|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
31.3.2008 19:47:11   
gold fish
meni je tudi quinny buzz 3 ful cool, samo zdaj nisem več tako navdušena, ker ko ga daš v ležeči položaj se noge dvignejo...ni taka varianta, da lahko premikaš naslon..... Pa si ne znam predstavljat, da otrok leži in ima noge višje ....... sem ravno danes testirala v baby centru......
Meni je ful všeč mutsy 3rad - pa jih pri nas sploh ni...lahko ga naročim iz nl pa čakam 3-4muser posted image , pa cena je tudi ?.....
Sem pa ugotovila, da so v Italiji in Ne€čiji skoraj za polovico cenejši kljub poštnini max 30€..... po vsej verjetnosti ga bom naročila tam....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
31.3.2008 19:52:52   
omni
Simpl punce, kaj pa jaz pa moj voziček za user posted image  user posted image   user posted image  kot na tržišču ni drugega kot
- Peg-Perego triplette sw ????

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
31.3.2008 20:07:29   
omni
Ne boš verjela tudi jaz sem dobila danes odločbo komisije in so mi kljub temu, da nosim trojčke podaljšali samo za 14.dni.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
31.3.2008 20:33:51   
ključek
sej res, ti maš trojčke................in samo en voziček imaš na voljo?????user posted image
upam, da boš našla kaj pametnega in kar ti bo všeč. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu omni)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
31.3.2008 21:15:01   
gold fish
omni - te lahko vprašam, če si mogoče iz MB?

(odgovor članu omni)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
31.3.2008 21:38:14   
arabela*
čerka punce
Cel dan sem lutala naokoli,tak da se vam sedaj malo posvetimuser posted image
a ve katera,če kdo prodaja Qviny bazz tista lepa jobolčno zelena barva??Jih je tak teško za dobit
Omni,prvič so ti poslali odločbo??Meni so prvič tud samo za 14 dni podaljšali,če ne še manj,sedaj pa sem dobila do 12.4 ampak zanazaj.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2406
31.3.2008 21:58:33   
*bubi*
Omni, ti se nič ne sekiraj, PP vozički so ful kvalitetni. Če bi bili vzporedni, bi bila širina ful problem, tak da res ni druge izbire user posted image  
Bubi je imel PP venezio in mi je bil res super voziček, že čaka na tega user posted image . Verjetno zdaj ne bomo nič novega kupovali. Edino kakega z zelo velikimi kolesi, če se pokaže potreba.

Meni buzz tudi ni všeč iz tega razloga, kot je napisala gold fish. Sploh vozički, ki spredaj nimajo loka, se mi zdijo nepraktični. Tudi ko je otrok večji, ga je treba not vezat, nima nobene svobode, okoli lahko gleda samo tako, da vrti glavo,... pa še ful vroče mu je, če mora skoz sedet kot v avtosedežu - naslonjen čisto nazaj.

2 kolegici (no, ena ni ravno kolegica user posted image ), ki pričakujeta na pomlad, sta kupili Maxi cosi Mura. Bomo hitro videli, koliko je praktičen voziček. Tukaj se da vsaj naslon poležat in se ne dvignejo otroku noge v zrak, kot pri buzzu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
31.3.2008 22:05:07   
ključek
user posted image

punce, tok sm vesela....koker se je dan začel slabo, se je končal ful svetovn!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  z user posted image  sva usposobla angelsounds, zamenjala baterijo in.............slišala srček najinega user posted image !!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  zjutri sem bila mal švohna, saj nisem dost slušalk dala noter, zgleda. user posted image  in ko je mož zaslišal bitje srčka.......tok je bil vesel, kr solzne oči je dobil - slišim, slišim najinega otroka je skoz govoril!!!! user posted image  jz pa vsa happy. user posted image tko da bom šla pomirjena spati. pa tudi bolečina je skoraj popustila.
jutri se vam javim popoldne ali zvečer, zjutri greva namreč na pregled, pol bova pa izkoristila pregled (zaradi kontorole) in šibala pogledat za ploščice za kopalnico, wc, garažo.....
imejte lep dan in bodite pridne. user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
1.4.2008 7:29:26   
*zoe*
Jutro!

Kahlo držim pesti za izpit, saj bo šlo.

