|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
18.5.2008 18:25:39   
ključek
Me to you a mi hočeš prosim napisati kje si kupila tisto kremco za otekle noge in kako se ji reče? Bi jo kupila, če vsaj malo pomaga.

kremo sem kupila na spletni strani minisvet.si, tule je fotka od kreme in osnovni podatki.............
[link=http://www.minisvet.si/images/photo_429482.jpg][/link]
Pomirjujoč gel za noge
Osvežilen in poživljajoč gel, ki blagodejno vpliva na vaše utrujene noge in stopala med nosečnostjo.
Dermatološko testirano.
Naravne sestavine.
Ne vsebuje umetnih vonjev in barvil.

meni ta krema zelo ustreza, saj mi zelo hladi noge in tudi malo zmanjšuje zatekanje. sedaj imam  spet "krvavice", mislm, da bom ponovno mogla do G po bolniško.
sem bila pa danes zjutraj na masaži - refleksna masaža stopal. je masirala zelo nežno. a je kaj narobe, da sem bila, mogoče katera kaj ve???

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
18.5.2008 18:32:05   
bark
Punce, sem hotla zdele naložit eno fotko-kjer smo vse gor-pa tko,da bi mal ugibale ostale,katera je katera, pa mi neki šteka, mi sploh noče naložit slikce. Bom še kasneje poskusla.
Drugače se je pa stricu, ki nas je fotku ful roka tresla,tko,da je slika na kateri smo vse, ful slaba. Še dobr, da sem še jaz dve naredila.
Je blo pa tudi meni fajn.
Zoe sej vaje so bolj u izi,tko da ne bi smel bit hudga.
Optimizem pošlji mi na zs, kam naj ti pošljem DVD-bom zrihtala tekom tedna.
Me to you hvala za pijačko.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
18.5.2008 19:05:46   
ključek
user posted image

pf,prej ni hotl slikce nalimat -krema za noge

< Sporočilo je popravil Me to you -- 18.5.2008 19:06:01 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
18.5.2008 19:07:17   
ključek
kam naj ti pošljem DVD-bom zrihtala tekom tedna.

a bi ga meni tudi?? sej ti jz lohk pošljem prazen DVD.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
18.5.2008 21:10:19   
bark
Punce ne gre pa da se fentam.Poskusim jutri.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
18.5.2008 21:30:59   
gloria
Punce lepo da ste se fajn načvekale....upam da bo še gdaj kakšna priložnost pa da nas pride večuser posted image
Včeraj sva z mojim ceu dan nakupovala,na koncu je pa še trebal bone ponucat v h&muser posted image ....bila je taka guuuuuužvaaaaaa za znoret...jaz sek kr eno stvar probala pa poslala mojega v vrsto pol pa še parkrat tako tak da se je res splačal....na koncu grem pa jaz so pa že začel več bonov sprejemat ker se im je folk sam gužval pri blagajni.....tak da Pf hvala za tako dobro informacijouser posted image
V petek sem dobila od kolegice tako lep plavi kompletek z copatki da se je moj kr topil zraven(zdej ga ma zraven sebeuser posted image )....mal sem bila v shrbeh te dne ker sem v sredo nazadnje čutla brcike pol pa do včeraj nič....a se tud kateri tko nardi da ga ne čuti vsak dan.....a je to normalno ter pri katerem tednu naj bi ga čutla bolj pogostejeuser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
18.5.2008 21:43:38   
arabela*
hoj,babeeeeuser posted image
Gloria,jaz sem na istem.Prejšnji teden vem,da user posted image dva dni ni brcal.Sem že bila tako živčna,da nisem vedela,kaj narediti.Jokala,pa čakala cele noči na brce.Pol pa že v obupu eno noč,ko ležim na hrbtu začutim.Kakšno olajšanje.
Danes pa spet cel dan nič.Je res neprijeten občutek to,ko ponavadi so cel dan aktivniuser posted image
Jaz imam v torek gin.pa ga bom malo o tem izprašala,ker se mi ne da še tri mesece nonstop sekirat.
Babe,je že kaj slikic od srečanja???
Kdaj je zdaj nov termin???user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
18.5.2008 22:07:29   
*bubi*
Tudi jaz imam včasih občutek, da user posted image  cel dan nič ne brca. Ampak je to običajno takrat, ko sem v pogonu in nimam časa na premikanje mislit. Glede na lego (prečna, okončine navzdol) namreč večinoma čutim gibe čisto spodaj in mi ne buta po celem trebuščku.

