|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
25.3.2008 14:11:39   
ključek
mokatela, čao!!!!
ti si nekaj posebnega, saj si edina septemberka 08, ki bo imela user posted image user posted image !! super!!!! jz bi jih tud mela, enkat, pa konc. user posted image
veš kaj me zanima...kako pa to, da delaš, a ni kao če maš dvojčke, si avtomatsko na bolniški?? tko je enkat blo rečen, nevem pa ne. če se slabo počutiš, ker bod doma, se boš mal spočila. ti sploh rabš dvojni počitek. praviš da ni kg? a si ti tud bruhala? upam,da ne. sicer pa počasi bojo tud kg prišle, avgusta bomo pa jokale-joj, kake smo......user posted image user posted image

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
25.3.2008 14:12:43   
ključek
a za bolniško oz. solidarnostno pomoč te zanima? delaš v javni upravi?

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.3.2008 14:15:40   
*zoe*
Mokatela, tebe je pa še posebno fajn slišat ko imaš user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  kar tako naprej. Še dobro da te imamo, če ne bi bili sami user posted image  Verjamem, da je pri tebi dvakratna poraba vsega user posted image

Pol tiste, ki boste šla v nabavo za modrci - poročajte.

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
25.3.2008 14:20:41   
mokatela
to, da če imaš user posted image user posted image  avtomatsko na bolniško, nisem še slišala, sicer pa doma ne bi vzdržala skoz user posted image  nosečnost poteka ok, počutje je ok, zato ne vidim razloga, da bi bila na bolniški. sem rekla, da bom pač delala tako dolgo, dokler bom zmogla. sicer pa računam še dobra dva meseca in pol dela, pol pa dopust in porodniška, tako da ni panike.

za kg mi pa prav paše, da jih ni. sam moja svakinja, je tudi v prvih 4 mesecih shujšala za 7 kg, pol jih pa dobila 20 gor. mater me je potolažila user posted image  sicer pa sem v vsej nosečnosti bruhala le 2x, pa še to, ker sem pojedla nekaj, kar mi ni pasalo. slabosti je bilo za 14 dni in brez bruhanja. moram hitro potrkat user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
25.3.2008 14:34:30   
coko
Me to you Delam v vrtcu. V bistvu zdej bom šele 2 meseca skupaj na bolniški. Tako da malo iz firbca sprašujem. Sem pa slišala, da če si 3 mesece na bolniški, da ti pripada ena cela plača. To sem slišala v službi, ne vem pa koliko je res. Sicer če bom v redu grem rajši delat. Zdej še nimam velikega trebuha, da bi me omejeval.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
25.3.2008 14:53:56   
Tejchy
coko - js sem tud gledala na liscini strani za moderce pa nisem našla nosečniških  user posted image  a mi lahko pošlješ link al pa vsaj napišeš pod kaj naj gledam - pod katero kolekcijo user posted image

