|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
18.1.2008 9:30:29   
tejčica
Maks, user posted image  za 11 mesecev.

Urla, ti si pa res spet prava čvekica ratala sedaj ko si v službi.user posted image user posted image

Thaiss, naj vama čas do desete ure hitro mine. Pa user posted image  da boste v vrtcu kmalu brez solzic. Za kavico pa jaz raje v ponedeljek, ker v torek me, če bo vse po planih, ne bo na Obali.

Jaz sem bila ravno včeraj spet v vrtcu, kako kaj kaže, pa sem bila razočarana. Čakalna vrsta se sploh ne krajša več, tako da so še vedno trije pred nami in mi je rekla da ni realno pričakovat, da bomo na vrsti pred septembrom (ni nobenih izpisov več).user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 951
18.1.2008 9:31:54   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
Naša Ines je ratala prava mala smetarka. Vsako, še tok mejhno smetko mi hoče pojest.

Naš je isti. Ko je na tleh prav išče, kje bo kaka smet user posted image .  Posesam in mi takoj še kaj najde. user posted image  

Pri nas pa končno krasna noč. Zaspal ob 9h., pojedel on 4.45 in spal do zdajle user posted image user posted image  Edino Ana je imela ene sanje in se je ob 2h zbudila z dretjem, pa potem še enkrat, ko je Žiga jedel user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 952
18.1.2008 9:40:08   
tejčica
Sezam, super za noč. user posted image Žiga.

Pri nas je Taja imela včeraj popoldan malo vročine. In ko ji rečem, da bo kot kaže danes doma, mala da naslednjo izjavo:"O, mami bo imela oba mulčka doma. Bo zgubila živce." user posted image  

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 953
18.1.2008 9:41:18   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Urla, ti si pa res spet prava čvekica ratala sedaj ko si v službi.user posted image user posted image

Sej mam ful dela, pa se mi kar ne da in ne dauser posted image .  Pol pa skoz tle visim.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 954
18.1.2008 10:05:07   
erna14
jutro

kaj naj napisemuser posted image nicuser posted image ker ni nc novgauser posted image

tinaaja-dobis  za se en kofe.hvaaaaaaaalaaaa za link kako se puca nosek,poizkusila,ratalo in se je res splacalo.seenkrat hvala.
zajtrk-probala kruh,maslo,marmelado rezultatuser posted image ,no go

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 955
18.1.2008 10:27:21   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
-probala kruh,maslo,marmelado rezultatuser posted image ,no go

Mi smo tud dons - kruh z marmelado. Itak, da ful mal poje, k se ne samo dol zliva. Sam kaj češ, nekak ga je treba navadit! Sej ukus mu je pomojem všeč, pa to, da je lahko pacal tud (je sam jedu), bom pa vidla čez kok časa bo lačen. Jst pa zdej drgnem marmelado iz povsod user posted image .

Kje mate ta link za pucanje nosa? Aha, imam!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 956
18.1.2008 10:28:08   
Barči78
Izpiranje noska - evo, jaz jima zlivam v nos ogromne količine fiziološke, pa sesam ven, Neja sicer že zelo močno tudi sama piha, pa vseeno. Je pa tako, Žan ima trenutno veliko bolj zamašen nosek kot Neja, pa gre Neji takoj na ušeska, Žanu pa še nišlo. Sej hvala bogu, da ne, ampak zanimivo. Neja pa sam mal posmrka, pa je že vneto.
Se pravi, je najbolje, da ji kar dl naenkrat zlijem v nosuser posted image  Mal me moti potem to, ker je na fiziološki napisano, po 1 kaplico v vsako nosnico, no jaz tega nisem nikoli upoštevala, ampak zakaj pišejo,  da zlijemo tako malo.

Draja - držim pesti, da dobro zrihtate danes, pa da odkrijejo, kaj muči Živo.

erna - kolk si potem zlila tekočine Žigu v nosek?

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image , da se vsi čimprej pozdravimo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 957
18.1.2008 10:29:20   
Pikca
ojla, danes bolj na kratko,
imam Živo doma, ker je začela precej kašljat... upam, da ne bo hujšega in se čez vikend pozdravimo...
tamalemu se izboljšuje, ni več čisto tekoč kakec...
Tejčica, user posted image dobra izjava Tajeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 958
18.1.2008 10:30:30   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
"O, mami bo imela oba mulčka doma. Bo zgubila živce." user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  faca mala

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 959
18.1.2008 10:31:41   
Barči78
Fiziološka - katero pa uporabljate. Men je najbolj praktična Niveina, sam je v eni flaškici 5 ml, pa se mi zdi kar veliko za zlit v nos.user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 960
18.1.2008 10:44:38   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Fiziološka - katero pa uporabljate. Men je najbolj praktična Niveina, sam je v eni flaškici 5 ml, pa se mi zdi kar veliko za zlit v nos.user posted image

Jest jo naredim kar sama, ker srugače bi bankrotirali. Pri enem pucanjem pa dobi vsaj 100 ml tekočine v nos, ker drugače je vse skupaj brez veze (navodila otologinje).

