Anonimen
|
Monty, prebrala sem, da hodiš ti v celje k G in hočeš menjat? No, če si iz celjskega konca in se ti ni odveč malo peljati, ti svetujem G v Šentjurju (simoniti) ali pa v laškem (ne vem, kako se piše, ampak sem že veliko dobrega prebrala o njej- na K se začne...). Baje je vredu in zelo prijazna tudi Ksenja Mohorko - ZD Velenje, k njej grem na nuhalno in ti lahko potem povem (tudi zaradi tvojega komentarja o Strahovi grem kar v Velenje). Moj G je Simoniti in je vredu, se ti posveti in vse. Ampak je pa tudi kar strog glede prehrane, kako pridobivaš kg in podobno. Glede nosečnosti še nisem bila pri njemu, ker sem še na začetku, je bila pa sestra pred 20 dnevi rodila in je rekla, da je super G. Edino sladkarije ji je 10krat prepovedal, čeprav je rekla, da jih sploh ne je. Aja, pa prvi pregled naroča šele v 9 tednu, če je vse vredu. Če ni, pa prideš takoj --> Sem pa bila pri njemu, ko sem imela 3 dni po krvavitev in je rekel, da naj takoj pridem na pregled, mi naredil UZ 2krat (še enkrat čez en teden).. No takrat ni bilo nič iz . Zdaj pa upam, da bo... Mislim pa, da ne dela več UZ, kot ti jih pripada, če nimaš kakšnih problemov. In pa nadležno je, ker greš v laboratorij k svojemu osebnemu zdravniku (ne vem pa, če je možno iti v katerikoli laboratorij, potem bi lahko šla v Šentjur - bi mogla vprašat). Če katera ve, naj pove. Drži se točno ur, ne zamuja in če je kaj nujnega, pride pred 8uro in te vzame. Pa še pol malice dela. Sem pa js 6 mesecev čakala (nenoseča), da sem prišla k njemu, ne vem pa, kako je sedaj z zasedenostjo.
|