|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
14.5.2008 13:16:16   
arabela*
ej babe,jaz več nevem če sem čist pri pravi.Ko povem ljudem,da nočemo spola izvedet,me vsi tak čudno gledajo,ko da nisem diht??A je mogoče kaj narobe s temuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
14.5.2008 13:26:22   
ključek
ej babe,jaz več nevem če sem čist pri pravi.Ko povem ljudem,da nočemo spola izvedet,me vsi tak čudno gledajo,ko da nisem diht??A je mogoče kaj narobe s tem

ne!!!!!!!!!!! vse samo tok firbec matra, zato pa čudn gledajo. ne sekiraj se!!!!!!!!!!! to je samo tvoja stvar oz. tvoje družine.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
14.5.2008 13:30:20   
*zoe*
Saraya ne sekiraj se - vsi so radovedni samo glede spola. Mene tudi najprej to vprašajo kaj bo, nič pa kako se počutiš,.... pa se sploh ne sekiram. Vsi bomo izvedeli kaj je, ko bo čas za to user posted image . Itak je pa to stvar posameznika ali izda kaj nosi ali ne oz. če sploh hoče prej vedeti.

Ti rajši nadaljuj s sladoledom in uživaj v lepem vremenu user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
14.5.2008 13:34:11   
KAHLO
saraya tak kot moje predhodnice pravijo, to je samo tvoja stvar oz. vajina z lubijem.....

Sicer midva vsem povema kaj bo....je pa res da naju čist vsak sprašuje kaj bo al bo pupa al fantek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image seveda s povdarkom na besedi VERJETNO.....ker ziher pa itak ne moraš bit....dokler ne vidiš na lastne oči, kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
14.5.2008 13:46:50   
arabela*
hhe,saj vem.Ampak ravno danes sem spet znanko srečala,pa mi reče:pa kako da mami noče spola vedet?? Pa halouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
14.5.2008 13:54:33   
tia
Saraya ne sekiraj se ,tudi pri nas je isto.Zakaj pa ne saj prvo imate pupo zakaj sedaj ne vprašate .Jaz jim pa vedno odgovorim vseeno kar bo samo naj bo zdravo,pustimo se presenetit.

Šibam sedaj v Celje se mogoče kaj zvečer tipkamo ,če ne bom preveč utrujena.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
14.5.2008 14:28:26   
pf
To so pa bile brcike. Ja vam povem, da verjetno v določenih primerih je to kar resnično. Moji sodelavki je tako brcal tudi, da se je ful videlo in to preko oblačil že v šestem, sedmem mesecu. Še malo pa gremo na pregled. Komaj že čakam.
Omni ne znam si predstavljati kako bodo tebi user posted image user posted image user posted image šele noreli v trebuščku, če že imam jaz vsak dan predstave pa imam user posted image . To bo še pestro.

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
14.5.2008 14:30:44   
Tejchy
ej babe,jaz več nevem če sem čist pri pravi.Ko povem ljudem,da nočemo spola izvedet,me vsi tak čudno gledajo,ko da nisem diht??A je mogoče kaj narobe s tem

To je zato, ker so se časi spremenili in nam danes tehnologija omogoča vpogled v to kaj se dogaja z otrokom pred rojstvom.. Včasih ni bilo tega in posledično noben ni vedel kaj bo, doker se ni user posted image  rodil... Danes pa imamo možnost izbire... In zaradi tega prihaja do takih "nepotrebnih" komentarjev...

Js zase vem, da sem preveč radovedna, da bi se pustila presenetit.. user posted image  user posted image  kljub temu pa spoštujem odločitev drugih, da želijo to izvedet ob rojstvu... Men se to ne zdi nič narobe... tak da.. ti kr lepo nadaljuj s sladoledom user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   in s ne pusti znervirat takim komentarjem...

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
14.5.2008 15:01:20   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ej babe,jaz več nevem če sem čist pri pravi.Ko povem ljudem,da nočemo spola izvedet,me vsi tak čudno gledajo,ko da nisem diht??A je mogoče kaj narobe s temuser posted image

Isto se dogaja meni, skoz me gnjavijo, če že veva za spol, sam ne bomo izvedeli vse do konca user posted image user posted image  Ja, kaj si morejo, tako sva se pač odločla.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
14.5.2008 15:03:23   
alysa
Mokatela čestitke za pregled in dve user posted image .

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
14.5.2008 15:12:32   
ključek
Isto se dogaja meni, skoz me gnjavijo, če že veva za spol, sam ne bomo izvedeli vse do konca Ja, kaj si morejo, tako sva se pač odločla.

meni pa skoz tupijo v glavo, da oni vejo, da bo fantek. user posted image  vsi drugi vejo da bo fantek........kok so hecni..........