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 961
18.1.2008 10:45:12   
erna14
jaz mam tisto pov litersko,sem tud prej od niveje uporabljala pa jo mam zdaj sam se ce kam grem doma pa kar tisto pov litrsko sopAm

evo seenkrat link res super zadeva probajte
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4409440

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 962
18.1.2008 10:54:49   
Barči78
Urla - kako pa jo narediš

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 963
18.1.2008 11:00:08   
erna14
0.5 l vode prekuhane zmesamo z 1 z nozem poravnano cajno zlicko soli.ohladimo.in shranimo v steklenici ki se dobro zapira,porabimo v parih dneh.steklenico potem nekajkrat mesecno prekuhamo.v lekarni lahko kupis 5ml brizgo za vbrizgavanje fizioloske ali pa plasticno steklenicko 1dcl za noska(priporocam steklenicko) in to je to

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 964
18.1.2008 11:02:46   
Lejci
Ojla,

Super tema o čiščenju nosu user posted image  Zeloooo koristne informacije. Upam, da v vrtcu ne bo vsega tekoj pobrala, pa da se 2-mesečna kura z Echinax-om obrestuje. Zaenkrat je ok, trkam na les.

Fiziološko mam tut js trenutno eno veliko in cel paket majhnih dozic 5 ml iz lekarne. Ko porabim, jo bom verjetno tudi kar sama delala.

Tejčica, mala je faca, že ve, kaj sledi doma, haha!!

Erna ti kar vztrajaj s kruhom, slej al prej bojo rezultati. Naša je recimo danes pojedla 1/3 kosa s tamarjem - ampak od tega je del pristal v slinčku, del na stolu, nekaj na krožniku, tleh, nekaj pa v želodčku. Seveda je tamar everywhere. Pa mi je čist ok. Pa mal čaja čez in že je sitnarila za igrat se.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 965
18.1.2008 11:03:12   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Urla - kako pa jo narediš

To navodilo mi je dala v lekarni lekarničarka, ker sem bila 2x na teden tam. Ker jo jaz uporabljam samo za čiščenje nosa in za nič drugega, jo narediš po receptu:

prekušaš več kot en liter vode. Prekuhat pomeni, da voda vre vsaj 10 min. Potem jo 1 liter nalijem v plastenko (sem jo imela od fizološke) in dam noter eno zravnano kavno žličko soli. To je to. Simpl k pimpl.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 966
18.1.2008 11:06:29   
Barči78
Ja nič, potem moram pa sam še najti eno primerno steklenico. Pa dozo v nos user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 967
18.1.2008 11:08:02   
erna14
Simpl k pimpl.

user posted image user posted image user posted image  a si zihr da je tok simpluser posted image user posted image tale pimpl

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 968
18.1.2008 11:36:17   
tinaaja
erna, mogoce bo boljs, da mi kar eno vecko barcaffeja kupis user posted image user posted image user posted image user posted image kwa bi ti brez mene user posted image user posted image user posted image

Bogi otroc, zdaj jim boste sam se nosove pucal user posted image user posted image user posted image Ja, saj je prav, mal se moram hecat.. Nisem vedla, da dejstno to lahko prepreci vnetje uses. user posted image Jaz B vcasih nekaj fizioloske stisnem v nos, ampak redkoooo.. se moram poboljsat.

Urla - a tud v sede pritece cez drugo nosnico fizioloska? To je v bistvu tud za odrasle super nacin za pomoc pri prehladu

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 969
18.1.2008 11:41:49   
Sibil_
Nam pa pri nosku rešuje zadeve baby-vac, res super zadeva.Pa do sedaj sem zlivala tole Niveino po 5 ml-ampak je res draga in imam zdej 0,5 l in z injekcijo ven vlečem in špricam v nos (ker za nos ni potrebe po sterilnosti).Za oči pa mora bit ta pakirana in sterilna, obvezno.

Lukas mi je včeraj zvečer malo zakuhal, Patrik je pa že ok.Upam da Lukas ne zboli, pa da lahko pridem na kofe v ponedeljek z Obalkami.Kje in kdaj se dobimo?Aja-tu pri meni se je na novo odprl Antonio bar in na trgcu ima zunaj dve mizi in en kup placa za vozičke, toliko ga ni nikjer.Kave še nisem poskusila, ampak plac zunaj je super.Bi prišle sem mogoče?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 970
18.1.2008 11:51:30   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Urla - a tud v sede pritece cez drugo nosnico fizioloska? To je v bistvu tud za odrasle super nacin za pomoc pri prehladu

Doskrat priteče taka svinarija, da mi je kar slabo. Ampak res to delam ob normalnem zdravju vsako jutro in vsak večer. 2x po dve šprici v levo in 2x po 2 šprici v desno nosnico. Ko je bolan pa to vsaj 4-5 x na dan.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 971
18.1.2008 11:57:18   
erna14
tinaaja-ti ves da sem se mal prej zamislna,a se ti zavedas kok smo lahko vesele k te mamo,roko na srce ampak ti si nam,ne smao meni tudi ostalim ze tok pametnih info.posredvala da bi ti lahko ze kamion barcafeja prpelal.HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 972
18.1.2008 12:17:53   
Barči78
Urla, kam pa preliješ fiziološko, da mu jo zliješ v nosek. ALi je katera poskusila naliti fiziološko v to pumpico za noske čistit, pa zliti notri? A ti to kar vsak dan, tudi če je otrok zdrav?
V glavnem se jo že zakuhala, pa ne vem kam naj jo prelijem, a res ni treba, da je čisto sterilna za nosek?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 973
18.1.2008 12:24:02   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4409440
v lekarni lahko kupis 5ml brizgo za vbrizgavanje fizioloske ali pa plasticno steklenicko 1dcl za noska(priporocam steklenicko) in to je to,LAHKO SI STISNES NOT V TISTE OD NIVEJE AMPULCE CE MAS KAKO PRAZNO

BARCI DEJ SI PREBER,NEBO TI ZAL

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 974
18.1.2008 12:33:40   
K_a_t_i
LAHKO SI STISNES NOT V TISTE OD NIVEJE AMPULCE CE MAS KAKO PRAZNO

S ČIM PA?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.