|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
30.3.2008 18:21:56   
pf
Joj Omni čestitke. A trojčke boš imela? Kak lepo. Nisem še nobenih videla, mislim ne poznam nobene družinice, ki bi imela kar tri bebije naenkrat. To bo pa pestro. Ja verjetno bo res kar nekaj prej. A so ti kaj rekli glede tega? Dobrodošla in lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu omni)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
30.3.2008 18:24:02   
ključek
dobrodošla in iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu omni)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
30.3.2008 18:25:59   
ključek

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image 4P 2.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby     -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                     -    user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 4P 27.3., M 25.4., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image ,4P 25.4, PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,5P 1.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P + M 24.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 4P 30.4., M 30.4., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 4P 4.4., PDP 10.9.user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted imageM 23.4, PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie                - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , P 3.4., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., M 28.4., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , P 7.4., PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 4P17.4., PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 2P 28.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 14.4., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.
user posted image   coko                 -   user posted image , 5P 10.4., PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image  PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 3P 14.4., PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image   

user posted image   gold fish            -2. user posted image ,PDP 3/10/12/9, user posted image  
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
30.3.2008 18:31:07   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

dobrodošla in iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
30.3.2008 19:18:26   
*bubi*
Wau, omni! SREČNO čim dlje! Do konca verjetno res ne bo šlo user posted image

Ampak trojčki veliko hitreje dozorijo in so pripravljeni za naš svet.

joj, zdaj nam boš pa morala slikice svojega bušija limat, da še ostale vidimo, kako to zgleda user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
30.3.2008 19:51:00   
petra1978
Omni iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
30.3.2008 19:53:25   
ključek
kako je šel izpit????

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
30.3.2008 19:53:54   
meta21
Ojoj, omni! Svaka čast! user posted image user posted image user posted image

To pa je zalogaj! Kje si se pa skrivala do sedaj?

Kakorkoli že, ČESTITKE!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
30.3.2008 22:19:59   
gold fish
user posted image        Ja, kje se skrivate  danes?  user posted image

Jaz sem spet celo dopoldne sadila in presajala moje       user posted image      , pol me je pa spet začelo boleti spodaj v trebuhu od prepogibanja in v križu..... sem šla po kosilu kao za 5 min ležat,
pa sem user posted image     za cele  4 ure ....... user posted image ....user posted image

Jutri zjutraj  user posted image v bolnico....imam 3 pregled pri gin., potem pa čakam odločbo komisije......Upam, da ne preberem kaj user posted image ......

Punce, kak ve kaj čutite gibe? Že prav tak brcanje al samo neke metulje v trebuhu?  Jaz čutim nekaj podobnega kot če bi nekdo mahal s pahljačo ali recimo, ko čebele migajo s krili ...... tako neko nežno migetanje -žgečkanje..... ne vem no, če se se prav izrazila.....

Danes vas prej zapuščam, ker moram bit jutri hitro auf.....user posted image

p.s

pf in me to you - ta je za vaju .....user posted image ...če pride komisija.......bosta pol imele mir...... sicer pa je tako ne bo..... 

Podravček,

user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 30.3.2008 22:22:11 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
30.3.2008 22:21:24   
ključek
user posted image user posted image
HVALA!!!!!!!!!!
aja, pa fajn zrihti pri G. jaz grem pa v torek. če bom vprašala za spol....jih bom pol lohka nahecala, saj bo 1.april.user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.3.2008 22:23:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2335
30.3.2008 22:23:28   
gold fish
me to you - zdaj bo mir .....  upam, da si ga jutri ne bom rabila še jaz nabaviti....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
30.3.2008 22:27:46   
gold fish
me to you - imaš .....user posted image

Zdaj šibam pa res spat......

Nočko vsem ....

