|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
21.3.2008 11:22:42   
Olivija*
zoe, to pa prvič slišim - a za vse kobacajčke je treba prat brez mehčalca? Sem mislila, da samo v primeru, če ima občutljivo kožo. Jah, ni kaj, še veliko se bom morala naučit pred septembrom!

coko, js nisem nameravala na bolniško, pa me je G skoraj prisilila, ker imam rahlo vnete učke, pa zredila se nisem dosti (po njenem mnenju), pa utrujena sem delovala (po njeni oceni).... skratka, en teden oddiha! Juhu! Škoda, da ni vreme boljše!

lp

< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 21.3.2008 11:26:06 >

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
21.3.2008 11:38:13   
Tejchy
Bark - user posted image  za lulanje .. fajn, da se ti je poštimalo.

Pranje perila - a lahko katera kaj več o tem napiše?? A je potrebno prati čist brez vsega al kaj?? A obstajajo posebni praški, mehčalci?? Zakaj z oreščki ? user posted image  

Tak mimogrede - kje je pa KAHLO zadnjih par dni user posted image  Upam, da kje uživa oz. da si je privošla podaljšane praznike...  

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
21.3.2008 11:38:37   
*zoe*
Nosečka08 saj tudi jaz nisem 100% prepričana kako je s temi mehčalci,... to nama bo verjetno znala povedat kakšna, ki že ima user posted image , tako da so mnjenja dobrodošla. Samo vem, da mi je mami rekla, da pol pa nič mehčalca user posted image . Drugače si tega skoraj ne predstavljam.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
21.3.2008 11:42:28   
*zoe*
Tejchy oreški so bolj naraven vir in ne onesnažujejo okolja,... več o njih si lahko prebereš tukaj: http://www.kalcek.com/ pa drugače nočem delat reklame, da ne bo kdo kaj mislil. Danes jih grem nabavit pol vam pa povem, a je to ok. Do sedaj so mi jih vsi pohvalili.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
21.3.2008 12:10:45   
bučkabb
lep praznični pozdrav!

no čeprav se za mene prazniki začnejo jutri, ste pa nekatere tuki ki že dones pridno jajčke barvate in pripravljate vse potrebno za prihajoče dni.

sem mal pregledala poste za nazaj pa tud mene mal več zanima glede pranja z oreščki, tak da ko bo katera kaj več vedela, napišite in sporočite tud nam.

tud jaz pogrešam Kalo, ki je bla tle gor kar aktivnauser posted image

uživajte v pričakovanih veselih dneh

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
21.3.2008 12:12:48   
Olivija*
Tema o mehčalcih in pralnih praških je že bila tukaj http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=30122&postdays=0&postorder=asc&start=0

Prevladuje prašek Frosch in pranje brez mehčalca prve 3 mesece ?!

Lp, nosecka

< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 21.3.2008 12:13:43 >

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
21.3.2008 12:18:04   
bark
Zoe jaz sem lani enkrat kupila eno vrečko teh pralnih oreščkov. Ker sem tud bolj tko za okolje,pa sploh za naravne stvari. No pa mram rečt, da kar se pranja tiče res operejo.Tudi jaz sem po prvih pranjih,potem delala tako,da sem samo belo prala s praškom. Ko pa sem porabila vrečko,pa sem raje preklopila na prašek. Ne vem, vseeno se mi je zdelo da bolj opere navadni prašek. Pa še moj je kemik-čeprav tudi veliko da na okolje, in mu ni blo ravno "logično", kako lahko eni taki oreščki operejo. Pa sem mu vse sprintala,....pa kaj čmo.

Ja, tudi jaz sem vesela, da se je uredilo. Je pa res, da grem zdaj vsako jutro v položaj mačke in naredim nekaj vaj.

Kako je z mehčalcem in njegovo uporabo pri novorojenčkih, bodo vrjetno lahko povedale tiste, ki že imajo kakšnega doma. Jaz bom pa jutri vprašala mojo kolegico,ki ima tudi punčko staro pet mesecev, kako je ona prala.Pa javim.

