|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
30.1.2008 23:14:05   
thaiss
ja, ja hitro beži cajtuser posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
31.1.2008 0:25:03   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: draja

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Naš popoldan je minil v iskanju pustnih kostumov za maledva. Sem letala okrog s Tajo... napoooorno! No, ampak važno da smo dobili.user posted image

kaj, kaj, kaj user posted image ????? Firbec sem, nimaš kajuser posted image

Ti kr praš, nč bat.user posted image

So ble ful muke zadnje dni nekaj kolikor toliko pametnega najdet. Sem mislila da je pust en teden kasneje.user posted image  Taja bo vila, Vid pa levček. Sva pa s Tajo vmes že princesko kupile (ultra roza varianto user posted image ), pa šle pol menjat. Sem celo popoldansko kolobocijo na Južni Primorski že pisala. Noro da ti rečem.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
31.1.2008 0:27:14   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Matia gre jutri po 12ih dneh ponovno v vrtec za dve urci... itak da bo user posted image  user posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
31.1.2008 0:29:32   
tejčica
Jest sem pa jutri dokler moj s šihta ne pride brez računalnika, pol sem v šoli, tako da pridem šele zvečer mal sm gor pokukat.user posted image  Tut jutranja kava ne bo taprava brez čekinga RR-a.user posted image

Šibam še lase sušit, pol pa v mižule za par ur. Nočko!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
31.1.2008 8:35:10   
thaiss
Dobro jutro, Matia je že v vrtcu.

Vse naj naj ŽIVA in JERNEJ
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
31.1.2008 8:37:02   
tinaaja
Jutro user posted image

dajte mi nekaj povedat ... ce npr otrok za en obrok prakticno nic ne poje.. Kaj naredite? Ali pocakate pol ure in ponudite isto? Ali probate  se ene 3 druga zadeve dat?
Jaz imam obcutek, da se B fura na dojenje.. Mal zajtrka, dojenje, malica, prakticno nic kosila, dojenje, skuta, vecerja, vmes pa kruh po zelji user posted image Kok vas se doji  cez dan? Ma ne vem, kdaj cem zacet zmenjsevat. Moti me ne, da se doji dop in pop, ampak mi gre na jetra, ker pol ne je GH user posted image Razmisljam, da bi dopoldne probala ne vec dojit, pa da vidim.

A se se kateri user posted image uspava na zizi? B zaspi tud v vozicku, na rokah, al NIKAKOR sama user posted image user posted image Vse OK, dokler jo imam jaz, ampak vrtec/varuska  - gulp. Ce bi sla v vrtec, bi bil vsaj masovni efekt. Ampak kera varuska jo bo uspavala na rokah al pa celo imela v narocju, da ji bo spala user posted image Moram pogruntat eno taktiko, kako jo nauciti sami zaspat.. (pa ne rect, da naj jo pustim jokat - ne zmorem oz smo se dalec od te tocke, da bi sploh razmislajla v tej smeri).

thaiss - srecno v vrtcu  user posted image

Ju3 se zacne ze februar user posted image Cist prehitro gre cas... Ze vec kot 1 leto sem doma user posted image pa imam filing kot da bi vceraj se delala. Ko sem pa v sluzbi pa je itak tko, kot da sploh ne bi sla. user posted image