Včeraj me je že malo stisnilo zaradi tega, ampak je zvečer le pomigal user posted image , danes pa je spet bolj pogosto vse skupaj in sem pomirjena.

Opažam tudi, da se že odziva na zunanje zvoke. Zjutraj takoj začne brcat, če se začneva z bubijem pogovarjat user posted image  Ali pa če je tišina in začne bubi kraval delat user posted image  Nikoli ne bom pozabila, kako je bubi začel telovadit v trebuščku ob zvoku budilke user posted image . Je vedno še malo trajalo, preden sva midva začela migat, on pa v sekundi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
19.5.2008 6:51:30   
gold fish
Dobro jutro, zaspankeuser posted image

Evo vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ......je še vroča......   (zdaj sem važna, ker sem enkrat prva zjutraj gor......pa saj ne bi bila, pa je našega pikeca sošolka klicala pred pol sedmo, pa smo se vsi zbudili....no ja, skoraj vsi.....user posted image  še zaenkrat spi...

Gloria, Saraya in Bubi..... jaz tudi brcike čutim čisto nežno, pa to ne nonstop..(se ne spomnim kako sem pri prvem, samo mislim, da je bilo več...) Baje pa je to zato, ker je posteljica spredaj..... to mi sicer ni najbolj jasno....
Jaz če ga ne čutim, mu zavrtim pol CD al pa tisto uspavanko...pol se pa že začne premikat.....

Pozdravček,  (da me ne zabriše prej venuser posted image )

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
19.5.2008 7:19:23   
*zoe*
Jutro user posted image ,

spet delovni ponedeljek, še dobro, da se je sonček pokazal, čeprav mislim, da je bil dež napovedan za cel dan.

Jaz kar šibam delat, imam kar gužvo. Se javim kasneje.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
19.5.2008 7:26:24   
gold fish
...o, nekdo se je že zbudil...user posted image ...jaz tudi šibam...peljem pikeca v šolo....pol bomo pa še videli...mogoče pade kak čvek..., če pa ne bo interesentov, pa pridem domovuser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
19.5.2008 7:28:38   
gold fish
aj, sem pozabila...

me to you in pf - meni tudi zadnje dneve noge zatekajo.....je pa res, da sem cel dan na nogah....pol se pa čudim...
sem si zadnjič namazala z F23(bubi ti sigurno poznaš), pa je bilo OK, drugo jutro so me pa ful pekle noge...zdaj pa ne vem ali je bilo to od tega gela ali kaj druga.....

....nič šibam zdaj....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
19.5.2008 7:37:42   
Virtualna
Dobro jutro drage moje user posted image ,

pocasi se odpravljam na ginekoloski pregled, danes imam namrec morfologijo. Tako sem zivca in tako me je strah, da sploh ne vem kaj naj sama s sabo...ful me je strah...upam, da je z mojim user posted image  vse v najlepsem in najboljsem redu, ko pridem nazaj, vam sporocim kako sem opravila pregled, upam da izvem katerega spola je moj dragi dojencek user posted image .
Mislite name in mi drzite pesti....joj, kako me je strah user posted image
Aja pa se to...zivim namrec v Berlinu in ne vem kako je glede cd-ja...ste jih prosile naj vam posnamejo filmcek in komu to reces, sestri ali kar G...moja nemscina ni ravno brilijantna...tako, da se mi neda ravno obema tam razlagat ... user posted image user posted image user posted image  joj... drz´ te mi pesti user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

Neposredna povezava do sporočila: 4463
19.5.2008 7:44:30   
lana17
Dobro jutro!
Tudi na našem koncu sije sončekuser posted image , vendar je nebo čisto temnouser posted image . Pravijo, da bo ves teden deževen, bomo pa več čvekale in bomo prej napolnile 200. stran.

