|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
11.12.2008 21:22:53   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 13.12., CE,  user posted image +8kg, 94 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
        (št.4 user posted image , št. user posted image 3)12.12., CE, user posted image +8kg, 126 cm    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +9 kg, 101 cm

21.01
betty80 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1. , CE user posted image +11,5 kg, 91 cm

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 5.1., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE, user posted image +8,5 kg, 99cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)   14.1, CE user posted image +10 kg

NoBady (18)                   (št. 1user posted image  , št. user posted image  0)  13.1. ,CE user posted image  +10kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12., CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +7 kg, 90 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., CE, user posted image +11 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +5,5 kg  

23.03.
majabh (29)                  (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +4,5 kg, 89 cm

27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., CE,  user posted image   +4,5 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

26.06   
ulsi25
(26)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE,  user posted image

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

23.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) 16.12., CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 7 fantkov
user posted image  - 5 punčk
user posted image   - 13 presenečenj

Skupaj nas je 25 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
11.12.2008 21:23:29   
Dali*
NoBody - še ena marčevka...welcome...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
11.12.2008 21:24:38   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: martka

tudi moj dragi je rekel, da sem preaktivna, da bi dete doumelo, da mora ven...
user posted image

...ja...sej to si pa res...sam tvoj dragi je najbrž mislil, da si v postelji preaktivna, neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
11.12.2008 21:28:33   
Dali*
Katja - lepa zgodba...ampak...fajn, da vem kaj jim morem preprečit...Se kmalu vidimo...ko boš pripravljena za obiske...

...moj user posted image  jo je tudi prebral in je rekel...a jim morem rekt, da ti ne predrejo mehurja in dajo kapalne???

Ja, na konc je reku...sej zdej vidim, da si bom mogu mal več literature prebrat, da bom lahko argumentiral...full pameten...user posted image

Sicer že pridno bere, ker imam veeelik kup revij mama, nosečnost, Moj dojenček...na WC-ju in tam si res čas vzame...tudi za branje...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
11.12.2008 21:40:39   
spps
a martka se je danes kaj oglasila?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
11.12.2008 21:51:51   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

a martka se je danes kaj oglasila?

ja, se je...sam teb se ne da eno stran nazaj prebrat user posted image user posted image user posted image

Zdej se z dragim cartata...pa pravi ji, da je preveč aktivna...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
11.12.2008 21:52:31   
Dali*
mami 1979 se pa res ni nč oglasila...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
11.12.2008 21:54:07   
brkn83
pozdravljene.

No sem vas uspela mal prebrati.

Katjap - super porodna zgodbica, no mislim, to da si jo tk podrobno napisala. Važno, da ste sedaj doma in da je vse uredu.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
11.12.2008 21:57:03   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

pozdravljene.

No sem vas uspela mal prebrati.

Katjap - super porodna zgodbica, no mislim, to da si jo tk podrobno napisala. Važno, da ste sedaj doma in da je vse uredu.

kar pridi še večkrat...saj si kar aktivna pri februarčicah...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
11.12.2008 22:08:15   
_kathy_
martka, a potem lahko rečem, da mi naj ne predrejo mehurja? A je v tem primeru lahk kaj narobe z otročkom? Zakaj ga pa potem predrejo, če ni treba? A se drugače kasneje sam (če se že prej ne sam)?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
11.12.2008 22:29:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

martka, a potem lahko rečem, da mi naj ne predrejo mehurja? A je v tem primeru lahk kaj narobe z otročkom? Zakaj ga pa potem predrejo, če ni treba? A se drugače kasneje sam (če se že prej ne sam)?

pomoje je to čist različn men so dal tud kapalno (umetne) pa mehur so predrl in pol je šlo tak hitro smo bli v 3 urah konec čeprav s emi je zdelo da sem glih prišla je pa res da sem bila 4 cm odprta.... pomoje jim res nebi blo treba hitet pr vsaki in nebi blo nič narobe če mehur nebi poču pa bi ga predrli pr kakih 8 cm.... če lahko mamice čakamo da dobimo štručke v roke bi lahko še oni bli mal bol strpni....

jst nisem v 1. komplicirala pa tud v 2 ne bom upam pa da bo vsaj podobno prvemuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
11.12.2008 23:19:14   
katja_p
Predrtje mehurja:
pr men je tole predčasno predrtje poleg bolj bolečih popadkov prineslo še eno slabo stvar: med rojevanjem, ko je tamala rinila ven, mi je čist raztrgala nožnico in imam notranje šive. Je blo preveč suho ustje in se ni raztegovalo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
11.12.2008 23:20:35   
katja_p
Dali: vidva kr prita na obisk. Se vsi zelo dobro počutimo in niti ne spimo čez dan - vsaj ne do okol 17.00 (zaenkrat). Okol poldneva sva mi2 ziher budna, tamala pa takrat mal spančka.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
12.12.2008 5:26:36   
_kathy_
Ob 5:08 sem prejela spodnje sporočilo od martke:
Prišel je dan naše (le)potičke. user posted image
Lep pozdrav, Marta, Boštjan in Luka.

