|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
31.3.2008 15:54:58   
gold fish
...evo mene s pregleda......    je vse OK, poslušali srčeka in dr. pravi, da ne nosim tako nizko......je pa danes baje 16t 5/7, PDP pa še vedno ne vem..... mislim , da bo kar 12.9...

Me to you - jaz sem ravno danes gin. vprašala kaj to pomeni-ta bolečina- pa je rekel, da je do 20t normalno, ker se širi in  so to kao vezi..... 
Glede blazine - jaz jo že tudi iščem...., samo sem našla samo take za 90EURuser posted image ... pa mi je malo draga.... Baby souda pa jaz tudi ravno iz tega razloga nočem imet, ker se pol samo sekiraš..... Meni je danes sestra kar nekaj časa iskala srček, sem jaz bila že čisto user posted image ...pol, pa pravi slišite..... ja pa cela prestrašena in hkrati vesela...ja..... zadnjič se je pa recimo ful slišal...čisto odvisno.....

...zdaj pa imam še eno novico, bolj slabo... sem dobila odločbo komisije za podaljšanje bolniške ...in to za celih 14 dni.... Me je skoraj kap..... sicer ne piše mirovanje, ampak vseeno.....  Pf in me to you - kako vama podaljšujejo.... meni je gin. rekel, da več kot za 4 tedne ne podaljšujejo...on mi je napisal še 4 tedne ....zdaj pa  dobim za 14dniuser posted image

Moram prit malo k sebi..... najbolj butasto mi je to, ker že imajo nadomestilo za mene...in če bom morala iti delat... nimam kam it sedetuser posted image . so vse mize zasedene ...one pa tudi ne bodo zdaj dali dol, če vedo. da mene pol ne bo.......(al boma 2 pri eni pisalni mizi sedeli)

Se javim kaj pol, ko se malo skuliram......, če pa ima katera kaki predlog pa se priporočam....

Pozdrav, Ribica

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
31.3.2008 15:55:04   
lana17
Dobrodošla Omni! Vav, septembra bomo imeli tudi trojčke user posted image user posted image user posted image . Kako se počutiš? A imaš že velik trebušček?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu omni)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
31.3.2008 16:01:29   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Jutro user posted image !

omni - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  iskrene čestitke!!! Ufff... js si kr ne morem predstavljat, da bi imela kar tri user posted image  naenkrat.. Želim ti čim bolj mirno user posted image , pa da boš čim dlje z nami.. čeprav do 30.9. verjetno ne bo šlo.

taja - js zaenkrat nimam problemov z zobmi al pa dlesnimi... moram potrkat.
Mam pa problem s spanjem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Nikakor se ne morem fajn naštimat, da bi lahk zaspala - na hrbtu me duši, na trebuščku si ne upam, boke pa imam že čist "zrabljene" user posted image  user posted image  in pol se kr premetujem iz enega na drugega... no po nekem času mi končno uspe zaspat, a ponoči se zgodba ponovi, saj se zbudim, ker moram obvezno na wc.. tko da, sem se danes zbudila ob 4.30 in nisem mogla več zaspat user posted image  user posted image  A ima katera kak pameten predlog?? user posted image

... drugače pa komaj čakam, da mine ta teden.. da bo petek, ko imam koooooooončno pregled user posted image  user posted image  user posted image
[/quot

Naj te ne bo strah spati na trebuhu, ni nič narobe, če te ne moti. Tvoj user posted image je zaščiten in ga ne moreš poškodovati.
Jaz sem danes dobila materinsko blazino. Ti jutri poročam kako sem  spala. Je pa res, da jaz osebno rada spim na boku, in sicer tako, da imam med nogami kovter in z rokami objamem blazino. Zelo podobno kot se uporablja to blazino. Ta blazina naj bi omogočala boljši spanec zaradi lajšanja napetosti v hrbtu in nogah. Uporabna pa je tudi za kasneje.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
31.3.2008 16:04:16   
lana17

A katera hodi k zobarju? Vam kej krvavijo dlesni?

Jaz sem bila pri zobarju na začetku nosečnosti. Rekel mi je, da naj se pri nje oglasim še enkrat poleti. drugače pa nimam težav s krvavitvami. Baje pomaga izpiranje ust z žajblom. Pravijo ena nosečnost en zob. Tako, d amoramo na zobe kr pazit in jih negovati.
Če se  težave  ne prenehajo je najbolje, da obiščeš zobozdravnika.

Rousseau

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
31.3.2008 16:06:37   
lana17

Aja, pa hvala, da ste držale pesti za moj izpit. Bilo je OK, danes so že rezultati (7).

