|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
20.3.2008 14:00:32   
*zoe*
Ful dobr ti to delaš tele jajca lana luna. Če bom imela dost časa, se lotim še tega. Itak se bom celo soboto do žegna ukvarjala z jajci.

Vse ostalo (meso, potico,...) pa na srečo pripravi moja mami in tko bo tud naprej. Nisem ravno ljubitelj potice, mesa imam pa tudi kmalu dost, tako da se samo za v prihodnje nas tri ne bo splačalo sploh kaj delat. A druge mislite drugo leto ko se bo družinica povečala same to vse počet?

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
20.3.2008 14:02:01   
*zoe*
Danes je pa bolj klavrno na temu forumu, a ste vse na Rudniku v H&M  user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
20.3.2008 14:14:24   
coko
Ne, jaz tudi drugo leto ne bom vsega pekla in kuhala. Verjetno bomo kakšna jajčka barvali, kaj več pa mislim, da ne. Razen če me prime... Z mojim imava zmenjeno tako, da sva eno leto pri mojih, drugo pa pri njegovih. Ker sva iz različnih koncev Slovenije pač drugače ne gre. Pa seveda da ni zamere. Tako da bom rajši kaj pomagala,če bo treba.

Vitaminske tablete pa bom verjetno tudi jaz jedla celo nosečnost. Zdaj ,ko sem doma se še nekako potrudim da pojem čimveč sadja,pa da jem zdravo in nemastno (to mi že tko ne paše),ko bom šla pa nazaj v službo bo pa vse kontra.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
20.3.2008 14:36:17   
ključek
mislim, da so vse zunaj na sončku in uživajo. user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
20.3.2008 14:38:55   
ključek
*zoe*, zmenjeno, vidim da smo že 3 kandidatke za user posted image !!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
20.3.2008 14:41:42   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful dobr!!!!! pravljica v resničnem življenju, a???? super!!!!user posted image user posted image
pol u bistvu nas bereš iz berlina, ne? a rodila boš v sloveniji ali v nemčiji?

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
20.3.2008 16:58:25   
lana luna
ja tele jajca ti vzamejo eni dve urci. sam je to ful fletn deu, a ne?user posted image aja pa pozabla sem oment, da je obvezna uporaba rokavic (logičnouser posted image ), drugač so pol še roke take kot pirhi...user posted image

drug let jest mislm da tut nam prou doma pretiravala s pečenjem in kuhanjem. ker mali še itak ne bo tega jedu, jest tut pojem k ena piška, očka pa ne bo mogu vsega samuser posted image user posted image sej zato pa mamo pol taščice pa mamice, da nas razvajajo, a ne?user posted image

aja za user posted image bom pa tut jesi itak za...user posted image user posted image   sej to se bomo najbrž kje okol LJ dobile a ne??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
20.3.2008 19:47:03   
arabela*
hoila punce.Kako kaj danes?Mi ni uspelo še do računalnika priracat,ko pa mala nonstop gleda risanke.
A ve,ko se tak pridno zauser posted image  dogovarjate,a boste nas bolj od daleč tud povabile??user posted image
Nove user posted image  dobrodošle med nasuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1983
20.3.2008 21:00:56   
lana luna
men se zdi da tale user posted image velja za vse septemberke 08. sej zato me pa zanima če bo to v LJ, k je najbolj tko nevtralen (vsaj pomoje). sej jest nism iz LJuser posted image

a dons katero luna trka??? jest sem vsa depresivna, kr solzice točimuser posted image brez posebnega razloga. zato k se mi nč ne da delatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
21.3.2008 6:10:23   
Olivija*
Dobro jutro!

Včeraj sem bila na pregledu. Moje G ni bilo in je bila ena nadomestna. Ful prijazna gospa, tako da sem se že pozanimala, kakšne so možnosti, da se naslednje leto prestavim k njej, a je iz Kamnika, kar mi ne ustreza.

Naša user posted image je OK, med pregledom pa se je ubogi revčki tako kovcalo, da jo je celo premetavalo. Boga pikica.

Nad izvidi sem bila precej presenečena, saj imam prvič v življenju dovolj železa v krvi ( pred user posted image sem ga imela vedno premal), tako da očitno pomagajo ukrepi zdrave prehrane in vitaminčkov.

Dobila sem en teden bolniške in počivanja, ker se "kao" od prejšnjega pregleda nisem nič zredila. Ampak na prejšnjem pregledu so me zvagali v zimskih škornjih do kolen, včeraj pa v nizkih čeveljčkih in ravno tu je po moje tista kilca razlike, ki je pri G niso opazili. V glavnem - se prav nič ne sekiram! Moja tehtnica kaže razliko 1,2 kg v zadnjih 5 tednih, kar se mi zdi povsem dovolj. Ste se ve več zredile?

