|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
1.4.2008 11:44:00   
Tejchy
pf - pri meni vsaka roža uvene... nisem js za tako.. pri men edino kak kaktus pride v poštev, ko ne rabi veliko nege user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
1.4.2008 11:46:27   
petrax
Pozdravljene po dolgem času!
Ste se pa razpisale, al pa mene res ni blo tok časa gor.

Ja jaz mam pa pomoje mal sreče, mi ni treba skrbet glede vozička in teh zadev. Bova vse dobila, pa kakršn bo pa bo. Dobiva vse sicer že uporabljeno od njegove sestre in brata, ampak glede na najino finančno stanje mi čist ustreza, pa vse je dobro ohranjeno.

Na žalost pa še ne čutim nobeno premikanje našega malčka, ampak sej bo slej ko prej.

Zoe moja prijateljica je isto mela napad na pivo med nosečnostjo, seveda brezalkoholnega. Men pa zdej tako smrdi, pa sem pred nosečnostjo tudi kakšnega spila. Še ko moj spije kakšnega si mora najprej dvakrat zobe umit, preden se mi lahko približa. Mam pa napad na BigMaca in pomfri, tko da grem saj 2x na teden v McDonalds.

Mejte se v tem lepem dnevu, mi pa v službo!

papa

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
1.4.2008 12:14:08   
bučkabb
punce vi ste se tak zagrizle v vozičke in v pitje piva, da se vas še za prvi april ne da nič nasrat.

seveda je tista o porodu doma prvoaprilska, bi blo pa po eni strani fajn kaj!user posted image user posted image user posted image

no glede piva, jaz tud ko moj al pa bratje doma pijejo pivo, ukradem kakšen požirk, ker mi ful paše. pravte da pomaga pri količini mleka, a zato men joške ful rastejo, sem si mogla it včeri kupit nove moderce, ker so mi stari premajhn. user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
1.4.2008 12:18:52   
*zoe*
Sedaj vsaj mojemu user posted image  lahko rečem, da je to za nosečnice "normalno", da nisem edina pivomanka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Vsekakor se mi zdi, da so se v enem tednu spet joškice mal napihnile (mogoče zaradi piva user posted image ), ker sedaj pa nujno nujno rabim večji modrc. Moram it danes v šoping popoldne, ker jih ne stlačim več v nobenega ta starega. Ej Bučkabb katere modrce si si kupila? Vidiš, to bo ziher od piva user posted image  user posted image  user posted image   Sem ti pa nasedla glede poroda... vsaj ena, a neuser posted image ?

Ja, sladoled je tudi nujno na programu, tudi jaz imam najrajši v kepicah in sadne, da so sočni.

Mene so pa drevesa obsedla, bi tudi kar sadila, pa maline, pa breskve, marelice,...

Petrax tudi jaz še ne čutim nič, samo saj imamo še malo časa. Mora zgleda še malo zrast user posted image  ta junk food pa tudi meni ustreza, sem ravno zadnjič pisala, da me moj mal nazaj drži, če ne bi v McDonaldsu imeli že abonma user posted image  tako me je pa samo 2x do sedaj tja spustil. Pa 2x na hotdog (ki mi je bil prej ogaben).

Danes mi gre pa čas ekstra hitro, pa samo sranje imam za delat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
1.4.2008 12:37:55   
arabela*
oila punce.Kako smo kaj??
Jaz se nekam slabo počutim.Sem se spravila palačinke pečt.Pride katera??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
1.4.2008 12:39:35   
onina
Coko - v porodnišnici, ko sem imela bradavice razpokane, so mi dali gor ene njihove maže in so bile res fajn. Za doma sem imela pa te blazinice Multimam, ki sem jih kupila v lekarni. Se kupi tudi gel Multimam Lanolin, ampak ni tako pomagal.

Vozički - ta rumeni, ki je na sliki, je zadnji model Buzza, ki je 4-kolesnik. Stari modeli so 3-kolesniki. Jaz imam 3-kolesnika. V začetku imaš itak skoz košaro, ki jo kupiš posebej, za v trgovino sem imela pa lupinico (v lupinici je bil v avtu in potem direktno na ogrodje vozička pritrdiš). Pri ene 5-6 mesecih smo šli na športni del in tudi, če je zaspal v vozičku, ni bil čisto v ležečem položaju, tako da ta lega v črko L ni bila nikoli problematična.
Sedaj bomo kupili še Zappa, tako da bo starejši v Zappu (marela), mlajši pa v Buzzu v košari. Pa Zapp zasede ful malo prostora, gor pa se da tudi lupinica.
Kolegica ima Freestayla in ni uporabljala košare. Moram pa reči, da je voziček kar težek in, da sem ga enkrat komaj dvignila, da bi ga dala v avto.
Glede ostalih vozičkov nimam izkušenj, ima pa vsak voziček nekaj pozitivnih in nekaj negativnih stvari. Npr. ena je enkrat govorila, da vozička ni spravila v dvigalo (so imeli pač bolj ozko dvigalo).

