zdej pa že od nedelje ležim v postelji, ker sem pošteno prehlajena in imam vročine 37 C.

Teče mi iz nosa, oči...sploh ne morem gledat, ker imam očke kot angora zajček.

Si tipkamo, ko ozdravim...

O, Dali! WB!! Hitro okrevaj! user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
6.1.2009 20:33:13   
katja_p
Dali, dej se hitr pocajtaj, da prideva midve na obisk.

Bethany, blazinice so kul, so zdržale noč :) jih pridem iskat - mogoč jutri. Te pokličem prej.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
6.1.2009 21:23:44   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

...
Bethany, blazinice so kul, so zdržale noč :) jih pridem iskat - mogoč jutri. Te pokličem prej.

me veseli, da bojo uporabne! kar oglasi se! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
7.1.2009 6:03:16   
sonček85
o dali si se le malo javilaa in pozdravi se hitro user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
7.1.2009 8:21:59   
betty80
Bethany ne partner ne sme zraven, razen, če UZ plačaš.

Za mano je pa pestra noč. Ob polnoči me je začelo kr precej zvijat, tako kot pri menstruaciji, pa v križu me je bolelo. Pa sem šla na WC, sem tam sedela 20 min, opravla veliko potrebo in šla nazaj spat. Potem me je pa še dve uri kar precej zvijalo, da sem mislala, da boma že danes šla v P. No ob pol treh je pa vse skupaj minilo, in sem do petih zaspala. Zdej me še tako čisto rahlo zbada, ampak ni sile. Pa trebuh mi je celo noč fejst otrdeval. Zdle sem se pri starših en mal naspala. Še bo pestro user posted image

Dali ti se pa čimprej pozdravi, pa hvala za čestitko, sem jo šele po praznikih dobila, ko doma nimam interneta.

< Sporočilo je popravil betty80 -- 7.1.2009 8:22:45 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
7.1.2009 9:25:05   
_kathy_
Jutro punce! Jst sm mela pa danes ful fajno noč. Včeraj sem šla že zgodaj spat in sem celo noč spala, vse do 9h. Super!!!user posted image user posted image
Včeraj sma z lubijem šla malo po trgovinah za njega kaj kupit ...in na koncu sma kupila samo za našega škrata. Ah, pa je ati spet ostal brez.user posted image Jst komaj čakam da rodim in da si lahko grem kaj kupit ...tkoooo me vleče v trgovine!!!!user posted image user posted image
Zdajle pa lepo čajčkam in čakam, kaj boste napisale ...user posted image , da lahko malo berem in komentiram.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
7.1.2009 11:22:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Jutro punce! Jst sm mela pa danes ful fajno noč. Včeraj sem šla že zgodaj spat in sem celo noč spala, vse do 9h. Super!!!user posted image user posted image
Včeraj sma z lubijem šla malo po trgovinah za njega kaj kupit ...in na koncu sma kupila samo za našega škrata. Ah, pa je ati spet ostal brez.user posted image Jst komaj čakam da rodim in da si lahko grem kaj kupit ...tkoooo me vleče v trgovine!!!!user posted image user posted image
Zdajle pa lepo čajčkam in čakam, kaj boste napisale ...user posted image , da lahko malo berem in komentiram.
ja kathy,zdaj si pa že res skoraj pred ciljemuser posted image user posted image user posted image kako se počutiiš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
7.1.2009 11:31:48   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

[ja kathy,zdaj si pa že res skoraj pred ciljemuser posted image user posted image user posted image kako se počutiiš?

Am hrbet me boli za ****, drugače sm pa ok. Tamali se je že spustil, samo umiril se še ni, še vedno na veliko razgraja. Pa bolj, ko ga sprašujem, kdaj se bo odloču naju spoznat, bolj on men kontra z udarciuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
7.1.2009 11:53:57   
Bethany
Kathy, še malo. user posted image mogoče vaju pa preseneti in prehiti. user posted image torba že pripravljena?? "smejoči porod" naštudiran? user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
7.1.2009 13:33:01   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Kathy, še malo. user posted image mogoče vaju pa preseneti in prehiti. user posted image torba že pripravljena?? "smejoči porod" naštudiran? user posted image

hehehe ...ja ja torba je že v predsobiuser posted image user posted image user posted image . Smejoči porod ...ja res ga že nekaj časa nism poslušala. Ga bom danes spet dala mal not, da začne tamali brcat, ko bo poslušal. Se tko odziva na glas govornice. Je prav smešen.user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
7.1.2009 14:00:15   
lunica12
Kathy js sem ti pa zs poslala ce bi mi lahko nekaj povedala...

