Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.12.2008 22:42:29
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p A ktera ve, v kolikšnem času pridejo snovi iz hrane, ki jo poješ, v mleko? A se to pozna že pr naslednjem dojenju? A si ktera maže trebuh? S kako kremo? Lepo silvestrujte! Mi gremo ju3 k babi v SG in bomo tam praznovali! Se tipkamo v novem letu! to tud mene zanima, kdaj pride zaužita hrana v mleko... jaz za trebuh kar porabljam isto ko za strije, od afrodite, da ponucam. Če ne druga, je vsaj vlažina. Mi je sicer fajn splahnel trebuh, sam je tak mehek , mišice so kr nekam zginle .... komi čakam, da začnem spet malo migati in okrepiti telo.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.12.2008 22:50:33
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka kateri aptamil ji daješ? oni anti refluks mora 7 minut nabrekat- ful zamudno! jaz imam sicer mleko za izvoz, a zaradi refluksa sem razmišljala, da bi ji dala AM pred sprehodom- čeprav zunaj še nikoli ni bruhala! ne vem, mogoče pa samo preveč skrbim... joj pa ful se buni v položaju za kupčka podirat... ona bi kr glavo gor tiščala in jo vrtela, pa z nogami plezala, dol na roki nma trebuščku, pa tudi zelo godrnja... jaz rečem, da se oglaša kot gremlin... ej, praviš da jo imaš pri, ko tipkaš tule- moja se kr k ekranu obrača... Aptamil 1, sem pa razmišljala o AR... sam praviš, da je ogaben okus? Men se ta Aptamil 1 ne zdi tak, vsaj tiste par kapljic, ki jih probam. Pa naša ga z veseljem pocuza, tudi ko je obe zize spraznila... Ej, to s podiranjem kupčkov, Elina isto. Ko jo hočem vmes med hranjenjem mal odklopit, da podrema kupčka, se ful buni in ponavadi nama ne uspe, tak da pač nadaljujem s dojenjem. Potem pa je na zizi tak dolgo, da kar vmes že podira kupček. In seveda pluva mleko, ko se tak naje. Ampak še vedno žnara in se obrača proti zizi. Ah to naše nenasitno dete. Jaz jo z eno roko držim, z drugo tipkam, mam kr prenosnika na kauču. Al pa mi zadrema v dvignjenem položaju kot pri podiranju kupčkov pa si dam računalnik na koleno. Drugače pa je ne zanima pretirano. Je pa zadnjič sedela na kolenih pri mojmu za njegovim rač. pa tak radovedno gledala v ekran, je bla ful hecna.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.12.2008 22:52:22
|
|
|
|
mbd0411
|
Ničesar ne bomo videli oditi, pa vendar bo leto odšlo. Ničesar ne bomo videli priti, pa vendar bo novo tu. Začnite ga v duhu radosti, mladostne kreposti in starostne modrosti. Srečno 2009
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.12.2008 23:00:03
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979 ups, tole je pa dolgo bravo za zgodbico. luštno. ni tak dolgo, se hitro bere,
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.12.2008 23:18:04
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka ""včasih kr pozabi dihat"" a še ima katera kakšno podobno izkušnjo? v posteljici imamo blazino angel care, pa vseeno naju je strah! Martka, kok ti pozabi dihat?? med spanjem al v budnem stanju? A anglecare nič ne piska?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.12.2008 23:21:24
|
|
|
|
Bethany
|
Biocelica, neocelica: jaz sem najprej razmišljala v tej smeri... potem pa si premislila, ker niti nimam 1800 eur viška, pa tak je še vse nedoločeno v zvezi s temi celicami... Tak da, nisem nič v zvezi s tem naredila. Obstaja sicer še javna banka, ki je zastonj, tam pa lahko celice tvojega otroka porabi kdo drug, ti pa lahko dobiš tudi od katerega koli drugega, ki pač ustreza. Kot krvodajalstvo.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 9:27:28
|
|
|
|
Bethany
|
