|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
19.5.2008 9:22:21   
ključek
Me to you - Midva bova tudi vzela Bebe comfort, High trek. Imata tudi vidva tega ugledanega?

ja, tega. samo barvo še izbirava - verjetno bo kar rdeča, ker nimajo oranžne.

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
19.5.2008 9:38:10   
optimizem
Me to you - Midva bova tudi vzela rdečo, oxygen red ali nekaj takega. Pa vzela bova tudi podstavek za lupinico, ki se jo pritrdi v avto, fajn stvar. Sem ga že naročila, ta novi model in čakam samo še lupinico. Sem pa naredila doktorat kje se nama ga najbolj splača vzet ali Italija ali baby center ali Turbo limač. Ma bova frajerke s takim vozičkom, ni kaj.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
19.5.2008 9:46:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
aja, pa u BC sva kupila 2 CD od Raimonda Lapa, in sta ful luštna , jih skoz poslušam. user posted image  hvala vsem, ki ste ga priporočale, mi je res všeč.

a maš baby prenatal in Mozarta? al katere druge?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
19.5.2008 9:48:18   
*zoe*
No, danes je pa bolj pestro na forumuuser posted image

Virtualna brez skrbi, vse bo ok, mislimo nate user posted image

Kahlo, jaz sem šla v H&M, pa je bila prevelika gužva zame, pa še nobena stvar mi ni bila tako zelo všeč, da bi 1 uro čakala na blagajni, tako da sva jo kar ven popihala user posted image

Moj user posted image  je tako živahen - včasih že kar malo preveč, ker me kar fajn že brcne. Je moj user posted image  včeraj opazil, da mi trebuh kar vibrira, ko zabrca. Pol smo ga pa vsi trije gledal (še moja mami zraven).

Monib2 dobrodošla, pa čim manj se sekiraj glede celotne nosečnosti. Poskusi se sprostiti in samo UŽIVAJ user posted image  user posted image  user posted image  ti bo najlažje. Se boš po porodu ukvarjala s kilami, če se ti bo sploh treba. Jaz sem ful pridobila kil - ene 8-9 kg sigurno, pa se sploh en sekiram. Drugače pa nosim bolj zadaj in imam ful majhen trebušček - vsaj glede na srečanje v soboto, sem imela najmanjši trebušček. Vsi mi pravijo, da se mi nič ne pozna user posted image  ali pa da sem v 3. mesecu (ne pa v šestem). Ampak se ni za sekirat, glavno da je user posted image  zdrav, ostalo se bomo pa kasneje zrihtal, a ne?

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
19.5.2008 9:49:08   
*zoe*
Optimizem in Me to you - ful dobro, da sta si že izbrale vozičke user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4480
19.5.2008 9:51:47   
gold fish

Tudi jaz sem septemberka 2008.Sem v 25.tednu

dobrodošla!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...za klepetanje... pa smo vse tukaj....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
19.5.2008 9:59:17   
gold fish
me to you - glede baby treck confort..... moja kolegica je šla v Italijo po njega ....tukaj cena cca 800 €, v Italiji je dobila istega za 550€ - jih imajo v Udinah in  Monfalcone...ona ga je kupila v Udinah.... sicer ima črnega....je pa to cena kompleta....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
19.5.2008 10:06:50   
ključek
a maš baby prenatal in Mozarta? al katere druge?

kupila sem lovely baby mozart in lovely baby welcome - ta je od rojstva naprej, ampak mi je všeč in ga že zdej poslušam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4483
19.5.2008 10:08:04   
ključek
Sem pa naredila doktorat kje se nama ga najbolj splača vzet ali Italija ali baby center ali Turbo lim

in kje sta ga potem naročila???

Neposredna povezava do sporočila: 4484
19.5.2008 10:08:38   
ključek
sicer ima črnega....

nobene druge barve???

Neposredna povezava do sporočila: 4485
19.5.2008 10:11:35   
gold fish

sicer ima črnega....

nobene druge barve???

njej je bil ta všeč..... ti hočem poslati slikico, pa mi je ne pripopauser posted image user posted image ...... meni je tudi ta barva všeč....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
19.5.2008 10:12:41   
KAHLO
zoe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se mogla kr malo nasmejat tvojemu postu od trebuščka, k mama lih nasprotne problemeuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa sem pol mojmu doma razlagala da mam bl večjega od ostalih septembrk k sem jih spoznala na srečanju, in da nimam kje že prevelikegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   danes si moram kr mal obsega zvečer zmert.....da vidimo kje smo....da ne bom kje že v 7 ali pa 8 mesecu....k en kit!! ali misli res bit  ta naša pupakaka ornk baba, pol lahko tiste cotike s štev. 56 kar pošenkam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
19.5.2008 10:13:44   
gold fish
me to you - veš, da mene danes nenormalno bolijo noge, pa če predolgo sedim, dobim mravljince v prste  ...... pa kaj je zdaj to?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
19.5.2008 10:31:23   
gold fish
kahlo - moj rebušček tudi raste kot goba po dežju...user posted image    Se mi zdi, da sem pri prvem šla s takih rodituser posted image ...