mokatela - user posted image  user posted image  lepo, da si se spet malo javila... ja, zaenkrat edina, ki nosiš user posted image  user posted image  tak da mormo skrbet zate in te razvajat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
25.3.2008 15:02:51   
coko
Tejchy na spletni strani nisem najdla prav nosečniških, ampak samo modrčke brez podpore in so mi full luštkani. kliknila pa sem pod NATURAL. Jaz si bom verjetno kar enga njihovga kupila. Ko sem probavala nosečniški modrček v Popku se mi ni zdel nič nosečniško poseben, prav tako je bil brez podpore in meni prav nič všeč.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
25.3.2008 15:38:17   
emi*
Joj, da ne pozabim. Jaz s koncem tedna ko se preselim ne bom mela nekaj časa interneta,dokler se vse ne zrihta pa mi je padlo na pamet,če je katera iz Lj da mi pove,če je možnost za kako kavico ali pa da mi pusti kako tel.št. tukaj gor za vsak slučaj,ker ne vem,če se boste že prej dobile pa jaz ne bom vedela.user posted image  Zdaj do petka imam čas,drugače ne vem kdaj bo priklop na drugem naslovu,lahko šele čez en mesec. Prosim! Hvala!user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
25.3.2008 15:47:24   
anchy82
Vau, vidim da ste se danes zelo razgovorileuser posted image user posted image user posted image Jaz o modrčkih še ne razmišljam preveč, razen to, da si pa morem nekaj večjih počasi že nabavit!
Danes sem imela tretji pregled pri svojem G in je vse OKuser posted image user posted image   user posted image Sam se bila tako zmedena, da sem ga kljub temu, da mi je naredil UZ (pregledal rokice in nogice, ker mi tega niso naredili na NSuser posted image - čeprav imam slikice, kjer se vse super vidi 4D uz), pozabila vprašat koliko je  moj user posted image zdej velik! Groza... Pa sej vem, da mere niso pomembne, samo, da bo zdrav, pa vseeno...user posted image Srček sem videla, da lepo bije, user posted image je pa že fajn živahen! Pritisk je super, zredila se pa od zadnjič nisem nič, le shujšala semuser posted image Upam, da do 24.maja, ko se poročim, ne bom dobila na začetne kg več kot 4 kguser posted image

Naslednji pregled imam pa kooomaj 6.maja in takrat naj bi mi že naredil morfologijo, kajne?

Še naprej tako lepo pišite in naj to tečno vreme ne vpliva preveč na nasuser posted image !user posted image   Pri nas je zdaj namreč fajn oblačno, prej je tudi snežilo pa še grmelo za povrh!user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
25.3.2008 18:22:04   
ključek
za user posted image  smo se menile za maj ali začetek junija. tko da ne boš nič zamudila, brez skrbi.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
25.3.2008 18:24:33   
ključek
vrtec - se pravi javna uprava. moraš biti najmanj 3 mesece ali več skupaj na bolniški, potem daš pa vlogo za solidarnostno pomoč, pride pa okrog 547 eurov (malo več, malo manj, ne vem točno). izpolneš en zahtevek in dodaš kopijo bolniškega lista. kok časa pa traja za izplačilo, pa ne vem.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
25.3.2008 18:42:19   
ključek
KAHLO, dons sem bila pri nečaku....kok ti otroci dišijo. sicer sem bila vsa lesena, ko mi ga je sestra dala v naročje, sploh je blo pa umetnost, k sem ga mogla dat tko da bi kupček podrl. user posted image  drva lesena - jaz!!!!! user posted image  nekak sva se naglihala, pol je pa zaspal in spal skoraj 45 minut. user posted image  jz sm ga pa skoz božala, lupčkala....cukrček!!!
drgač pa....sem bila prej pri svoji osebni zdravnici zaradi bolniške, saj mi na odločbi piše - strogo biti doma in mirovati. in me je zanimalo, če grem lahko na kak sprehod, saj mi je ona to priporočala. pa mi je rekla, da so zdej še bolj poostrili, da najboljš da sem doma, saj lahko vzamejo bolniško za nazaj. user posted image  mene je skor kap. tko da bom G rekla , da naj me da na šiht, za 4 ure. bom vsaj mirno šla v trgovino, ne pa da se bom sekirala še za to. in zdej bom prisilno zaprta do 10.4., ko mi poteče bolniška. sicer imam 1.4. pregled, tko da si bom ta dan dala duška, mal izleta pa to user posted image . je pa žalostno, da zaradi nekaterih, ki so izkoristile bolniško na polno, nastradamo vse. ker mi je dr. razlagala, da so ene hodile po 1-2 meseca na morje pa to. sej nočem zdej komplicirat, pa bit pametna, sam mislim da sprehod pa ne bi smel bit prepovedan. ampak, tko je. bom pa na RR skoz visela. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
25.3.2008 21:01:38   
lana luna
Me to you, kaj nam delaš skomine z dišečimi dojenčki?user posted image user posted image že tko komej čakamo svojeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
25.3.2008 21:08:11   
ključek
user posted image  sej vem....user posted image  sam sem se mogla pohvaliti.  če je pa tak cukrček.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
25.3.2008 21:20:31   
ključek
je še katera za čvek????user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
25.3.2008 21:24:54   
ključek
ni kandidatke. pa jutr! grem še mal hokej gledat, spet bojo zgubili.user posted image
nočko. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
25.3.2008 23:05:52   
meta21
Mašina, sem rabila celo večnost, da sem prišla na tekoče.

