|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
19.3.2008 16:39:51   
Tejchy

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya                -2. user posted image 4P 2.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                       - user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*              - 3. user posted image , 4P 27.3., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                  - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka     -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                  - user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                     -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem        - user posted image ,3P 26.3, PDP 5.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,5P 1.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A       -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3
P 25.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 3P 27.3., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 3P 10.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 4P 4.4., PDP 10.9.user posted image
user posted image   tasha23             -2. user posted image , 3P 26. 3., PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                 -  user posted image , PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , P 3.4., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , P 7.4., PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 3P 20.3,PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 2P 28.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 14.4., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   coko                 -user posted image , 5P 10.4., PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image
user posted image Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 3P 14.4., PDP 28.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           - user posted image
user posted image  metuljčica27     -2.user posted image ,  
user posted image  najcom             -user posted image
user posted image  tejči28             -user posted image ,

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image

user posted image   budulove            -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image   lana luna              - user posted image  PDP 26.9.  user posted image

user posted image    virtualna              - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.

Z nami so začele:

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
19.3.2008 16:44:36   
Tejchy
Virtualna dobrodošla med nami user posted image  user posted image  user posted image  Lepo, da si se nam pridružila..
Kaj v Nemčiji nimajo nuhalne?! Joj, men bi se zmešalo user posted image  če bi mogla po dva al tri mesece čakat na pregled.. Že tile 4 tedni se mi tko vlečejo user posted image  user posted image  Sam po drugi strani pa včasih tega ni bilo, niti ni bilo ultrazvokov, tak da smo lahko kr srečne, da vsake tolk časa vidimo naše user posted image  .. Me prav zanima kako bo čez 50 let - po moje boš lahko imel UZ že doma user posted image  user posted image  user posted image  

Nič punce.. uživajte v preostanku dneva.. pa jutri.. v petek pa javim kaj sem nakupila.. če me bo user posted image  sploh laho zvlekel ven iz trgovine user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
19.3.2008 16:52:47   
Virtualna
Joj, narobe si me razumela...tudi tu imajo nuhalno, a jo opravljajo sele v 15.-17. tednu nosecnosti, ker poleg tega opravijo se nek test, ne vem kako se mu rece v slovenscini... skratka NUHALNA OBSTAJA TUDI TU user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
19.3.2008 20:00:46   
ključek
user posted image Virtualna, dobrodošla!!!!!!!! user posted image
Super, še ena user posted image , ki se počuti super in je vse fajn. Bravo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je to tvoja prva nosečnost? Ali stalno živiš v Berlinu? Vem, firbčna sem, sam kaj, če me pa zanima. user posted image  Saj veš, da rade čvekamo.  user posted image
Punce, veste kaj bi blo ful dobr......da bi se mogoče maja ali junija dobile na user posted image ??? Takrat bomo pa že vse imele bušija in bi blo prou fletn spznat "so-borke".
Jz sem dons naročila nalepkice za otroško sobo. Sem vzela nevtralne, ker ne vem, kaj imam -user posted image user posted image ? Mogoče mal prehmal, sam jih majo glih v akciji. Komi čakam, da pride pošta. user posted image  user posted image  Pa še kolega sta nama danes dala darilo - baby fon, oz. ......kako se že reče??????? user posted image baby monitor, tko piše na škatli. sva tok vesela. sicer sva se najprej branila, nama je še prehmal, sam sva potem vseeno ful vesela rekla hvala. user posted image
tko da imava sedaj poleg dude še to. potem še nalepke...user posted image user posted image
a ve imate že kaj ali tudi čakate na maj, junij, julij?? kakšno malenkost že imate, a??
no, lepo se imejte, jz mam zdle večerjo, se pol še javim, upam, da bo katera za čvek. user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.3.2008 20:01:21 >

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
19.3.2008 22:13:19   
ključek
niste resne punce.....kje je katera čvekica, da mal počvekamo??? že spite??? user posted image  no, pol pa lepo pančkite, upam, da bo jutri kej več sreče. nočko.

user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.3.2008 22:16:18 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
19.3.2008 23:11:03   
arabela*
čerka.Evo mene tukaj.Jaz pred eno ne grem spat.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
19.3.2008 23:49:25   
tasha23
Sam na hitro se javim, v službi imam Gužvo za pop..., mali mi jih pali 200/h, vreme je sicer lepo ampak jaz sem fuč, slabo mi je še vedno, glavoboli so skoraj vsakdanji in najhuje mi je ker sem se prehladila in neprestano šmrcam. Drugače pa me danes že cel dan na intervale ponovno špika v trebuščku. Nosečniške cote nosim že 3 mesece in prav težko si zamišljam, da bi kaj drugega oblekla saj je buši že kar velik in me druge stvari tišijo.
Sem tudi veliko bolj raztresena kot ponavadi, lakota se je umirila,
Kar pa je najvažneje danes teden imam ponovno pregled in komaj čakam, da vidim ponovno malo žemljico (zdaj je že žemljica in nič več pikica, kmalu pa bo štručka user posted image user posted image user posted image ... spet se mi roji po gluser posted image avi hrana user posted image user posted image user posted image  (še dobro, da se je apetit pomiril user posted image )...

