ključek
|
jutro!!!!!!!!!!!!!!! zgleda, da jaz prva prižgem računalnik............ kako ste?? jaz bolj tko, ker sem izredno slabo spala, saj me je hrbtenica bolela za znoret, pa še včeraj popoldne sem imela zelo neprijetno izkušnjo na sprehodu. namreč..........z mojim dragim sva šla na sprehod. in potem se po tistem parku, ki je namenjen le ljudem, ki razumejo pomen sprehoda (se pravi po 2 nogah), pripelje en manijak na moto-kros motorju in nažiga sto na uro. vsi so ga čudno gledali, on pa gas, gas.....in ko pripelje mimo naju, je ta kreten pripeljal tako blizu mene, da se sploh nisem zanesla in skoraj padla po tleh. seveda je moj dragi čist znoru in tega mulca ustavil, ga nahrulil, on pa mu je še jezikal nazaj in se mu smejal. komaj sem ga stran odvlekla, ker sem mu samo govorila - ni vredno, da se spuščaš na njegov nivo. potem sva sicer poklicala na 113, če bi poslali eno patruljo na ogled, pa v pol urah, kar sva potem še hodila, nisva dočakala nobenega. in to nej bi bla ena varna država, kjer ti policija pomaga. kaj pa če bi jaz padla in se poškodovala?? včasih me je sram, da delam kjer delam, resnično. no, pa pejmo k lepšim temam............danes bo zgleda spet sonček.......... vsem, ki imate danes pregled - . itak bo vse tipi topi!!!!!!!!!!! aja, pa še tole............danes čakamo novega dojenčka, ker ima kolegica rok. enega sončka ima že doma, sedaj pa vsak čas pride drugi. in oba sta ! tako da ji ne bo dolgčas!!! no, ko se še prklopte ostale, se tipkamo!!!!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.5.2008 7:13:22 >
|