Bark upam, da ti uspe naložit slikco. Bi vas rada vidla. Super, da se vam je uspelo srečat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mislila, da mine brca. Sej ne vem, če sem že rekla, da mi je G rekel, da očitno ne znam čutit. Zdej k vem kakšen naj bi bil ta občutek, da večkrat začitim. Vendar pa so brcike še tako nežne, da če nisem umirjena oz. pozorna jih ne čutim. Sem pa brala, da v primeru, če se mami giblje oz. je nervozna se user posted image naj ne bi gibal. Predvsem amterino gibanje ga uspava. Mogoče je pa tudi kej na tem, da nosim posteljico spredaj, tako kot ti gold fish.

Imejte se kar se da lepo, ne pozabite božati vaših bušijev.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 4464
19.5.2008 7:48:22   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Dobro jutro drage moje user posted image ,

pocasi se odpravljam na ginekoloski pregled, danes imam namrec morfologijo. Tako sem zivca in tako me je strah, da sploh ne vem kaj naj sama s sabo...ful me je strah...upam, da je z mojim user posted image  vse v najlepsem in najboljsem redu, ko pridem nazaj, vam sporocim kako sem opravila pregled, upam da izvem katerega spola je moj dragi dojencek user posted image .
Mislite name in mi drzite pesti....joj, kako me je strah user posted image
Aja pa se to...zivim namrec v Berlinu in ne vem kako je glede cd-ja...ste jih prosile naj vam posnamejo filmcek in komu to reces, sestri ali kar G...moja nemscina ni ravno brilijantna...tako, da se mi neda ravno obema tam razlagat ... user posted image user posted image user posted image  joj... drz´ te mi pesti user posted image

Želim ti dobro opravljen pregled in, da bouser posted image pokazal svoj spol. Potem pa le poročaj kako je bilo. Nekateri G snemajo na cd, nekatri pa ne. Npr. moj ne, ker nezna.user posted image Ti kr vprašaj, da ti potem ne bo žal, se bosta že nekako zmenila, mu pa s CD-jem mahaj pred nosem in mu z rokami in nogami poskušaj dopovedat kaj naj bi z njim počel.user posted image .
Želim ti, da se bo tvoj user posted image v čim lepše poze, da si ga boš lahko ogledala iz vseh strani. Prav fajn občutek je po tolkem času spet vidit user posted image .

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
19.5.2008 7:58:49   
KAHLO
OJ dobro jutro pupeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmmm...sem mislila da bom danes zjutraj brala že drugi deluser posted image pa ni blo nič iz tegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me to you..........hvala za pijačkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Optimizem........veš da se je ravno to zgodilo kar si rekla, najprej sem nardila krog po zari če je kaj za nosečke....pa sploh nisem našla tega dela za nosečke...in pol sem čist zaštekala pr bebijih......sem mela tam pr cunjicah kar samogovore in kr smejat sem se mogla....kakšne lubane cotike....pa take lepe hlače oz. pajace so imeli v akciji...ampak so bile še samo male številke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak so ble res cotike za pojest.....upam, da se bo naša pupa pustila mami oblačituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si ti kaj v emporiumu našla?!?!