Bravo mami, ati in bratec, ki je "končno" dobil sestrico! Veliko lepih skupnih trenutkov, uspešnega papanja ter prespanih noči vam želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
12.12.2008 7:04:39   
urskaf
user posted image user posted image user posted image Martka, čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
12.12.2008 8:16:34   
betty80
user posted image user posted image user posted image Martka, čestitam........zgleda je pismo štorklji pomagalo user posted image . Čestitke tudi bratecu in atiju user posted image

Katja, ko sem prebrala tvojo porodno zgodbo, mi je šlo kr na jok...........še malo pa bom jaz na vrsti. Bravo za pogum user posted image .

Jst sem pa v sredo končno zrihtala vse na CSD, tudi očetovstvo. Tako, da zaenkrat malo mira z birokracijo.

Zanima me, katero kozmetiko boste uporabljale oz. uporabljate za svoje dojenčke? Ker je tulk vsega, da sploh nevem kaj bi kupila. Hvala

Lp

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
12.12.2008 8:23:10   
betty80
Ravnokar sem izvedela, da je test za streptokoka negativen user posted image  Hvala bogu user posted image

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
12.12.2008 8:52:42   
spps

Bravo mami, ati in bratec, ki je "končno" dobil sestrico! Veliko lepih skupnih trenutkov, uspešnega papanja ter prespanih noči vam želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

martka,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa je štorklja končno našla pot do tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
12.12.2008 8:53:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: betty80

Ravnokar sem izvedela, da je test za streptokoka negativen user posted image  Hvala bogu user posted image
čestitke tud zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
12.12.2008 9:13:20   
Lolita23
Martka čestitke tebi in tvojem ljubiju, ter bratcu in seveda predvem čestitke štorklji, da je našla Celje in ti prinesla bebo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn80 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
12.12.2008 9:44:41   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: betty80

Zanima me, katero kozmetiko boste uporabljale oz. uporabljate za svoje dojenčke? Ker je tulk vsega, da sploh nevem kaj bi kupila. Hvala

Lp

Hej jst sem si kupila yohnson`s večerni gel za tuširanje in večerni losjon. Pa v lekarni sem kupila mandljevo olje, Bebival (za ritko) ter 70 % alkohol.

To mam jst ... preveč kozmetike tak ni dobro. Kasneje si bom še kupila Lanolin Multimam za bradavice in šampon od Mustele proti temenci.

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
12.12.2008 9:46:53   
_kathy_
Ojoj, sm že druga na seznamu ...user posted image user posted image
Jst sam upam, da naša štorklja, ne bo na moj pdp še od novega leta pijana in mi otroka v napačno smer odnesla ... ker potem bomo še dooolgo na njo čakal.user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
12.12.2008 10:21:18   
Katjusa

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej bo pa ornk luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image lepo se navadite en na drugaga in uživajte s princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
12.12.2008 10:23:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Predrtje mehurja:
pr men je tole predčasno predrtje poleg bolj bolečih popadkov prineslo še eno slabo stvar: med rojevanjem, ko je tamala rinila ven, mi je čist raztrgala nožnico in imam notranje šive. Je blo preveč suho ustje in se ni raztegovalo.

ja teb so predrli k si bla 1 cm odprta če se ne motim to je res ful prehitro.... nekatere so 1 cm odprte tud več tednov pred porodom....
Je pa fino da si izmenjamo izkušnje če bom tok mal odprta bom rekla da še nočem rodit pa je... oz če bo mali že v slabi vodi bom pač rekla da nej počakajo in nej najprej dajo sam popadke da se začnem odpirat.... Morem mojga vse podučit da bo govoru namesto mene k jst bom takrat tak polna vseh občutkov da ne bom mogla niti ust odpretuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
12.12.2008 10:26:07   
Katjusa

Ojoj, sm že druga na seznamu ...user posted image user posted image
Jst sam upam, da naša štorklja, ne bo na moj pdp še od novega leta pijana in mi otroka v napačno smer odnesla ... ker potem bomo še dooolgo na njo čakal.user posted image user posted image

še malo pa boš 1. na seznamuuser posted image user posted image user posted image sam da se še mami1979 javi..... sej gremo vse hitro za tabo....
mene že stiska sem dons pogladala da mam sam še 60 dni in mam zdej ornk cmok v grlu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?