|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
13.5.2008 11:33:20   
Tejchy
Kahlo - čestitke za zmago user posted image  user posted image  user posted image  
Saraya - čestitke za brcike user posted image  user posted image  user posted image  .. vidiš, da je vse ok.. sam tvoj user posted image  je bolj nočna ptica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Moj user posted image  ma uro okol 21h.. pol pa je mir čez noč.. no, vsaj js se ne zbudim zaradi njegovih brcik..

virtualna - glede teh kart in prerokovanja... kaj pa vem.. po moje so možnosti glih 50:50 in so vse te stvari narejene bolj za šalo kot za res.. Čeprav pr men kitajska karta drži: spočeto decembra, starost 27... user posted image . Čeprav sem na netu našla še eno tako karto.. tam pa mi piše za iste podatke, da naj bi imela user posted image . Kakorkoli... pri nekaterih drži, pri drugih ne... js to bolj za rezervo jemljem...

zoe - js grem pa zdj na malco... bom še vidla kaj si bom dobrega privoščla...  user posted image  user posted image  user posted image  ... mnjam........ so se mi kr sline pocedile, ko si hrano omenla.. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
13.5.2008 11:38:04   
KAHLO
PUnce  mene je pa zdaj čist pretresla novica na mojih bivših majčicah, TamaraJ k naj bi  imela rok 28.5. je sporočila novico da je njeni bebici prenehal bit srček, in je šla včeraj rodit svojega angelčka.............zdaj pa nevem no......kako je to sploh mogoče....zakaj prihaja do tega....kako če pa je blo do zdaj vse vredu..............tako hudo mi je za njo, sploh nevem kaj naj ji povem.....več kot to da ji želim vse naj naj v prihodnje, in da bo njenuser posted image zmeraj ob njej ji ne moram povedat.....no zdaj sem pa čist žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
13.5.2008 11:43:23   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

A smo pol zmenjene? 17.05. ob 14.30 v Tivoliju?

Edino to me zanima, a bomo imele dost za parkirat in ali je treba parkirnino plačati?
Kje je pa ta Samsara pa tudi jaz ne vem.

Jaz sem ZA. 14:30 mi ustreza.
Drugače pa tiste,ki veste,kako se pride do Rožne,je možno parkirati tudi tam.
Kolikor je meni poznano je rampa za parking ob sobotah in nedeljah odprta.Sam glede na to,da bo ta dan prireditev zna biti vse polno.
Kavarna Samsara je,če greste od Horsa mimo bazena pa skoz naravnost po potki do kraja.Greste tudi mimo podhoda,ki pelje v mesto in povezuje drevored.Skratka do konca Tivolija.
Tam je en ribnik, pa igrala se vidijo že od daleč.
Kavarna Samsara mislim,da ima pokrit del,če ne pa gremo sigurno lahko notri. Pa tudi WC imajouser posted image .
Jaz lahko kateri dam svojo gsm številko, če misli, da se bo zgubila.Pišite na ZS.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
13.5.2008 11:53:19   
KAHLO
bark vsaka ti čast za opisuser posted image  

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
13.5.2008 12:10:59   
gold fish
....ste fejst držale pesti? user posted image ...... mi smo že nazaj.....

Našuser posted image  je OK, leži z glavico navzdol čisto pri sramni kosti... nogice pa pod rebrami....... 
user posted image spet je bil bolj sramežljiv pa je z glavico rinil čist nekam not....  ni pa bil tako sramežljiv....smo videli kaj dobimo....... pa naj bo zaenkrat še user posted image ....
Jaz sem vmes kar solzna postala, ko se je tak skrival..., pa spet sem morala kašljati, pa ..... , pa še vedno ni pomagalo....
Nisem pa dobila nobene slikiceuser posted image , pa tudi ne vem kako je user posted image velik .....  Se da kaj iz izvida razbratuser posted image ...

....v glavnem ...tisto kar jaz čuim včasih čisto spodaj ...je kolcanje našega user posted image ....

Aja, pa lepo smo videli kako je naš mali user posted image  zehal, 2x je odprl usta user posted image

....tako toliko zaenkrat.... grem spet malo na teren....... bonov pa še nisem vnovčila......

Pozdravček..

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
13.5.2008 12:17:37   
*zoe*
Čestitke gold fish user posted image  user posted image  user posted image

Kahlo kako je pa možno, da kar tako neha biti user posted image  se mi pa tud sanja ne. Je pa grozno, v bistvu sploh nimam besed user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
13.5.2008 12:27:35   
ključek
PUnce mene je pa zdaj čist pretresla novica na mojih bivših majčicah,

KAHLO, jz sm to včeraj zvečer brala. in sem bla tud tok šokirana, pa v bistvu sploh ne poznam nje. ampak kako je to možno????????'9 mesecev vse ok, potem pa tkole???????user posted image user posted image user posted image  in sem se spet tako zasekirala zaradi teh mojih brc, da sem se enostavno razjokala. pa še sama sem bila doma, mi je bilo še težje. grozno, enostavno grozno, nimam drugih besed.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
13.5.2008 12:28:16   
ključek
ste fejst držale pesti?

