|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
12.5.2008 13:35:32   
bark
Ura srečanja- jaz sem tudi bolj za 14to ali 15to uro.
Kje točno pa se dobimo? A kr v Samsari-to je tista kavarna na koncu Tivolija(blizu Rožne) al kje drugje(zna bit kr gužva)?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
12.5.2008 13:51:49   
pf
Onina čestitke za dobro opravljeno morfologijo.
Gold fish me veseli, da si lahko pomirjena kar se izvidov tiče in ne rabiš čakati do 2.6. Jutri pa bo itak vse vredu tudi. Bom držala pesti, da bo tvoj sinek lepo plesal in da se bodo dobro uvrstili.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
12.5.2008 14:12:09   
ključek
Bom držala pesti, da bo tvoj sinek lepo plesal in da se bodo dobro uvrstil

jaz tudi!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
12.5.2008 14:30:41   
ključek
punce, čao za danes!!!
se tipkamo jutri..................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
12.5.2008 14:34:10   
lana luna
bom ga dala zdaj malo na hladno...

težko ti bo ratal mobitel dat na hladnouser posted image user posted image user posted image a maš to naročnino?? mogoče bi pa lahko kšn bolj ugodn paket dobila. al pa smske pošiljaj iz neta. jest mam mobitel hvala bogu še v mejah normale, čeprav sem ga znala met še manj. se morm spet mal naučit...user posted image user posted image user posted image

ja glede ure srečanja bi jest tut rajš vidla če bi se že od 14. do 15. naprej menili. sem pa dojela da jest u tivoliju poznam samo športno dvoranouser posted image user posted image user posted image nism vedla da obstaja kakšna kavarnauser posted image aja pa še dvorec cekin poznam... kje bi pa bla Samsarauser posted image k tut to kje je Rožna ne vemuser posted image tanajbolj da si kupm avto z navigacijouser posted image user posted image user posted image

aja pa ful ste pridne k se vam da peglat. jest sem to dejavnost opustila že pred petimi letiuser posted image user posted image user posted image pr ns hvala bogu ne nosmo nobenih srajc s krogelci ostale cunje pa tko lepo obesmo pa potem zložimo, da leikalnika ne rabmouser posted image user posted image user posted image ker likanje je pa meni NAJHUJŠA nočna morauser posted image user posted image user posted image

punce fajn bodte še naprej, pa pejte čimprej mal na sončka!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
12.5.2008 15:30:38   
coko
srečanje: Jaz sem tudi od 14h prosta, lokacija: Tivoli kjerkoli. fajn bi pa bilo,da se zberemo v kakšni gostilnici, ker drugje bo prevelika gužva.

morfologija: vse tiste,ki ste jo že imele, ali so vam dali kakšne slikce ali pa filmček?

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
12.5.2008 15:59:52   
jakoLUlana
hello po dolgem casu..

Zanimajo me vase kile! Koliko ste dobile do zdaj?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
12.5.2008 16:21:22   
Tejchy
morfologija: vse tiste,ki ste jo že imele, ali so vam dali kakšne slikce ali pa filmček?

Js jo mam v četrtek, pa sem se že v naprej zmenila, da mi bo posnela ves pregled na dvd user posted image  user posted image  user posted image  Mi je kr dva termina rezervirala, tak da si bo res vzela čas... kooooooooooooooooomaaaaaaaaaaaj čakam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
12.5.2008 16:28:20   
Tejchy

Mam občutek, da se čist preveč obremenjuješ s temi kilami... če se ne motim si že nekaj časa nazaj to spraševala...

kakorkoli.. js sem na +9 kg.. pa pričakujem, da bom še enkrat tolk pridelala v zadnjih treh mesecih user posted image  user posted image  user posted image  pa sploh ne gledam na to... bom pač malo bolj okrogla zdj, pa kaj.... pa glede na to, da sem bolj pri majhnih, bom verjetno še toliko bolj zgledala kot ena žoga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sploh pa zdj, ko petk ne smem nosit...