Zoe... jaz sem tudi bila v h und m.... mi ni dalo da ne bi še tja zaveila če sem že tam....ampak res kakšna gužva halloooooooooooooooooooo!!!! sej se mi ni dalo stat v vrsti....ampak sem se spet čist raznežila pr cotikah, čist so me prevzele te poletne oblekice in čevlci....si moram kar naprej v glavi ponavlat....da moram bl z dolgimi rokavi gledat in kaj bl debelega....user posted image user posted image user posted image skratka tebe nisem nikjer zasledila...si verjetno tud že pobeginila

Virtualna
držim pestke danes za pregled, pa le brez strahu boš videla kako lepo bo!!! pa le poročaj k se vrneš!!! da vidimo če boš kaj dvgnila punčkam povprečje al boš nam tud enga fantka podarilauser posted image user posted image user posted image !!

Evo jaz pa moram danes v laboratorij spet lulat v tiste male lončke, sem si danes v službo prinesla liter in pol vode, da jo bom mela pred sabo pri ekrano in se fino nalivala.......da jih ne bom spet slišala da premalo pijemuser posted image user posted image
Tak da mi je tud že zdaj jasno da bom ves šiht na 15 minut na wc laufala..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
19.5.2008 8:27:52   
optimizem
Dobrjutrček nosečke!

KAHLO - Sem šla naredit en krog v mojo trgovino (Premaman), pa imam že kar nekaj stvari ugledanih samo bo tale nakup počakal do razprodaje. Bom potem dobila več za isto ceno. Zase pa itak nisem nič pogledala. Si bom raje kupila kak lep blago v Kilometru pa dala zašiti šiviliji.

Ima mogoče katera telefonsko številko od G, ki dela ultrazvok v Dravljah, sem slišala, da je fajn, ne vem pa niti kako se piše, vem samo to da ni dr.Pušenjak. Pa sedaj mal zbiram informacije kam bi šla na 3D in 4D.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
19.5.2008 8:33:32   
amor real
jutrooooooooo!

Super, da ste se dobile. user posted image  Jaz sem danes nekam user posted image . Naš Pikec, je dobil črvičke v ritko zgleda in je to noč tako lepo poskakoval po buščku! user posted image  Me že navaja na realnost user posted image . Kar naj, mi je super, ker tako vsaj vem, da je živ in upam, zdrav !!! user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
19.5.2008 8:37:56   
amor real
Glede 3D UZ sem se jaz hotela naročiti že 3 tedne nazaj v Postojni, pa imajo zasedeno do konca avgusta user posted image , takrat pa bom itak že odštevala do rojstva, da 3D UZ ne pride v poštev. Moj ginekolog mi je sicer obljubil, da bova skočila pogledat 10/6-08 na hitro, če želim, ampak to ni to, ker verjetno ne bom dobila DVD-ja in verjetno bo to res vse tako na hitro, da bo brezveze. 