dobro jutro!! prva tu?? še vse spite? se pripravljate na silvestrovanje? danes pa je bila še ena burna noč. naša gospodičnica nama je pripravila pravo presenečenje ob pol treh zjutraj. že ko sem se približala postelji, je ful smrdelo, ko pa jo prenesem na previjalno, pa vidim, da je imela čist premočen bodi in pajac, pa čez tri plenice je neslo. pokakana je bila do vratu, dobesedno. ko sem jo slačila, se mi je prav smiilia, da jo je drekec tak zalil. nama ni preostalo drugega, kot da jo spet skopama. pa sem se še hecala zvečer, ker že dva dni ni kakala, da bo enkrat vse za nazaj spravila v eni rundi, no in je čist resno vzela.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 9:39:12
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! mami1979 zelo lepa zgodba.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 11:57:03
|
|
|
|
martka
|
pozabi dihat- v budnem stanju! ponoči ne! no, pa še to se je zgodilo 1x ko je bruhala in je imela polna usta sluzi in sline-verjetno tudi nosek, pa ustrašila se je... pa še enkrat, ko je imela malo daljše krče (beri 5minut). angel care piska, ko jo ob 3h ponoči dojim in pozabim izklopit... (pa zakaj bi samo jaz bila budna-naj se zbudi še ati ) drugač pa, ko je iz pon. na torek spala od polnoči do 7h zjutraj je potem tudi cel dan prespala in ponoči tako kot navadno od 22.30 do 3h in potem do 6h in ... potem je bila med 10h in 10.30 budna, zdaj pa spet spi! neverjetna je! pokakana je pa 1x na dan, ampak takrat pa.... joj, do lopatic ali pa najraje ko jo odvijem in potem nakaka kot velika punca- al pa še več! bethany: AM anti reflux je baje takega okusa kot navadni... ne bi vedla, ker drugih nisem poskusila. ti pa dam tisto drugo neodprto vrečko, če bi ga dala Elini. tudi mene zanima kdaj pride hrana ki jo jaz pojem v mleko in če je tega res toliko, da bi se me morale sekirat... mislim na normalno hrano... meni se včasih prav hudo zalušta kakšne potičke ali pa manchmelow- to se mi lušta, pa drugač sploh tega ne jem. pa rafaelo... in paradižnik bi jedla! v bistvu se ful ful pazim, da je ne bi zvijalo. zelo veliko hrane sem ukinila. moj pravi, da pretiravam. mogoče, a kljub temu da "nič" ne jem Gajo parkrat ne dan zvije... očitno bom morala začet poskušat in ugotavljat kja ja in kaj ne.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 12:42:32
|
|
|
|
barika
|
Zdravo punce, a se vam lahko pridružim? Jaz bom tudi septembrska, doma imam pa že enega lumpa starega 13 mesecev.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 14:18:04
|
|
|
|
martka
|
zakaj pa dali* ni nič več tu?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 14:18:38
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Zdravo punce, a se vam lahko pridružim? Jaz bom tudi septembrska, doma imam pa že enega lumpa starega 13 mesecev. DOBRODOŠLA!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 16:02:37
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Zdravo punce, a se vam lahko pridružim? Jaz bom tudi septembrska, doma imam pa že enega lumpa starega 13 mesecev. Dobrodošla dali bo pa drug teden verjeten spet z nami pa te vnese v seznam.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 17:29:31
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka pozabi dihat- v budnem stanju! ponoči ne! no, pa še to se je zgodilo 1x ko je bruhala in je imela polna usta sluzi in sline-verjetno tudi nosek, pa ustrašila se je... pa še enkrat, ko je imela malo daljše krče (beri 5minut). angel care piska, ko jo ob 3h ponoči dojim in pozabim izklopit... (pa zakaj bi samo jaz bila budna-naj se zbudi še ati ) bethany: AM anti reflux je baje takega okusa kot navadni... ne bi vedla, ker drugih nisem poskusila. ti pa dam tisto drugo neodprto vrečko, če bi ga dala Elini. naš je tudi parkrat nehal dihati, ponoči in sta mi pediatrinja in patronažka rekli, da se to pač dogaja. aja, a ko se pa otrok ne zbudi več, pa pač narediš novega al kok?? midva sma kupila angel care in nama ni žal niti centa. aptamil ar ima pa (skor) čist enak okus kot navaden aptamil, s tem da je moj imel probleme s kakanjem, ker mu je čist zabil zadevo v črevah in je bil full bogi
