Tejchy
|
Ojla punce! Prvo poročanje z nakupov Ampak nisem bila v LJ ampak sma v z mojim kr v AUT švignila. Nekak se mi ni dal za LJ krenit, ker predvidevam, da je bila ful gužva, pa še v Ikeo sva imela namen iti malo pogledat kake otroške stvari imajo. No, kot prvo moram priznat, da mi je H&M v Center West-u fuuuuuuuuul bolj všeč kot katerikoli pri nas. Se mi zdi, da imajo dost bolj urejeno vse skupi in lažje najdeš kar iščeš. Pri nas mi H&M sploh ni bil všeč, ker se mi zdi, da je vse tako nametano. No, kupila pa sem si ene črne elegantne hlače, ene tričetrt kavbojke (ki jih lahko nosim že zdaj zraven škornjev) ter eno krilo. Za vse skupi sem plačala 70 EUR, kar je kr dost. Ampak če tko gledam - cene so čist podobne, kot pa če bi kupovala navadne hlače ali krila. Res pa je, da ti ta oblačila pridejo v poštev samo 9 mesecev. Kakorkoli, za kaj več se nisem odločila, ker me je strah da bi si zdj nakupila ful stvari, čez 2 mesca mi bo pa vse premalo, tako da sem se odločila, da si bom stvari kupovala sproti. Modrci mi niso bili kateri všeč, verjetno si bom kupila moderc za nosečnice, dojenje od LISCE - držijo jih v Sanolaborju, pa še cena je ful ugodna, kolker vem. Sem razmišljala, da bi šla še jutri v H&M v LJ pogledat, sam ko itak sem si rekla, da si ne bom zaenkrat več kaj kupovala, ampak spet čez kak mesec, dva, ko/če mi bo tole premalo ali pa se bom teh stvari malo naveličala. Aja, drugače pa sem šla pogledat tudi v C&A v Seiersbergu, pa imajo tud en tak kotiček za nosečnice, izbira je bolj tko no, ampak se najde, cene so pa podobne tistim v H&M. Bla sma pa tudi v Ikei, kjer sem kupila samo eno dekico za kinderpet oranžne barve za našega .. Imajo lepe stvari, sam ti nakupi pa pridejo v poštev kdaj kasneje. Aja.. pa bila sma tudi v Toys 'R' us pa imajo tud fuuuul stvari za novorojenčke, sam se mi glih niso zdele najbolj ugodne cene v primerjavi z našim BC. To bo zaenkrat to glede nakupov.. Upam, da je bilo poročilo dost izčrpno, če pa katero še kj zanima pa naj kr vpraša.
|