Kar se tiče prijateljic imam tudi jaz en primer zelo dobre prijateljice (sestra od fanta), ki je lani splavila zdaj pa čaka odstranitev pregrade in nekako zelo težko sprejema mojo nosečnost. Sicer vidim, da se trudi, ampak včasih si pa ne more pomagat pa kakšno tako izjavi, da še par dni k sebi prihajam. Sicer si dopovedujem, da ji najbrž ni lahko, ker si res želi dojenčka, ampak po drugi strani sem pa včasih tako jezna nanjo, ker sva si včasih vse povedale, zdaj me pa niti ne vpraša, kako se počutim, ker jo je najbrž strah, da bom o nosečnosti govorila. Pa še tak občutljiva sem zadnje čase, pol mi pa kar solze tečejo. Ah, upam da se bo tudi njej kmalu želja izpolnila ... Konec koncev pa nosim njenega nečaka.

Pa k bolj veselim temam. Vidim, da se pritožujete nad cotami. Jaz sem si ar ene normalne temne kavbojke spremenila v nosečniške. Kupila sem široko črno elastiko (5 cm), naštimala zadrgo v obliko črke V in vmes našila  3 elastike, eno nad drugo. Zdaj imam pa kavbojke, ki se oblečejo kot trenirka. Aja, pa ni treba bit posebej spreten. Jaz znam šivat samo z mašino pa še to samo naravnostuser posted image . Prava mama, ne? Bo pač ati šival.

Glede modrčkov pa jaz ostajam pri istih modelih, tudi s kostjo, le iz B sem prišla na C, pa je super. Ni ga čez tisto, a kar si navajen-vsaj zame to velja.

Glede strij je pa super od Welede olje, majo tud v popku.

Najprej sem celo večnost brala, zdaj pa še pisala ...user posted image
Nočko!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
26.3.2008 0:10:49   
arabela*
čerka punceuser posted image
Da še se jaz malo pofočkam.Nič novega,le hormoni so mi začeli delovat 100 na uro.Kar nekaj težim.Upam,da mine čimprej.
praznike smo preživeli lepo,lenarili smo kot ponavadi,pa poležavali.Pa itak je bilo bedno vreme.
Trebušček pridno raste,kavbojke nobene več prav,tako da sem večina "športna".Spodnji deli trenirk,to mi je najboljše.
Slabosti še niso minile,mislim da niti nebojo,kakor kaže.Ves čas imam občutek,kot da bom omedlela.Pa se tolažim da bo boljše.Če ne prej,čez pet mesecevuser posted image Nič,lepo bodite,grem sedaj malo pogledat sex v mestu.
Nočka in lepe sanjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
26.3.2008 7:31:42   
*zoe*
Evo bejbe,

je pa že sreda user posted image . Je kar fajn, če je en dan v tednu manj za delat user posted image

Danes nas ima kar nekaj pregled, držim pesti tudi za Optimizem in Tasha23.

Anchy82 čestitke za včerajšnji pregled user posted image  povej mi kako je zgledalo? Kaj pa je gledal/a? Poleg teže in pritiska? A si šla v laboratorij tud?