Aja,pa kako se imenuje tista nova trgovina na Vodnikovi se bom tudi poskusila pozanimat,pa javim.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
21.3.2008 12:24:07   
ključek
ojla!!
kako lepo, vidim da nas bo kar nekaj kandidatk za user posted image !super!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem imela v mislim da se dobimo v lj, nekak najbolj "pr roki". sicer sem jaz iz zasavja, sam glede na avtocesto pa to, si tok hit v lj, da mislm da to ne bo problem. sem pa imela v mislih, da bi se zmenile tam enkrat maja, začetek junija najkasneje. potem se tko začnejo dopusti, morje, in brezglavo letanje po štacunah za nakup opreme. user posted image  tko da se bomo ziher zmenle, bom organizirala srečanje naših bušijev. user posted image  sam da bo potem res katera pršla!!!!!user posted image user posted image user posted image  hecam se, saj vem, da boste.
jaz sem drugače po starem, kar pomeni da spet bruham.user posted image  a mi verjamete, da sem pa sedaj že tako sita, da se mi kakšen dan kr mal meša že? sm pa na srečo dobila podaljšanje bolniške, tko da sem še lepo doma in počivam.
ja, KAHLO je pa res nekam mrknila. mogoče je šla domov, na štajersko, pa uživa. super!!! user posted image
hvala vsem za čestitke za nečaka, kakšen dečko je!!!!! komaj čakam, da ga bom prijela v naročje!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
21.3.2008 12:49:32   
ključek
user posted image

Vsem vam želim vesele velikonočne praznike in naj vam zajček prinese dobro počutje, zdravje vam in vašemu user posted image !!

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
21.3.2008 12:55:00   
*zoe*
A je pol že katera bila v novem H&M na Rudniku oz. ima kakšno uporabno info?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
21.3.2008 13:28:47   
Tejchy
No kul .. si bom še mal prebrala glede tega pranja otroških oblačil pol pa mogoče še js kaj več o tem napišem.

Zoe - glede na to, da je vse tiho glede H&M na Rudniku dvomim, da je bila katera tam.. Ker tud mene zanima sem odprla novo temo, takoj ko klikneš na Čvekanje v pričakovanju.. Mogoče je pa katera neseptembrka bila tam in bo kaj pametnega povedala user posted image  

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
21.3.2008 14:25:26   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Pranje perila - a lahko katera kaj več o tem napiše?? A je potrebno prati čist brez vsega al kaj?? A obstajajo posebni praški, mehčalci?? Zakaj z oreščki ? user posted image   

nic komplicirat. mehcalec kupis sensitive, ostalo pa vse normalno.. redko kateri otrok je obcutljiv na to in ce tvoj bo, bos pac bre mehcalca prala.. to je vsa umetnostuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
21.3.2008 14:55:32   
petra1978
Malo vas prebiram in vidim, da imate debato o pralnih prahih. Res je, da večina otrok ni občutljiva na prahe, če pa kateri bo, pa ji priporočam Amwayev Baby pralni prah. Je narejen prav za občutljivo kožo pa še okolja ne onesnažuje. Tud mehčalce imajo, samo meni niso preveč všeč.

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
21.3.2008 14:56:08   
Tejchy
nic komplicirat. mehcalec kupis sensitive, ostalo pa vse normalno.. redko kateri otrok je obcutljiv na to in ce tvoj bo, bos pac bre mehcalca prala.. to je vsa umetnost

hvala za pojasnila user posted image
ma se mi zdi brezveze na začetku ful neki komplicirat - itak se poznej izkaže a je pranje z mehčalcem problem al ne. Lahko pa da se pol otrok s časoma navadi na tako "naravno" prano perilo in ko hočeš uvesti navaden mehčalec postane občutljiv, ker se mu je koža pač na to naravno navadila. In moraš potem to skoz uporabljat ali pa redno prati brez.

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 21.3.2008 14:58:32 >

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
21.3.2008 15:57:24   
lana luna
joj ste se tolk razpisale, da bom pol stvari pozabla napisat.

*zoe*glede mojga naglasa maš najbrž kr prou. me vedno izda. jest sem iz KR.

in k mamo u KR glih C&A, morm povedat, da majo tudi oddelek za nosečnice in to vsega skupaj ene pet hlač pa šest majc. tolk o "oddelku za nosečnice"user posted image user posted image tko da jest tut bolj računam na avstrijo, k se mi zdi, da ti Tejchy nis tko velik dala za une tri cunce. sej so tle tut nosečniške hlače od 30eur naprej.

drgač se mi pa zdi da nam gre letošnja poletna moda nosečnicam precej na roke. ker bomo lohk nosile bombažne kaprice, pa tunike. majo u tally weijl ful luškane cunce. pa kupš mal večjo pa ti more bit prouuser posted image

glede pranja. moj dragec je alergičen na mehčalce in zdj že en cajt perem s tekočim froschom (aloe vera). pa mi cunce ful dišijo in mehčalca ne pogrešam. pa tut trde niso cunce (k jest sm si jih prej tko predstavlalauser posted image ). bi pa tut jest probala tele oreščke. tko da kar poročajte... za dojenčke pa res pravjo da je bolš čim manj mehčalca, ker prašek se spere mehčalc pa ne. ampak se mi zdi da kukr jih navadiš.

nosečka 08 user posted image za pregled. pa kr uživej na bolniški. mal si vzem cajt zase pa za user posted image .

coko jest tut delam u jaslih (samo prek študenta), ampak sem ta tedn kr frej. pa mi prav mami, da nej rajš neham delat k mi je dohtarca rekla da nej počivam. in zdj sem v dilemi...