Ribica

Neposredna povezava do sporočila: 2337
30.3.2008 22:31:06   
ključek
user posted image  hvala še enkrat, lepo pančki. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2338
31.3.2008 7:35:54   
taja1235
user posted image Jutro

omni iskrene čestitke in seveda srečno ter pazi nase, joj kok lepo user posted image user posted image user posted image  srčke nosiš  user posted image
js se počutim kr fajn, zdele pa cutim neko pretakanje vode v spodnjem delu..user posted image  se oglasa
moj cukrček..učeraj sva šla pa z mojim na probo v gostilno kjer bomo imeli poroko da sva se
zmenila vse podrobnosti..potem sva zavila še na Otočec...joj ko bo lepo sam sonček rabmo user posted image
nosečka08 glede potovanja še vedno ne veva kam nej greva...sva gledala vašo Lizbono...kr fajn...
nagibava se k Santoriniju in Samosu...grem dns v Odiseja pogledat kaj kej majo v ponudbi..

A katera hodi k zobarju? Vam kej krvavijo dlesni?

Prav lep začetek tedna moje souser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
31.3.2008 7:39:12   
*zoe*
Jutro punce,

najprej lep pozdravček za omni - no, pa imamo tudi mi trojčke user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da se dobro počutiš. Vidve z mokatelo vsekakor ne smeta manjkati ko se bomo srečale.

Zakzak čestitke za pregled user posted image

Meta21 tudi jaz bi samo po McDonaldsih hodila, pa hotdoge jedla, ki jih prej nisem nikoli marala. Fuj! Groza. Imam srečo, da me moj user posted image  nazaj drži.

Drugače pa spet ponedeljek, meni se čisto ničl ne da, povrhu vsega pa še tale spremenjena ura user posted image

Upam, da ste dobro izkoristile vikend, sploh včeraj ko je bil tak lep sonček. Midva sva šla malo na zrak noge pretegnit, v soboto pa spet v Avstrijo zapravljat, sva končno kupila sušilca, ker je bil ekstra ugoden. Sva dala zanj 200 EUR (Candy), ko tukaj v Slo dobiš takega za 400 EUR. Pol pa še malo pofirbcat v Toysrus,.... pa je sobota minila.

V petek pa je moja mami privlekla ene moj stare cunjice, še od mene, ko se bila user posted image , je rekla, da sem to imela pri krstu oblečeno user posted image  pa še eno dekico, tako da je šlo vse to v stroj in sedaj imam tudi jaz že nekaj stvari za mojega user posted image .

Takle mamo. Lep začetek tedna.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
31.3.2008 8:10:24   
Tejchy
Jutro user posted image !

omni - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  iskrene čestitke!!! Ufff... js si kr ne morem predstavljat, da bi imela kar tri user posted image  naenkrat.. Želim ti čim bolj mirno user posted image , pa da boš čim dlje z nami.. čeprav do 30.9. verjetno ne bo šlo.

taja - js zaenkrat nimam problemov z zobmi al pa dlesnimi... moram potrkat.
Mam pa problem s spanjem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Nikakor se ne morem fajn naštimat, da bi lahk zaspala - na hrbtu me duši, na trebuščku si ne upam, boke pa imam že čist "zrabljene" user posted image  user posted image  in pol se kr premetujem iz enega na drugega... no po nekem času mi končno uspe zaspat, a ponoči se zgodba ponovi, saj se zbudim, ker moram obvezno na wc.. tko da, sem se danes zbudila ob 4.30 in nisem mogla več zaspat user posted image  user posted image  A ima katera kak pameten predlog?? user posted image

... drugače pa komaj čakam, da mine ta teden.. da bo petek, ko imam koooooooončno pregled user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
31.3.2008 8:28:32   
pf
Gold fish fajn zrihtaj na pregledu.
Tejchy glede spanja pa ne vem kaj naj ti rečem, tudi jaz imam boke že "obnucane". Se mi zdi, da ni več položaja na katerem bi lahko lepo in dobro spala. Pa zdi se mi, da če spim na boku me potem hrbtenica ful boli, ker se sesede skupaj. Verjetno pa je pri meni tudi malo to, ker nisem tako utrujena. Če bi hodila v službo, bi kar padla v posteljo in se sploh ne bi zavzela kako spim in se ne bi toliko premetavala. Pa bo že nekako.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
31.3.2008 9:01:47   
*zoe*
Ene imate probleme z nespečnostjo, jaz pa kar padem v posteljo in do zjutraj ni asa, ki bi me zbudil. Sedaj ko se je spremenila ura, je pa še bolj smotano. Jaz ponavadi že pred TV zaspim. Ne vem kdaj bo ta utrujenost minila.