seveda da smo. in kot vidiš, je vse ok!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
13.5.2008 12:44:02   
lana luna
kahlo user posted image user posted image user posted image za zmago proti kravatarju!!!! kr nej plača!!! glede Tamare sem pa tut jest brala...user posted image user posted image sm tut bla čist potrta, pa je tut ne poznam, ampak mi je grozno hudo zanjo. sam je punca močna čeprou mogoče sploh še ne dojema dobr... mislm res je grozn to da je vse ok pol pa tik pred zdajci tkoleuser posted image user posted image

glede srečanja je men ful uredu tko kt ste se zdj zmenle... čeprou bi po opisu k ga je dala bark zdj tut jest najdlauser posted image user posted image user posted image bark!!!

mi smo imeli tut dons morfologijo... pa sm bla tut živčna, ampak zato k moj user posted image zjutri ful težko vstane in pol sva bla kr pozna, pol pa jst pridm u čakalnco, pa nbenga več pred mano, user posted image je pa ful dolg cajt parkplac iskou...user posted image in pol ga vsa živčna kličem kje je, da nau zamudu, pol je pa sestra hvalabogu vzela eno k je bla za mano naprej. ker sem bla jest preveč zasedena s telefonom in nism mogla notuser posted image user posted image user posted image no in pol se je le prmaju, pa sm pol še G rekla, da bo  naš otrok najbrž po očku in se bo fejst čez rok rodiluser posted image user posted image user posted image ker oči rad zamuja. jest upam da ne bo zamudu poroda... boste mogle takrat držat pesti zanjga ne zame!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
13.5.2008 12:52:29   
lana luna
sm un post hit poslal da ga ne bi zbrisal...

u glavnm, na morfologiji vse BP, sm rekla če loh dobim kšno slikco in mi je dve sprintalauser posted image drgač pa res vse kaže, da jest bolj spdam med oktoberkeuser posted image ker je naš otrok po velikosti mjčkn manjši (sej jest mislm da vem kdaj je bil narjenuser posted image user posted image ). velik je za 19t 5/7, čeprou sem jest v 20t 4/7. ampak jest nočm bit oktobrka!!! sej sm loh še pr vs a ne?? k mi je september res čaroben mesecuser posted image user posted image rodila bom pa po mojih napovedih 2.10.user posted image

za spol pa nisva hotla vedt, pa nama je tut G rekla, da ona noče povedatuser posted image user posted image user posted image tko da mamo do dneva rojstva user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
13.5.2008 12:58:06   
lana luna
saraya me ful veseli da si dočakal brcike...user posted image user posted image user posted image zdj hodi podnevi mal spančkat, pol pa zvečer do dveh bod pokonc, pa ga boš vsak dan čutilauser posted image user posted image

gold fish itak da je blo vse vredu... bravouser posted image user posted image user posted image

aja mal sm zmedena dons morm tolk povedatuser posted image user posted image po morfologiji sva šla še u pikapolonco, gledat Jane slalom voziček, pa nama ni všeč... ampak moj user posted image se še zmerej spakuje nad tistmu vozkam k ga jest hočm, ker je tastar modeluser posted image sej pravm da mi mora skos nekej oporekat, da me jezi... AMPAK kupl bomo Quinny freestyle 3xl!!

pa sam še neki... sm G vprašala če je bil to zadnji UZ, pa je rekla da neuser posted image user posted image user posted image tko da komej čakamo naslednjegauser posted image user posted image user posted image

fajn bodte pupike... mene kr razganja tale pomlad pa hormoni!!

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4136
13.5.2008 13:07:51   
ključek
AMPAK kupl bomo Quinny freestyle 3xl!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  mi tudi verjetno!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4137
13.5.2008 13:08:23   
ključek
u glavnm, na morfologiji vse BP

čestitke!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4138
13.5.2008 13:09:23   
ključek
sej sm loh še pr vs a ne??

ja seveda!!!!!!!!
ti si naša, tvoj user posted image  je pa septemberček!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4139
13.5.2008 13:18:11   
*zoe*
Hej lana luna čestitke za pregled user posted image  user posted image  user posted image , pa itak da ostajaš naša septemberka user posted image . Če mi še ti kam uideš, bom pa res ostala sama Gorenjka v septembru user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4140
13.5.2008 13:34:05   
pf
Gold fish in Lana luna čestitke za dobre rezultate na morfologiji. Jaz imam pa jutri 3D UZ in sem tudi že nestrpna.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
13.5.2008 13:43:45   
KAHLO
lana luna, goldi vse čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mata pol danes prav poseben dan ha!!user posted image

Jaz tamare osebno tud nisem poznala, ampak sam prek računalnika, in danes sploh ne moram dojet  da se ne bom učakala njenega majčka, res mi je hudo pr srcu, in nikakor si ne moram razložit kaj bi lahko bilo narobe...če je do zdaj nosečnost potekala bp...Je pa res prav posebna oseba, od kar sem se poslovila od majčic pa do prejšnjega tedna mi je zmeraj poslala kakšno sporočilce za pogum, nasvet  in zagon.....zdaj pa......nič .....user posted image user posted image . Upam da se kmalu vrne!!!!