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
1.4.2008 12:44:59   
onina
Saraya - user posted image  jaz rabim enega, ki bi mi vsak dan kosilo skuhal (ko pridem iz službe, da bi bilo že skuhano)! Zunaj tako lepo vreme, jaz pa moram po službi za štedilnik user posted image . Sva si pa zadnjič prvič z dragim naročila mongolsko pišančje meso z rižem + pečene banane pri Halo Kitajc - ena porcija je bila zadosti zame, za moža in za sina, le extra riž smo še naročili. Prišlo pa je cca 12 Eur. Fuuuuuuuuuul okusno!!!!!!!

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
1.4.2008 12:50:26   
Tejchy
bučkabb - sem vedla da je šla za šalo user posted image  user posted image  user posted image  sam si se dober spomnila.. user posted image

petrax - tud js še ne čutim nič konkretnega.. bo treba še mal počakat pa bo. Drugač pa tud js občasno zavijem v McD. in sicer na nugetse in sladoled .. mnjami..

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
1.4.2008 13:16:52   
*zoe*
Saraya, tudi jaz se ni bi branila palačink user posted image

Onina, midva sva tudi še prej ko sva živela v Lj naročevala kitajca in je bilo vedno dobro in pa res velike porcije. Sedaj imava pa na srečo kitajca 10 minut stran, tako da se lahko zapeljeva tja. Saj to iz kitajskega zida vozijo, a ne? Sem že mal pozabila.

Meni se pa ljubi it v mehiško - bova šla po moje ta vikend. Joe Penas mi je najboljši. A ve katera še za boljšo? In katere jedi ponavadi naročate? Midva imava Texas chicken asada ali pa Quesada de pavo. Joj kolk je dobr.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
1.4.2008 13:32:52   
*bubi*
Lep pozdrav! user posted image

Mene pa zanima, kdo je tista anonimna, ki se občasno oglaša. Pa ne, da bi morala zdaj svoj nick izdat (saj zato pa je anonimna), ampak da se vsaj identificira, tako kot smo se me na začetku. Da vsaj vemo, ali paše k nam ali pa nas samo prebira in ali je vedno ista user posted image

Kar pa se hrane tiče.... meni se je včeraj tako zluštalo tortilja čipsa, da sem ga šla direkt kupit. Potem pa mi je bilo slabo user posted image  Pa nisem cele vrečke spraznila. Mislim, da imam zdaj mir za dva meseca (kljub zalogam doma user posted image user posted image user posted image )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
1.4.2008 13:44:59   
arabela*
hhe,saj to se mi pa redkokdaj ljubi-bit za štedilnikomuser posted image
Bubi,ti prideš danes nauser posted image ?
glede anonimnosti mene tud malo moti,pa kaj user posted image  se ima nekdo za skrivat,če smo vsi javni?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
1.4.2008 14:10:11   
Tejchy
Pa smo spet pri hrani ... user posted image  user posted image  user posted image  se mi kr sline cedijo... Tud js mam rada mehiško pa kitajsko hrano.. paše vsake toliko časa... Glede na to, da sem pa bolj izbirčna pri hrani, pa kljub temu ostajam pri bolj tradicionalnih jedeh - pečen riž z dodatki, piščanec na tak al drugačen način (kitajska).. kar se pa mehiške tiče pa ne vem na pamet.. ponavadi kako tortilijo vzamem polnjeno s čim.. pa tko.. mi je pa od sladic nenormalno dobra PINA DORADA (izdolbena polovica ananasa, popražena na sladkorju, tako da je topel, potem pa dan nazaj v olup - izdolben del in prelit z vanilijevo kremo ...... mnjami...)

