Špelca25
|
Pozdravljene, mi se pa prav veselimo deklice, za katero smo ze izbrali ime... Tudi nasemu fanticu sva takoj izbrala ime (oz. sva izbrala za D in F, saj dolgo nismo bili prepricani, kaj bo zares ven prislo, ker je bil na vsakem pregledu, celo na 3D, v cudnem polozaju za dolocanje spola...). Nas fantek pridno boza moj trebuscek in ko ga vprasas, kje je sestrica, pokaze (no, vcasih pokaze kar svoj trebuscek). Je pa tudi mene ze grabilo, da bi ji kupila prve cotke (sploh zadnjic, ko sem za malega kupovala v Iani), ampak naprej selitev, ker krame imamo ogromno... pa nocem dodajat nove... Glede vozicka sva se tudi midva v prvo dolgo casa odlocala, no potem je padla odlocite za trokolesnik PP. In ni mi zal - je se vedno kot nov. In bo spet v pogonu od septembra dalje (nabavili bomo le bord, da se bo tudi nas veliki mali lahko vozil zraven). Po moje je razlika med 4- ali 3- kolesnikom, da si s slednjim bistveno bolj mobilen v trgovinah... Hisa spet lepo napreduje, se delavci vrstijo kot po tekocem traku, kuhinjo pridejo montirat 5. junija, in potem se koncno selimo. Zaradi tega pa bomo sli le za teden dni na morje, nekam v Dalmacijo. Se je vse zavleklo, kaj cmo... In cez vikend sem izvedela, da ima nasa nova soseda rok konec avgusta, tako da bom imela druzbo med porodnisko. Sem ze mislila, da mi bo dolgcas, ker se selimo na obrobje Ljubljane. Hvala tisti, ki je dala link za majice: sem si jo koncno narocila. Lepo se imejte.
|