Drgač pa...kaj te govoriš............nikam neboš šla....zdaj si naša pa amen....septembrka, pa tvoj bo tud septembrček...boš vidla.....!!!! user posted image drgač pa........kaj se pa tvojga user posted image bi si verjetno z mojim lahko podala roke, jaz ga zmeraj moram nekaj preganjat, da nama uspe točno prit na zastavljen cilj, k un se bl maje k pa kaj da od sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image je res bl na eazy.....govori tud k predin, ampak pravi da bo blagodejno s tem vplival na najino pupouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
13.5.2008 14:01:15   
amor real
Oli, čvekice!

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede in še posebej morfologijo!!! user posted image
Jaz sem tudi ravnokar iz Postojne, imela sem morfologijo in je z našim fantičem user posted image  vse b.p. Glede spola res ni nobenega dvoma, ker je glavo stlačil čisto  nazaj proti mojemu križu, nogice pa tako dajal narazen, da je tako lepo bingljal lulček user posted image . Očitno ga je sram obrazek pokazat, lulčka pa ne?! user posted image  Naslednji pregled imam 10/6-08. Danes sem dala spet kri za toxo in ostale stvari. Jooj, se bojim te toxe, kot hudič križa! Sicer so mi po priporočilu Microlaba dali pregledat samo IGG, ker tisti IGM itak vztraja na mejni vrednosti in je najverjetneje lažno na mejni vrednosti, ker se do sedaj IGG je bil 2 x negativen. Upam, da tako tudi ostane!

Glede Tamare in njenega user posted image  nimam besed, groza! Tega se verjetno vse potihem bojimo. Tudi sama poznam podoben primer, vse je bilo o.k. vedno, potem pa je otročiček takoj po rojstvu prenehal dihat. user posted image

Punce, moramo ostati POZITIVNE in misliti, da bo vse super, ker itak drugega nam ne preostane, ker pogosto itak nimamo nobenega vpliva kako in kaj bo v resnici.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
13.5.2008 14:17:23   
ključek
Punce, moramo ostati POZITIVNE in misliti, da bo vse super, ker itak drugega nam ne preostane, ker pogosto itak nimamo nobenega vpliva kako in kaj bo v resnici.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
13.5.2008 14:52:35   
*zoe*
Amor real čestitke tudi tebi za morfouser posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
13.5.2008 14:52:41   
alysa
user posted image user posted image Čestitke vsem za preglede, pa brcike, pa še kaj ... user posted image user posted image user posted image

Tut js sm imela danes pregled in je z user posted image  vse OK, edino moja voda mi mal nagaja, tk da da moram še več pit (pa se mi zdi, da že zdej ogromno vode popijem), pa neslano hrano jest.
Do zdej sm se zredila 7 kg.
Naslednji pregled imam 13. 6.

Upam, da v soboto pridem, da se spoznamo, ob 14.30 v Tivoliju mi ustreza.

Uživajte.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
13.5.2008 14:54:59   
*zoe*
Evo alysa tudi tebi čestitke za pregled user posted image  user posted image  user posted image  

Voda se ti bo pa že poštimala, a ne? Sploh sedaj ko bo vroče, pa boš bolj žejna.

Pa le glej da prideš v soboto.

Sicer je napovedan sam dež user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
13.5.2008 14:57:30   
*zoe*
Sedaj imamo že vse dorečeno glede srečanja, razen tega a se dobimo na parkplatzu ali v Samsari?

SREČANJE         17.05.08 ob 14.30. uri v Tivoliju

še zbiramo prijave, dajmo septemberke, kje ste?

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
13.5.2008 14:58:25   
alysa
V SG sta se pred prvomajskimi prazniki zgodila dva enaka primera kot pri Tamari user posted image user posted image user posted image .
Res grozno ...
Mislim, da je res boljš čim manj razmišljat o tem, ker na to očitno mi ne moremo vplivat.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
13.5.2008 14:58:33   
Tejchy
grrrrrrrrrrrrrrrrrr... user posted image  user posted image  user posted image  spet sem napisala pol strani, pa mi ni zagrablo posta... user posted image  user posted image  user posted image  ............

KAHLO - glede majčice Tamare user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... groza... nimam besed.. nobeni ne privoščim kaj takega... na sploh se najrajš izogibam takih tem, sploh tu na RR, kjer lahko skor vsak dan bereš o takšni ali drugačni izgubi.. user posted image  vedno me stisne pri srcu ob takem branju... in vedno se mi prikradejo zle misli, kaj pa če...........  žal je pač tako kot pravi amor real:  ostati moramo POZITIVNE in misliti, da bo vse super, ker itak drugega nam ne preostane, ker pogosto itak nimamo nobenega vpliva kako in kaj bo v resnici.

vsem, ki ste uspešno opravile morfologijo iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  Js odštevam svojih 48h do tega pregleda... user posted image  zdj sem se pa že orng načakala... user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?