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
19.5.2008 8:38:14   
monib2
Tudi jaz sem septemberka 2008.Sem v 25.tednu in kile grejo kar gor.Sem ena tistih,ki je bila že na umetni, po umetni pa je ratalo po naravni poti.Čeprav je zdravnik rekel, da je nemogoče...Čudovito.Ampak zdaj mam pa mal krize pa s kilami, pa spodaj me bolo.Ali ima katera izkušnje s tem?Tudi zelo slabo spim in tišči me v želodcu.Danes grem na masažo na nosečnice.Upam da bo fino.A katera ve kje se kupi velika pisana previjalna miza...Sem bla v Ikei pa ni blo nč.Sem nad Avstrijo ful razočarana.Aja pa krizo imam tudi glede spreminjanja telesa pa ne razumem zakaj, saj je bil ata nosečnost tako zaželena...Veliko zdravja želim vsem, ki bodo to brale in naj se mi kaka septembrka oglasi, da bova klepetale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
19.5.2008 8:44:30   
ključek
ojla, bejbike!!!!!!!!!
tako, pa je spet ponedeljek. jaz sem danes kar doma ostala, sporočila v službo, da naj mi pišejo dopust - že ob petih zjutraj sem šefu sms poslala. user posted image  namreč, ful sem utrujena in spet imam zatečene noge. že v soboto sta bili .............olalalaaaaaaaaaaa, včeraj pa sploh. in sem raje kar doma.
v soboto je bilo zelo luštn, na žalost sem prva odšla, amapk sem sigurna, da bomo še ponovile. mogoče drugič pride še katera druga, da se spoznamo. user posted image
ja, v h & m je pa te dni vladala norošnica.................user posted image  folk je imel deset kosov oblačil, deset bonov in so pri enemu nakupu (niso šli na drugo blagajno), zapravili vseh 10 bonov.  midva sva vsak imela en bon in kupila par stvari. je pa res...........gledaš te luštne majčke pa to, pa kr pozabiš, da bodo naši user posted image  rabili tople cotke oz. dolge rokave.........
končno sva se odločila tudi za voziček..............in ne, ni več quinny 3XL freestyle, pač pa bebe comfort. sicer ima hudo zasoljeno ceno (športni del + košara + lupinica), pride malo čez 800 eurov...............user posted image ..........pa še čakalna doba je 2-3 mesece, tako da se bo treba kar odločiti.
aja, pa u BC sva kupila 2 CD od Raimonda Lapa, in sta ful luštna , jih skoz poslušam. user posted image  hvala vsem, ki ste ga priporočale, mi je res všeč.
nč, fajn bodte, se še kej tipkamo, ne??
aaaaaaaa..............še tole...........v soboto smo dobili novega slovenčka, moja dobra prijateljica je namreč rodila 2. sinčka!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  gremo danes pogledat to lepotko!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.5.2008 8:47:03 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
19.5.2008 8:46:23   
ključek
Tudi jaz sem septemberka 2008.Sem v 25.tednu

si prvič pri nas??? dobrodošla!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monib2)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
19.5.2008 8:52:59   
optimizem
Me to you - Midva bova tudi vzela Bebe comfort, High trek. Imata tudi vidva tega ugledanega?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
19.5.2008 8:56:46   
KAHLO
monib...dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image
Kaj se tiče tvojih težav, evo jaz sem danes 24 t in 5 dni in me tud že kar kaka dva tedna boli sramna kost, predvsem takrat kadar predolgo stojim ali pa sedim, najbl pi paše če se gibljem oz...kadar hodim...tako da skušam čim več šetat naokrog!! pravijo da sramna kost boli če bebo nizko nosiš...ampak se bom o tem podrobneje pozanimala jutri k bom imela pregled....drgače pa jaz tud zmeraj čutim tako topo bolečino na levi strani pr rebrah, kadar kaj pojem ali pa spijem......tud to se še  moram pozanimat....zgleda da bom jutri spet eno uro not, k mam tlko za vprašat.....kaj se pa kilc tiče...je pr meni tako pred nosečjnostjo sem jih imela 64 zdaj jih imam 67......ampak se mi pa drgače zdi da sem vsa neka široka, ampak se ne obremenjujem zarad tega......ti pa moram rečt da k sem si zadnič kopalke probala....me je tud kr malo fršlog....sam...morš z dobre strani pogledat, boš se vsaj brez skrbi lahko šetala po plaži, ne da bi te vsi gledali kako si debela, ampak bodo vsi videli lepo nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
monib....čim manj skrbi si delat.....user posted image user posted image

(odgovor članu monib2)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
19.5.2008 9:00:44   
amor real
Monib2, DOBRODOŠLA K NAM!!! user posted image

Glede tvoji težavic in skrbi ima vsaka od nas tukaj kako težavo, ki si jih naštela. Jaz tudi že malček nerodno spim in me bušček tišči.

Glede previjalnih miz in podobno, sem se jaz odločila, da bom kar vse v Rutarju ali Baby centru kupila. Bolj ko gledam naokrog po SLo in Italiji vidim, da je povsod tako, da je nekaj ceneje, nekaj dražje in na koncu, ko zračunaš kilometrino, čas ipd. si na istem.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?