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
20.3.2008 6:58:20   
Virtualna
Hvala vsem na dobrodoslici user posted image ...
Me to you, v Berlin sem se preselila k fantu pred kakimi osmimi meseci, pred tem sem pa zivela v Ljubljani...svojega user posted image  spoznala na dopustu, se zaljubila, malo po tem zapustila dobro sluzbo, stanovanje oddala v najem...in se preselila k njemu v Nemcijo user posted image . Kaj cmo, tko pac je ... za domace je bil najprej sok (ker sem sla tako dalec, seveda), a so se sprijaznili. Lepo mi je, srecna sem, ljubim in sem ljubljena user posted image  , po vrhu pa sem se srecka nosecka user posted image .

user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
20.3.2008 7:45:31   
*zoe*
Dobrodošla med nami virtualna user posted image user posted image user posted image Fajn, da se oglašaš iz Berlina user posted image . Da še mal vidimo kva kej zunej dogaja.

Vsake nove user posted image  smo ekstra veseli user posted image

Me to you jaz sem takoj za, da se dobimo in pol okupiramo en bar s trebuščki user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tasha23 srečno na pregledu, držimo pesti.

Kdaj boste barvale jajčka? Jaz bom to počela v soboto. Sedaj me pa zanimajo še tehnike - na plan vaša kreativnost - torej kako boste barvale?

Neposredna povezava do sporočila: 1959
20.3.2008 7:47:56   
taja1235
EN KRASEN POZDRAVČEK OD MENE user posted image

Počutje v redu sam mal me učash špikne na levi strani...
Moja ginek je zbolela tko da učeraj nism mela pregleda..
Baje drug teden pr eni drugi ginek... user posted image  
Virtualna vsaka čast in seveda čestitke user posted image  ter dobrodošla med nami user posted image

Če gre katera dns na Rudnik nej mal javi kako je stanje...za user posted image  sm pa za, da se
dobimo in mal pocvekamo user posted image

Šibam na delo, lep dan vsem souser posted image   pa -- pa***

Neposredna povezava do sporočila: 1960
20.3.2008 7:55:39   
Olivija*
Dobro jutro!

Jaz sem si privoščila dva prosta dneva, zato se vam lahko malo javim. Danes popoldne imam 2. pregled (oz. tretjega, če štejem še NS). Včeraj sem dala kri in vodo...upam, da bo OK.

Tudi midva nimava še nič za najinega sončka, razen ene majhne dekice, ki sva jo kupila pred par tedni, ko sva sončka prvič peljala čez mejo - v Avstrijo. Verjetno se bo našim otrokom zdel izraz "čez mejo" kar staromoden, saj bodo živeli v Evropi brez meja user posted image .

Sem bila pa tudi jaz močno presenečena, ko mi je prijateljica, ki ima zdaj 3-mesečnega frajerčka, ponudila lupinico in neko flex podlogo, ki gre not v lupinico, da mi ju posodi za našo bebico. To je vse, kar imam do sedaj za dojenčka. Se mi še zdi malo zgodaj za nakupe. Pa tudi glede vozička sem že 99% prepričana, da hočem Hartan voziček - edino to bo še potrebno preverit, ali gre v najin avto user posted image .

Sicer pa se mi zdi, da bo treba začet malo študirat tole opremo - voziček, lupinica, avtosedež.. in kakšne so vse možne kombinacije med njimi, za katere starosti so primerni in tako dalje, da ne bo treba dvojno kupovat. Nasveti so dobrodošli!

