|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
18.1.2008 12:41:33   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

LAHKO SI STISNES NOT V TISTE OD NIVEJE AMPULCE CE MAS KAKO PRAZNO

S ČIM PA?

o bjonda...user posted image ,fiziolosko zlijes v kozarcek,stsnes ampulo da gre zrak ven,vrhnji del pomocis v fiziolosko in spustis,ce se ne napolni do konca,spet stisnes mal in spet namocs v fiziolosko....

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 976
18.1.2008 12:54:43   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Urla, kam pa preliješ fiziološko, da mu jo zliješ v nosek. ALi je katera poskusila naliti fiziološko v to pumpico za noske čistit, pa zliti notri? A ti to kar vsak dan, tudi če je otrok zdrav?
V glavnem se jo že zakuhala, pa ne vem kam naj jo prelijem, a res ni treba, da je čisto sterilna za nosek?

V lekarni sdem kupila male stekeleničke cca 1 dcl. Ko pucam nos iz velike steklenice prelijem v malo in ga spucam. Fizološko imam v hladilniku, zato v manjšo stekleničko prelijem prej, da potem ni premrzla. In res ni potrebno biti sterilno za nos.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 977
18.1.2008 13:08:41   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

S ČIM PA?

o bjonda...user posted image ,fiziolosko zlijes v kozarcek,stsnes ampulo da gre zrak ven,vrhnji del pomocis v fiziolosko in spustis,ce se ne napolni do konca,spet stisnes mal in spet namocs v fiziolosko....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 978
18.1.2008 13:11:59   
Barči78
Evo, jaz sem nalila fiziološko v pumpico za nosek čistit (sem jo prekuhala), notri gre ca. 30 ml tekočine. Neji je šla vsa skozi usta ven, da ne govorim, da sta bila oba čist mokra po obrazu, pomojem prehitro teče ven user posted image , pa Žana sem še nekak držala, Neja je pa tko z nogami brcala, pa zraven govorila, o mami, hudo je, objem me, jest pa nazaj, a te ne objemam dostuser posted image  - sem jo mogla ornk prijet, drugač bi mu ušla.

V glavne, ven ni šlo nič packarije, tudi skozi drugo nosnico ni šlo nič ven, edino kar je, da Žan že kar en cajt kupčke podira, no ja, vsaj nekaj je popil, ker noče piti. user posted image  Neji je pa kar v želodčku začel ropotat.

Sem zamesila testo za pico, tako da bo danes pica, jutri pa dieta. jaja user posted image

Žan je spal od 10h dop. pa do 12.50, zdej je šla pa Neja ležat, tko da imam cel dopoldan sam enga za pazit, pol mam pa cajt se igrat s tekočino.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 979
18.1.2008 13:15:50   
Barči78

S ČIM PA?

user posted image user posted image user posted image  Kati - dobr, da si ti prej vprašalauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 980
18.1.2008 13:17:24   
Barči78
O butara, kako sem pa to citiralauser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 981
18.1.2008 13:39:34   
erna14

S ČIM PA?

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 982
18.1.2008 13:39:46   
K_a_t_i

mah, nisi mogla skrit, da si blond!!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 983
18.1.2008 13:41:59   
K_a_t_i
Žiga se je pa odloču, da popoldanske spance spi v "rundah"... Zaspi okol 12h, se čez 45 minut zbudi, neki gode, mal zapoje in zakomira nazaj. Težka meni user posted image user posted image user posted image . Grem cunje pospravt!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 984
18.1.2008 13:43:59   
erna14
barci-lahko pa tud z inekcijo da ne bosta cist mokra amoak mora kr bit doza ne sam 5 ml,a ves da tud mal z pritiskom cez drugo nosnico vn butne,res tamal moj ma ze od zjutraj cistga noska.user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 985
18.1.2008 13:45:55   
erna14

a se nis mogla zadrzat,da ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 986
18.1.2008 13:48:08   
Barči78

user posted image user posted image user posted image , se mi vid, a ne - sem pa hotla povedat, kolk dobr, da sem se za tabo skrila -anderkaver-, men je vse jasn, katici pa niuser posted image , pol ga pa takole boksnem.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 987
18.1.2008 13:50:31   
Barči78

barci-lahko pa tud z inekcijo da ne bosta cist mokra amoak mora kr bit doza ne sam 5 ml,a ves da tud mal z pritiskom cez drugo nosnico vn butne,res tamal moj ma ze od zjutraj cistga noska.user posted image

Sem že tetko klicala v lekarno, tko da dobim plastične stekleničke po dl, da ne bom skoz namakala tamalih Nivejinih v vodo, predolg traja, da pridem do 100 ml user posted image  Pa super za čistega noska.