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
14.5.2008 15:13:52   
arabela*
porkamadona,kak sem danes lena.Vse me utruja.Sem malo pospravila,pa tla umila,pa sem tak utrujena,ko da bi cel dan garala.A se to še kateri dogaja??
Punce,saj se ne sekiram,kaj govorijo glede spola,samo včasih ko imam malo slab dan,pa mi res dojadijouser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
14.5.2008 15:15:29   
ključek
porkamadona,kak sem danes lena.Vse me utruja.Sem malo pospravila,pa tla umila,pa sem tak utrujena,ko da bi cel dan garala.A se to še kateri dogaja??

jaz ko pridem iz službe, padem na kavč..........čist fertik...........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
14.5.2008 15:16:29   
alysa
Tejchy, ja, naslednji ponedeljek so predavanja o epiduralni, pa mogoče gremo še v porodnouser posted image , tk da pridi kaj pogledat. 
Aja, pa še nekaj: a je v soboto možno, da greva skup v LJ al že imaš kake druge načrte?

user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
14.5.2008 15:26:18   
Lara Croft
Utrujena za krepat.... ma glih ugotavljam, da še dobro, da sem na nogah, ki sedim pa še težje...

Pa joj, vse imamo prašno, ki obnavljamo.... in ti delavci so tkooo površni... že dvakrat so hodili popravljat.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
14.5.2008 15:45:12   
Tejchy
Aja, pa še nekaj: a je v soboto možno, da greva skup v LJ al že imaš kake druge načrte?

Mene verjetno v soboto ne bo user posted image  user posted image  user posted image  Ma jezi me, ker se mi je izpit iz 5.5. prestavil na 19.5. - to je v ponedeljek in imam čez vikend v planu še finiširat kar se tiče učenja.... med tednom v službi je bolj malo časa za učenje, zvečer pa padem v posteljo...  Bi pa dost rajš šla z vami lutat po Tivoliju user posted image  user posted image  Tko da.. drugače ne bi bilo problema - itak da bi šle skupaj... če si premislim, ti pošljem ZS... v vsakmu primeru do petka definitivno javim a grem ali ne... Bi vas fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul rada spoznala.. če mi bo le zneslo z učenjem... Če ne boš pa ti Koroško zastopala.. midve pa se lahko potem na kaki kavi dobiva... bi bil že greh, če se ne bi user posted image  user posted image  glede na to, da sva iz istih koncev...

Pa tud to se bom potrudla, da mi bo zneslo priti na predavanje v ponedeljek... sj mam izpit ob 13h.. do 17h sem že nazaj v SG... Predvanja pa so v bolnici si rekla? Kje že?? user posted image  ......... nosečniška pozabljivost...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
14.5.2008 15:47:57   
Tejchy
sem tak utrujena,ko da bi cel dan garala.A se to še kateri dogaja??

oooooooo, ja user posted image  user posted image  ..... sploh proti koncu tedna... pa vedno hujš bo, predvidevam..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
14.5.2008 15:49:06   
ključek
Mene verjetno v soboto ne bo

ejjjjjjjjjjj...............jaz sem pa že planirala kako bomo šibale na burek...............user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
14.5.2008 15:50:03   
Tejchy
vsi drugi vejo da bo fantek........kok so hecni..........

pri men so vsi vedeli, da bo punčka.... js pa od vsega začetka trdila, da bo fantek.. in res je tko user posted image  user posted image  user posted image  ........... kaj pa drugi vejo... men je G rekla - edino ati ve kaj je naredil user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
14.5.2008 15:51:04   
ključek
nosečniška pozabljivost...

to obstaja, ne??? user posted image  ker jaz bi si mogla skor post-it listek sam limat okrog sebe.user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
14.5.2008 15:51:36   
ključek
edino ati ve kaj je naredil

user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
14.5.2008 15:53:06   
Tejchy
jaz sem pa že planirala kako bomo šibale na burek...............

sjjjjjjjjjjjjjjjjjj user posted image  user posted image  user posted image  ... adijo moj burek user posted image  user posted image  user posted image  ............ ne to, da vas ne bi spoznala... bureka ne bom mogla jest.. to naj bolj boli user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  (hecam se - da ne bi katera zares vzela user posted image  ) ...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
14.5.2008 15:54:23   
Tejchy
ker jaz bi si mogla skor post-it listek sam limat okrog sebe.

hvala enako user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...
študiram kak moram it nekaj kupit.. čez minuto pozabim in zavijem drugam... groza user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
14.5.2008 15:55:46   
Tejchy
eeeeeeeeeej - si mi dala ful idejo ... nosečniška pozabljivost............ če v ponedeljek kaj ne bom vedela na izpitu, se bom na to sklicevala user posted image  user posted image  user posted image  ........ a misliš, da bo palilo?? user posted image  ufffffff........ ko bi le user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
14.5.2008 15:55:50   
ključek
hecam se - da ne bi katera zares vzela ) ...

nč se vn vlečt..............rekla-rekla..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
res škoda, če te ne bo. pa gold fish je tud rekla, da je ne bo. škoda, res!!user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?