|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
23.1.2008 12:09:08   
thaiss
hvala Naomiuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
23.1.2008 12:58:14   
erna14
thaiss-kaj pa ti je vceraj rekla p.mislm a je postavla kako diagnozo.bogi matiauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
23.1.2008 13:02:31   
Žabika
No midve sva doma s pregleda, kavice in sprehoda. Kosilo je padlo v rito, zdej pa spet greva. Malo opravkov, potem pa Hana v varstvo, jaz pa v službo.

Je pa moja miška pravi heroj! Ob odvzemu krvi ni niti malo zajokala!!! In to pri odvzemu iz žile na hrbtni strani rokice. Res pohvala odlični sestri, ki je delo opravila očitno popolnoma neboleče.

amy: bravo za podaljšanje!

vročični: hitro stran vročine!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
23.1.2008 13:10:24   
skačica
dan!

Najprej pošiljam en kup pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žiga. Matio in Živo(za dobre rezultate). Uh, revčki.

amy- super za podaljšano porodniškouser posted image , kar do maja boš doma.....eh ja.

erna- fino za službico, upam, da čaka prav nateuser posted image

pikca- dobro opravite danes pri P. Mi jo pa imamo jutri.Upam, da ne bo spet kaj našlauser posted image . Ji pa nesem še izvide od UZ srčka, da ji zaprem kljun (joj, oprostite, ampak mi vedno pritisk naraste, ko se nanjo spomnim). Ko se odselimo, jo seveda z največjim veseljem skenslam.

Sicer je pa tud pri nas krasen sonček, le občasno prav nagravžno zapiha. Z Izo sva že naredili eno ornk turo(mene noge tako bolijouser posted image , so pa same mišiceuser posted image ), prehodili kar par km, zdej pa kuham kosilo, Iza pa spančka. Je pa res fino zunaj. Sem jo pa danes s traxxom peljala, ker imamo spiderja pri moji mami in mi je spet prav fajni. Ga bom kar večkrat za tle uporabila.

Evo, čakam, da mi mentor odgovori, da je zdej naloga ok(samo dve malenkosti sem še imela), potem jo pa pošljem moji kolegici, ki je slavistka v lektoriranje pol pa še v tehnični pregled in adijooooooooo. Pol bom pa važnauser posted image . Ne, sej ne.

Grem nekaj pojest. 

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
23.1.2008 13:14:02   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

thaiss-kaj pa ti je vceraj rekla p.mislm a je postavla kako diagnozo.bogi matia

Naj bi bil samo prehlad, krvna slika BP, viroza, gripa itd izključeno!user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
23.1.2008 13:27:16   
tejčica
Thaiss, ojoj, ma kaj še vedno taka vročina! Ma je res bošček mali. user posted image user posted image user posted image  za Matia in user posted image  zate.

Sezam, pa kaj tudi Žiga s tako vročino! user posted image user posted image user posted image  tudi za vas, da vročina ne naraste več.

Draja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Amy, user posted image .

Jest sem bila dopoldan s Tajo spet pri zobarju in itak da imam od vsega skupaj spet glavobol. Jest se ne grem več tega!!!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
   RE: My name ves da is 03 007
23.1.2008 13:46:23   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

thaiss-kaj pa ti je vceraj rekla p.mislm a je postavla kako diagnozo.bogi matia

Naj bi bil samo prehlad, krvna slika BP, viroza, gripa itd izključeno!user posted image user posted image

kaj sam zarad prehlada je mozna taka vrocinauser posted image ,to mi je kr mal cudn,no sej hvala bogu ce je sam prehlad je cool,mislm saj me zastopis.upam da fajn postimate dons pri p.drzim pesti,pa matiji daj enga velizga lupcka.