Lep dan vsem,
nosecka

Neposredna povezava do sporočila: 1961
20.3.2008 8:11:54   
jopa
Pozdravljene!
Malce pozno, a bi se vam vseeno pridružila, glede na to, da ste tu zbrane septembrke 08. Moj rok je 26. 9. 08. Mislim, da nisem edina s tem datumom (si morem še malo prebrati). Nuhalno sem imela pa 18. 3. Torej, z vami sem!!!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
20.3.2008 8:51:14   
bučkabb
dobrodošli virtualna in jopa med nami user posted image user posted image , več nas je bolj bo veselo in čvekavo.

punce jaz sem se pa tako polenila glede nakupovanja, da se mi sploh ne da hodit po trgovinah. še zase se mi ne ljubi iskat novih oblačil, da o nakupih za tamalga sploh ne pomislim. če bo šla ta moja lenoba naprej bom ena izmed tistih ki bo kupovala zadnje trenutke. vam povem da še nimam čist nič za našo user posted image . je še časuser posted image user posted image

drgač se mi pa nič posebnega ne dogaja, jajčka bom barvala v soboto dopoldan in potico bom spekla, to pa je moj vložek oz. prispevek k praznikim, za ostala jedila poskrbijo drugi. jajčka že par let barvam z olupki od rdeče čebule, ker se mi zdi najbolj naravno.

veliko užitkov in veselja v prihajočih praznikih vam želim in za tiste ki vam paše šunka in podobno privoščite si še za mene.

(odgovor članu jopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
20.3.2008 9:39:32   
*zoe*
Dobrodošlica tudi tebi jopa user posted image

Tudi jaz barvam jajčka takole :
1. v čebuli
2. s krep papirjem (tako so ful pisani in vsak je edinstven)
3. za navadnimi barvami  - to kemijo opuščam
4. z rdečo peso - NOVO (je pa isti postopek kot s čebulo, svežo rdečo peso narežeš na krhle in jo skupaj z jajci skuhaš, potem dobiš bolj take lila rdeče jajca)

No, kje so vaše ideje?

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
20.3.2008 9:48:45   
ključek
dobrodošla jopa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
20.3.2008 9:53:25   
ključek
user posted image

punce, jz sm tok vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! danes zjutraj, ob 04.17 sem namreč drugič postala teta, dobili smo sončka Aneja. težak 3900 g, velik 54 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 20.3.2008 9:57:58 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
20.3.2008 10:22:34   
*zoe*
Čestitke Me to you za nečaka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pol imate pa baby boom v familiji user posted image  Lepo!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
20.3.2008 10:29:12   
petra1978
Me to you user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nečaka.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
20.3.2008 10:57:18   
Olivija*
Me to you, čestitkeuser posted image user posted image user posted image !

Tudi midve s sestro bova poskrbeli za baby boom v familiji - ona ima rok dobra dva meseca pred manouser posted image .

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
20.3.2008 11:17:04   
coko
Najprej dobrodošli novi user posted image  virtualna in jopa  user posted image ! Čestitke Me to you za nečaka user posted image user posted image user posted image ! Je pa kar težek tale tvoj nečak. A je bil kaj čez rok?
Jaz sem že trikrat teta,imam pa same nečakinje. Mogoče pa dobijo bratranca. Še ne vemo. To bi bil pri nas pravi dogodek,ker so moški v manjšini. 

Glede hrane pa je pri meni ravno obratno. Sploh nisem lačna, slabo mi tudi ni, razen kakšen dan,pa še to sm pogruntala, da ne smem jesti jajc (mešana),ker mi je potem cel dan slabo,enkrat sem celo bruhala po njih. S hrano se morem kar malce prisilit,pa še to je nemorem veliko pojesti,ker me začne v želodcu tiščati in zvijati user posted image . Npr. za kosilo pojem samo pašto,ali pa krompir in piščanca,pa še to morem vmes prekinit za kakšnih pet minut. 

Za tiste punce, ki jim je slabo: včeraj sem brala eno brošurco o tabletah Elevit. Noter namreč piše, da naj bi te tablete pomagale zmanjšati pogostost slabosti,bruhanja in omotice v zgodnji nosečnosti. Jaz jih jemljem že od začetka user posted image , oz.že tri mesece preden sem zanosila in morem reči, da nekih hudih slabosti (mogoče kakšen teden) in bruhanja nisem imela. Mi je hrana smrdela (še zdej mi kakšna),pa težko sem jedla, ampak to je tudi vse. Ne vem, če kaj pomagajo, meni morda so. Ali še katera jemlje te tablete, pa ji ni tolk slabo? Ali pa sem le izjema. Drugače pa jih jemljem zvečer,ker na začetku, dokler se jih nisem navadila, so mi bile kar težke. Sedaj je pa v redu.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
20.3.2008 11:24:07   
coko
Jaz letos ne bom barvala jajčkov,ker greva k moji tašči na obisk,potem je pa tolk teh jajc, da jih lahko jemo še cel teden. Tako da sva se z mojim odločila, da letos ne bova nič pripravljala. Nasljednje leto pa bo seveda že drugače, ko bomo že trije user posted image .
Drugače pa sva barvala jajčka tudi v čebuli, predtem pa sem na travniku nabrala kakšne rastline (deteljica,regrat...), potem malo zmočila, da so se prijeli na jajčka, in zavila v hlačno nogavico. Dala vse kuhat. sej verjetno poznate to tehniko.

