|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
13.5.2008 15:00:56   
Tejchy
V SG sta se pred prvomajskimi prazniki zgodila dva enaka primera kot pri Tamari .

Res al kaj?? user posted image  user posted image  user posted image  ..............
Me kr strah postane...
Ni se fajn tako pogovarjat ............. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
13.5.2008 15:19:38   
KAHLO
jaz sem tud zelo zelo vesela za vse današnje septembrke ki ste bile na morfi, seveda vam čestitam in vam želim še prečudovit ostanek dneva!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoe .....user posted image user posted image user posted image user posted image prav si napisala to s prijavami.....dajmo, septembrke v soboto trebuščke v tivoliju pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image a točno mesto smo se že dogovorile, al še ne!!!....

ajd moje pikice šibam, čuvajte se in božajte se...in kot tajchy pravi.....enostavno mormo bit polne optimizma!!!! grem jaz zdaj mal ven na sonce da ga se naužijem!!

mejte se se jutri tipkamo¨!!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
13.5.2008 15:24:30   
arabela*
oIla babe.
Sem prebrala,kaj se je zgodilo majčici Tamari,me še sedaj solze oblivajo.Res grozno,kaj vse mora človek preživet.user posted image
Skratka pa,vsem čestitke za uspešne preglede.
Danes smo izkoristili sonček kolk se le da,sva bile tri ure v parku in se gungaleuser posted image
Nič,zdaj pa grem kosilo kuhat.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
13.5.2008 15:30:54   
Tejchy
Js tud šibam zdj domov... pa mal na sončeka.. drugač pa za knjige...
lepo se mejte...
se tipkamo...

pa pa... user posted image  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
13.5.2008 16:18:46   
pf
Amor real in Alysa čestitke za dobro opravljene preglede.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
13.5.2008 17:24:01   
tia
Dan septemberke,

spet malce med vami , vas redno berem ali za pisanje pa mi zmanjkuje časa , služba in hčerka mi vzamete ves čas katerega imam na razpolago.
Škoda da ne morem na srečanje ,namreč prihajam iz Prekmurja in LJ je kar daleč za nas,kajne Kahlo?

Moje počutje je z prvo user posted image  super,delam 100/h kar prej nisem mogla, brce čutim tudi bolj zvečer ali ko se umirim.Res pa je da je to balzam za dušo ko čutiš kako tvoj user posted image  brca in ti daje vedeti da je vse ok.

Glede Tamare sem bila tudi jaz šokirana ,kako se more to zgoditi in to tik pred koncem,prej pa je bilo vse OK. Ko sem brala o tem so mi tekle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj vem kako je izgubiti del sebe, res pa je da sem to doživela v začetku user posted image  ko še ne čudti gibov svojega user posted image . Sožalje družini.

Prosila bi ,ketera ureja seznam da mi doda naslednji pregled imam 6.6. in zraven naj doda user posted image  ,ker bomo spol izvedeli ko se bomo srečali.

Zdaj pa imam še eno prošnjo . Jutri ali v petek greva z user posted image  v Celje na sejem in bi prosila ,če je katera iz Celja ali okolice ,da mi napiše kje si lahko pogledam oblačila za nosečnice in kako so te trgovine dolgo odprte. Rada bi si kupila vsaj ene hlače 7/8 ali 3/4 in kakšno tuniko ali bilo kaj saj grem za dva tedna na poroko ,poroči se moja sestra in nimam pojma kaj naj oblečem. Že v naprej se tistim zahvlajujem ,ki mi bodo pomagale.

Septemberke bodite v cvetju ,pobožajte bušije.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
13.5.2008 18:01:47   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Kaj pa ti in tvoji kilogramčki?

23teden, +7kg..  meni se zdi super, glede na to da sem prvic imela v tem casu ze 12kg vec. sem pa itak presuha- samo mi vseeno ni bilo vsec, ko sem 4 mesece 20kg dol spavljala - je prevec ne glede na to kaksna trska si bil prej.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
13.5.2008 18:02:25   
pf
Tia v City center pojdi v H&M, kjer imajo nosečniški oddelek in tam boš sigurno dobila kaj zase. Odprto do devetih.

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
13.5.2008 22:04:50   
tia
Pf hvala za odgovor,bom šla pogledat.