Meni se pa tak zdi, kot da mi ga bo počasi razneslo.....sem šla včeraj zvečer mamo spraševat, če se mi lahko to zgodiuser posted image .....malo za hec...ampak si vseno ne predstavljam kaki bo čez 3 mes.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
19.5.2008 10:35:37   
KAHLO
goldi....hmm....no evo o tem da bom kje razpočila v 7 al pa 8 sem tud jaz razmišljalauser posted image user posted image user posted image user posted image res škoda da nisi prišla na srečanje!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4490
19.5.2008 10:38:45   
ključek
me to you - veš, da mene danes nenormalno bolijo noge, pa če predolgo sedim, dobim mravljince v prste ...... pa kaj je zdaj to?

ne vem.........meni je to že standard..........maš kaj zatečene noge??

Neposredna povezava do sporočila: 4491
19.5.2008 10:39:33   
ključek
njej je bil ta všeč..... ti hočem poslati slikico, pa mi je ne pripopa ...... meni je tudi ta barva všeč....

a pol majo tud druge barve?? maš kak link od te štacune???

Neposredna povezava do sporočila: 4492
19.5.2008 10:40:00   
optimizem
Me to you - vzela ga bova v Turbo limaču. Pride naju (športni del + košara + lupinica + podstavek za lupinico) za 800€, imajo pa neke točke, tako da bo lupinica skotraj zastonj. V Italiji pa 690€, ampak tukaj imam leto dni garancije, če kaj ni ok je ta trgovina blizu in se mi ni treba peljat v Italijo, ker bi za to razliko dala skoraj za bencin. Tako je moje mnenje. Pa jaz sem hotela nov model, k ima črno ogrodje in so mi prodajale poklicale vse naokoli kje ga imajo na zalogi in ker ga ni bilo nikjer so ga potegnile iz centralnega skladišča v HR.
Če boš želela ti pošljem na zs primerjavo cen.
Gold fish - a piješ kakšne magnezijeve tablete, pomagajo za mravljinčaste noge.

Neposredna povezava do sporočila: 4493
19.5.2008 10:41:32   
*zoe*
Kahlo jaz sem tud pol mojemu user posted image  razlagala, da je moj buši najmanjši /sem si ga zdej izmerila in je 90 cm), dojenček not je pa sicer bolj pri ta velikih, tako da res ne vem, kje se skriva user posted image  user posted image , pa od kod mi toliko pridelanih kil tud ne user posted image  user posted image  user posted image . Ne vem a je res šlo vse v joške pa v rit user posted image  user posted image  user posted image  Drugače je pa moja sestrična po postavi zelo podobna tebi in tudi spredaj nosi, tako da je tudi dost za videt user posted image .

Takle mamo.

Ampak jaz pravim, dokler bo z user posted image  vse ok, ni panike, bomo vse preživele user posted image

Tejchy danes držim pesti za izpit, da narediš user posted image  user posted image  user posted image  Pa ne pozabi si izmerit trebuščka, midve imava ponavadi iste mere, me zanima kje si ti sedaj z merami user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
19.5.2008 10:41:41   
ključek
Če boš želela ti pošljem na zs primerjavo cen.

ja prosim. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4495
19.5.2008 10:49:47   
gold fish

njej je bil ta všeč..... ti hočem poslati slikico, pa mi je ne pripopa ...... meni je tudi ta barva všeč....

a pol majo tud druge barve?? maš kak link od te štacune???

mogla bi kolegico vprašat, sva se tu na rr spoznaleuser posted image ...bom šla v akcijouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
19.5.2008 10:50:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem
Gold fish - a piješ kakšne magnezijeve tablete, pomagajo za mravljinčaste noge.

ne pijem...jem samo centrum materna....je noter 100mg magnezija......

Neposredna povezava do sporočila: 4497
19.5.2008 10:51:38   
gold fish
gloria - kuku.....

Neposredna povezava do sporočila: 4498
19.5.2008 10:54:05   
KAHLO
zoe.....ja sej pol mi je moj tud rekel, glede na to da mami tud lih ni koščene postave, pol ne mora bit pupa nek drobižek.....sem pa jaz v 4 ali v 5 mesecu se mi zdi mela že 100 cm....tak da sem zdaj ziher še kakšen cm pridelalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Me to you in opitmizem....sem si ogledala vajin voziček.....mi je všečen...sam cena mi ni preveč všečna, ....drgače pa sem se jaz čist zapišla v 4 kolesnika pa nevem zakaj, so mi vsi nekaj pamet solili da tri kolesnik pa ni vredu.......mah s tem vozičkom bom jaz imela verjetno še veliko delauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
19.5.2008 10:54:13   
gold fish
Punce....a imate že kaj imena izbrana..... jaz sem čisto zablokirala..... imam nekaj favoritov med imeni, ampak našemu pikecu niso všečuser posted image ...

Imate kake predloge....všeč so mi bolj kratka, pa ne ta ful moderna imena..... za oba spola ......

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?