tinaaja
|
hvala punce za nasvete. vidim, da nas je kar nekaj v podbnem smornu saj fora tega ziza ali manualnega uspavanja pri nas je, da je tko najlazje in najhitrje. ce je kriza rabi 10 minut (ok pustimo tisto 1x na mesec, ko je ziva stala). Pol rabi se ornk zaspat v narocju in pol jo damo v posteljo. ene 2x, ko sem bila ze jaz na robu zivcnega zloma, sem jo pustila dret- sem bila zraven, bozala, ampak otrok je padu v tako histerijo, da se se 10min v narocju ni umirila. jaz pa en kup slabe vesti, kaj ji delam. zdajle sem za hec/test naredila nekaj,kar sem totalno proti.. ok uspavala na rokah, dala v pojstlo in ji uturila DUDO in me je cisti sok, ker slisim, da se je cist zarotirala in sem bila ziher, da je duda ven padla, ampak punca ima dudo se vedno not tok nocem, da bi bila to resitev, da bi spala v svoji postelji - oz kaj je bolje, da mi celo noc visi na joski ali, da se navadi spat z dudo aaaaaaa nic se mi ne zdi ravno najbolje... pol pa upam, da bo vse minilo in da bo gdč kar brez problemov opustila nocno dojenje, zacela spat v svoji postelji,... in pol se zjutri zbudim ja glede GH mislim, da bom startala z ukinitvijo dopoldnaskega dojenja. je lazje, ker itak ce greva ven se ne doji, ce bova pa doma, pa bo uspavanje na rokah. me je morilo tudi to, ker v bistvu nic kaj dost ni pila - torej samo dojenje od tekocine. zdaj s to flaso na slamico je bolje. najboljs, da grem hitro mal pospravit, dokler ta mala se doda dudiko