Sedaj se mi je pa še začelo dogajati, da me ponoči zebe. Itak me zebe že celo življenje, ampak sedaj me pa še bolj. Ne vem - zgleda, da imam pokvarjeno centralno user posted image user posted image user posted image  Že ko sem bila v enem 6. tedenu, me je tako zeblo, da sem bila pred TV zadelana v dve deki, pa me je še kar rukalo.

Komaj čakam poletje!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
31.3.2008 9:31:59   
KAHLO
Dobro jutro moje pupe!!

Omni user posted image user posted image user posted image  čestitam in lepo da si se prfočkala k nam, čeprav boš verjetno res veliko prej stiskala v naročju svoje štručke, ampak bodo vseeno zasidrane pr septembrkahuser posted image user posted image user posted image  super, zdaj imamo dvojčke in še trojčke..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram rečt, da pa zdaj že zelo pogrešam, zvok srčka moje pupe, skoraj bo en mesec k sem jo nazadnje slišala, in bi me kr malo pomirilo če bi jo lahko spet, ampak bo treba počakat še dobra dva tedna!!!!! kaj se pa brcik tiče, pa jaz nevem al jih že čutim al ne, na trenutko je neko žgečkanje, pol spet ni, pol je spet na takem mestu k dvomim da bi lahko bila ona?!?!?! komaj čakam da bo kaj konkretnega!!!

Drgače pa punce, mam eno vprašanje,  sem ugotovila, da k veni šetam ali pa da me  zamrazi, me moje bradavičke tako fino zaskelijo, to se mi je prejšnji teden zgodilo kar nekajkrat k sem šla iz službe in je zapihal mrzel veter, tako da sem se kar po poti sama s sabo oz. z mojimi skelečimi bradavičkami pogovarjala, da še malo pa bomo doma na toplemuser posted image user posted image user posted image user posted image  zgleda da mam full občutljiveuser posted image
Drgače pa je utrujenost pr meni zginila, nič več ne rabim popoldaneskeka dremeža, pa tudi noči so bl površno prespane, ker me vsak zvokec zbudi!user posted image user posted image  da o tem premetavanju z enega boka na drugega sploh ne govorimuser posted image user posted image user posted image  če prav še meni toliko skupaj, se kaj se tega premetavanje tiče počutim res kot kak nasedli kit!!!user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
31.3.2008 9:34:26   
ključek
Tejchy, si mogoče probala blazino za dojenje, da bi ti pomagala pri spanju? Meni pomaga - včasih zelo, kakšen dan je pa malo bolj v napoto. Lepo nasloniš hrbtenico gor, al pa nogo dam čez, ne vem, mi je lažje zaspati. Čeprav pred polnočjo ne grem nikoli spat-sploh nisem zaspana. Včasih bi pa samo spala-pred nosečnostjo. user posted image  
Bi pa rabila nasvet oz. pomoč..........če katera ve.............danes ponoči me je fula začelo boleti spodaj pod popkom. Bolečina je bila iz uro v uro bolj grozna, komaj sem se premikala. Če sem ležala čist pri miru, je bilo še kar ok, kakor sem se malo premaknila-grozno. user posted image  Moram pa se obračati zaradi hrbtenice (problemi), ker ne morem tok časa bit na eni strani. In še vedno me boli za znoret. Ker smo približno isto noseče, ima katera isto izkušnjo ali pa ve, kaj naj bi to bilo??

< Sporočilo je popravil Me to you -- 31.3.2008 9:44:52 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
31.3.2008 9:43:47   
Tejchy
Zoe - tud js sem ponoč ful zavita v kovter pa še dekico čez, da me ne zebe. Sem tud bolj zmrzljive sorte. Tak da komaj čakam, da se user posted image  rodi, ko pol bomo mogli mal bolj kurit user posted image  user posted image  user posted image , ker če bo mene zeblo, pol bo verjetno user posted image  tudi. Čeprav vem, da je treba imeti čist normalne temperature in se sam zarad otroka ne sme pretiravat.  