vse naj naj Ziva in Jernej user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
31.1.2008 8:40:54   
A-N-J-A
dolgolaska-lepo da si se oglasilauser posted image .Prav paše da en nov vetrček tlele zapihauser posted image .
dajadada-verjamem da se ti je skala odvalila od srca,upam da boš maximalno zadovoljna user posted image
Petelinji zajtrk-včeri zvečer sva si ga z mojim ogledala,kolk po porodu je Pia igrala v njemuser posted image
thaiss-a pol maš frej k je Matia v vrtcu?Saj mal pa paše neuser posted image ?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
31.1.2008 8:47:02   
A-N-J-A
tinaaja-glede hranjenja ti jaz ne morem pomagat,ker men bi B na pol ure spraznu krožnik česarkoliuser posted image .Je bla pa Ela drugačna cvetka in sploh ni hotla GH jest tud če je nisemn dojila-pol sploh ni nič jedla niti pilauser posted image .
Uspavanje-men zaspi tud s flašo in če je ful zaspan z dudo,ampak ne sam-v naročju.Mi ga pa tud mami lahko spravi spat,tud Elo je včasih ko sem jo še dojila lahko uspavala jo je nosila.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
31.1.2008 8:55:33   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ce npr otrok za en obrok prakticno nic ne poje.. Kaj naredite? Ali pocakate pol ure in ponudite isto? Ali probate  se ene 3 druga zadeve dat?

Ja recimo zadnjič za kosilo mi je štrajkala, pa je čez 1 uro isto dobila in pojedla - očitno ni bla lačna. Včeraj zvečer sem ji pa dala zelenjavno juho, ki jo je za kosilo lepo jedla, pa je ni hotla več niti pod razno. In sem ji lepo dala namazan kruh, pa je jedla. Jaz se ravnam bolj po občutku. Kosila ji definitivno ne bom novega delala, kar je, je. Samo 2x na dan pa istega ne mara jest, to sem že prej ugotovila - ampak še vedno optimistično probam user posted image

Uspavanje, imamo podoben problem, naša sicer zeloooo redko zaspi na zizi - mora bit ornk zmatrana, ampak imamo pa proceduro manualnega uspavanja, leži na mojem trebuhu (ali očkovem) in jo trepljava po riti. Ostalo ne pali, B se nosi? Joj, boga tvoja hrbtenica, res. Ampak vse, da otrok zaspi, a ne user posted image

Drugače pa, Tinaaja, sem se o tem problemu pogovorila z direktorico vrtca, ker me je res žrlo. In je rekla, da to tam ni problem. Otročki norijo in letajo in vsake toliko en "pade dol" sam od sebe. Se spočije in naprej akcija.

Dojenje čez dan, pred počitkom sem to ta mesec ukinila. Prej smo imeli ritem tak, da se je dojila, šla spat in nato dobila kosilo. Zdaj sem pa obrnila. Poje kosilo (se napoka) in gre spat. Brez problema, zize ne pogreša. Dam ji GH na 3 urce, pa je. Ti kar poskusi, boš vidla, kako se bo mala obnašala.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
31.1.2008 9:08:00   
tinaaja
Uspavanje - B lahko uspava tako fotrcek kot tud moja mami (ostali se niso imel prilike sprobat, tasca je itak mnenja, da bi jo moral pustit dret, tko da ne bo se nekaj casa dobila moznosti sprobat jo uspavat user posted image ).. cez dan komot zaspi na zizi, zvecer pa al na zizi al na rami - naceloma je ni problem uspavat, samo nacin uspavanja.

be back later... b rabiiiiii pozornost user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
31.1.2008 9:20:02   
amy26
Kok vas se doji cez dan? Ma ne vem, kdaj cem zacet zmenjsevat. Moti me ne, da se doji dop in pop, ampak mi gre na jetra, ker pol ne je GH

Tinaaja, jaz jo glih zaradi tega dojim samo še 3x, torej 1x ponoči med 2-4 uro, pol med 13-14 uro in pred spanjem okoli 20ure. Tako da zjutraj ko vstane je ful lačna in poje vse kar ji naredim, pol ima sadno kašico okoli 11-12 ure, kosilo ji dam med 15.30-16 uro, zvečer pa še nekaj ali je to mlečna kašica, puding, pred spanjem pa je itak dojenje.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
31.1.2008 9:20:04   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
thaiss-a pol maš frej k je Matia v vrtcu?Saj mal pa paše neuser posted image ?