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
7.1.2009 14:03:42   
oktavija
Živijo dekleta!

No tudi jaz bi se rada pridružila Celjankam... Sem čisto na začetku.. vendar mi bo družba in izkušnje sokrajank prišla prav....

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
7.1.2009 14:22:14   
ulsi25
Celjanke, ali kaj telovadite v zdravstvenem domu oz vaše izkušnje če ste telovabo za nosečnice že dale skoz?

Kje in kdaj poteka ter ali je potrebna kakršna koli rezervacije in kakšne so kej tam navali - je ponavadi gužva? In kaj vse potrebuješ s sabo?

Hvala ter prijeten dan vsem.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
7.1.2009 14:41:58   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: ulsi25

Celjanke, ali kaj telovadite v zdravstvenem domu oz vaše izkušnje če ste telovabo za nosečnice že dale skoz?

Kje in kdaj poteka ter ali je potrebna kakršna koli rezervacije in kakšne so kej tam navali - je ponavadi gužva? In kaj vse potrebuješ s sabo?

Hvala ter prijeten dan vsem.

Hej! Dobrodošla med nami! Ja jst hodim na telovadbo. No, do sedaj sem hodila redno, sedaj bomo pa videli kako bo, če bomo v ponedeljek še 2 v 1, zagotovo grem. Je pa vsak ponedeljek, od 17. - 18. ure. Oblečeno imej trenirko ter nogavice, saj se sezujemo. Men je ful fajn, tako da se nam pridruži!user posted image user posted image

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
7.1.2009 14:45:50   
urskaf
Ahoj, še jst bi imela par vprašanj glede telovadbe.
Nisem glih iz Celja, pa me zanima kako je kaj s parkingom tam okoli. Pa če rabiš kako brisačo ali podlogo zraven.
Se tudi jst počasi pripravljam, da bi šla na telovadbo, sam bom verjetno lahko šele februarja, ko začnem z dopustom.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
7.1.2009 14:46:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Živijo dekleta!

No tudi jaz bi se rada pridružila Celjankam... Sem čisto na začetku.. vendar mi bo družba in izkušnje sokrajank prišla prav....
user posted image user posted image user posted image user posted image oktavija welcomeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bote lepo rasli

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
7.1.2009 14:48:08   
ulsi25
Kathy, kje pa je to natačno v zdravstvenem domu? Ker bom verjetno prišla res na knap in da bom točno vedela kam iti. Se vam pa zagotovo pridružim,da se malo razgibam in da mickano pocvekamouser posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
7.1.2009 17:44:40   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Živijo dekleta!

DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
7.1.2009 18:12:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: monty

kaj pa Peternelova iz ZD Celje? ali pa Cvitan? ve katera kaj o teh? jaz sem bila prej pri Peternelovi pa je bila vmes več na študijskem kot na delu in sem šla kao k boljšemu, Webru, sedaj pa takole.
jaz imam Cvitana, govori bolj po tiho,včasih ga moraš kaj povprašat,drugače mi je pa vredu-pa se mi zdi,da je bolj zgovoren kot je bil par let nazajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
7.1.2009 18:13:11   
spps

CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE user posted image +9 kg, 106 cm 
21.01
betty80 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1. , CE user posted image +11,5 kg, 91 cm

22.01
lunica12 (21)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., CE user posted image  +11 kg, 102 cm 

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 5.1., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )20.1., CE user posted image +10 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.1., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.2.,CE, user posted image +9 kg,105cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)   14.1, CE user posted image +10 kg

NoBady (18)                   (št. 1user posted image  , št. user posted image  0)  13.1. ,CE user posted image  +10kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)?, CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE, user posted image +10kg, 103 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE, user posted image +10 kg, 95 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., CE, user posted image +11 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +5,5 kg  

23.03.
majabh (29)                  (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE user posted image +4,5 kg, 89 cm

27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.12., CE,  user posted image   +6 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   23.1, CE,  user posted image   4 kg

26.06   
ulsi25
(26)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE,  user posted image

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) 29.12., CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 8 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 10 presenečenj

Skupaj nas je 24 nosečk!

user posted image  

user posted image

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA
12.12.2008   martka            GAJA
14.12.2008   mami_1979    MATEVŽ

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?