|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
31.1.2008 10:33:15   
Anonimen
Aja, pa Živi in Jerneju vse naj naj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 10:34:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
31.1.2008 11:21:57   
Pikca
...ta bistveno pa prej pozabla napisat...

hvala za čestitke mojemu malemu mišonu, ki pošilja poljubčka za rd Živi

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
31.1.2008 11:27:56   
cv105
ojla

Maksa zamašen nos ne moti ... on ponoči spi user posted image  ... zato pa jaz nisem ... boli me glava, grlo ... čist sem povožena ... prej sem kar brata poklicala, da je prišel mal Maksa animirat, jaz sem šla pa malo zaležt ...

hrana: meni je ful hudo, če za obrok nič ne poje ... pa čez pol ure poskušam znova ... ali pa s kakšno novo rečjo ... 10 dni nazaj je bila kriza, ker so zobki rinili ven ... zdaj je mimo in normalno je

spanje&uspavanje: Maks (trkam na les) za1x ni problematičen ... dudo v usta, pleničko v roko, vrtiljak do daske in v posteljo ... včasih zaspi v sekundi, včasih še malo telovadi ... zelo zelo zelo redko ga je treba it zabavat, pokrivat, poleč, prosit, naj zaspi ... upam, da vrtec tega ne bo spremenil

tinaaja: morda bi res ukinila dopoldansko dojenje ... ne me zdaj linčat user posted image  ampak meni je kolegica, ki je imela podoben problem rekla, da je sama pri sebi razčistila ali je bolj pomembno, da otrok zna in hoče jesti GH ali pa se šverca na zizi še pri starosti x mesecev ... in sta začela zizo povezovati izključno s crkljanjem ... malo zjutraj, malo zvečer, po potrebi ponoči ... čez dan pa krožnik in žlička in veliko potrpežljivosti ... njima se je obneslo

Živa&Jernej ... vse najboljše !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
31.1.2008 12:14:56   
K_a_t_i
Tinaaja, kaj pa če jo daš v posteljo (brez da jo uspavaš) in ji takoj daš dudo? A to pa ne pali?
Če bi jaz morala zbirat med dudo in zizo, ni dileme - duda, itak.... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
31.1.2008 12:23:28   
Anonimen
Aha, evo takole zgleda, če gre naš mulc sam spat.... no, pred to fotko je bilo veliko dretja, joka, pa pogovarju se je sam s sabo... ampak zaspal pa ne bo sam od sebe. Tud v vozičku ne zaspi, v avtu redkoo, redko!

Aja, pa fotka je nastala par minut pred 23 uro... ko pa sem ga vzela v naročje in mu pela je zaspal v pol minute...user posted image

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
31.1.2008 12:28:38   
Barči78
No evo, pa me je ena novička mal s tira vrgla, namreč sodelavka, s katero sem se res lahko vsak dan skupaj smejala,.... v glavnem res je super punca, no, dala je odpoved, pa še jaz bom baje tam namesto nje. Mah, me je čist vrglo, pa sem drugače zelo vesela zanjo, da je našlo boljšo varianto, ampak skoraj zadnji sonček je odšel iz te firne, joj sem žalostna.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
31.1.2008 12:29:42   
Barči78
user posted image user posted image user posted image  Jure, it's party time user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
31.1.2008 12:44:16   
cv105
Jure je žurer !! Kaj bo šele čez petnajst let user posted image user posted image user posted image  ... zihr se ne bomo tako smejale ...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
31.1.2008 13:06:15   
Pikca
Barči, te čist razumem, tudi pri nas jih je nekaj odšlo, ki jih bom pogrešala... pa novo šefico imam, tako, da bo kar precej drugače...

... a v Nejinem vrtcu si pol kaj uspela razčistit (firbec)? al si že napisala, pa sem spregledalauser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
31.1.2008 13:12:43   
A-N-J-A
Takle je rezultat barvanja s flumastri:
user posted image

tkole pa veselo čičamo na poganjalcu:
user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
31.1.2008 13:13:26   
Anonimen
Ja, Jure je žurer... user posted image user posted image user posted image Ampak je lahko na smrt zaspan on kr skače pa se smeje - sej smeje se skoz, pa ko se zbudi je takoj akcija. On sploh nima unega prebujanja, pa crklanja, ampak takoj se mora na full dogajat! PA lahko gremo zvečer spat ob 8 uri ali pa ob 1 zjutraj, vstane vedno ob 9 uri... no, vmes pa se še parkrat (vsaj 5x) prebudimo. Zdej dobi če se čist predrami, da bi on norel flaško mleka, pa njegovega zajčka za spančkat v roke, pa pri mamici v naročju, da se umiri in potem ga še malo ponosim in zaspi.