skacica-mislm da bos upraviceno vaznauser posted image ,pa vi tud dobr opravte jutruser posted image
zabika-tale cestitka je pa namenjena hani za njenga zobka in ker ga je tko korajzno pricakalauser posted image user posted image super pa je se eden vecuser posted image
draja-jaz se vedno stiskam pesti mocno mocno in skoz mislm na vajuuser posted image user posted image
tinaaja-ves da sem se dons ponoc nate spomlna,se je ziga premetaval po postli sploh ni mogu spat in sem prav rekla da morm tebe vprasat kako je blo pr vas ce vam je kaj luna nagajala,pa si me prehitelauser posted image ker ponavadi vem da brino tud mal daje takratuser posted image
cv105-u user posted image user posted image  tud za maksa za zobije,pr vas pa kr vsi naenkrat vn rinejo,joj boscek
barci-dobr opravte pri puser posted image user posted image
urla-sam tok da ti povem da je soncek odzun enkraten,sm mal prej en krog okol tvojga bloka nardila pa sm se nate spomlnauser posted image da si neki stokala glede soncka.....sm lumpa a neuser posted image
vrtec-a ja moram povedat,vceri sem moji p omenla kako je z tem k grejo otroci pred enim letom v vrtec in kako je z prehrano mleko,beljak....da moram imeti zdr.potrdilo da do enega leta tega ne sme in njen odgovor je bil ja par dni prej mu zacnite uvajati mleko,beljak.....ne moramo kao teh potrdil pisat ker vrcem tudi ne znese da sedaj kupujejo adaptirano mleko in za vsakega drugac kuhajo.tako dauser posted image user posted image kr neki...
tejcica- ati posodim mojo mami,pr nas moji necaki sploh ne grejo k zobarju ce ne gre moja mami z njimi,je zadnjic moj brat tamalga peljal zobarju nio sans da usta odpre,ga je pa moja mami je bil pa tko priden tud zajokal ni....sam pol je tamal tok ponosn doma okol hodu da je full velik k ni nc jokal,valda moja mami pa tud ces kok so pr njej  otroc pridni pr zobarjuuser posted image
sezam-user posted image user posted image user posted image en kos tudi za zigija,boscek

no zdaj je pa dost se mi ne da vec pisat.........

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
23.1.2008 13:55:10   
erna14
ja itak a moram se neki napisat zanima me a ma kater od vasih otrok se dudo,ne vem od kje mi dons ta ideja ampak....

aja kaj ce bi mal napisal spet seznam kg,velikost,zobke,no bom prva

Erna14/Ziga-9500g,73cm-8 zobkov

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
23.1.2008 13:59:10   
sezam
Vsem hvala za pikepoke. Zaenkrat smo brez vročine. Upam, da tako tudi ostane. Edino malo je zmolkel user posted image

amy - user posted image  za podaljšano porodniško

thaiss - user posted image user posted image  za Matia

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
23.1.2008 14:02:11   
sezam
ja itak a moram se neki napisat zanima me a ma kater od vasih otrok se dudo,ne vem od kje mi dons ta ideja ampak.... Od 9 M nimamo več. Jo je kar sam ukinil, silila ga pa tudi nisem več user posted image

aja kaj ce bi mal napisal spet seznam kg,velikost,zobke,no bom prva

Erna14/Ziga-9500g,73cm-8 zobkov
sezam/Žiga - ca 9 kg, 75 cm - 5 zbokov

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
23.1.2008 14:03:20   
urla
urla-sam tok da ti povem da je soncek odzun enkraten,sm mal prej en krog okol tvojga bloka nardila pa sm se nate spomlnauser posted image da si neki stokala glede soncka.....sm lumpa a neuser posted image

Prasičkauser posted image , nehi me dražit. Sej čez vikend bo sigurno bul šit od vremena.user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
23.1.2008 14:04:09   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Pravkar sem dobila odločbo od CSD, imam podaljšano porodniško do 25.05.2008user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image amy, a ni dober filing sploh, ko ven pogeldas in si predstavljas naslednje  4 mesece take (sori ostale user posted image )
Mi2 sva s skoraj 4 urnega potepanja... kwa je pasalo user posted image

Joj, kok mi je grozno, ko berem o bubanckih.. Upam, da se kmalu pocajtate user posted image user posted image user posted image

A je katera na Tusmobilu? a ste kaj slisale o tem? men je B mobitel sesula pa mobitel nima nic pametnega, tusmobila pa zame user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
23.1.2008 14:06:03   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Prasičkauser posted image , nehi me dražit. Sej čez vikend bo sigurno bul šit od vremena.user posted image