*bubi* teli tvoji pirhi morjo bit pa ful lepi. se splača probat...

bark držim pesti da je tvojih težav zares konec!!!

pomojem da nism nč pozablauser posted image user posted image no sej že tko preveč nakladam, se mi to rado dogaja...user posted image user posted image

tut jest vam želim lepe praznike, pa upam da boste lahko čimveč kvalitetne hrane spravle u želodčkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
21.3.2008 16:31:17   
Tejchy
No predem grem pa še vsem zaželim LEP PODALJŠAN VIKEND IN VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE.

Letos punce kr brez slabe vesti sezite po hrani - po praznikih se ne boste rable sekirat, da ste se kako kilo preveč zredile user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
21.3.2008 19:24:38   
meta21

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image 4P 2.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby     -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                     -    user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 4P 27.3., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image ,3P 26.3, PDP 5.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,5P 1.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3P 25.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 3P 10.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 3P 27.3., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 4P 4.4., PDP 10.9.user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted image , 3P 26. 3., PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , P 3.4., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , P 7.4., PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 3P 20.3, PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 2P 28.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 14.4., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.
user posted image   coko                 -   user posted image , 5P 10.4., PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image  PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 3P 14.4., PDP 28.9.

user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image  

Z nami so začele:

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 21.3.2008 19:26:05 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
21.3.2008 19:35:41   
Lara Croft

Letos punce kr brez slabe vesti sezite po hrani - po praznikih se ne boste rable sekirat, da ste se kako kilo preveč zredile user posted image  user posted image  user posted image  

Ma lih letos bom jst pazla... ki po praznikih ne bom smela začet hujšat... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
21.3.2008 19:53:29   
jopa
Ojla! Vceraj sem bila v Supernovi na Rudniku. Gneča - groza. Vseeno sem kupila v H&M nosečniške hlače in jih že danes oblekla. Mi je prav prijalo. Čeprav trebuha še ni oz. je v nastajanju, mi gre zelo na živce, da imam kaj tesnega. Danes sem bila pa vsa srečna, ker sem res lažje dihala in prestala službo.
Zanima me, kdaj kaj nameravate v materinsko šolo? Sama bi šla raje pred 7. mesecem, da bi bila poleti na morju, pa ne vem, če je možno. Baje, da je skupaj 10 predavanj. A to pomeni potem dva meseca in pol, če je predavanje enkrat na teden? Kdaj pa greste ostale na morje oz. počitnice poleti?
No, fino vas je brati, saj marsikaj izveš.
Caubau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
22.3.2008 0:45:30   
arabela*
hhoila,pupikeuser posted image
Kako kaj,sem bila zasedena,tako da se vam pa sedaj javljam.Nič novega.Slabosti še vedno,še bolj izrazite,včasih mi je sila,ko v kak zaprt prostor stopim,pa mi je že slabo.
Tud jajčka smo pobarvali.So tak-tak,bolj natur.Ampak lepo pa je vseeno.user posted image
vidim,da je bilo govora o mehčalcu.Jaz sem pristaš le tega,ga kar dost uporabljam.Ampak ko je bila mala še dojenček sem vedno kupila tiste bolj bele-sensitive.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu jopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
22.3.2008 8:00:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: bark

p.s.:lulanje je ok

user posted image  joj, bark, ravno danes zjutraj sem mislila na teba, pa da te moram vprašat, če so Pušenjakovi nasveti pomagali. Ti je vsaj znal odgovorit, kaj in kako, se mi zdi lažje prenašat take težave, če veš, da ne bo trajalo dalj kot kakšen teden.

Jaz mehčalca sploh ne uporabljam. Nikoli. Sušim v sušilcu in dam not tako posebno krpico, ki ima vlogo mehčalca. Ampak ta zadeva se ne vtre v perilo, tako da ni nobenih alergij.

Pa tudi če se pere z mehčalcem.... se ga pač da malo manj in se večkrat splahne, pa ne bi smelo bit problema.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
22.3.2008 12:22:40   
emi*
Oj!

Lepe praznike za začetek!user posted image  Včeraj sem bila v Supernovi v Rudniku in po pravici povedano sem prav razočarana. Ma sploh nimaš kaj gledat,vse sem že pregledala v pol urce. Za nosečnice imajo bolj malo,res da so hlače bolj poceni ampak jih imajo le v H&M in v C&A. Nič pametnega pa še samo velike št.so ostale. Vzela sem si ene M ampak jih nisem probala,ker je bla taka gužva v garderobi pa še vročina je bila da nisem mogla več.Pridem domov jih probam pa so ble tako široke.Danes jih bo šel user posted image  zamenjat za S,če je sploh kaj. Vedno nosim M ampak te so pa tako široke ble.Kaj pri teh hlačah za nosečnice je vedno tako,so vedno večji modeli ali pa je to odvisno kake so? Te so ble predvidene za une,ki se še malo zredijo pa so jim prav.user posted image  Mah bomo vidli kaj bo danes,itak ni ne vem kaka izbira. Bo treba iti v BTC.