Ne obremenjuj se tolko s tem... ene smo bolj suhe - tiste bomo dobile mal več, ene imajo že od prej mal zaloge, pa bodo pridelale malo manj... potem spet so ene nekaj izgubile z slabostjo v začetku user posted image  in so štartale iz minusa.. druge spet nič.. VSAKA NOSEČNICA JE RAZRED ZASE. Z nobeno se ne smeš primerjat.. ker nobena nima identičnega organizma kot ti..

tako da moj nasvet je: UŽIVAJ V NOSEČNOSTI.. s kg se boš potem obremenjevala, ko bo to za tabo... če bo seveda potrebno...  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
12.5.2008 16:47:55   
petra1978
Ojla pupe!

Evo mene s pregleda. Vse je ok, PDP je pa po glavici 17.9., po trebuščku in nogicah pa 22.9. Aja, pa mi tudi imamo user posted image . Tako da mi lahko ve, ko ste tako pridne pri seznamu to pripišete. Za 3D sem se zmenila 2.6., naslednji pregled pa imam 9.6. Ati je za user posted image  tako vesel, da kar skače od veselja.user posted image user posted image user posted image

Do sedaj pa sem se jaz zredila +7. Pa se tud ne obremenjujem s tem, ker vem, da ne jem preveč, če pa bi jedla premalo pa spet ne bi bilo vredu. Res je vsaka user posted image  drugačna in nima smisla se s tem obremenjevat.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
12.5.2008 17:05:54   
pf
Coko jaz sem dobila slikice na morfologiji, no v bistvu mi moja G stalno ko dela ultrazvok da kakšno slikico ali dve.
JakoLUlana jaz sem pridobila 6 do sedaj, prej pa sem bila nekje srednje postave, ne suhec in ne debelušček. To se mi zdi kar znosno glede na to, da jutri štartam 1/7 25. tedna. Sicer se pa ne obremenjujem pretirano s kilogrami, res pa je, da bom zelo vesela, če bo počakalo pri maksimalno 15 kg+. Kaj pa ti in tvoji kilogramčki?

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
12.5.2008 17:07:11   
coko
magnesol-  tudi jaz sem prejšnji četrtek kupovala magnesol, zaradi krčev v nogi ,pa jih tudi niso imeli v lekarni. Mi tudi ni znala povedati kdaj in če jih bodo sploh dobili.
Sem pa bila v petek v Supernovi (rudnik) in tam so ga še imeli.

Čestitke za vse preglede. Lepo je slišati, da vaši user posted image  lepo rastejo. jaz imam jutri morfologijo in že komaj čakam, da zopet vidim user posted image . Upam da je vse ok. Po trenutnem razgrajanju v maternici bi rekla, da se ima prav fino. Včasih imam občutek,da dela prevale tam notri. Sploh ko se najem je še bolj aktiven.
Drugače pa ga tudi jaz čutim en dan bolj, drugi dan manj. Če ga ne čutim cel dan, potem mu zvečer težim naj se kaj oglasi s kakšnim premikom ali brco. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4087
12.5.2008 17:13:32   
coko
še moje kilce: +3kg (se vsak mesec sama tehtam), sem pa v 20t 6/7 user posted image . jutri bom videla koliko sem pridobila v dveh tednih,verjetno ne veliko. Upam, da ni premalo. Drugače pa se strinjam s puncami, da je vsaka user posted image  drugačna in se je težko primerjati. Lahko se bom šele sedaj začela bolj rediti. Tako, da brez panike. Jejte kar vam paše in koliko.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
12.5.2008 17:31:01   
lana luna
Drugače pa ga tudi jaz čutim en dan bolj, drugi dan manj. Če ga ne čutim cel dan, potem mu zvečer težim naj se kaj oglasi s kakšnim premikom ali brco.

coko jest isto delamuser posted image user posted image user posted image ampak dons je user posted image ful pridn. že ceu dan mal brca... dons sem ga že ene petkrat čutila. upam da jutri na morfologiji ne bo preveč miren, da se bo vse lepo vidlo...

kilce... se strinjam s coko, da je vsaka nosečnost drugačna in da mormo jest kar nam paše in ne preveč gledat na kile... važn da so naše user posted image zadovoljne. drgač sem se pa dons vagala in mam +4kg. za vsak mesec en kguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
12.5.2008 17:55:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

bom ga dala zdaj malo na hladno...