šivam user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
31.1.2008 9:25:02   
K_a_t_i
Jutro!

Upam, da je Matia šel z nasmehom, ne s solzami.

Hrana - če ne poje, pač ne poje (se borim, sicer, ampak včasih ne gre). Potem sam pokaže, ko je lačen in dobi za jest. Sicer kosilo ponavadi poje, so pa problem ratale mlečne kašice. Mami, jst tega ne bi jedu user posted image
Včeraj je recimo v celem dnevu pojedu en res mali košček kruha za zajtrk, pol banane za kosilo user posted image  (je štrajkal hippovo kašico k se je mudilo - no sej, jst tud ne bi pojedla user posted image ), 2 montija za malico in za večerjo 2krat 2 cm kruha + 2dl mleka. Spil je pa mensezdi ene 7dl vode s sokom.

Tinaaja, jst  bi na tvojem mestu ukinla tist vmesni kruh po želji. Žiga ga dobi samo, če drugega ne poje (pa še to samo, če kam greva in rabim sitega). To jo pomojem ful nasiti, nima pa prav nič od njega (vitamini ipd.).

Uspavanje - če je utrujen, ni problema. Če ni, pol pa trajaaaaa. Kolk pa še spijo vaši otroci? Žiga spi v povprečju 12 ur ponoči in 0,5-1,5 ure čez dan. No, to je, če ne začnejo ob 7h vrtat user posted image  tko kt dons user posted image user posted image user posted image .

A sem jst neki spregledala, da se nekdo ženi al kako user posted image

Sezam, pozdravi se.

Punce, še mal pa se selimo na otročke... user posted image  Pa Naomi je nehala brojit sitno... Men se zdi, da je ratal preveč stvari za odštevat pa je obupala user posted image .

ps. mam enih 7 mikic z dolgimi za Žiga (ful mal jih je nosil) in danes ugotovim, da so mu že vse "tilirane" user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 31.1.2008 9:28:07 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
31.1.2008 9:36:25   
K_a_t_i
Cigaretni dim - a obstaja kaj učinkovitega kar ga "izniči"? Namreč tlele v bloku če kdo noter kadi (sploh zdej, ko delajo - pomojem kr s čiki v ustihuser posted image ), gre ta dim povsod. In men to tok smrdi, da je adijo. Pa še strupeno je user posted image .
Zračimo kt pr norcih, sam čez 5 minut je isto...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
31.1.2008 9:36:37   
sezam
Živa in Jernejček - user posted image user posted image  za obmesečnico

user posted image

tinajaa - če ti zaradi dojenje ne je GH, potem bi bilo smiselno kako dojenje čez dan spustit (mi se čez dan ne dojimo, odkar jemo GH - je pa sam nehal user posted image )
Žal pa ti ne znam povedat kak pameten recept za to, kako navadit otroka samega zaspat user posted image . Sem bila tudi čist nemočna pri Ani. Pri njej je varianta "pusti jo jokat" absolutno odpadla, ker je zagnala tako histerijo, da je bilo joj. Lažje pustim Žiga malo jokcat v postelji, ker se  v bistvu ne dere, ampak "nerga" in potem počasi omaga. Hočem ti povedat, kako sta si 2 otroka lahko čist različna in pri enem deluje nekaj, pri drugem pa to absolutne ne gre user posted image  
Drugače pa tudi Žiga ne zaspi sam, samo ko je zaspan gre uspavanje ful hitro in se mi ne da ukvarjat s tem, da bi sam zaspal, ker bi drugače trajalo dosti dlje. Ampak bo tudi to enkrat treba naredit. Zvečer itak zaspi ob dojenju, če pa še ni dosti zaspan, pa greva 1 ali 2 kroga po sobi, nato pa v posteljco in malo pobožat in spimo user posted image  Čez dan pa, če smo zunaj itak takoj zaspi v vozičku, če pa spimo v posteljci pa zopet 1-2 kroga po sobi v naročju in ponavadi že spimo. user posted image
Dons pa sem kar mal naložila user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
31.1.2008 9:38:07   
amy26
glede uspavanja imam podobne težave, noče sama zaspati jo moram ninati v naročju ali pa nositi, kar je utrujajoče

