|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
31.1.2008 22:02:03   
sezam
Pri nas je tudi nov zobek ven pogledal. Sedaj jih imamo že 6 user posted image  

Drugače je pa začel ful grist, ščipat, praskat, lasat user posted image user posted image user posted image  Posebno kadar je v naročju, kar grabi z rokami in user posted image user posted image

pikca - hvala za info. Potem pa to kar nekaj časa traja user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
31.1.2008 22:09:35   
draja
Evo me! Valjda danes, ko me cel dan ni, pa ful napišete in same fajn teme obdelate.

Me smo se imele super, Živa je bila super pridna in je vsakemu pokazala kaj vse zna in nobenemu pustila do besede, tko da so se moraali vsi obiski samo z njo ukvarjatiuser posted image .

Kati hvala za opozorilo glede kruha. Tle v Sparu pri nas sem jih kar prosila, da so mi tist blok k majo vse kruhe noter pokazale in sem si prebrala, kateri kruh je "varen". Imajo ful dobro - poleg sestavin še posebej opozorilo, katere alergene lahko vsebuje (ker je npr. med proizvodnjo lahko v stiku). Drugače pa laktoza ni problem,sirotka pa, ker vsebuje mlečne beljakovine.
Pa da ti šele glede spanja odgovorim. Danes sem ob 5:30 zjutraj jokala kot dež, ker nisem več vedela kaj naj naredimuser posted image . Do takrat nisem praktično nič spala,ker se je Živa nonstop, ampak res nonstop zbujalauser posted image . Pa ko sem jo vzela v naročje se je ful zvijala in stokala in jokcala, dokler se ni sprdkalauser posted image . Čist zbujena pa je bila od 3-eh do skoraj 6-ihuser posted image . Jo je pol moj uspaval in sva spali do mal čez 9, s tem da se je sigurno še vsaj 4-krat zbudila. In pol sem vsa živčna in blesava vozila na Primorsko in nazajuser posted image . Bo treba res probat, da se en večer ne bo dojila, samo jaz kar ne morem. A sem smotana neuser posted image !

Evo, se je že zbudila, nadaljujem pol....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
31.1.2008 22:22:21   
A-N-J-A
Anja, misli na Titota .

Kati upam da bom celo noč sanjala Titota,da ne bom celo noč mislila nanjuser posted image .

TKOLE pa mali mož plešeuser posted image .
Zdaj grem pa spat,k ste dolgočaaaaaasneeeeee.

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 31.1.2008 22:28:11 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
31.1.2008 22:31:03   
draja
U madona, jo uspavam nazaj, pa se mi zazdi, da "diši" po hruški, ki jo je dopoldne jedla in pogledam in je bila res pokakanauser posted image . Sem jo previla kar v posteljici v spanjuuser posted image .

Duda Živa jo ima izključno in samo za spat, pa še to je v bistvu ne rabi. Ji jo damo samo zato, d apospešimo proces uspavanja. V vozičku in avtu pa zaspi lepo brez dude. Je pa Živa res nezahteven otrok kar se tega tiče, saj ji je čist vseeno ali ji ponoči dam zizo al dudouser posted image . Tudi čist vseeno ji je, če ji sredi dojenja vzamem zizo in dam dudouser posted image .

Uspavanje no tko, Živa zaspi sama. Včasih je brez problemov, zdaj pa kakor kakšen dan. Včasih jo samo nesem in se zaigra in zaspi, včasih pa nas "kliče" in meče dudo, zajca, dojenčka,... In pol pač hodimo k njej vsake par sekund če je treba. Jokat je še nikoli nismo pustili niti 10 sekund (vsaj namerno ne, drugo je npr. če moram it lulatuser posted image ). Včasih tudi rabi našo bližino in takrat jo pač trepljamo po ritki ali pa vzamemo malo ven,ponosimo in potem nazaj v posteljico. Praviloma pa zaspi sama.
Je pa tko - to uspavanje je garanje! Je bilo ene par faz vmes, ko je bila kaj bolna ali ko so bili ti krčki res hudi in takrat smo jo nosili in se je valjda razvadila, ampak smo bili potem vztrajni, da se je spet "odvadila". Pa so uspavanja včasih trajala tudi več kot dve uri in smo morali kar naprej viseti pri njej, ampak smo se potrudili in nismo ubrali lažje variante. Je pa res včasih težko biti vztrajen in dosleden!