Jaz sem do sedaj pridelala dobrih 5kg.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
13.5.2008 23:20:33   
meta21
Ojla!

Samo malo se javljam. Sem vas samo malo preletela.

Čestitke vsem za brcike, preglede, nove majčkeuser posted image  ...!

Tamarina zgodba ... kaj naj sploh rečem, kot da si ne znam predstavljat kako bi preživela... kar umrla bi.

Nočko!

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
13.5.2008 23:50:08   
lana luna
dobr večer!!!

ceu dan sem ga lumpala, od enih pa do zdele... in sem vas ful pogrešala pa komej čakala da vas spet preberem... ne morm si pomagat, ste mi čist zlezle pod kožouser posted image user posted image hvala ker naju s user posted image še vedno sprejemate med septemberkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejchy ti priporočam da se učiš kje zunaj (na terasi, balkonu, travi, v parku)... važn da maš glavo v senc (da se ti znanje ne skisa na soncu)user posted image user posted image user posted image jest sem se zmer rada učila zunej, ker mi je sonč dal še dodatno energijo... zdj bi pa rabla notebooka da bi loh zunej diplomsko tipkala... ker notr u bajt je brrrrr....

alysa čestitke tudi tebi za pregled, pa tut ostalim če sem kakšno zgrešila...

zoe ne boj se, te ne bom zapustilauser posted image mi je tle preveč všeč... pa zarad vremena v soboto se ne sekirat... mogoče bo pa vsen sončekuser posted image user posted image user posted image

aja pa strinjam se z Kahlo, tejchy in ostalimi, da mormo bit pozitivke, pa optimiske, sej smo vendar septemberkeuser posted image user posted image user posted image

zdj se pa kidam spat, ker sem že mal bogica...

lahko noč....

in dobro jutro vsem tajutranjim... želim vam uspešen dan!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
13.5.2008 23:54:35   
lana luna
aja sem skor pozabla....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kavica za lepši dan... upam da se do jutra ne bo preveč pohladila...

ampak sej pravjo da je mrzla kavica za lepoto dobrauser posted image user posted image user posted image

DOBRO JUTRO!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
14.5.2008 6:49:00   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Res al kaj?? user posted image  user posted image  user posted image  ..............
Me kr strah postane...
Ni se fajn tako pogovarjat ............. user posted image  user posted image  user posted image  

Se podpišemf.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
14.5.2008 7:20:04   
*zoe*
Jutro user posted image  je že sreda user posted image

Spet lep dan, to mi je najboljše user posted image  Včeraj sem kosila travo, pa mal smo še ostalih stvari po vrtu naredili, je blo prav fajn zunaj user posted image

Evo user posted image  za še lepši začetek dneva

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
14.5.2008 7:34:07   
gold fish
dobro jutro..... mi smo že tudi budniuser posted image ....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
14.5.2008 7:40:57   
mokatela
user posted image  Dober juter vsem souser posted image

Naj se po zares dolgem času javim in na kratko poročam user posted image

Vse je OK, user posted image  user posted image  pridno brcata, sploh ko je fuzbal na sporedu user posted image . Morfo je pokazala, da je vse v najlepšem redu, pridno rasteta in se redita, se pravi sem pridobila "že" 5 kg user posted image ... no, pa še to, dobili bomo user posted image  user posted image  user posted image , tako da bo moj dragi res blažen med ženami user posted image

Lep dan še naprej in uživajte na sončku s bušiji user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
14.5.2008 7:54:54   
*zoe*
Mokatela čestitke za pregled in user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pri tebi mora biti res pestro, ko se spravita brcat user posted image  kar se pa kilc tiče, si jih pa zelo malo pridobila, sploh gelde na to da nosiš dve user posted image  user posted image

A prideš na naše srečanje v soboto? Tebe s user posted image  user posted image  in omni s user posted image  user posted image  user posted image  bi res radi videli user posted image

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
14.5.2008 7:56:16   
KAHLO
dobro jutro pupe!!!user posted image user posted image