Barči, sej mogoče pa pride kakšna nova, ki bo cool. Ali pa boš več časa na RR-ju se z nami kaj pomenila, ko ti bo dolgčas, hudo,... delo lahko počaka... user posted image

Anja, a se Bor pripravlja na maškare al bi rad bi z brki podobnem očiju (sej ne vem če jih ima, ampak ok)?

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
31.1.2008 13:16:49   
Barči78
super poročna pridiga, za tiste, ki še niste poročene, za nas je itak prepoznouser posted image

http://video.google.com/videoplay?docid=-9003802347568513933&hl=en-GB%C2%A0

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
31.1.2008 13:35:47   
Barči78
V službo ne bo prišla nobena druga, bom kar jaz tam, ker pa mene itak ena nadomešča še iz prve porodniške za Nejo in bo zdej kar tam ostala, mene bodo pa sem prebekslali. Sej delo mi je všeč, uvoz-izvoz, pa še 1001 druga stvar zraven, k bi blo vseeno, če jih ne bi bilo, ker pol ne bo časa za RR user posted image . Ampak, sej delo počaka, a ne user posted image

O Vid, kako si lep, pa Ela suhica mala. Same kosti, tist ma pa naša bl ornk noge user posted image  je prava bajsika proti vaši Eli, na trenutrno ima glih ene 12 kilc - takole pa nogavice obuje, ko se zbudi user posted image ,

user posted image

Pikca - ma ja, sem vprašala, itak, da jo ni nobena, vsaj rekla ne bo nobena, kaj pa jaz vem, zdej nimam kej, že cel teden ima čist druge vzg. iz drugih vrtcev, čist je zbegana, ful joka spet zjutraj, ne vem zakaj to delajo tem malim otročkom, pon., torek je imela dve vzg., pa sem potem ugotovila, da se z eno poznamo, to je tista, k sem omenila, da se mi je zdela ful luštna, da nemogoče da jo je ona udarila, druge pa nisem nikoli videla, ker v sredo in danes ima spet drugi dve tetki, ma totalna zmešnjava. Kaj se grejo, vzgojiteljice niti po imenu ne poznajo nobenega otroka, pa otrok noben njih niti na videz iz vrtca, ker so iz čist drugih koncev, vsi otroc nekaj jokcajo notri, komaj čakam, da prideta nazaj njeni vzg., res.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
31.1.2008 13:40:14   
Barči78
Evo Neja, zdej greš pa lahko fuzbal špilat user posted image

No tako, Žan je sadje pomalical (kivi, pol banane, pol jabolka (kompota), piškote), pol je pa še pri tašči čez pol ure čeze jedel polento in golaž, pa še ful trda polenta je bla, ampak on je kar malical, pol je pa še cel čokoladni puding snedel (made by mami) user posted image , kolk je fino kuhat user posted image , bomo videli, če bo za kosilo hotel fižolovo juhco, sem pa kar riž notri zakuhala, da bo lahko jedel.
Drugače je pa ob 12.45 zaspal, in meni je spet dolgčas.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
31.1.2008 13:42:29   
tinaaja
Borci, pa ti obvladas - traktorist pa se slikar v enem user posted image

Barci, skoda za sodelavke. meni je tim tudi ful pomemben. Upam, da bos imela vseeno kaksno super druzbo user posted image

Jjasna, a jure pa kar ponocuje in akcija user posted image No, vsaj s tem nimamo problemov - gre spat cca ob 8h.

Bojni plan ... zize dopoldne naceloma ni. Dude so kupljene, bom sprobala ji za ponoci dat, pa da vidimo. user posted image Prej je pojedla 100ml hipp sadne kasice + tretjino actimela user posted image Kosilo se kuha user posted image Me zanima, kok ga bo slo po grlu. Od B kosila ima ponavadi Aja se najvec user posted image

A ima otrok lahko dudo sam za spat.. ker za cez dan je res ne mislim gledat z dudo... ce je skoraj cel let bila brez, bo se naprej.