Je pa res zanimivo, ko povezujejo nočna zbujanja z načinom uspavanja. Ker naša zna lepo sama zaspati zvečer, motnje spanja so pa katastrofalneuser posted image . Pol pa bod pametenuser posted image .

Anja, Barči luštne slikce!!!!

Zdaj vas grem pa še prebrat za nazaj, ker mi prej ni uspelouser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
31.1.2008 22:33:05   
K_a_t_i
Draja user posted image user posted image user posted image . Dej čimprej probi brez dojenja. Sej jo boš zjutraj koj prstavla, če ti to tok pomen. Kok časa pa še lahko tko funkcioniraš user posted image  Men bi se že zdavni odpelal.... user posted image

No, pa še neki bom napisala (smo že razpravljale o tem)... Nisem mislila, ampak bom - zaradi Drajinega posta o motnjah spanja. Se spomnite, ko se je Žiga prebujal vse noči? Potem pa smo mu odprli radiator in ga dali spat v debelo spalko z rokavi.
Od kolegice punčka je stara cca. 20 mesecev - do tega tedna se je non-stop zbujala. V nedeljo pa je mamica ponoči pustila prižgan radiator in že ves teden spijo user posted image . Ena od opcij, seveda....

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 31.1.2008 22:38:01 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
31.1.2008 22:42:45   
Žabika
draja: jaz sem pa danes kupila tisti puding iz riževega mleka in Hana ga je zmazala. Hvala za nasvet. Sem že trikrat prečesala tiste police, pa tega še nisem videla. No danes sem pa poiskala.
A si vidla da imaš tudi bio prašek za puding? Po moje je vseeno malo bolj kul kot tisti ostali. Nisem ga pa še preizkusila.
Je pa Hana zdej že več kot en teden v globalu brez kravjega mleka in njen flekec na ličku je izginil. Sej ne vem, če je to to, ali je le slučaj. Je pa popolnoma zapopadla riževo mleko.

Bor: user posted image user posted image user posted image

Kati: dober štart jutri!

Moj Lupus ima pa jutri 5 let, jaz pa 6 let službe!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
31.1.2008 22:46:27   
tejčica
Anja, user posted image user posted image , ma je dober mali. Potrpljenje pa ima.user posted image

Sibil, veš da bomo držali pesti. Dobro opravi.user posted image

Thaiss, kaj pol ob pol enajstih, enajstih? A prideta vidva z Matiem po vrtcu v Kp al v Izoli? Men je vseeno, ker v avto moram itak. Da vidmo kaj še Sibil reče.

Sezam, user posted image  Žigu za nov zobek.

Draja, joj te vaše noči.user posted image Sploh ne vem več kaj naj rečem...user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
31.1.2008 22:50:01   
tejčica
Ma sem jest skleroza...

Živa in Jernej, user posted image user posted image user posted image  za 10 mesecev.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
31.1.2008 22:53:36   
draja
Bor user posted image user posted image user posted image  kolk dobr plešeš!!! Sem se na glas nasmejalauser posted image .

Kati ja, tole z radiatorjem - sprobali že n-krat. Sem sprobala in ful jo obleči, tako da je pol revca "švicala" v glavico, in ful manj jo obleči, imeti prižgan radiator, ugasnjen radiator, odprta vrata, zaprta vrata,... Ne pali nič. Ampak pri nas so res težave s trebuščkom. Me noben več ne prepriča, da je kaj drugega, čeprav verjamem, da je težko verjeti,če ne poslušaš tega stokcanja in prdkanja. Tudi P iz razvojne je rekla, da težko verjame, da jo samo trebušček tako zelo zbuja, ampak da ona VEDNO verjame staršem.