Glede anonimnosti.. mal mi je tko - tud če imam nek nik noben ne ve kdo sem, zakaj pol anonimnost user posted image  halo user posted image  pa ok, zastopim, da se ne želiš izpostavljat na začetku, sam tile vmesni komentarji so pa mal tko... Predstavljam si nas neanonimne v lokalu na kavi, pol pa kr tko občasno vleti ena anonimna in da svoj komentar.. malo čudno no.. ampak sto ljudi sto čudi

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
1.4.2008 14:14:50   
bučkabb
zoe sem šla kr v H&M in sem si kupla enga z kostjo in brez podložkov, tak čist mehek in brez kakršnih šivov po notranji strani, sam ga mam glih dones na seb pa nisem najbolj zadovoljna, ker ima kosti mal predaleč gor po sredini prsi in me zdaj žuli, tak da ga bom juter šla verjetn menjat, če bo šlo.
pol sem si pa še enga v newyorkerju kupla, ki pa bo mende vredo, ker nima tak visoko kosti.
obglavnem sem gledala, da je čim bolj preprosto narejen in da nima kakšnih šivov noter po košarici, pa da ni predrag, ker ga sigurn ne bom mela za dolg.

glede hrane pa tud men zadnje čase ful paše bonfri in podobna hitra hrana, tak da tud jaz grem kdaj v mcdonalda in si privoščim.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
1.4.2008 14:30:19   
*zoe*
Bučkabb, po moje imaš isti modrc iz H&M ko jaz - a je siv pa mal ma čipke? Tudi jaz sem tega kupila in so mi tudi kosti previsoko, da me žuli, pa na splošno imam feeling, da mi gre vse kar po svoje nekam user posted image , tako da ni druge ko da kupim novega. Bom sedaj veliko bolj pazljiva pri nakupu.

Tejchy a ješ mehiško v Joe Penasu? Ker se mal ne spomnim tega ananasa. Verjamem pa da je odličen user posted image

Kar se pa tiste anonimke tiče - vsak po svoje, je pa res, da ni prijetno brat kar enega vsiljivca, ki ti po možnosti še pamet soli ali pa se dela norca iz nas. Itak je tko, da se ne poznamo med seboj (osebno), razen redkih, tako da ne vem kje je fora se skrivat okrog in morit folk po forumih.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
1.4.2008 14:30:31   
lana17

Lana17, koliko si pa ti dala za blazino? Kakšna pa je? Pa čestitke za izpit user posted image

V Hipermarketu - mercatorju jo imajo po 30 evrov. Meni jo je kupla tašča v Baby centru, rekla je, da je bla  znižana na 29, 90 evrov. Drugač pa je redna cena v Baby centru 38 evrov, saj zdi se mi tko.
Za izpit moraš nekomu drugemu čestitat. Jaz sem hvala bogu z njimi končala.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
1.4.2008 14:34:18   
*zoe*
Aja lana17, ti si čestitala petri1978, ampak nisi citirala in potem komentirala, pol pa nisem bila pozorna in sem mislila, da si tudi ti imela izpit. Se opravičujem, ampak kakšna dobra želja nikoli ne škodi user posted image

Hvala za cene.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
1.4.2008 15:05:36   
onina
http://www.odejca-sp.si/  - na tej spletni strani najdete blazino za dojenje za 21 Eur. V BC so pa res podražili zadevo. 2 leti nazaj je bila le 5.000 sit. Drugače pa je ta trgovina na Brezovici pri Lj. V križišču pri Poku zavijete levo (če greste iz ljubljanske smeri) in potem čez most takoj na desno. Je to privat hiša v kateri imajo obrt. Prodajajo tudi ostale stvari in BC za njih tudi prodaja - seveda s pribito maržo.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
1.4.2008 15:16:57   
Tejchy
No,ko sem se tko hvalila s tem zatekanjem nog.. dans mam pajkice gor, tuniko in škornje, pa sem si prej škornje odpela, zdj pa sem jih koooomaj zapela nazaj user posted image  Tak da bom šla še enkrat prebrat tiste svoje nasvete user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da mi zdj ne bodo začele spet noge zatekat.. neki časa je bil zdj mir s tem.

zoe - ne, tu pri nas dvomim da obstaja kak Joe Penas user posted image  smo bolj na kmetih user posted image  user posted image  mal heca.. tisto Pina dorado sem jedla enkrat v LJ v Mexico 1867, drugač pa bolj pogosto v Imperio mexicano zavijem.  Men je najbližja mehiška v Celju ali v MB, tako da se sam zaradi hrane bolj poredko peljem tako "daleč" .. Če pa sem že tam in sem lačna pa si jih ponavadi vedno privoščim.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
1.4.2008 15:25:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Me pa zadnje čase daje še ena taka čudna želja - PIVO. Prej ni šanse, da bi ga marala, sploh ne. Kakšen grozen okus, sedaj bi pa samo pivo pila user posted image .
A še katera pije pivo a sem samo jaz tak kavbojc?