Meta21 vem da je grozno, če ima nekdo težave z zanositvijo ali z nosečnostjo, samo ti nimaš tukaj nobenega vpliva, zato tudi ona nima osnove, da bi se do tebe grdo obnašala. Če že ne more biti vesela zate, naj bo vsaj tiho. Vse se namreč vrača in vse se plača. Negativizem ji sigurno ne pomaga. Imam pa tudi jaz tako situacijo, ampak midva jim še nisva povedala, ker se tudi uradno ne razumemo sploh in ko bodo od drugih zvedeli, vem da bo taka štala, da bo joj. Ker se onadva že več kot 6 let trudita zanosit pa ne gre. Samo na žalost tukaj jaz nimam nobenega vpliva na to, zato nimam nobene slabe vesti. Pa že tako mora biti. Vsak ima svojo pot. Tukaj pa nisem jaz sodnik.

Saraya upam da ti slabosti čim prej minejo ali pa se vsaj omilijo.

Včeraj sem prvič imela težave s spanjem - nisem mogla zaspat. Ponavadi me že pred TV zmanjka in sem čist adijo, včeraj sem se pa kar polpetala v postelji.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
26.3.2008 7:43:05   
Olivija*
Dobro jutro!

Tudi mene zmanjka kar zgodaj zvečer, včasih že pred deveto. Zato sem pa zjutraj toliko bolj zgodnja.
zoe, zgleda samo midve zgodaj vstajava, hehe.

Jaz sem ta teden doma in bom pošteno nadoknadila vse pomanjkanje spanja za nazaj in za naprej.

Imam pa težave s hlačami - moje so mi že precej ozke. Kupila sem tudi ene nosečniške, celo eno številko manjše, kot jih sicer nosim, a mi ves čas lezejo dol. Pa blazno me moti tisti trak sredi trebuha, čeprav je zelo mehak in nežen. Včeraj sem kolegico vprašala za nasvet in mi je rekla, naj si kupim kar navadne hlače, eno številko večje, pa bo za nekaj časa mir. To bom res danes naredila. Sploh pa rabim nekaj za oblečt, ker grem v soboto na poroko - da si še zadnjič ogledam potek pred mojo poroko.

V Ljubljani je danes prav lepo sončno jutro - upam, da bo tudi dan lep in sončen!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
26.3.2008 7:45:22   
Olivija*
ups, sem ugotovila, da sem bila na tem računalniku prijavljena pod moški spol user posted image

Evo, zdaj sem že popravila.

Lp

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
26.3.2008 7:52:46   
rosalie
Lep pozdrav vsem skupaj....

"Malo" sem hitra pa vseeno. Hočete tudi mene šteti med septemberke 08?!
PDP - 12.09.user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
26.3.2008 7:53:08   
taja1235
Jutrčk

je pa trajalo da sm vas preletela...bejbe uceraj sm kupila fuul dobre hlace v C&A v supernovi
tko da sm prou hepi so pa crne pa na levi strani majo en krog k je notr spagca pa pol reguliras
k bo velik trebuscek ko nej bojo siroke s ble pa 27 eur fuuul poceni ;)))
Dns grem dat vodo mam jutr pregled.....ii..bom vidla pikico... I HOPE SO!!!

nosecka08 kdaj maš ti poroko?
anchy82 a maš že use prpravlen za poroko, js rabim še čeulčke pa nakit user posted image  pa ni nikjer nc pametnga
Aja kje bota pa kupla prstane??? Zlatarna celje ma toook lepe...

Pupe lepo se mejte sibam js ko bo cajt se oglasim...moja teza je sla za pol kile gor tko da...pocasi napredujemo, trebuscek se pa tudi ze pocasi vidi....modrck..hja to bi si mogla tud kupit, no enkat ob priliki..

LEP SONČEN DAN VSEM SREČKAM NOSEČKAM user posted image  user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
26.3.2008 8:00:33   
KAHLO
Dobro jutro moje pupe!!!