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Rousseau

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
31.3.2008 16:08:33   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem

Jaz tudi razmišljam, da si v zelo kratkem času umislim to blazino za dojenje sedaj pa kot pripomoček za spanje. Sem pa slišala, da je ta k je polnjena z piro odlična. A katera ve kje bi jo lahko kupila? Mogoče kak Sanolabor?

Mislim, da iamjo te blazine v vseh trgovinah, ki prodajo otroške izdelke. Moja je bila kupljena v Baby centru, imajo jo tudi v Hipermarketu Mercator.

Rousseau

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
31.3.2008 16:13:11   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

punce mene je pa začel trebušček ful srbet.. tko na trenutke me tam okol popka ful zasrbi.. a katero od vas tudi?

aja.. pa mozoljčki so se mi pojavli user posted image  poln hrbet jih imam, takih malih, drobnih pikic, pa nekaj tudi po prsih user posted image  sem taka ko ena najstnica user posted image  user posted image  ah.. boljš tam kot pa po obrazu...

Mene zaenkrat še ne srbi. Baje pa srbi, ker se koža razteza. G je moji kolegici rekel, da mora še posebej skrbet za kožo.
Mozolji, to pa je druga pesem. Mene so napadli. Tud jaz zgledam kot pubertetnica.user posted image user posted image Imam jih predvsem po čeluuser posted image , nekaj časa pa so mi krasili tudi hrbet. Upam, da se to obdobje čim prej konča, ker mi je groza, ko se pogledam v ogledalo.

Rousseau

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
31.3.2008 16:34:56   
pf
Kahlo mislim, da ta majčke niso bili niti 3 EUR. Imam pa rdečo, belo in rjavo. Za preobleči je vredu, pa res te nič ne tišči. Gold fish meni podaljšujejo za dva meseca. G mi je rekla, da ne bi smeli komplicirati glede na to, da je bila ICSI, zato mi napiše za dva meseca.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
31.3.2008 16:38:02   
pf
Gold fish kaj je pa G rekel na odločbo? Na novo naj napiše še enkrat potrdilo teden dni preden ti poteče pa naj oseb. zdravnik še enkrat pošlje, drugače pa se ne sekiraj, za dva dni v službo, pa na dopust. Bota dva dni pač dve za eno mizo sedele.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
31.3.2008 17:47:17   
jakoLUlana
zivjo user posted image

Danes sem zacutila prve prave premike in z mozem sva celo opazovala, kako se mi okoli popka nekaj dviguje in spuscauser posted image .. prej so bili samo metuljcki, zdaj pa koncno vem, da nekaj raste v meni.

Ta teden bom imela pregled in ze komaj cakam. Morda bom zvedela spol. Odvisno od tega ali mi bo delal UZ ali ne - to se kar malo po svoje odlocajo, se mi zdi...

..
A ima katera QUINNY BUZZa? Mi smo ga danes kupili, ceprav imamo ze en vozicek od prej, ampak se mi je zdel tak fin pa se "na izi" se zlozi in sestavi..

uzivajte

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
31.3.2008 17:53:18   
ključek
user posted image ribica, čao!!
kot prvo, čestitke za uspešen pregled. user posted image user posted image user posted image
kar se tiče bolniške...men skoz podaljšujejo na 3 tedne, samo takrat ko sem ostala v bolnici so mi za 4 tedne. zato se ne sekiraj, sploh če nimaš nobenih omejitev, uživaj. ko bo pa cajt, pejt do G, naj ponovno napiše pa bo. ne se sekirat. user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, upam, da so te bolečine res del nosečnosti, samo danes je bilo res hudo oz. me je fejst bolelo. in sem se kr prestrašila. jz ga bom tud prosila če bi srček poslušala jutr, upam, da bo za to.
ti se skuliraj, ne obremenjuj se z odločbo, bodi na svežem zraku. saj ti bojo podaljšali, brez skrbi. user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
31.3.2008 17:59:41   
*bubi*
Bubi koliko pa stane blazina v Odeja Šk.Loka? A imaš kakšno sliko, da bidim kako to zgleda? Ene imajo ene kače, pa mi niso preveč simpatične.

Hmmm.... je že 3 leta od tega. AMpak mislim, da je bila cca 5.000

user posted image

Pa še link, imajo tudi lušno posteljnino user posted image :

http://www.odeja.si/sl/index.php?sv_path=20,30,46&tid=39&pid=1085

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
31.3.2008 18:07:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

zivjo user posted image

..
A ima katera QUINNY BUZZa? Mi smo ga danes kupili, ceprav imamo ze en vozicek od prej, ampak se mi je zdel tak fin pa se "na izi" se zlozi in sestavi..

uzivajte

Katero barvo? mi bi ga tudi kupili?