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 18:35:00
|
|
|
|
_kathy_
|
Ja res, kje pa je kaj Dali*??? Am mene zanima, če ima katera od nosečnic težave s prebavo? Men je dan ful čudn, lulat me tišči vsakih 20 min, pa drisko mam. Ful čudn, ker nisem danes nič kaj takšnega jedla.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 19:16:48
|
|
|
|
mbd0411
|
_kathy_! Taki so včasih prvi znaki za začetek poroda. Jaz sem hodila na 15 min ves dan ponoči pa se je začelo. Malo v kuhinji,malo za računalnikom,tv-jem,tako pač preživljamo še ta zadnji dan v letu.Nik je priden že dva dni čez dan večino buden,ponoči pa je vso noč spal. Pa malo bolj sva na dojenju. Upam,da lepo praznujete,se veselite novega,pošteno zaplešite,spijte kaj konkretnega.... V glavnem lepo se imejte in veliko se smejte SREČNO
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 19:36:10
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Ja res, kje pa je kaj Dali*??? Am mene zanima, če ima katera od nosečnic težave s prebavo? Men je dan ful čudn, lulat me tišči vsakih 20 min, pa drisko mam. Ful čudn, ker nisem danes nič kaj takšnega jedla. Kathy, da ne boš ti dočakala novega leta v porodnišnici!! Nekam sumljive znake imaš to. Celjske čvekice: lepo praznujte in veselo ter srečno in pa seveda zdravo novo leto. V katerem pa upam, da nam še uspe kakšno srečanje nosečk in mladih mamic.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 20:11:09
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Am mene zanima, če ima katera od nosečnic težave s prebavo? Men je dan ful čudn, lulat me tišči vsakih 20 min, pa drisko mam. Ful čudn, ker nisem danes nič kaj takšnega jedla. takle se je pri meni začelo, malo na uro poglej vsake toliko časa.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 22:27:42
|
|
|
|
NoBady
|
Kathy - bo tvoj dojenček prvi v letu 2009? lani je bil moj sosed angelcare...kakšna blazina je to, kolko stane, kje se da to kupit? kako pa to deluje? prvič slišim, da lahko otrok pozabi dihat...me je kr mal stisnlo... lepo silvestrovanje vsem ( js mam unikatno- pred compom ) Z letom, ki prihaja, ravnajte kot s čokolado : Odvijte, ugriznite in uživajte... Naj bo sladko in srečno 2009!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 22:59:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p A ktera ve, v kolikšnem času pridejo snovi iz hrane, ki jo poješ, v mleko? A se to pozna že pr naslednjem dojenju? A si ktera maže trebuh? S kako kremo? Lepo silvestrujte! Mi gremo ju3 k babi v SG in bomo tam praznovali! Se tipkamo v novem letu! to tud mene zanima, kdaj pride zaužita hrana v mleko... jaz za trebuh kar porabljam isto ko za strije, od afrodite, da ponucam. Če ne druga, je vsaj vlažina. Mi je sicer fajn splahnel trebuh, sam je tak mehek , mišice so kr nekam zginle .... komi čakam, da začnem spet malo migati in okrepiti telo. moja kolegica k je dojila in je po dojenju imel mali krče si je hitro pripravla čaj za dojenje (ki preprečuje tud krče pri dojenčku) in po naslednjem dojenju je bil mali čist drug pa tud krči ga niso dajal in je rekla da če ima zjutraj pravi čas čaj da ga spije potem nima težav s krči če pa doji pred čajem pa malega dajejo krči... torej po tem sodeč hrana, ki jo mati zaužije preide hitro v mleko in je že ob dojenju v mleku torej (2-4 ure)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 23:04:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979 ups, tole je pa dolgo zelo lepa zgodba
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.12.2008 23:29:10
|
|
|
|
_kathy_
|
Naj povem, da sem še doma ...in upam, da se je stanje umirilo. Tako, da maš škrat še ne bo prijokal na svet ... Lepo praznujte!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?