težko ti bo ratal mobitel dat na hladnouser posted image user posted image user posted image a maš to naročnino?? mogoče bi pa lahko kšn bolj ugodn paket dobila. al pa smske pošiljaj iz neta. jest mam mobitel hvala bogu še v mejah normale, čeprav sem ga znala met še manj. se morm spet mal naučit...user posted image user posted image user posted image

saj vem, da bo težko..... bolj ugodnega paketa kot imam pa zaenkrat ne morem imet.... sem na mobitelu - itak- se malo švercam...pa imam zdaj pogodbo še do konca nov. ..... pol bomo pa videli... nisem nič kaj ostalih gledala...samo se mi zdi, da je simobil ugoden...
Naročnina je 4,99€, ostalo pa moje čvekeuser posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 4090
12.5.2008 17:57:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Mam občutek, da se čist preveč obremenjuješ s temi kilami... če se ne motim si že nekaj časa nazaj to spraševala...

kakorkoli.. js sem na +9 kg.. pa pričakujem, da bom še enkrat tolk pridelala v zadnjih treh mesecih user posted image  user posted image  user posted image  pa sploh ne gledam na to... bom pač malo bolj okrogla zdj, pa kaj.... pa glede na to, da sem bolj pri majhnih, bom verjetno še toliko bolj zgledala kot ena žoga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sploh pa zdj, ko petk ne smem nosit...

Ne obremenjuj se tolko s tem... ene smo bolj suhe - tiste bomo dobile mal več, ene imajo že od prej mal zaloge, pa bodo pridelale malo manj... potem spet so ene nekaj izgubile z slabostjo v začetku user posted image  in so štartale iz minusa.. druge spet nič.. VSAKA NOSEČNICA JE RAZRED ZASE. Z nobeno se ne smeš primerjat.. ker nobena nima identičnega organizma kot ti..

tako da moj nasvet je: UŽIVAJ V NOSEČNOSTI.. s kg se boš potem obremenjevala, ko bo to za tabo... če bo seveda potrebno...  

se čisto strinjam....

..... drugače pa imam jaz 3-4kg plusa (prejšni pon sem imela pregled..sem se tehtala, pol pa spet konec tedna in sem imela 1 kg manjuser posted image  kot na pregledu ... je pa 24t.....

UŽIVAJ  in ne glej tehtniceuser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 12.5.2008 18:01:38 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
12.5.2008 18:04:19   
gold fish
...zdaj grem printat bone..... potem zalivam rožice in travo...na frišno posejano......pol pa šibam po pikeca.....

komaj čakam jutri, malo me je pa vseeno strahuser posted image ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
12.5.2008 18:18:26   
arabela*
babeeeeee,čaouser posted image
Pozdrav.Sem vas že kar pogrešala.sem bila včeraj cel dan odsotna.smo bili spet na off-roodu v Lj.
Drugače pa nič novega,le to da me z dneva v dan bolj boli vrat in ramena.Danes odkritorečeno,se komaj premikam.Večinoma počivam.Nevem kako bi se teh bolečin rešila in od kod sploh prihajajo.user posted image
Glede brcik,pa tud nič novega.Včeraj cel da,pa danes še user posted image nisem čutla.Me že pošteno skrbi,tako da imam polno glavo grozljivih misli.Bi pomoje,če nebo kaj bolje morala gin.poklicat,al kakouser posted image .Pa saj se trudim,kolk se da pozitivno razmišljat,ampak je težko.
Glede srečanja še tud nič 100% ne obljubim.Nevem,če bom sploh v takem stanju sposobna it tako "daleč" z avtom.Sicer še moj itak ni popravljen,ampak bi že naštudirala koga nafehtatuser posted image .Gre mogoče še katera mariborčanka v soboto??
Nič babike,imejte se,bodite pridne še naprej,grem malo pospravit,pa se kasneje pridružimuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.5.2008 18:19:38 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
12.5.2008 20:43:09   
lana luna
gol fish jest sem na simobilu pa mi je ful dobr. mam paket ortosmart za mlade do 30 (to se mi zdi da siuser posted image ), pa mjčkn več naročnine (okrog 6eurou) in mam pol cenejše klice tut v druga omrežja. minuta v simobil omrežju in sms v vsa omrežja so pa pomojem ene 5 sit (ne vem kolk centov je to)...
punce se opravičujem k mal reklame delam (oblubm da nč nimam od tega, sam neki morm nakladatuser posted image )...
pa ne te skrbet zarad morfologije, k je vse u najlepšem redu!!! jest jo mam že čez 12 uruser posted image user posted image ti pa najbrž ne kej dost kasnej...