Glede kave oz.pijače pa se jaz tudi strinjam,da bi se dobile,res bi rada koga spoznala še posebej,ker se čez teden dni selim v Ljubljano pa bi rada spoznala koga,da mi ne bo dolgčas.user posted image  Sporočite kdaj bo to,čimprej boljše,ker vem da me bo drugače razneslo od dolgčasa. Saj to pride v poštev tudi,če ima katera časa na pretek iz Lj ki je bližje,ne bi se branila družbe. Hudo je, ko se nimaš s kom pogovarjat,že prav živci začnejo delovat.user posted image

Lepo se imejte še naprej,pa evo še eno kepo pošiljam!user posted image

Ajde caw!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
22.3.2008 12:35:28   
bark
Jopa, če se prav spomnem, mi je kolegica, ki trenutno pričakuje dvojčici rekla, da materinska šola traja en mesec, predavanja pa so dvakrat na teden. Nisem pa čist 100%.
*bubi* kar se Dr.Pušenjaka tiče, pa moram rečt: "Svaka mu čast!" Tako je hiter pri odgovorih. In, da odgovori na vsako vprašanje, pa še brez plačila. Mislim, da bi bil deležen posebnega priznanja, kajti sama zdaj že vem, kako je, ko si v veliki negotovosti.
emi* tudi jaz sem se zadnjič peljala v Celje, da b si kupila kakšno cunjco v H&M al pa C&A, pa nisem nič našla. Ko sem dala nase hlače velikosti M, sem bla tko, kot, da bi dala nase en žakel. Sem rekla, to pa že ne, dam pa raje mal več eur, pa si grem kasneje še kakšne v Popek iskat. S temi, ki jih imam sedaj-kupljene v Popku, sem ful zadovoljna.

Aja, vsem želim lepe praznike....pa vseeno ne pretiravjte z masnim in s količino zaužite hrane, da ne boste končale pri wc-ju
Je pa tko, kot da bi bil Božič.Naj bo že brž sonček, da gremo nauser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
22.3.2008 12:55:35   
Tejchy
Jao, pa imamo spet sneg...

jopa - pri nas je materinska šola 4x - pomeni 4 predavanja v roku 14 dnih, koliko ur pa traja pa ne vem. Zdi se mi pa da se te materinske šole razlikujejo do kraja do kraja. Js se je bom udeležila meseca julija, torej nekje v sedmem mescu. Fajn je, da greš malo prej, da te slučajno kj ne preseneti - npr. prezgodnji porod al pa da maš (bog ne daj) kake probleme in boš mogla npr v bolnici ležat. Nikoli ne veš..

Kar se tiče mojega morja letos pojma nimam user posted image  Namen je bil Egipt a bodo piramide morale počakati še kako leto. Verjetno bom za kakih par dni smuknila na Hrvaško in to je to. Drugače pa doma počivala in se učila - moram do septembra še eden/zadnji izpit dokončat, da bom imela v porodniški mir.

Emi - glede velikosti težko rečem... js sem prej imela skoz probleme hlače najdit, ker sem bla bolj pri suhih, tak da moram zdj itak vsake hlače ko jih kupim gor probat... Načeloma sem iz XS prišla zdj na S, sam da bi si kr tko kupila hlače ne da bi probala pa ne...  Nikoli prej pa nisem kupovala v H&M da bi ti vedela povedat kake modele imajo. Men se zdijo čist tko.. klasični glede velikosti.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
22.3.2008 13:12:02   
jopa
Sem iz okolice Ljubljane, tako, da bom na materinsko šolo hodila v Ljubljano. Če bo v enem mesecu konec, mi bo kar OK. Če katera iz okolice Lj ve kaj več, naj mi prosim sporoči. Jaz bi rada hodila maja ali junija, da bi bila poleti prosta in v tem času kakšno knjigo o novorojenčkih prebrala. Če ima katera že kakšno dobro knjigo o tem, naj poroča. Sem že malo gledala v knjigarni, a nisem imela dovolj časa, da bi si natančneje ogledala.

A je katera izmed vas imela nuhalno svetlino pri Pušenjaku. Če ja, me zanima, ali vam je ugotovil spol. Sama sem vprašala in je rekel, da bolj kaže na deklico, a ni bil tako prepričan. Sicer mi je vseeno glede spola, a me je firbec le zato, da si lažje predstavljam.

Uživajte in lepe praznike!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.