Pa Urla, ce je pa res toook noro zunaj... Sem dobro ura na kavi sedela, pa trg, pa mal olovratila, aja pa chicota obdelala (2 majici s kratkimi rokavi za 13 € user posted image - bom sla se, imajo dodaten popust user posted image )

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
23.1.2008 14:09:02   
A-N-J-A
urla veš kaj tlele gor maš cajt viset men se pa na gsm ne oglasišuser posted image ti,ti

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
23.1.2008 14:09:40   
erna14
tinaaja-jaz mam tus mobiluser posted image  ze ene pov mesca in mi je cist kull vzela sem si nokio N95,za ceno 1€ in paket ki te stane 50€ na mesec vkljuceno je v to ceno 1000 min,500 sms-ov in 50 mms-ov,signal prevzema od mobitela cena klica ce te nekdo klice je kot cenik pri mobitelu,no a si zadovolna z odgovoromuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
23.1.2008 14:12:46   
erna14
user posted image urla-ma ne no,saj ce ne bo soncka bo pa sneg se boste pa sankaluser posted image ce bo pa dezek boste pa peli just walking in the rain....,
amy-joj sem vedla da sem teb pozabla cestitat za porodniskouser posted image user posted image sm ti fovsuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
23.1.2008 14:14:10   
A-N-J-A
2 majici s kratkimi rokavi za 13 €

A za eno si tok dala al za dveuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
23.1.2008 14:16:07   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

2 majici s kratkimi rokavi za 13 €

A za eno si tok dala al za dveuser posted image

bjondauser posted image user posted image itak da za dveuser posted image user posted image hecam se

< Sporočilo je popravil erna14 -- 23.1.2008 14:17:19 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
23.1.2008 14:17:20   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Pa Urla, ce je pa res toook noro zunaj... Sem dobro ura na kavi sedela, pa trg, pa mal olovratila, aja pa chicota obdelala (2 majici s kratkimi rokavi za 13 € user posted image - bom sla se, imajo dodaten popust user posted image )

Sem šla okoli 9.30 ven na pošto na Čopovo in sem pol en krog naredila do tržnice v upanju, da te kje zagledam in greva na eno kavo. Pa nisem bila te sreče.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
23.1.2008 14:18:33   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

urla veš kaj tlele gor maš cajt viset men se pa na gsm ne oglasišuser posted image ti,ti

Čaki grm gledat, če ga mam s sabo, ker danes pa reč nič ne zvoni...
....
....
....
....

Pustila doma. Dej na ZS, če je kaj takega, drugače te lahko po 17 uri pokličem.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
23.1.2008 14:19:14   
erna14
urla-po sluzbi nc domov ampak direkt na tenis na kofeuser posted image da ujames zadnje danasnje zarkeuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
23.1.2008 14:21:02   
urla
Kok je fajn, k sem se naučila citirat....user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
23.1.2008 14:43:55   
tinaaja
N95

tinaaja-jaz mam tus mobiluser posted image  ze ene pov mesca in mi je cist kull vzela sem si nokio N95,za ceno 1€ in paket ki te stane 50€ na mesec vkljuceno je v to ceno 1000 min,500 sms-ov in 50 mms-ov,signal prevzema od mobitela cena klica ce te nekdo klice je kot cenik pri mobitelu,no a si zadovolna z odgovoromuser posted image

Jaz gledam N958GB ali pa HTC... bi isti paket vezela, ker mi nikol ne rata pod 50€ racuna dobit user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
23.1.2008 14:45:40   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Sem šla okoli 9.30 ven na pošto na Čopovo in sem pol en krog naredila do tržnice v upanju, da te kje zagledam in greva na eno kavo. Pa nisem bila te sreče.

10:15 nekje sem bila ze v mestu user posted image Next time... ja, ja, zdaj bo veliko teh next time user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
23.1.2008 15:02:56   
erna14
ja tista nokia je tud full huda,je 100€ za placat aparat,sam je skor ista k ta sam ene par nadgradenj ima no valda da je boljsa/novejsa sam men za tok kolikor jaz uprabljam zadeve mi ima ta vec kot dovolj funkcij pa se kul mi je ker ma aparat 5.0 piksla tako da mi je cist cool.ja sem racunala pr simobilu sem dobila racn 90€ in sem imela 888 min tko da definitivno profitiramuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.