Gold fish najprej čestitke za pregled. Glavno, da je z user posted image  vse ok. Kar se pa bolniške tiče - ne se preveč sekirat, mogoče ti bodo pa potem podaljšali. Upam na najboljše.

Lana17, koliko si pa ti dala za blazino? Kakšna pa je? Pa čestitke za izpit user posted image

JakoLUlana čestitke za prve gibe user posted image  jaz tudi komaj čakam.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
1.4.2008 7:41:06   
*zoe*
Bubi hvala za fotko od blazine. Odeja Šk.Loka ima kar dobre izdelke (imava kouter od njih in je super). Mogoče jo grem pa tja kupit. Dostikrat zaidem v ta konec.

Me to you glede vozičkov je najbolje tako, da greš v eno ornk trgovino, kjer imajo veliko izbire, pol pa testiraš in razstavljaš vse po spisku in tisti, ki se ti zdi najbolj uporaben - pride v ožji izbor user posted image  user posted image  user posted image  tako je bilo pri nama. Ampak kupila ga bova pa šele poleti.

Omni, ti bo pa imela pestro z vozički, ja - boš mogla imet ze poseben izpit za na cesto. user posted image  user posted image  user posted image  Malo heca mora biti. Vedno boš ful zbujala pozornost, kar trije.

Me to you - no vidiš, pa se je slišal user posted image , saj je vse ok. Držim pesti za pregled user posted image   Tudi jaz kupujem ploščice user posted image  Povej če najdeš kaj pametnega.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
1.4.2008 8:15:49   
Tejchy
Gold fish - čestitke za pregled user posted image  user posted image

Lana - sem se hvalila, da mi dlesni ne krvavijo, pa sem si včeraj z zobno nitko pucala, pa so mi spodaj malo zakrvavele.. tko da, bom si šla danes kr kupit tisto zobno pasto - boljše preventiva kot kurativa user posted image  Kar se pa žajblja tiče - a to izpiraš?? ker žajbelj je zelo močen, sicer naraven, antibiotik - ga sploh lahko uporabljamo user posted image

Pf - ICSI? to je vrsta umetne oploditve al kako? Ful je tega zadnje čase.. nenormalno... user posted image  No, če je tko ti le glej da lepo počivaš, da ne bo kj narobe. user posted image  Se moraš prav tako pazit kot naši morango in omni..

JakoLUlana - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čestitke za brcike!!! A prav premikal se je buši?? iiiiiiiiiiiiii komaj čakam, da se bo men tudi.. user posted image  user posted image  user posted image

me to you - tebi pa čestitke za user posted image  ...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
1.4.2008 9:09:40   
bučkabb
čestitke vsem za uspešne preglede in lepe trenutke, ki jih doživljate v nosečnosti. vidim da ste nekatere zelo pridne in lepo čvekate, tak da jaz ko bolj poredko pridem ne morem vsega prebratuser posted image user posted image

no sem že pri celjankah napisala, kaj sem slišala in sigurno se bo septembra to dogajal, ko nas je tak velik:

sem slišala da naj bi po novem začel izvajat porod na domu, v primeru, da bo v enem mesecu ful velik kandidatk v enem mesecu za porod, bodo organizirali eno mobilno ekipo, ki bo izvajala porode na domu pri porodnicah, ki med nosečnostjo niso imele nobenih težav oz. pri nosečkah ki si bodo to zaželele.

no pa lep 1 aprilski dan, čeprav ne bo tako s soncem obsijanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
1.4.2008 9:28:28   
pf
Zoe tudi jaz imam to blazino od Odeje Škofja loka in sem jo kupila v Baby centru, stala pa je nekje 25 EUR.
Tejchy ja to je metoda umetne oploditve, ampak ko zanosiš je nosečnost popolnoma enaka nosečnosti po naravni zanositvi. Veš, da se avtomatsko bolj paziš, ampak drugače pa nisi tretiran nič drugače, ko enkrat zanosiš. Danes sem že v 18. tednu 1/7 (devetnajsti teden). Juhu, še malo pa bom na polovici.
Me to you no vidiš, pa sta slišala srčka, verjetno si res imela težave zaradi slabe baterije. Veliko užitkov ob poslušanju.
Lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
1.4.2008 9:54:13   
Tejchy
sem slišala da naj bi po novem začel izvajat porod na domu, v primeru, da bo v enem mesecu ful velik kandidatk v enem mesecu za porod, bodo organizirali eno mobilno ekipo, ki bo izvajala porode na domu pri porodnicah, ki med nosečnostjo niso imele nobenih težav oz. pri nosečkah ki si bodo to zaželele.