Kahlo - tud js sem se dodobra načakala novega pregleda.. včasih se mi zdi da se ful vleče, včasih pa da kr leti čas.. No zdj komaj čakam petek, ko imam pregled in upam, da bom imela tud UZ al pa vsaj poslušanje srčka, ker če ne se mi bo res počasi user posted image  Kar se pa bradavičk tiče.. tud men se zdi, da mam mal bolj občutljive, sam kaj čmo.. treba jih bom mal utrdit, če ne prej pa pol septembra.. Mene moj user posted image  zafrkava, da lahk on poskrbi za to, da se mal navadim občutka kak bo, ko bom mogla dojit user posted image  user posted image  user posted image

me to you - ja blazino si bom kupila.. že nekaj časa razmišljam o tem, zdj bo pa res treba kr v trgovino. Kako pa imaš ti?? Kako je polnilo?? Menda so najboljše kroglice.. Kje si jo pa kupila? Kaka je bila cena?? Uf.. sem te zasula z vprašanji user posted image  user posted image Glede bolečine pa ti žal ne znam svetovat.. držim pesti, da čimprej mine - če ne pa kr pokliči v ambulanto.... če ne kj drugega boš en UZ pregled izsilila in spet svojo pikico videla user posted image  user posted image   Kaj sem js user posted image  ... kaj vse bi naredila za pregled.. user posted image  Sam vseen boljš tko, da je vse ok pa kak pregled manj, kot pa da bi imela probleme.. Bomo že potrpeli a ne.

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 31.3.2008 9:46:18 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
31.3.2008 9:54:32   
coko
Dobro jutro, punce!

Dobrodošla omni med nami! Tebi in tvojim user posted image  user posted image  user posted image  želim mirno in lepo nosečnost. Ja, boš res med prvimi, ki boš rodila. Mogoče te samo mokatela prehiti.

Taja tudi jaz imam rahlo vnete dlesni in tudi krvavele so, tako da zdej uporabljam zobno pasto paradontax (po nasvetu punc,ki so se kar razpisale o tem, kakšnih par tednov nazaj). Je pa res groznega okusa (mal sem se že navadila), ampak pomaga.

Jaz pa imam eno vprašanje glede bradavičk. Če celo nosečnost občasno čutim ščemenje oz. so tako občutljive, da se jih tudi dotaknit ne smem. Zdej čez vikend je bilo enako, samo da so me začele prav boleti. Sploh nisem, še sedaj ne praenesem nobenega najmanjšega drgnenja ob oblačila. Rezultat tega pa je, da imam razpokano bradavico in je prav grozno! Iz preventive si zdej mažem še drugo bradavičko, ker mi je že mal sumljiva. Mažem pa se z bepantenom (mazilo). Ali se še kateri to dogaja? Vem da se to lahko zgodi med dojenjem, ampak že sedaj! Verjetno se mi širijo, drugega razloga ne vidim. Če imate kakršenkoli nasvet kako si lahko še pomagam, mi prosim svetujte.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
31.3.2008 9:57:16   
coko
me to you tudi jaz s strinjam z tejchy, da najboljše, da pokličeš gin. in mu poveš.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
31.3.2008 10:07:41   
ključek
blazina......kupila sem jo Baby centru. ne, mož mi jo je kupil za 8.marec, tko bo prou. user posted image  stane 39.60 eurov, zraven sva vzela še eno prevleko za blazino-8.30 eurov. prevleke se lahko perejo. vzela sva to z kroglicami-mikro kroglice.od proizvajalca-theraline,europe"s #1Maternity & Nursing Pillows.koda je thera 3065 materinska blazina. sicer sem želela kakšno pisano, z rožicami, samo so imeli samo rumeno ali modro. priporočam rumeno (jaz sem tud to vzela), se ne vidi vsaka smetka gor. ker modra je temno modra in je taka smotana. vsaj meni.user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
31.3.2008 10:10:23   
ključek
zdle sem iskala srček mojega user posted image  z angelsoundom, pa ga nisem našla. zdej se pa sploh sekiram.user posted image user posted image  če ima katera angelsonuds, a zmeri najde user posted image ? koliko časa pa v povprečju porabite, da ga najdete??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.