|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
3.1.2009 11:57:42   
sonček85
ti danes praznuješ rd ,jaz in  dragi pa imava 3.obletnico user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
3.1.2009 12:31:43   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ti danes praznuješ rd ,jaz in  dragi pa imava 3.obletnico user posted image user posted image user posted image

Uuu, same trojke so torej danes! user posted image user posted image Čestitke k obletnici! Lepo jo preživita!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
3.1.2009 12:46:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Uuu, same trojke so torej danes! user posted image user posted image Čestitke k obletnici! Lepo jo preživita!user posted image user posted image user posted image
hvalauser posted image res je same trojkeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
4.1.2009 20:28:45   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? A ste vse preveč praznično utrujene, namreč vidim da ni nikjer nobene čvekice.

No js pa sem v teh dneh sedaj oprala vse cunje za user posted image  in jih polikala. Jutri ko pa se ravno začnejo razprodaje pa grem še mal v šoping, da kupim kar še potrebujem. Aja pa za sebe moram kupiti še modrčke za dojenje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
4.1.2009 21:35:09   
_kathy_
Heeeej!Kje ste use??? No, jst sm bla pa dans pri mojih, ker je lubi šel na furo in mi ni bit fajn sama doma, sploh če me začne kaj špikat. Upam, da kmalu ...user posted image user posted image user posted image Jutri mam spet ctg, koooomaj čakam. Joj, prej sm mela preglede enkrat na mesec, zdaj pa vsak teden, pa se mi zdi da se mi od enega do drugega tedna takoooo vleče. Mali še pridno razgraja, čeprav se mi zdi, da mi nižje brca kot pa prej. Prej me je ornk pod rebre, zdaj pa čutim brce na sredini trebuha. 

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
5.1.2009 8:48:09   
betty80
Pozdravljene,

dolgo me ni bilo.........vsem želim vse najlepše v letu 2009. Vidim, da ste vse dobro preživele. Jst sem že ob 12.30 spalauser posted image . Drugače sem pa zdej v Celju, me moj k mojim vozi za vsak slučaj, tako da sma vstala že ob 5.00. Men se trebuh tud še ni spustil, hodim pa tud kr naprej na WC, pa tud po malem me špika spodaj. Zdej se morem it pa z nečakinjo igrat, ko je revica bolana in ni v vrtcu. Aja, komaj čakam jutri pregled, po moje me bo dala prvič na ctg. Bomo vidli. user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
5.1.2009 9:32:09   
urskaf
Lep pozdravček še od mene!
Tudi jst želim vsem vse najlepše! Sreče, zdravja in veliko zadovoljstva in prijetnih uric z novimi družinskimi člani user posted image !

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
5.1.2009 10:03:05   
Lolita23
Dobro jutro!!!

Kako smo kaj???

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
5.1.2009 12:02:24   
_kathy_
Jutro!
No, danes sem zelo slabo spala, vse me je bolelo in sem se samo obračala. Ob pol 9h sem imela ctg - mali je super, vse je mirno ...tako da bomo še kr čakali. No danes, ko sem čakala pred ctg-jem so ravno eno peljali na carski rez, ena je not ležala s popadki ...joj, men so se tko smilile...kaj res to tko groooozn boli???!!!!user posted image user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
5.1.2009 12:32:42   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Jutro!
No, danes sem zelo slabo spala, vse me je bolelo in sem se samo obračala. Ob pol 9h sem imela ctg - mali je super, vse je mirno ...tako da bomo še kr čakali. No danes, ko sem čakala pred ctg-jem so ravno eno peljali na carski rez, ena je not ležala s popadki ...joj, men so se tko smilile...kaj res to tko groooozn boli???!!!!user posted image user posted image user posted image

Po moje je pri vsaki druagače.Ti si le zamišljaj miren in hiter porod, ne razmišljat preveč negativno.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
5.1.2009 13:10:49   
katja_p
Hej!

Mi imamo pa dans 1 mesec user posted image  Madonca gre hitro!

Pa tamali se je v zadnjih dveh dneh ful mozoljčkov izpustilo pa ličkih - menda je to samo čiščenje kože. Vem pa ne, kaka je razlika od tistih, ki bi se pojavili kot reakcija na hrano. A se mogoč tisti od kake hrane pojavijo po celem telesu in nimajo belikh pikic na sredini? Mamice, pomoč ...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
5.1.2009 13:12:12   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Jutro!

Po moje je pri vsaki druagače.Ti si le zamišljaj miren in hiter porod, ne razmišljat preveč negativno.

Bodi lepo mirna. Bolš pozitiven in optimisitčen prit v porodno, pol pač vidiš v ktero smer bo šlo. Lahk da ful boli, lahk si pa zlo hitr fertik. Sam naj te ne bo že prej preveč strah, ker to pa ne bo dobro.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
5.1.2009 13:58:32   
monty
živjo punce!

dolgo me ni bilo, tko da niti nisem vsega brala. V glavnem vsem ki ste vmes postale mamice čestitke, vsem, ki pa pridno čakate pa čim več lepih trenutkov in še prespanih noči.