Tudi midva ne bova pripravljala svojega velikonočnega zajtrka, saj ravno tako kot coko gostujeva enkrat pri naših in enkrat pri lubijevih. Mislim, da tudi drugo leto ne bo kaj drugače, saj bomo imele še manj časa za kuhanje...

Lepo se imejte, pred prazniki se pa še kaj javim user posted image
nosecka

PS: tudi jaz sem za srečanje nekje v osrednji Sloveniji!

Neposredna povezava do sporočila: 1985
21.3.2008 7:24:42   
*zoe*
Jutro user posted image ,

že voham sneg danes user posted image

Kje ste poročevalke iz H&M - me tko firbec daje user posted image  Me je moj hotel včeraj peljat, pa sem rekla, da ne grem ker se mi ni ljubilo gužvat. Sva rajši kuhinjo sestavljala, je bil večji učinek.

Saraya - user posted image  velja popolnoma za vse septemberke pol pa ni važno od kod ste/smo. To bo žur user posted image user posted image user posted image  pa zanimivo vas spoznat v živo.

Lana luna jaz pa vem iz katerega dela si ti user posted image  po naglasu - me veseli, da sva vsaj dve iz istega območja user posted image

Čestitke nosečka08 za pregled - samo da je vse ok. Jaz ga imam pa v sredo, komaj čakam, da vidim ali je vse ok. Ko se takole nič vidnega ne dogaja sploh na čase nimam občutka, da sem user posted image  Itak vse normalno delam, razen pri dviganju se mal nazaj držim (če mi uspe) user posted image

SAMO DA JE PETEK PUNCE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
21.3.2008 7:42:26   
taja1235
Želim vam vesele velikonočne praznike in seveda naj bo miza polna dobrot user posted image  user posted image  user posted image

Meni je pa zacela spet hrana smrdet pa vse ma tok cuden okus da pomoje tile
prazniki ne bojo kaj prevec zasiceni s hrano....raj pijem vodo pa kruh...k en revez user posted image

Zdej pa delat...za kavico z moje strani pa še vedno velja... Papči

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
21.3.2008 8:03:04   
pf
Dobro jutro punce. Jaz pa bom jutri malo jajčk pobarvala. Malo je treba za filing, pa sladki kruhec bom probala speči. Ga sicer nisem še nikoli, ampak ko bomo imeli otročka bi te stvari rada znala vse narediti, ker je moja mami tudi meni vse to nudila. Domače in sveže, je nekak bolj občutek praznika. Čeprav so vsi ti prazniki že čisto komercialni. Ampak dobro. Kako kaj vaši trebuščki? Mene že moja pikica tak na rahlo brca. Vem, da je to to, ker prej sem tam čutila tak kot neke mehurčke, ki pokajo, tak nežni občutek, zdaj pa čutim neko premikanje. Sicer ni ta občutek močan, čutim pa. Nasplošno imam občutek, da je naš bavcek kar živahen, skozi čutim neko akcijo v trebuščku.  Včeraj sva bila z mojim v Zari v Mariboru. Kak imajo luškane stvari za male bavceke. Ful, pa še drage niso. Bodoči očka si je kupil nove nikice, pupi pa nikove zoknčke. Kaki mali so in mehki. Ravnokar sem gledala vremensko napoved do srede naslednjega tedna. Katastrofa. Skozi bo mrzlo in bolj mokro. Komaj že čakam, da bo bolj toplo in sončno. Je kar tečno biti v bolniškem staležu, še bolj če je vreme slabo. Danes pa je post. A se ga držite? Jaz bom verjetno ribice naredila, pa krompirjevo solatko, pa kako juhico. Lepo se imejte.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
21.3.2008 8:53:48   
Olivija*
pf, s tem sladkim kruhom si mi kr lušte naredila. Se mi zdi, da se ga bom ta vikend lotila. Zdaj ko sem na prisilnem dopustu in imam dosti časa, vreme pa limonasto...

Meni se zdi, da sploh ni problem v tem, da bi se morala vnaprej naučit za vsak slučaj kuhat. Ko se jaz lotim česa novega, grem na kulinarika.net in tam najdem recept (vedno gledam, da izberem takega, ki ima oceno najmanj 4 - te so že drugi preiskusili) in vedno uspe.

Običajno je celo tako, da se prvič ful držim recepta in super fajn uspe, naslednjič pa kar malo po svoje in na približno, pa ni več tako fajn, hehe.

Tudi jaz že nestrpno čakam novičke iz H&M, čeprav bi se jaz še bolj razveselila C&A, če bi bil kje v Lj.

Lp, nosecka

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
21.3.2008 8:55:48   
*bubi*
Dobro jutro!