bučkabb - kaj je to prvoaprilska šala??? al resno misliš user posted image

pf - to pa vem ja, da je nosečnost kot nosečnost in da se tvoja nič kaj ne razlikuje od moje user posted image  

uf, kaj ste se vrgle v vozičke... js sem pa zaenkrat odločena za BABE CONFORT HIGH TREK.. kupila pa ga bom verjetno čez kak mesec dni po morfologiji. Definitivno pa ga bom šla v Italijo iskat,ker je dost cenej.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
1.4.2008 9:54:15   
*zoe*
Bučkabb to je pa dobra novica, samo jaz se bi po moje kar malo bala roditi doma. Ne vem. Je pa fajn, ko ti ni treba nikamor hodit in ko se ti v celoti posvetijo, ker zraven ni nobene druge, ki rojeva.

Pf, hvala za info, pol se pa moram sedaj podat na lov za blazino user posted image . Bom videla, kam bom šla najprej, a v Loko a v Lj.

A veste, da se mi dozdeva, da mi hočejo mal noge zatekat user posted image  Že sedaj, kaj šele bo user posted image  Res pa je, da večino dneva presedim, najprej 8 ur v službi pol pa še v avtu, pa doma,... Ne vem. A se še kateri to dogaja? A je to normalno že tako zgodaj? Bom sedaj spremljala kaj bo ta teden, če se bo kaj poslabšalo bom pa šla nazaj h g.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
1.4.2008 9:58:10   
Tejchy
zoe - tud men občasno noge otekajo... v nedeljo sem bila na obisku in 3 ure sedela, skor nisem spravla čevljev gor, ko sem šla domov user posted image  Drugače pa pomaga, če imaš noge v dvignjenem položaju.. v službi če imaš možnost na kaki pručki, doma pa si daš kake blazine pod noge, ko sediš pa tudi, ko greš spat. Men to kr pomaga..  Pa poskušaj se čim več gibat - v službi tudi večkrat vstani in naredi par korakov.. Če ti pa res ne bo pomagalo, pol pa kr h G...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
1.4.2008 10:12:12   
coko
tudi jaz se najbolj navdušujem nad vozičkom high trek bebe confort in ga bova tudi šla kupit v italijo, ker je cenejši. drugače pa sta mi všeč,seveda glede na videz, tudi quinny freestyle (največja pomanjkljivost je teža vozička) in pa jane slalom pro.  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
1.4.2008 10:23:08   
omni
Ne nisem iz MB.Doma sem že več kot mesec, pa prvič so mi podaljšali za en mesec, sedaj pa samo za 15.dni.Moram od gin. dobiti kako bolj konkretno potrdilo za oseb. zdravnika, ker ta potem pošlje na komisijo.Pa saj se počutim presenetljivo ok, ampak spim od 20.30 do najmanj 8.30.,pa še po kosilu kakšno urco.Ne vem kako mi bi to zneslo v službi, s tem da je moje delo daleč od pisarniškega.

Neposredna povezava do sporočila: 2418
1.4.2008 10:31:48   
*zoe*
Tejchy hvala za tolažbo, se že bolje počutim user posted image  Ja bo treba malo bolj pazit, pa se malo več gibat. Pol pa ko že samo sedenje ne bi bilo dovolj, pa se vedno zalotim s prekrižanimi nogami, da je ja še slabše user posted image  Podzavestno zvijam noge na vse možne načine.

Omni logično, da si utrujena. Ti si sedaj utrujena za štiri user posted image , enkrat zase pa trikrat za user posted image user posted image user posted image  Me pa zelo veseli, da se na splošno počutiš dobro. A te lahko vprašam, a so user posted image user posted image user posted image  ratali po naravni poti? Res smo te veseli med septemberkami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
1.4.2008 10:48:58   
Anonimen
le v vednost tistim, ki imate Angelsound in ste v skrbeh zakaj ne slišite srčka. Men se je to dogajal, pol sem pa zamenjala baterijo pa slišim vse še celo kako plava,se preobrača,... Če imate še taprve baterije , najprej zamenjajte to, ni pa tudi nobene panike, če še potem ne boste slišale srčka, ker je lahko s hrbtom obrnjen in se ne sliši. Ve kar lepo uživaje v nosečnosti.  user posted image . Pa še v vednost tistim, ki ga mislite kupivat. Ne ga iskat v Pikapolonico. Men so prodali rabljenega, valda računali isto in brez kabla za snemanje, skratka katastrofa.!!