Me to you......jojjjjjjjj.....res nam delaš lušte s temi dišečimi dojenčkiuser posted image user posted image user posted image  ampak točno vem kako je če si les, jaz sem tud pr nečaku bila nekak tako, še posebaj k mi je sestra rekla, naj si ga sama vzamem iz zibke, to bi mogla videt nisem vedla kje prijet kako prijet, je kr trajalo nekaj cajta, pa k sem ga prvič previjala, sma tistga kakca razmazala vse okrog pa skoraj cel paket robčkov porabla, no zdaj s tem nimama težav, zdaj k je star 2 leti pa tako smrdi k šus, ali pa mam jaz zdaj bl izostren vonj, in mi kar dvigne k odprem to njegovo pamperskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se mi kr zasmili k me pol s tistimi rjavimi učkami gleda, kaj pa je teti da ma tako solzne očiuser posted image user posted image user posted image  ampak se pol pošteno nasmejimauser posted image  no zdaj ga bo navajala na kahlico, me prav zanima če bo uspelo. Hmmm.. pol boš do 1.4 bl težko šla obiskat nečakauser posted image  škodaaaaaa.....ma to so res, jaz tud tega ne razumem kako lahko eni to bolniško tako izkoriščajo, oz. kako jim ni dolgcajt, meni je tud ena rekla da naj grem na bolniško, ker se moram razvajat in cartat, in izkoristit čas za sebe, sem ji pol kr povedala, da se meni to ne zdi vredu, da bi mi bil dolgčas in bi se počutila nekoristno, plus tega pa se bom razvajala tudi takrat k bom imela bebo, za mene to ne pomeni konec mojega življenja ampak popestritev..........bova se ba z bebo crklali, pa izkoristili čim več časa, ker čas tud hitro beži, in bo ta beba zrasla in bom še kako pogrešala ta najin skupen čas.....ampak tega ene ne zastopijo, raje se same sebi smilijo!!!
A ne moraš rečt svoji zdravnici da ti napiše, na bolniško da lahko greš še na kratek sprehod, meni se sploh ne zdi zdravo da bi človek mogel čepet v stanovanju 24 ur!?!?!?

Drgače pa sva z lubijem včeraj kupla prvo stvar za bebijevo sobo in sicer ene okvirje za slike, so take otroške v hoferju so imeli, in sva bla prav vesela da ima najna beba že eno stvar k jo čaka.....čeprav...bova z kakšnimi večjimi nakupi še vseeno raje počakala..user posted image

Mene pa je danes ponoči zagrabil tak krč v nogi, spodaj v meču, da sem se skoraj zjokala, pa kr ni hotu popustit......zgleda da moram mal več kalcija v sebe dat........madonca je bolelo ko sto hudičevuser posted image user posted image  mojmu kr ni blo jasno kaj vreščim sred noči in se tolčem po nogi.....tak da sem mu vkradla pol 15 minut spanca in še nekaj minut življenja, ker je že mislil da je kaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
26.3.2008 8:02:16   
Olivija*
rosalie, dobrodošla med nami!user posted image Nikoli ni prepozno!

taja1235, midva se poročiva 10.5., pa mislim, da še ena septembrka na isti dan - mogoče ti? anchy82 pa 2 tedna kasneje...
Midva imava trenutno največji problem glede potovanja. Nameravala sva odpotovati kar po poroki, tam nekje okrog 15. maja, pa je povsod še morje premrzlo in zelo slabe ponudbe agencij v tem času (samo 1. maj in potem od junija dalje). Kam greste ostale? Midva se trenutno navdušujeva nad Lizbono...

Prstane sva kupila v Slovenj Gradcu v eni zlatarni, so nama bli na prvi pogled všeč, pa še ugodna cena. Čevlje že imam, obleko tudi rezervirano, nakit bom pa vzela kar takrat, ko peljem čevlje obarvat - nekaj iz perlic v ModArtu v Domžalah.

KAHLO, tudi jaz sem že 2x doživela sredi spanja tak krč v nogi, da sem se zbudila od tega. Čudno, saj se mi pred user posted image to nikoli ni zgodilo. Si grem kar eno šumečo tableto pripravit user posted image

< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 26.3.2008 8:09:03 >

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.