če jo imam pri komu v varstvu jo glih tako uspava na rokah, oz. pri prababici imam voziček in jo ona uspava tako da jo mal gor dol vozi. Nevem kako jo navaditi da sama zaspi, pri Aleksu ni bilo teh težav sam zaspi že od 5-6 meseca oz. prej, je imel tudi faze ko sem ga morala včasih ninati vendar v glavnem sam zaspi že kot dojenček.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
31.1.2008 9:53:30   
erna14
sam nahitr

dajadada-super za vrtec,ti nism vcer nc sporocila ker je bla prjatlca cel dan nedosegliva zdaj pa vidm da ze masuser posted image user posted image
kati-sveca prizgana je pon avadi nase potegnila dim sam kok je pa ucinkovito,ali pa k vratom vhodnim daj potleh vlazno brisaco da zadelasuser posted image vec pa nimam pojma

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
31.1.2008 9:55:33   
tinaaja
hvala punce za nasvete. vidim, da nas je kar nekaj v podbnem smornu user posted image user posted image

saj fora tega ziza ali manualnega uspavanja pri nas je, da je tko najlazje in  najhitrje.  ce je kriza rabi 10 minut (ok pustimo tisto 1x na mesec, ko je ziva stala). Pol rabi se ornk zaspat v narocju in pol jo damo v posteljo. ene 2x, ko sem bila ze jaz na robu zivcnega zloma, sem jo pustila dret- sem bila zraven, bozala, ampak otrok je padu v tako histerijo, da se se 10min v narocju ni umirila. jaz pa en kup slabe vesti, kaj ji delam.

zdajle sem za hec/test naredila nekaj,kar sem totalno proti.. ok uspavala na rokah, dala v pojstlo in ji uturila DUDO user posted image in me je cisti sok, ker slisim, da se je cist zarotirala in sem bila ziher, da je duda ven padla, ampak punca ima dudo se vedno not user posted image user posted image user posted image tok nocem, da bi bila to resitev, da bi spala v svoji postelji - oz kaj je bolje, da mi celo noc visi na joski ali, da se navadi spat z dudo user posted image aaaaaaa nic se mi ne zdi ravno najbolje... pol pa upam, da bo vse minilo in da bo gdč kar brez problemov opustila nocno dojenje, zacela spat v svoji postelji,... in pol se zjutri zbudim user posted image

ja glede GH mislim, da bom startala z ukinitvijo dopoldnaskega dojenja. je lazje, ker itak ce greva ven se ne doji, ce bova pa doma, pa bo uspavanje na rokah. me je morilo tudi to, ker v bistvu nic kaj dost ni pila - torej samo dojenje od tekocine. zdaj s to flaso na slamico je bolje.

najboljs, da grem hitro mal pospravit, dokler ta mala se doda dudiko user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
31.1.2008 9:57:50   
amy26
oz kaj je bolje, da mi celo noc visi na joski ali, da se navadi spat z dudo

mislim da je vseeno bolje duda, kot pa da ti visi skos na joškah

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
31.1.2008 9:58:48   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Kok vas se doji  cez dan? Ma ne vem, kdaj cem zacet zmenjsevat. Moti me ne, da se doji dop in pop, ampak mi gre na jetra, ker pol ne je GH user posted image