(odgovor članu jakoLUlana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
31.3.2008 18:38:12   
ključek
ima katera voziček Quinny Freestyle 3XL Confort? zanima me, če je ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
31.3.2008 18:43:18   
ključek

user posted image   
31.3.2008 10:07:41   

Me to youuser posted image

user posted image

Objave: 342
Status: prisoten user posted image
blazina......kupila sem jo Baby centru. ne, mož mi jo je kupil za 8.marec, tko bo prou. user posted image  stane 39.60 eurov, zraven sva vzela še eno prevleko za blazino-8.30 eurov. prevleke se lahko perejo. vzela sva to z kroglicami-mikro kroglice.od proizvajalca-theraline,europe"s #1Maternity & Nursing Pillows.koda je thera 3065 materinska blazina. sicer sem želela kakšno pisano, z rožicami, samo so imeli samo rumeno ali modro. priporočam rumeno (jaz sem tud to vzela), se ne vidi vsaka smetka gor. ker modra je temno modra in je taka smotana. vsaj meni.user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 31.3.2008 18:44:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 2390
31.3.2008 18:51:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ima katera voziček Quinny Freestyle 3XL Confort? zanima me, če je ok.

jaz sem ga gledala 3 leta nazaj pa mi je bil speedy boljsi, ker je bil sirsi.

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
31.3.2008 18:53:45   
ključek
pa je ta voziček, ki mene zanima tudi za novorojenčka ali potem za starejše? ker zgleda že tko, da je sam za večje bebice. al pa jz nimam pojma. sicer pa 1. kupujem oz. gledam za voziček, tako da mi jen pol oproščeno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
31.3.2008 18:55:40   
ključek
čvekica, pogrešale te bomo!! user posted image
ti pa vse skupaj, tudi naši dojenčki, držimo pesti, itak bo pa izpit šel brez problema!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 31.3.2008 18:58:52 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
31.3.2008 19:05:44   
Anonimen
eno vprasanje: KAKO VESTE KATERI LETNIK JE BUZZ- RECIMO TALE NA BABY CENTROVI STRANI

user posted image

user posted image

Štirikolesnik Buzz - Gold - Quinny (177674)

Cena:
419,99 € / 100.646,40 SIT

edinstven revolucionaren sistem zlaganja in razstavljanja,
vrtljivo sprednje kolo, ki ga lahko "fiksirate",
sedežno enoto lahko namestite v obe smeri,
dve sedežni enoti za različno stare otroke,
s košaro Dreami ali avtosedežem Maxi-Cosi CabrioFix uporaben od rojstva dalje.

Neposredna povezava do sporočila: 2394
31.3.2008 19:08:09   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pa je ta voziček, ki mene zanima tudi za novorojenčka ali potem za starejše? ker zgleda že tko, da je sam za večje bebice. al pa jz nimam pojma. sicer pa 1. kupujem oz. gledam za voziček, tako da mi jen pol oproščeno.user posted image

V ZACETNEM OBDOBJU SE PRI qUINNYJIH UPORABLJA JAJCKA- LUPINICA IN KOSARA, KASNEJE PA SPORTNI VOZICEK ( to je to kar si ti gledala).. upam, da sem ti odgovorila..

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
31.3.2008 19:21:33   
ključek
user posted image ...hvala.  všeč mi je pa tale model.

user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 31.3.2008 19:26:38 >

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
31.3.2008 19:26:55   
pf
Me to you ful lep je tale voziček, pa cena je ful ugodna če gledaš, da dobiš še jajčko zraven.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
31.3.2008 19:33:18   
ključek
hvala. men je tud všeč. sem jih pa gledala tok časa, pa mi kr noben ni bil všeč. tega pa včer najdem na netu in mi je takoj všeč ratu. atiju se tud dopade, tko da se zna nardit, da ga bova kr kupila. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
31.3.2008 19:39:43   
gold fish
pf- imaš z.s.

Gin. ni rekel nič, ker sem bila najprej pri njemu, odločbo pa dobila popoldan.....  Mi je pa na srečo dal priporočilo, kjer piše, da imam naslednjo kontrolo 5.5. Upam, da mi podaljšajo vsaj do takrat oz. kaki dan dalje, potem pa spet zagnjavim za priporočilo...drugače bom pa morala res delat...pa saj to ne bi bila panika, če bi kolektiv bil OK..... če bom pa lahko šla na dopust pa pojma nimam...bodo ravno letni dopusti pa bodo rabili koga tam.... četudi z velikim bušijem....  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
31.3.2008 19:41:47   
gold fish
me to you - meni so zdaj na obeh pregledih poslušali srčka ...prvič 29.2,pa danes.... pa se je zadnjič lepše slišal....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.