V knjizinici sem koncno prisla na vrsto za knjigo, ki sem jo rezervirala avgusta - dojencek - kaj lahko pricakujemo v prvem letu user posted image user posted image user posted image Hja, zdaj vecino ze iz prakse vem, tko da user posted image
Aja, kar se dojenja tice ... jaz bi ze prej zacela omejevat, samo mi moramo vztrajat pri dojenju zaradi imusnkega sistema... tko da - od viska maminega mleka, glava ne boli user posted image Ampak res je, da zelim, da je GH, zato bo zgleda treba malo omejit dojenje.  Ob mesecu osorej javim user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
31.1.2008 13:44:38   
tinaaja
No tako, Žan je sadje pomalical (kivi, pol banane, pol jabolka (kompota), piškote), pol je pa še pri tašči čez pol ure čeze jedel polento in golaž, pa še ful trda polenta je bla, ampak on je kar malical, pol je pa še cel čokoladni puding snedel (made by mami) , kolk je fino kuhat , bomo videli, če bo za kosilo hotel fižolovo juhco, sem pa kar riž notri zakuhala, da bo lahko jedel.

men brina tok v dveh dneh ne poje user posted image ampak si zasluzis, si imela ornk mucenje na zacetku user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
31.1.2008 13:48:16   
A-N-J-A
Barči naša ma 12,5 kg pa 95 je velika.Bora si pa v Vida preimenovalauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
31.1.2008 13:52:38   
Barči78
user posted image user posted image user posted image , mam preveč cajta a ne, tud mislit se mi več ne da. A pa veš, da ko sem napisala Vid, sem se ustavila pa rekla, da ni Vid in sem vseeno pustila user posted image . Sorči Borči. Je pa glih en tak fejst fant kot Vid. user posted image

Naša je mal manjša, 95 jih sigurno še nima, pa 12,5 kg tud ne user posted image , sam se mi zdi tvoja tako drobcena od zadaj.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
31.1.2008 13:55:48   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
A ima otrok lahko dudo sam za spat.. ker za cez dan je res ne mislim gledat z dudo... ce je skoraj cel let bila brez, bo se naprej.

seveda .. pri nas je tako ... več ali manj ... no, zdaj, ko gredo zobki ven, je duda več v ustih ... čist preventivno user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
31.1.2008 13:56:15   
Pikca
Barči ,u, Žan je res jedec in pol! So pa res smotani v vrtcu, da tako menjavajo vzgojiteljice.

Tinaaja, ti želim, da uspe tvoj bojni plan, za probat je... pri nas Živa ni nič kaj več jedla, ko sem šla v službo in se ni dojila dopoldne... tko, da user posted image , no mogoče bo pa pri vas delovalo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
31.1.2008 13:56:59   
cv105
Bor, a na steno si se že popdpisal ? user posted image  user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
31.1.2008 13:58:01   
Barči78
Ja Tina,res se mu je obrnilo za 100 %, samo mleka pa še danes ne pije rad. Zdej smo spet tam, ko ima samo obroke po žlici čez cel dan, sploh že cel teden ni popil stekleničke mleka, vedno ko sem mu ga pripravila, je naredil par požirkov, potem pa sem  mu mogla nekaj notri zamešat, da je pojedel po žlici.

Dobr, da mate Ajo, da za otrokom je, mi mamo zdej po novem atija, sem se odločila, da ne pojem več nič za otrokoma user posted image , k sam še narazel lezem.

Sem pa zelo vesela, ker je včeraj popil, sicer po žlički, celih 150 ml čaja, pa to ga ni popil prej v dveh mesecih skupaj.

duda - naš jo ima več ali manj samo za spat, pa še to jo takoj ven pljune, pa včasih, če kakšne čudne stvari kje nosi v usta, mu jo poturim, da ne pospravi vseh smeti (npr. za Brino k mu drobtince meče na tla user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
31.1.2008 14:02:07   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

Bor, a na steno si se že popdpisal ? user posted image  user posted image
Ne to se je pa Elauser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
31.1.2008 14:04:43   
cv105
Kati, dobr ga nese ta vaš Žiga!! user posted image  

Maks spije 7 deci v recimo desetih dneh ... brez pretiravanja. Zdaj sem že parkrat zavohala ful smrdečo in bolj temno polulano plenico in smo se sistematično lotili učenja pitja ... pije medvedek in pije Maks, pa pijeta mami in ati, pa lučka in zvonec in vse igrače in pije Maks ... in danes je od zjutraj do zdaj spil cca 1 dcl. Pa verjetno nekaj od tega tudi na račun malo preslanega kosilo user posted image .

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.