No, tista,ki gre danes v H&M,naj čimprej poroča, kako in kaj. Pa ne vsega pokupit user posted image .
Kako pa se imenuje tista nova trgovina na Vodnikovi v LJ?

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
20.3.2008 11:26:50   
jopa
Najprej hvala za lep sprejem.
Čoko - Jaz jemljem Centrum Materna. Sicer je kup stvari na izbor. Sem v lekarni brala sestavine, pa ni bistvenih razlik. Odmerki posameznih vitaminov in mineralov so enaki.
Slabost tudi jaz tu in tam občutim in upam, da bo kmalu konec.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
20.3.2008 11:33:45   
*zoe*
Jaz nič ne jem tablet, pa tudi nič mi ni bilo slabo tako da sem prav vesela, da je tako.

Pri nas v familiji sem pa že celo življenje jaz zadolžena za pirhe, tako da tudi letos ne bo izjema in jih naredim ene 50 komadov, pol jih imamo pa nekaj mi, nekaj moj stric, nekaj moja stara mama,.... na koncu jih je glih prav.user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
20.3.2008 12:19:04   
ključek
vsem hvala za čestitke!!!!!user posted image user posted image  sem že dobila slike na mail, pooldne grem pa še "v živo" pogledat!!!! rok je imela sestra včeraj, pa so jo poslali domov, ponoč, ob enih je bila na ctg-ju, mal čez 4 je pa že držala štručko v naročju. tko da je bilo hitro vse skupaj. oba sta fajn, sem ga že slišala, ko sva govorili po telefonu, je tok godel zraven, nato pa začel jokat. verjetno si je mislu-babe, tišina, jst bi jedu!! user posted image
sem pa že danes doživela pravi šok, saj nisem dobila pošte iz lj, za bolniško. in sm se zasekirala na polno-kaj, jutr pa na šiht?? kaj pa slabost, bruhanje?? naj vzamem en paket vrečk s sabo??user posted image
no, na srečo sem bla pol tok pr seb, da sem klicala moža, je poklical v lj in so povedali da so dali pošto 18.3. naprej in naj se ne sekiram in lepo počivam. vsaj nekaj!!!user posted image user posted image user posted image
tko da... drgač pa spet jem jagode. user posted image  mislm, da bom počasi sama postala jagoda, k jih tok pojem. user posted image
pirhov pa ne bom barvala, u bistvu sem jih samo kot otrok, zdej jih pa vedno dobimo pri mami, pol pa se mi ne da. ampak kmalu bo vse drugače......user posted image  

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
20.3.2008 13:49:24   
lana luna
dobrodošli jopa in virtualna!

me to you
user posted image user posted image user posted image čestitke za nečaka. zdj pa kr hitro na obisk, pa čimveč ga pestovat, da počas mal notr padšuser posted image user posted image

jest pa jemljem NeoVin od Milupe. a katera misli to folno kislino jemat dalj časa kot tri mesce?? jest jo najbrž bom, ker bl slabo jem, pa vsaj tko dobim nekaj vitaminčkov. slabost pa bruhanje sta pa na sporedu samo kadar zjutraj predolgo pustim želodček prazen.

jest bom letos mela enobarvna jajčka (kurja in prepeličja). sam ne prou velik. ker nimamo velik jedcev v hišiuser posted image

drugač sem pa vsako leto mela posebn tehnike barvanja. in so bli pirhi edinstveni. ponavad sem kupila 4 barve (rdeča, modra, vijolična in zelena). pirhi so bili sicer bolj temnih barv, sam so bli lepi.
postopek barvanja:
1. najprej jajce skuhaš
2. v jogurtovih lončkih nardiš barve
3. jajc daš v prvo barvo ga vzameš ven in mal počakaš da se barva posuši
4. pobarvan jajc pokapljaš z voskom in počakaš da se vosek posuši
5. jajc daš v drugo barvo...
6. postopek ponavljaš dokler ti pirh ni všeč

jest sem pol ponavadi še mal vosek dol praskala (sam ves ne gre dol, ker loh lupino zdrobiš)
take pirhe smo delal ene 10 let, pa so bli vedno užitni...

in to je to...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.