Jaz sem dala NS skoz in je vse okej! Bila sem pa pri Strahovi in moram rečt, da sem bila malo razočarana. zelo neosebno in na hitro. Deset minut in adijo. Slikce slabe, pa se mi zdi, da se je bolj trudila, da naju prepriča da prideva na 4D in morfologijo kot pa da sva tam zaradi NS. poleg tega je pri njej morfologija 110€ pri Pušenjaku pa 70€. Kaj vse naredi kapitalizem... 
na morfologijo mislim, da bom šla raje k Pušenjaku, se mi zdi, da je malo bolj strokoven in manj prenagljen. Strahova mi je rekla, da lahko dela že v 18 tednu on pa pravi, da pred 20 ni dobro ker se lahko kaj spregleda. moj sicer ni za to, ker bog ne daj sicer da bi bilo kaj narobe, ne vem kaj se lahko odolčiš v 20 ali 21 tednu, ampak jaz sem ziheraš in bom šla pa če grem sama.

me pa zanima nekaj drugega: katerega G v Celju priporočate? jaz razmišljam o menjavi pa ne vem kaj naj.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
5.1.2009 14:06:45   
betty80
Jst sem mela morfologijo mislim da v 25t. Nardila mi jo je pa moja ginekologinja, plačala sem pa 32€. 110€ je čist preveč, če mene vprašaš. Res pa nevem kaj ti vse za 110€ naredi. Jst sem bla z morfologijo, ki mi jo je naredila moja ginekologinja čisto zadovoljna, saj mi je bilo glavno, da izvem da je z mano in dojenčkom vse v redu, pa še slikico obrazeka sem na koncu dobila. Ravno hvalila moje ginekologinje nebi, ker sem imela samo 2 UZ zastonj + morfologijo, za katero sem plačala. Pa še moj na preglede zraven ni smel hodit, razen na morfologijo, ker je plačljiva. To ravno ne razumem najbolj. Drugače se mi pa zdi kar vredu, nikoli ni nesramna, edino malo redkobesedna je. Bomo videli kako bo jutri, ko imam po dolgem mesecu ponovno pregled.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
5.1.2009 14:19:41   
urskaf
To ni res! 100 ljudi 100 čudi. user posted image
Meni pri mojem G ni bilo treba plačati še ničesar, pa mi je že ful pregledov naredil in naročil. Do sedaj sem plačala samo NS (ne pri svojem G) in pa DHT, ker na NS ni bila dobro vidna nosna kost.
Vse ostalo je pa zastonj in UZ in morfologija in ne vem kaki testi še vse!
Ne moreš verjet, kaj vse ljudje ne zaračunavajo in to čisto brezveze!!!user posted image user posted image

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
5.1.2009 14:25:25   
katja_p
Men je morfologijo delala moja G in je blo zastonj, sem šla pa še v Rogaško k dr. Franiću (je bla 45€) in morm rečt, da sm bla zlo zadovoljna z njim. Ni treba hodit k Pušenjaku in Strahovi ... sej imamo tud tu dobre G in še mal cenej je.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
5.1.2009 14:41:38   
betty80
Največji absurd pa je, da sem morala plačat za materinsko knjižico, saj sem jo mogla kupit v knjigarni. Ne spomnim se,ampak zdi se mi da je stala 5 al 6 €. Šele čez par mesecev sem na internetu zasledila, da bi lahko original račun nesla na ZZZS, da bi mi povrnili stroške. Ker tega nisem vedla, sem že zdavnaj zabrisala račun v smeti. user posted image

To tudi mene jezi, da imajo nekatere vse zastonj, jst pa sploh pol pregledov nimam, al pa je treba plačat. Da ne govorim o izključevanju partnerja v nosečnosti. Nad tem sem bila najbolj razočarana, ker ni smel zraven mene, razen na NS in morfologiji. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
5.1.2009 14:46:34   
urskaf
Ja, no, materinsko sem tudi jst mogla plačat 6€, sam sem jo dobila kar pri G. Da bi lahko dobila denar nazaj, pa tudi jst nisem vedela.
Drugače pa moj tudi ne sme zraven na preglede, razen na morfologijo bi lahko šel, pa na NS, pa v Ljubljano, ko sem imela UZ pri prim. Cerarju. Sam mojemu se tak niti ne da zraven. Pravi, da ga bo tak videl potem, da bo imel več od tega. user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 5.1.2009 14:48:15 >

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
5.1.2009 15:39:15   
mbd0411
Katja_p,po moje se koža čisti.Tako je bilo tudi pri našemu.Če je kaj zaradi hrane,potem je lahko povsod po telesu ali samo po ličkih in so drugače rdeči mozoljčki.Bodi pa pozorna,ker lče jih bo še več ali če dolgo ne zginejo potem je lahko alergija.Opazuj,pa nič ne maži.No jaz sem s hladilnim mazilom.