Žabika me veseli, da je Hani všeč rižev pudinguser posted image . Tisti prašek za puding pa sem danes prvič videla, samo nisem utegnila prebrati sestavin. Bom naslednjič. Hvala user posted image . Je pa super, da je Hani všeč riževo mleko. Živi takrat, ko sem ji ga dajala ni bilo, zdaj pa se itak matramo z allernovo.
Pa upam, da te bradavica neha boleti. Nimam pojma kaj bi lahko bilouser posted image .
Aja, dobili smo recept za allernovouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
31.1.2008 22:56:50   
tejčica
Še nisem vsega povedala.user posted image

Danes sem bila na sestanku s šefom. Joj kakšni mešani občutki. Po eni strani ne morem verjet da bo teba it spet delat, po drugi strani pa je bilo prav fino se na sestanek odpravit. Je bilo pa pri nas tolko novega v tem letu, da imam polno glavo vsega in niti ne vem, kaj točno naj si o določenih stvareh mislim. Me čaka čez vikend par odločitev glede službe sprejet. Bom pa rabla kar fino uvajanje.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
31.1.2008 22:59:08   
tejčica
Draja, super da ste uspeli dobit mleko na recept.user posted image user posted image user posted image

Uuu, punce, a vse ste dobile te cifre o dohodku iz CSD. Jest nisem.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
31.1.2008 23:04:53   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Uuu, punce, a vse ste dobile te cifre o dohodku iz CSD. Jest nisem.user posted image

ne

Aja, Draja - sej jst ti tud verjamem. Tist sem napisala zaradi tvojega posta, ampak za druge user posted image .

Nočko.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 31.1.2008 23:12:17 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
31.1.2008 23:49:13   
draja
Kati ja, ne, sej nisem mislila, da mi ti ne verjameš. Ampak tko na splošno. Ker je res tko čudno in nenavadno tole pri nas da prav nobenemu ne zamerim, če ne verjame. Še sama se včasih sprašujem,če je res vsega trebušček kriv. Je rekla P v razvojni, da je že 20 let v pediatriji pa še ni imela podobnega primera kot je Živa. Tudi tiste črne pikice po 3. cepljenju so nekaj kar še nobena P ne v ZD Šiška ne tiste na PK, ki so jo obravnavale, ni videlauser posted image .

Tejčica držim pesti, da sprejmeš prave odločitve glede službe!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
1.2.2008 7:44:29   
tinaaja
Jutro

naj povem, da do dude nismo prisli, ker je mami zaspala skupaj z otrokom ob 20 user posted image   Kwa je pasalo user posted image user posted image Je bila tudi prilicno OK noc (ene 4-5 priklopov, do pol1 v svoji postelji)..

Rizev puding - moram najt. Un bio puding ima noro ceno 2,3€ se mi zdi, navaden 0,3€ user posted image user posted image user posted image Pa ful manj ga je.. Ce ga bo katera sprobala, naj javi, ce je OK. 

Anja, a bor mora pa plesat za vsako zlico user posted image user posted image Super filmcka user posted image

Tejcica, poznam ta mesani filing... mene zmeraj daje v sluzbi. Po eni strani mi manjkajo izzivi - poslovni, B mi je tud en velik izziv namrec user posted image Bos vidla, da bos uzivala.

Spanje in toplota ... jaz nimam vec pojma kaj B ustreza.  Vcasih ful dobro spi zadekana do konca, pol pa drugic fantastico, ko se cist odkrije user posted image

Kati, jaz imam se novo barvo poleg frizure user posted image user posted image Se mormo dobit na kaki kavi, ker rabim PK user posted image Otrok se je predcasno rodil..

Hana, Ziga- bravo za zobka user posted image

Obalanke, uzivajte na kavici, sibil srecno!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
1.2.2008 8:15:35   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Kati, jaz imam se novo barvo poleg frizure user posted image user posted image Se mormo dobit na kaki kavi, ker rabim PK user posted image Otrok se je predcasno rodil..