Mokotela
.....super in čestitke za pregled....zdaj si puncam mal dvignila povprečje na septembrkahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super da te imamo.............lepo da naši punčki dobro rasteta....oči bo pa lahko vesel, kar tri pupe ga bodo ujčkaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

tia....res je daleč pomurje, prekmurje in ljubljana, še ampak to bi še nekak šlo, če ne bi na poti blo en taužent šleparjev....tako da meni je tud žal da nebo nobene z naših koncev, jaz bom poskusla suvereno zastopat, naš konec, če bo pa slučajno kateri uspelo pa tlko bolše....drgače pa bomo v nedeljo in v ponedeljek itak vse poročale kako je bilo.....user posted image user posted image user posted image

Glede na to da nekaj plohe napovedujejo za v soboto upam da bodo naredle ovinek pr tivolijuuser posted image user posted image user posted image če ne bomo mogle z bušiji zbežat nekam pod strehouser posted image user posted image ampak mislim da to pa ne bo ovira za nas..... a že vemo kje se bomo zbirale na parkirišču ali v samsari!??!?!

Jaz sem danes prav za en d......spala, mi je celo noč tamarina zgodba po glavi rojila....sem mislila da bo popoldanska pijačka in likanje pregnalo sive oblake, pa ni čist uspelo, tako da prestopam zdaj na drug recept in sicer bom šla danes vnovčit un bonček za h und m za svojo dušico, ampak kaj k na čopovi nimajo nič za nosečke niti ne za bebije.....mah bom pa en dodatek nabavla....al pa poskusla kako tuniko na sebe navlečt.....upam sam da mi bodo zizike kaj čes povlečt....k se pr njih najraje zatakneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
14.5.2008 7:56:18   
Tejchy

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image user posted image
user posted image   pf                     -    user posted image PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted image PDP 1.- 2. 9. user posted image user posted image
user posted image   gold fish            -2. user posted image , P 2.6., PDP 3.9, user posted image user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 5P 23.5., PDP 3.9., user posted image user posted image   
user posted image   talytha               - 1. user posted image P 21.5,  PDP 4.9. , user posted image   user posted image     
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , P 20.5.,  PDP 4. 9. user posted image user posted image

user posted image   puhica13            - user posted image  PDP 4.9. user posted image  user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted imagePDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  petrax               -1.user posted image 4P 30.5., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image ,  PDP 8.9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P 28.5.,  PDP 9.9.user posted image user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 13.5.  PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , P 6.6., UZ 15.7., PDP 10.9.user posted image user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , M 15.5., PDP 10.9.user posted image user posted image

user posted image   srki                     - user posted image  PDP 10.9. user posted image
user posted image    gloria                 - user posted image , P 10.6., PDP 10.9., user posted image  user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image ,  PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie             - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   Špelca25            - user posted image  PDP 12.9. user posted image  user posted image
user posted image   račkapk           -3. user posted image , PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.

user posted image  Optimizem       -   user posted image M 15.5., P 23.5.,  PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,7P 27.5., PDP 14.9., user posted image
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 5P 9.6., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted imagePDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.

user posted image   tasitasi              - 2. user posted image , PDP 16.9. user posted image
user posted image  lana17              -1. user posted image PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 3P 8.5., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 3P 15.5., PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,  PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 3D UZ 2.6., P 9.6., PDP 22.9.user posted image user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image , PDP 23.9.
user posted image   simat                  - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   coko                 -   user posted image ,  PDP 24.9.user posted image user posted image
user posted image   nelly2629          - user posted image , PDP 24.9., user posted image user posted image    
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , M 15.5., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , P 6.6. PDP 26.9.user posted image user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image    P 9.6., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image  
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image    
user posted image  urši*                    -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image    

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

•  Še nekaj strani:user posted image  
Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
14.5.2008 8:04:25   
Tejchy
Jutro user posted image !

Hvala za user posted image  .. je ful pasala...
Mokatela - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čestitke za pregled in user posted image  user posted image  ... joj.. tvoj se sploh še ne zaveda kak fajn mu bo, ko mu bodo 3 punce pedenale.. Pri nas doma je isto razmerje, pa se naš ati ni prav nič bunil...  smo čist preveč lepo zanj skrbele, tak da sploh ni pogrešal sina user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  no.. vsaj tako pravi user posted image  user posted image

optimimizem in bučkabb - a jutri smo pa me na vrsti in naš M day? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