saraya še naprej pozitivno razmišljej, ker je itak vse uredu... za boljše počutje pa najbolj da res pokličeš G. pa upam da se do sobote pocajtaš, pa najdeš prevozuser posted image user posted image

lepo bodte...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
12.5.2008 20:44:23   
ključek

zaenkrat + 2 kg.

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
12.5.2008 20:45:10   
ključek
Evo mene s pregleda. Vse je ok,

iskrene čestitke!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4096
12.5.2008 20:46:29   
ključek
ja glede ure srečanja bi jest tut rajš vidla če bi se že od 14. do 15. naprej menili.

a rečemo pol ob pol treh??? katera je za??

Neposredna povezava do sporočila: 4097
12.5.2008 21:04:34   
arabela*
Aja,kile??
Jaz sem se zredila za 8 kil do zdajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
12.5.2008 21:19:51   
gloria
Gold fish čestitke za dobre izvide....držim pesti za juteruser posted image
coko jaz sem dobila slikceuser posted image
jakolulana do zdaj 5,5kg.user posted image
Petra 1978 čestitke za user posted image  in dobro opravljenpregleduser posted image

...eno vprašanje za vse vas...neki časa opažam da mi iz brdavičke priteče ena tekočina,na modrcu pa nardi rumenkast flek in to bolj z ene kot z druge....brala sem da je to normalno,ampak me vseen zanima če je to prisotno še pri kateriuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
13.5.2008 7:02:30   
ključek
jutro!!!!!!!!!!!!!!!
zgleda, da jaz prva prižgem računalnik............user posted image
kako ste?? jaz bolj tko, ker sem izredno slabo spala, saj me je hrbtenica bolela za znoret, pa še včeraj popoldne sem imela zelo neprijetno izkušnjo na sprehodu. namreč..........z mojim dragim user posted image  sva šla na sprehod. in potem se po tistem parku, ki je namenjen le ljudem, ki razumejo pomen sprehoda (se pravi po 2 nogah), pripelje en manijak na moto-kros motorju in nažiga sto na uro. vsi so ga čudno gledali, on pa gas, gas.....in ko pripelje mimo naju, je ta kreten pripeljal tako blizu mene, da se sploh nisem zanesla in skoraj padla po tleh. seveda je moj dragi čist znoru in tega mulca ustavil, ga nahrulil, on pa mu je še jezikal nazaj in se mu smejal. komaj sem ga stran odvlekla, ker sem mu samo govorila - ni vredno, da se spuščaš na njegov nivo. potem sva sicer poklicala na 113, če bi poslali eno patruljo na ogled, pa v pol urah, kar sva potem še hodila, nisva dočakala nobenega. in to nej bi bla ena varna država, kjer ti policija pomaga. user posted image  kaj pa če bi jaz padla in se poškodovala?? včasih me je sram, da delam kjer delam, resnično.
no, pa pejmo k lepšim temam............danes bo zgleda spet sonček..........user posted image
vsem, ki imate danes pregled - user posted image user posted image user posted image user posted image . itak bo vse tipi topi!!!!!!!!!!!
aja, pa še tole............danes čakamo novega dojenčka, ker ima kolegica rok. user posted image user posted image user posted image  enega sončka ima že doma, sedaj pa vsak čas pride drugi. in oba sta user posted image ! tako da ji ne bo dolgčas!!!

no, ko se še prklopte ostale, se tipkamo!!!!!

< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.5.2008 7:13:22 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?