Glede plačevanja...Kje pa živite,jaz nisem nikjer nič plačala.Materinske knjige pa sploh neuser posted image .Ma res služijo.

Kathy,pri vsaki je drugače.Nihče ti ne more napovedati kako bo pri tebi.Bodi pozitivna,veseli se poroda in tiste,kar bo po porodu.Hitro pozabiš.Potem pa razmišljaš kaj je vse bilo in ne veš...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
5.1.2009 15:46:44   
betty80
mbd verjetno imaš G v bolnici? Tam vem, da ni potrebno nič plačati. Moja ima pa koncesijo, pa verjetno zdravstvo manj krije, al kaj jst vem kaj. Pri drugem otroku se bom verjetno prestavila, če bom le kje zraven prišla.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
5.1.2009 16:22:28   
Anonimen
Monty, prebrala sem, da hodiš ti v celje k G in hočeš menjat?

No, če si iz celjskega konca in se ti ni odveč malo peljati, ti svetujem G v Šentjurju (simoniti) ali pa v laškem (ne vem, kako se piše, ampak sem že veliko dobrega prebrala o njej- na K se začne...). Baje je vredu in zelo prijazna tudi Ksenja Mohorko - ZD Velenje, k njej grem na nuhalno in ti lahko potem povem (tudi zaradi tvojega komentarja o Strahovi grem kar v Velenje).

Moj G je Simoniti in je vredu, se ti posveti in vse. Ampak je pa tudi kar strog glede prehrane, kako pridobivaš kg in podobno. Glede nosečnosti še nisem bila pri njemu, ker sem še na začetku, je bila pa sestra pred 20 dnevi rodila in je rekla, da je super G. Edino sladkarije ji je 10krat prepovedal, čeprav je rekla, da jih sploh ne je. Aja, pa prvi pregled naroča šele v 9 tednu, če je vse vredu. Če ni, pa prideš takoj -->
Sem pa bila pri njemu, ko sem imela  3 dni po krvavitev in je rekel, da naj takoj pridem na pregled, mi naredil UZ 2krat (še enkrat čez en teden).. No takrat ni bilo nič iz . Zdaj pa upam, da bo...

Mislim pa, da ne dela več UZ, kot ti jih pripada, če nimaš kakšnih problemov. In pa nadležno je, ker greš v laboratorij k svojemu osebnemu zdravniku (ne vem pa, če je možno iti v katerikoli laboratorij, potem bi lahko šla v Šentjur - bi mogla vprašat). Če katera ve, naj pove.
Drži se točno ur, ne zamuja in če je kaj nujnega, pride pred 8uro in te vzame. Pa še pol malice dela.
Sem pa js 6 mesecev čakala (nenoseča), da sem prišla k njemu, ne vem pa, kako je sedaj z zasedenostjo.

(odgovor članu betty80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
5.1.2009 16:39:51   
Bethany
Hej, po prazničnih dneh zatišja tle gor, se je spet malo razživela debata. user posted image

Zakaj pa plačujete morfologijo? Ta pregled ti ja pripada brezplačno, po zavarovanju... user posted image user posted image Pa materinska knjiga?? Js sem jo dobila zastonj... Ne morem verjet, da so takšne razlike med G., pa koncesija gor ali dol. Pri vseh veljajo iste pravice, ki izhajajo iz obv. zdrav. zavarovanja.

Ginekologinja v Laškem je Korana Koštrin-Leljak. Super ginekologinja!!

Katja, alergija na kako hrano se pokaže kot izpuščaji po celem telesu, ne pa samo po obrazeku. Tist je samo čiščenje kože. Kako ti odgovarjajo blazinice?

Kathy, nič bat poroda, kot že rečeno - pozitiven pristop pa je veliko lažje... Pa vsaka seveda bolečino drugače občuti, tak da ni merljiva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
5.1.2009 17:21:01   
sonček85
monty:sem ti poslala mail.ja jaz imam pa G v Laškem ,ki je res hvale vredna.Dr Korana Kuštrin

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
5.1.2009 17:26:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: betty80

mbd verjetno imaš G v bolnici? Tam vem, da ni potrebno nič plačati. Moja ima pa koncesijo, pa verjetno zdravstvo manj krije, al kaj jst vem kaj. Pri drugem otroku se bom verjetno prestavila, če bom le kje zraven prišla.
morfologijo ti mora tudi g ki ima koncesijo narediti zastonj,saj to spada pod rerdni pregled

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
5.1.2009 18:03:09   
Lolita23
Jaz imam G v Velenju, dr. Sonja Hozjak Levak, super G, sam sem plačala 1. pregled to je v 7. tednu, materinsko in seveda nuhalno.Morfologija je pa bila zastojn.Aja 1. predgled sem plačala, ker me je vzela kao samoplačniško, potem pa ...user posted image So pa katastrofe G, mene sam zanima koliko bom zdej plačala test za streptokok!!!user posted image Sej mi ni denar pomemeben, če tak je user posted image zdrav, se mi pa zdi, da če bi radi povečal nataliteto, jo morajo prvo malo pocenit

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?