lana luna - ja, prakticiram učenje na terasi... sploh spomladi in poleti... to mi je najbolj fajn.. na gugalnici, v senčki, ..... pa naj še kdo reče, da učenje ne more biti tudi prijetno user posted image  user posted image  user posted image  Čeprav js z učenjem počasi zaključujem.. En izpit mi je še ostal (poleg tega v ponedeljek), pol pa z učenjem zaključim.. vsaj za nekaj časa, doker se spet ne najde kaj, kar bi pritegnilo moje možgančke user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
14.5.2008 8:31:50   
pf
Dobro jutro babike. Mokatela kak lepo, kar dve babike imaš. Čestitke za pregled.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
14.5.2008 8:53:19   
bučkabb
cao souser posted image

se spet mal oglašam, najprej čestitam vsem za uspešne pregledeuser posted image user posted image in z optimizmom naprej, čim manj črnih misli user posted image user posted image user posted image
ja Tejchy juter smo pa končno tud mi na vrsti, da si pogasimo radovednost, kaj se dogaja v naših bušijih, upam da bo vse Okuser posted image user posted image

tia, če prideš v Celje in če ne boš nič kaj našla primernega za sebe se jaz ne bom nič čudla, jaz namreč nad H&M in C&A že obupujem, ker imajo že 2 meseca iste stvari tam obešene in res nič pametnga no. drugje v Celju pa še tud nisem nič prav za nosečnice našla. jaz tud rabim nujno kaj za oblečt, pa se kr izugibam nakupa, ker že v naprej vem kaj me čaka ko pridem v trgovino, veliko razočaranje in pol grem praznih rok domovuser posted image user posted image .
no pejt pogledat mogoče pa najdeš kaj zase oz. bodo zdaj že mel kaj novega.

se pofočkam spet juter ko bom mela kaj novega za povedatuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
14.5.2008 9:02:13   
Tejchy
Punce, ko si kupujete oblačila... poglejte tud mal na nenosečniških oddelkih.. ker moda nam je letos ful pisana na kožo (tunike, krila na elastiko ali paske,... ). Js sem si v H&M kupila troje kril, navadnih, nenosečniških.. za 10 oz. 15€ po komadu - dve sta na elastiko, ena na pasek.. in jih bom lahko nosila do konca user posted image .. itak so tud narejene tko, da jih nosiš nizko in so mi čist prav.. če mi bo elastika postala premočna, pa jo bom samo zamenjala. Pa še krila so dost cenej kot pa nosečniška, kjer je cena takoj nad 20€.

Isto velja tud za tuniko... zaenkrat ko še nimam tako velikega trebuščka, mi je še večina starih majic, tunik prav... tak da, prav nosečniške majčke si bom kupila na koncu, takrat ko bo res potrebno...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
14.5.2008 9:15:41   
KAHLO
Tejchy jaz tud skušam to tvojo tehniko izvajat v tem h und m......kupijem tunike, in majčke k se fajn raztegnejo .....na nenosečniškem.....pa je čist o.k, razen hlač, teh si pa res ne morem več nabavit na nenosečniškem.....si pa moram nabavit ene lahke....platnene tričetrtinske hlače, pa tud dolge.....k ne moram v službo samo s kavbojkami hodit, za žametne bo počasi pretoplo....poleti bom pa rabla kaj takega za službo....!!! upam da bodo imeli kaj dobrega na izbiro!user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
14.5.2008 9:21:01   
ključek
ojla!!!!!!!!
jaz sem še vedno tako zelo zaspana................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! zjutraj ko je ura zvonila, sem se kar z blazino pokrila čez glavo, sploh je nisem želela slišati. user posted image
super, sreda je že!!!!! še malo, pa se bomo srečale!! user posted image user posted image user posted image  midva z user posted image  že komaj čakava. user posted image
oblačila za nosečnice? hm...........jaz sem si kupila dve majčki z dolgimi rokavi, eno z kratkimi, eno jeans kiklco in oblekco. majčki sta mi še vedno preveliki. user posted image  je pa res tko kot je Tejchy napisala.......če si kupimo kiklco na elastiko, jo bomo komot imele oblečeno zdej in tud pol, k bomo user posted image  že furale okrog z vozičkom. je pa res, da so nosečniške cote kr drage, jeans kiklca je bla malo čez 30 eurov. v la vie (al kako se napiše), so pa sploh drage cotke. zelo luštne, sam drage..........
nč, fajn bodte, se tipkamo.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?