Barči78
|
V službo ne bo prišla nobena druga, bom kar jaz tam, ker pa mene itak ena nadomešča še iz prve porodniške za Nejo in bo zdej kar tam ostala, mene bodo pa sem prebekslali. Sej delo mi je všeč, uvoz-izvoz, pa še 1001 druga stvar zraven, k bi blo vseeno, če jih ne bi bilo, ker pol ne bo časa za RR . Ampak, sej delo počaka, a ne O Vid, kako si lep, pa Ela suhica mala. Same kosti, tist ma pa naša bl ornk noge je prava bajsika proti vaši Eli, na trenutrno ima glih ene 12 kilc - takole pa nogavice obuje, ko se zbudi , Pikca - ma ja, sem vprašala, itak, da jo ni nobena, vsaj rekla ne bo nobena, kaj pa jaz vem, zdej nimam kej, že cel teden ima čist druge vzg. iz drugih vrtcev, čist je zbegana, ful joka spet zjutraj, ne vem zakaj to delajo tem malim otročkom, pon., torek je imela dve vzg., pa sem potem ugotovila, da se z eno poznamo, to je tista, k sem omenila, da se mi je zdela ful luštna, da nemogoče da jo je ona udarila, druge pa nisem nikoli videla, ker v sredo in danes ima spet drugi dve tetki, ma totalna zmešnjava. Kaj se grejo, vzgojiteljice niti po imenu ne poznajo nobenega otroka, pa otrok noben njih niti na videz iz vrtca, ker so iz čist drugih koncev, vsi otroc nekaj jokcajo notri, komaj čakam, da prideta nazaj njeni vzg., res.