(odgovor članu *zoe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
1.4.2008 11:14:34   
Tejchy
zoe - sj tud js non stop zvijam noge.... pa kr nevede jih prikrižam.. katastrofa.. sem se spomnila zdj filma Priceskin dnevnik, ko se je punca učila kraljevskih manir - prava dama ima obe nogi na tleh, tko da imej to v glavi, bo mogoč pomagalo, da ne boš imela prikrižanih user posted image  user posted image  user posted image  

omni - tud mene zanima a je to ratalo po naravni poti.. joj ej, še zdj si ne morem predstavjat kako je imeti trojčke.. sam če pa tko gledaš.. enkrat daš skoz vse pa maš pol mir user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
1.4.2008 11:28:31   
*zoe*
Tejchy - hvala za nasvet user posted image  user posted image  Ja saj jaz tudi popolnoma nevede zvijam, se spomnim, da to ni dobro, jih zravnam, pol se pa zatopim v papirje in ko se zavem imam že petkrat navite okoli stola user posted image  Pol sem jaz čist ne-dama, ker imam najraje noge vsepovsod, samo na tleh ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Me pa zadnje čase daje še ena taka čudna želja - PIVO. Prej ni šanse, da bi ga marala, sploh ne. Kakšen grozen okus, sedaj bi pa samo pivo pila user posted image . Tako da ni druge, ko da sem si v trgovini nabavila zalogo BREZALKOHOLNEGA piva. Moj user posted image  se kar križa. Včeraj sva lutala naokrog in sem bila tako željna, da sem si nabavila pivo in ga potem v avtu pila. Moj user posted image  je skoraj dol padu. Ko eni kavbojci. In pol naj bom dama....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A še katera pije pivo a sem samo jaz tak kavbojc?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
1.4.2008 11:41:13   
Tejchy
zoe - js piva ne maram.. ko me vedno tko napihne in se mi riga po njem.. sem tko ko en star dec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  al pa kavbojc tk ko ti praviš... če sem ga že kdaj pila, sem ga spila samo kak kozarec, pa še tistega sem mešala s coca colo al pa fanto. Zdj pa tud nimam neke potrebe po njem. Sam veš kaj pravijo - da je pivo dobro za mleko user posted image  user posted image  .. tak da, boš poročala pol ko boš dojila, če boš imela ful mleka pol bo ziher to pivo krivo user posted image  user posted image  user posted image  Mogoč bi mogla pa še js kak deci spit za vsak slučaj.. user posted image  user posted image  user posted image  da ne bo pol pomanjkanje user posted image  user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
1.4.2008 11:41:56   
pf
Zoe tudi jaz pijem pivo, brezalkoholno seveda. Če pa moj kdaj pije pravega, pa kak šlukec kar stran od njega. Tak se mi ga lušta, da bog pomagaj, prej pa nisem bila nek pivec piva. Tak na morju včasih na plaži kakega malega. Pa sladoled, luba marija. Pa ne kupljenega, no saj za prvo silo je vredu, ampak onega na kepice. Tudi sem ko neki kavbojec, pa kar sadila bi nekega vrabca, imamo že toliko teh velikih teglcov z rožami okrog hiše, da me moj heca, da v teglcah bi sigurno zmagala, če bi jih šli šteti v občini. 

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
1.4.2008 11:43:39   
petra1978
Zoe tudi meni zelo paše pivo. Sicer sem ga jaz že prej imela rada, samo to zdaj pa je nenormalno. Sama si ga sicer ne odprem, ampak ko moj kakšnega spije mu ga kar vzamem in po par požirkih mi ga mora prav izpulit iz rok. Včasih kar žalostne očke dobim, kot kak otrok, ko mu vzameš igračo.

Me to you, meni je tudi ta voziček zelo všeč in sem ga tudi gledala na netu. Samo če pravijo, da ni tako praktičen... No, ne vem, bomo videli. Bi pa jaz imela enega oranžnega ali rdečega.

Še 13 dni do pregleda (spet sem začela odštevat - groza).

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.