ključek
|
ojla, bejbike!!!!!!!!! tako, pa je spet ponedeljek. jaz sem danes kar doma ostala, sporočila v službo, da naj mi pišejo dopust - že ob petih zjutraj sem šefu sms poslala. namreč, ful sem utrujena in spet imam zatečene noge. že v soboto sta bili .............olalalaaaaaaaaaaa, včeraj pa sploh. in sem raje kar doma. v soboto je bilo zelo luštn, na žalost sem prva odšla, amapk sem sigurna, da bomo še ponovile. mogoče drugič pride še katera druga, da se spoznamo. ja, v h & m je pa te dni vladala norošnica................. folk je imel deset kosov oblačil, deset bonov in so pri enemu nakupu (niso šli na drugo blagajno), zapravili vseh 10 bonov. midva sva vsak imela en bon in kupila par stvari. je pa res...........gledaš te luštne majčke pa to, pa kr pozabiš, da bodo naši rabili tople cotke oz. dolge rokave......... končno sva se odločila tudi za voziček..............in ne, ni več quinny 3XL freestyle, pač pa bebe comfort. sicer ima hudo zasoljeno ceno (športni del + košara + lupinica), pride malo čez 800 eurov............... ..........pa še čakalna doba je 2-3 mesece, tako da se bo treba kar odločiti. aja, pa u BC sva kupila 2 CD od Raimonda Lapa, in sta ful luštna , jih skoz poslušam. hvala vsem, ki ste ga priporočale, mi je res všeč. nč, fajn bodte, se še kej tipkamo, ne?? aaaaaaaa..............še tole...........v soboto smo dobili novega slovenčka, moja dobra prijateljica je namreč rodila 2. sinčka!!!!!!!!!!! gremo danes pogledat to lepotko!!!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.5.2008 8:47:03 >
|