Tudi jaz user posted image .
Se zmenimo!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
1.2.2008 8:27:45   
tinaaja
Kok so cute
http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=25 za puncke

http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=26 za fantke

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
1.2.2008 8:34:27   
pocka
te imam tudi jaz nagledane, samo jih žal ne pošiljajo v Slo, se mi zdiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
1.2.2008 8:37:58   
tinaaja
jaz imam ze spisek za gap, ker gredo kolegi gor user posted image sam mislim, da bom ooorrrnnkkk morala omejit user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
1.2.2008 8:43:37   
tejčica
Tjaša in Aljaž, user posted image  za 11 mesecev.

Uf kolk gnilo vreme je tu dol. No, vsaj dol ne gre. Zaenkrat.

Frizerja pa jest tooolk pod nujno rabim. Je bil že ta teden v planu, pa nisem uspela uskladit z varstvom, drug teden pa se mi ta užitek ne izmuzne. Bi bil že čas.

Obalke, kaj je zdej?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
1.2.2008 8:43:49   
Sibil_
Obalke-jaz imam razgovor ob 11ih, tko da danes žal odpade.Edino kasneje, po 13ih?Samo takrat pa otroci spijo ponavadi, ne?Kaj pa drug teden?user posted image Joj pa jaz bi tko mal čvekala pa pila kafe, grrrr.user posted image

Draja-jaz res ne bi več Žive dojila-tudi če ti je hudo, pomisli kako je šele njej, ko se zbuja.PA si pač spumpaj ene par dni in je ne dojit, da boš videla kako in kaj.No, jaz na tvojerm mestu itak ne bi tolk dolgo dojila, ker ji očitno mleko ne paše.Tudi Od moje babice sestri dvojčici nista že od rojstva prenesli materinega mleka in so ju gor spravili na prežganki.Danes čisto mimo teorija, ampak onidve sta zrasli brez kakršnihkoli alergij in težav (rojeni leta 1923).Tako da res nehaj dojit, me prav zanima rezultat.

Hvala za lepe želje za razgovor vsem, res upam da bi bilo kaj...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
1.2.2008 8:48:28   
draja
Jutro!

Shoo Shoos a še katerega otročka tiščijo okoli gležnjev oz. tam kjer je pač elastika??? Živo čist zmeraj ful tiščijo, ima že po pol ure vse rdeče.
Zdaj me pa zanima a so Robeez copatki kaj drugačni kar se elastike tiče? Ker drugače jih ne nabavim, da jih pol ne bo nič nosila tko kot shoo shoosk ne nosiuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
1.2.2008 8:52:11   
tejčica
Sibil, ja, ob 13h je za nas prepozno ker mali običajno takrat spi (sej ker sem to napisala danes ziher ne bo user posted image ). Pa sej za drugi teden se tut lahko kaj zmenimo. Kaj se ne dobimo tudi na pustovanju? Pa srečno danes.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.2.2008 8:56:18   
Sibil_
JA, se dobimo v torek.user posted image user posted image

DAnes mi pa pride monter montirat nvo posteljo za PAtrika, pa ne vem kaj naredit z varoivalno ograjjo.Imate kakšne izkušnje katero naj kupim?NImam pojma, samo mora bit stabilno, ker se on zna gor naslonit.Kakšna ideja?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.2.2008 9:11:50   
tejčica
Sibil, Taja ima tole ograjo. Sicer ima tako posteljo da je jogi notri za letvico in ne samo gor na posteljo položen (mal čudno sem napisala), ampak ograjo se vseeno da naštimat. Edino ne da se pa potem ograje dol obrnt.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.2.2008 9:19:16   
Sibil_
Tejčica-a pa tole drži, če se nasloni nanj?Ne pade dol iz postelje?Ker jaz rabim nekaj, da se bo lahko gor naslonil tudi in bo držalo.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.