Saj vas nimam časa natančno brat, malo sem vas preletela. No, da vas pozdravim pa se že najde minutka user posted image

Dve glavni temi sem zasledila. Pardon, 3 user posted image :

1. Jajčka..... bubi bo danes babici pomagal pri barvanju, jutri bova pa še midva probala kaj ustvarit. Jaz imam bolj malo časa, bubi pa potrpljenja, tako da sem kupila en komplet za barvanje s pomočjo riža. No, saj tega mi ne bi bilo treba kupit, lahko bi kar idejo ukradla user posted image user posted image user posted image  V glavnem: posodica s pokrovom, not je riž, dodaš barvo za hladno barvanje, jajčko, zapreš in mešaš. Pa prestaviš v posodico z drugo barvo..... Bomo probali, pa kako fotko prilimam, če bo ratalo.

2. Tablete.... jaz še vedno jem Folacin in ga bom do konca user posted image , verjetno bom na polovičko prešaltala, ker je tudi v polovički FUL folne. Od ostalih pa so vse bolj ali manj enake, cenovno so mogoče še najboljše Centramed Mami.

3. user posted image  jaz sem za, samo bo pri meni časovno problem. Z MB user posted image  pa se komot že prej kaj dobimo user posted image

Aja, da ne pozabim..... dobrodošle nove user posted image  user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
21.3.2008 9:09:22   
Tejchy
Ojla punce!

Prvo poročanje z nakupov user posted image  Ampak nisem bila v LJ ampak sma v z mojim kr v AUT švignila. Nekak se mi ni dal za LJ krenit, ker predvidevam, da je bila ful gužva, pa še v Ikeo sva imela namen iti malo pogledat kake otroške stvari imajo. No, kot prvo moram priznat, da mi je H&M v Center West-u fuuuuuuuuul bolj všeč kot katerikoli pri nas. Se mi zdi, da imajo dost bolj urejeno vse skupi in lažje najdeš kar iščeš. Pri nas mi H&M sploh ni bil všeč, ker se mi zdi, da je vse tako nametano. No, kupila pa sem si ene črne elegantne hlače, ene tričetrt kavbojke (ki jih lahko nosim že zdaj zraven škornjev) ter eno krilo. Za vse skupi sem plačala 70 EUR, kar je kr dost. Ampak če tko gledam - cene so čist podobne, kot pa če bi kupovala navadne hlače ali krila. Res pa je, da ti ta oblačila pridejo v poštev samo 9 mesecev. Kakorkoli, za kaj več se nisem odločila, ker me je strah da bi si zdj nakupila ful stvari, čez 2 mesca mi bo pa vse premalo, tako da sem se odločila, da si bom stvari kupovala sproti. Modrci mi niso bili kateri všeč, verjetno si bom kupila moderc za nosečnice, dojenje od LISCE - držijo jih v Sanolaborju, pa še cena je ful ugodna, kolker vem.

Sem razmišljala, da bi šla še jutri v H&M v LJ pogledat, sam ko itak sem si rekla, da si ne bom zaenkrat več kaj kupovala, ampak spet čez kak mesec, dva, ko/če mi bo tole premalo ali pa se bom teh stvari malo naveličala.

Aja, drugače pa sem šla pogledat tudi v C&A v Seiersbergu, pa imajo tud en tak kotiček za nosečnice, izbira je bolj tko no, ampak se najde, cene so pa podobne tistim v H&M.

Bla sma pa tudi v Ikei, kjer sem kupila samo eno dekico za kinderpet oranžne barve za našega user posted image  .. Imajo lepe stvari, sam ti nakupi pa pridejo v poštev kdaj kasneje. Aja.. pa bila sma tudi v Toys 'R' us pa imajo tud fuuuul stvari za novorojenčke, sam se mi glih niso zdele najbolj ugodne cene v primerjavi z našim BC.

To bo zaenkrat to glede nakupov.. Upam, da je bilo poročilo dost izčrpno, če pa katero še kj zanima pa naj kr vpraša.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
21.3.2008 9:14:35   
Tejchy
Glede ostalih stvari pa..

virtualna - user posted image  user posted image  vsaka čast, da narediš tak preobrat v svojem življenju.. Ma na začetku je šok, ampak zdj si srečna in user posted image  in noben ti ne more kaj naprej metat, da si naredila kako napako ali pa da si se narobe odločila. user posted image  user posted image  to delja - naj živi ljubezen user posted image  user posted image  user posted image

Predlog srečanja - js sem za. Sam javite kdaj, kje,..

Me to you  - čestitke za nečaka user posted image  user posted image  user posted image

Jopa - dobrodošla med nami user posted image  user posted image  

Jajčka js ne barvam - prepuščam to mami user posted image  user posted image  ..