A se se kateri user posted image uspava na zizi? B zaspi tud v vozicku, na rokah, al NIKAKOR sama user posted image user posted image

mislm da ti jaz ne rabim odgovarjat,sam k bos najdla resitev bi te prosila ce jo bos delila z manouser posted image user posted image
sezam-ku ku,zivjo....no pa si mal spet prsla med ljudiuser posted image user posted image se mi je ze mal cudn zdel k ni blo glasu od tebeuser posted image no vazn da si spet backuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
31.1.2008 10:20:35   
Barči78
Evo, mal pozdravim. Sem skuhala fižolovo juho, bomo videli, če jo bo Žan jedel. Pa puding sem mu skuhala, če ga bo jedel user posted image , pa kompot sem mu skuhala, ga bo mogu jest. Pa kavico sem si skuhala, pa posesala sem stanovanje, pa cunje oprala, pa zložila, pa kilo kuhanga fižola spravila po posodah za v skrinjo, pa Žančka dala spat, kar pa je pri nas najlažja naloga. Uspavanje - on tega ne pozna, dam ga v žakelj, odložim v posteljo in zaspi.
Danes smo spet kakor tolko normalno spali. Zaspal je 19.50, ker mu moram dat AB, pa je komaj zdržal, revež je sred kuhne ležal - takole

user posted image

in je spal do 6.50. Vmes se je začel 1x jokat, pa se je takoj sam potolažil. Zgleda ga je nekaj zabolelo, al pa je sanjal, bog ga vedi. No, ob 9h sem ga dala nazaj spat in še spi. Čez dan gre 2x spat, včasih tudi 2x po 2 uri. On bi šel 3x, pa smo počitek ob 17h popoldan ukinili. Mal ma krize takrat, ampak jo prebrodi.

dajadada - super, da ste dobili varuško user posted image

sezam - joj, a ni lepo v Bistri, a sta vidva dobila karti za muzej, ko sta se poročila, midva sva jih, pa bo treba 1x otroke napokat pa en izlet nardit.

Živa  user posted image  in Jernej user posted image  VSE NAJBOLJŠE ZA MINI SVEČKICE

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
31.1.2008 10:26:08   
Pikca
ojla,
mi smo imeli spet zjutraj pravo predstavo... Živa je v fazi, ko se hoče sama oblečt in ne pusti nobenmu pomagatuser posted image  in pol to traaajaaa... pol jaz zraven znorim in sledi dretje... jao, kako se bomo mi zjutraj v službo pokaliuser posted image

Tinaaja, če sprejme dudo, se meni zdi to čist dobra rešitev... 

Jernejček se doji čez dan samo kadar je bolan, ponoči pa vedno... zaspi tudi na joški ali v naročju...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
31.1.2008 10:26:23   
draja
Ojla!

Midve z Živo šibava skupaj z mojo mami k moji babici v Vipavsko dolinouser posted image user posted image user posted image . Lepo se imejte, si pišemo zvečer.

Hvala vsem za čestitke in čestitke tudi Jerneju!!!!!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
31.1.2008 10:32:34   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
sezam - joj, a ni lepo v Bistri, a sta vidva dobila karti za muzej, ko sta se poročila, midva sva jih, pa bo treba 1x otroke napokat pa en izlet nardit.

Ja tudi, pa jih tudi še nisva izkoristila. Upam, da so še veljavne user posted image  Je pa res lepo. Pa midva sva se julija poročila, je bla tisti dan samo še ena poroka, tako da smo imel ful placa in nas ni nihče priganjal (na koncu nas je začela ura user posted image )
A tkole ti matraša Žana, da mora kar na tleh počivat user posted image

dnevno spanje - smo že spali 1x na dan po tam okoli 1,5 ure. Zdaj bi šel pa po 2x user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
31.1.2008 10:32:47   
Anonimen
hrana - naš poje po par žlic in to je zanj obrok, če ga ne siliš sploh on cel dan en bi nič jedel...

uspavanje - zaspi izključno na rokah - da ga guncaš in poješ zraven... ampak to dela samo mami, ker oči ga po eno uro pusti jokat, pa še vseeno ne zaspi, ampak... eh moški ja!

Oh jej - szej se je butnu pa tuli k zmaj...

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.