zoe - meni tudi ful paše pivo, pa ga drugač sploh ne pijem.....samo jaz spijem kak deci onega tapravega tudi...pa najbolj mi paše Heineken.... Sem se že tudi zamislila nad sabo...... user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
1.4.2008 15:27:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Zoe tudi jaz pijem pivo, brezalkoholno seveda. Če pa moj kdaj pije pravega, pa kak šlukec kar stran od njega. Tak se mi ga lušta, da bog pomagaj, prej pa nisem bila nek pivec piva. Tak na morju včasih na plaži kakega malega. Pa sladoled, luba marija. Pa ne kupljenega, no saj za prvo silo je vredu, ampak onega na kepice. Tudi sem ko neki kavbojec, pa kar sadila bi nekega vrabca, imamo že toliko teh velikih teglcov z rožami okrog hiše, da me moj heca, da v teglcah bi sigurno zmagala, če bi jih šli šteti v občini. 

...pa to je kot da sebe poslušamuser posted image ...no ja razen sladoleda..... pivo pa rože...pa jaz tudi nonstopuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
1.4.2008 15:35:21   
gold fish
Punce - sem klicala danes moja zdr., govorila s sestro in mi pravi takoj prinesite kako priporočilo, ko ga dobite...Jaz pa takoj tja, pa pravi, to kaj pa se sedaj dogaja pa ni več normalno..... Podaljšujejo ljudem bolniško za 3 dni.....user posted image ...je rekla, da je bilo danes kar nekaj user posted image  čisto zgroženih..., pa da jim do sedaj še niso komplicirali.....
Za mirovanje pa je rekla, da sploh ne smeš iz hiše, niti v trgovino, nikamoruser posted image ...kaj pa ena, ki je čisto sama ....

Se vam javim še kasneje...zdaj šibam na roditeljskega....

pozdravček....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
1.4.2008 15:40:44   
bučkabb
zoe ne nimam takega ko ti, sem kupla drugega, ki pa je isti problem, je črne barve in ma na levi košarici narisano tako punčkino glavico pa na zadnji strani piše Hello Kitty. obglavnem če boste kupovale, ni fajni.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
1.4.2008 16:29:22   
pf
Jaz pa sem danes skuhala govejo juhico z ribano kašo, pražen krompir, piščančje dunajske zrezke, paradižnikovo solato, rdečo peso, ter rolado z jagodami in smetano. Zdajle bom pa kar poknila, čeprav nisem tak dosti pojedla. 

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
1.4.2008 19:19:56   
alysa
Piva se še nisem lotla, čeprav pri user posted image  nikdar ne veš, kdaj se ti bo kaj zaluštalo. Vem za eno, ki se ji je skoz špricerja luštalo. Je pa sladoled tisti, kateremu se zelo težko uprem. Skrbim, da ga mam skoz v zmrzovalniku. Trenutno je to vienneta (vanilijev sladoled s koščki čokolade).

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
1.4.2008 19:22:40   
ključek
evo, sem tukaj!! user posted image
danes sem si res privoščila izlet. user posted image  zjutraj sem imela pregled - vse je bilo ok, brez posebnosti. z 11.4. grem pa ponovno v službo. sicer sem mu rekla, če bi najperj lahko šla na 4 ure, pa mi je rekel, da naj grem delat normalno, če pa ne bom ok, naj pa kar nazaj pridem, mi bo dal bolniško. user posted image  če bom ok, bom delala, ne bom pa pretiravala. ker danes sva šla v mb, in mam zdle tok zatečene noge k ne vem kuga. kr brez gležnjev sem, ravna noga. user posted image  ker delam v pisarni, tako da bom sedela 10 ur na dan (8 ur služba + 2 uri vožnje). user posted image
dones sem dobila 2 nosečniški majčki od quelle. sta ok, samo okrog trebuha še preveliki. user posted image  čez kakšen mesec, dva bo bolj prav prišla.
pa nalepkice za sobo user posted image , tok so luštne , komaj čakam, da bova opremljala otorško sobico!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no, grm mal ležat, od tega potepanja me kr mal glava boli.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.