Baby boom - se bi strinjala, ker js poznam nenormelno veliko punc, ki pričakujejo. Očitno je bilo konec leta nekaj v luftu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
21.3.2008 9:36:33   
*zoe*
Nosečka08 tudi jaz se prav nič ne sekiram glede hrane. Lepo se priklopim na kulinariko in že nekaj najdem - pa vedno vse rata. Seveda je treba - tako kot si že ti povedala - upoštevati ocene drugih in mal prečitat komentarje spodaj. Prvič se tudi jaz kar se da držim recepta, pol je pa že mal po svoje user posted image  Do sedaj so še vsi pohvalili te jedi.

Tejchy - ful je dobro it mal v Avstrijo na izlet, a ne? Midva sedaj na veliko sestavljava vse kar sva v soboto privlekla user posted image  Kar ne zmanjka robe. In prav uživava zraven. Jaz bi šla takoj spet.
Škoda ker nisi šla v Lj, smo čakali informacije user posted image user posted image user posted image  osebno pa tudi menim, da je Avstrija boljša izbira.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
21.3.2008 9:45:32   
bark
Ojla
Tudi jaz sem za srečanje. Glede kraja pa, če bi se dobile v LJ, bi lahko šle v Samsaro v Tivoliju in tako bi lahko tiste, ki že imajo kakšnega otročka, tudi te pripeljale s sabo.
Mslim pa,da je dobr še mal počakat, da bo sonček.

p.s.:lulanje je ok

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
21.3.2008 10:07:14   
*zoe*
Bravo bark da nimaš več težav user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  a pol se ti je maternica že mal premaknila gor? Pa še mal se paziš pa gre. Sam da nimaš več težav.

Ja seveda da bomo počakali na sonček - ni druge user posted image  kar se pa lokacije tiče, se pa jaz popolnoma prilagajam, tako kot bo večini ustrezalo, tako pa bo. Itak se moram pripeljat v Lj ali pa kam drugam tako da ni panike.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
21.3.2008 10:08:13   
*zoe*
Aja, mogoče me danes zanese v Lj v H&M. Nekaj moj fantazira, da morava it v Lj, pol se bi pa jaz še tam ustavila in mal pofirbcala. Poročam.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
21.3.2008 10:09:05   
*zoe*
Pa še nekaj - ali je katera tu, ki že pere perilo z oreščki?

Danes pa imam prebliske - spet user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
21.3.2008 10:14:56   
Olivija*
zoe, oreščki verjetno zaradi alergij? Moja kolegica je lani nabavila tiste oreščke na tržnici in jih je ful pohvalila od začetka, zdej pa že dolgo ni nič omenila...mogoče jo je že minilo, kdo ve?

bark, super da se je uredilo. Si nas vse pošteno prestrašilauser posted image

Kaj pa če bi se dobile kar na Rudniku, saj vse tako firbcamo, kakšen je tale novi HM in bomo verjetno vse v bližnji prihodnosti šle tja malo prečekirat stanje user posted image

Lp, nosečka

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
21.3.2008 10:50:28   
coko
nosečka08, a bolniško tudi dobiš, če se ne zrediš? Super da si doma, samo prvič slišim za kaj takega. Jaz sem že 2 meseca doma, pa sem se zredila manj kot 1 kg. Če bi bila v službi, bi verjetno imela še kakšno kilco več (hitro prehranjevanje, pa čokoladke...),zdaj ko sem doma pa mi sladkarije sploh ne dišijo.

Me je že kar strah,ko bom šla delat kako bo. Pa ne zaradi hrane, ampak če bom zmogla. Delam v vrtcu (jasli) in sem že sedaj utrujena,če pospravljam po stanovanju, pa likam... kaj šele v službi,kjer je tempo in napor dosti večji. Pa še ginekolog mi je rekel naj si šparam bolniško bolj za na konec. To mi še sedaj ni jasno, kaj je mislil s tem? Vem da bo poleti še težje, ko bo vročina, ampak zdej nisem na bolniški ker se mi ne ljubi delat,ampak ker ne smem dvigovat in se naprezat.

bark sem prav vesela, da je vse ok user posted image .

Jaz sem tudi za skupno  user posted image . Pa lahko v LJ.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
21.3.2008 11:06:05   
*zoe*
Ja pol ko bodo user posted image  tu bo treba mehčalec ukiniti pa s praški tudi ne vem kako bo. Že jaz imam ful občutljivo kožo, pa upam da user posted image  iz tega vidika ne bo po meni. Moja prijateljica jih uporablja že 3 leta in jih zelo pohvali, tako da sedaj samo bele cenju pere s praški ostalo pa z oreščki.

Jih bom jaz tudi kupila, da sprobam, a bo to šlo, a ne.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.