Sam po pravic, jest bipomojem tud jokala, če bi mi en to v nos zlival user posted image , mal se mi pa res smilijo, priznam, kaj čem.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 988
18.1.2008 13:50:43   
erna14

user posted image user posted image user posted image , se mi vid, a ne - sem pa hotla povedat, kolk dobr, da sem se za tabo skrila -anderkaver-, men je vse jasn, katici pa niuser posted image , pol ga pa takole boksnem.

hehe katja se hoce vn zvlect,pa na tebe pozornost obrntuser posted image

sej pravjo ce se otrok med pucanjem nosa joka,gre se vec vn.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 989
18.1.2008 13:56:48   
Barči78

hehe katja se hoce vn zvlect,pa na tebe pozornost obrntuser posted image

sej pravjo ce se otrok med pucanjem nosa joka,gre se vec vn.

Ja sej, Katica je mal lumpika, a ne, zdej je šla pa kao pospravljatuser posted image user posted image , sicer pa KATI; dej še mal sm prid čedit, men se dons ne ljubi.

A veste kaj sem nardila 2 dni nazaj. Kupim eno fajno čistilo, seveda da se bo parket svetil, in jest napacam parket res ornk, v bistvu premažem in pustim, da se posuši. Seveda, parket se v nulo sveti, pa pogledaš pod lučjo, so apa kar take pikce gor, če razumete, kot da bi bilo mokro, sem pa očitno preveč polivala in zdej ta user posted image  sploh stran ne gre, drgnem k zmešana. In sem se odločla, da ne pucam več, kar mož naj, da me nav sekiral, kaj imamo tak flekast parketuser posted image  KATI, lahko pa ti prideš mal na kofe.

Ma nč, grem testo pregnetit, da bo boljša pica.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 990
18.1.2008 14:01:40   
erna14
barci-pomivaj 5 x na dan pa bo v enem tednu slo stranuser posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 991
18.1.2008 14:02:34   
erna14
SOOOOOOOOOONNNNNNNNNCCCCCCCCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 992
18.1.2008 14:04:07   
Barči78

barci-pomivaj 5 x na dan pa bo v enem tednu slo stranuser posted image user posted image

ti pa nis več moja prjatlcauser posted image

Mi mamo tud soooooooooooonceeeeeeeeeeeeeee

Pa da vidte kolk me men testo lepo zrastu, k bi mi vsak takoleuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 993
18.1.2008 14:06:04   
erna14

POL DEJ PA 7X,A ZDEJ SM TVOJA PRJATLCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 994
18.1.2008 14:07:43   
Barči78

POL DEJ PA 7X,A ZDEJ SM TVOJA PRJATLCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da draga, zdej pa si, tako velika, da te kar povabim sm (mamo sončka), pa bova skup drgnili, k 7x je pa mal velik, skupaj bova zmogli user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 995
18.1.2008 14:11:30   
Barči78
Joj, a danes še kdo tako zabušava kot jaz, Žan mi je že vse igrače raznosil, sploh me ne šmirgla, on lepo po svoje, vsake tolk časa se mal nasloni name in gre dalje. A sm tolk nezanimiva sine moj.

Erna - a pa misliš, da bo res šlo stran, ker je tko kot lepilo, sem drgnila z gobico za posodo pomivat, pa se sploh ne odstranijo, krizauser posted image , pa res sem hotla samo lep, svetleč parket in pluto po kuhinji, zdej mam pa cel šmorn.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 996
18.1.2008 14:41:46   
tinaaja
Babe, dost cvekanja, pejte na soncka... 2 uri me ni, pa se sem komi prebrala vaso dizertacijo o ciscenju noska.. Sem se mal zamislila.. jaz sem imela 1 niveino ampulo za ene 3x user posted image user posted image user posted image No v casi brez prehlada.. Sponjila sem se ji v nos dajat pa ravno 1x ma mesec.. Bom mal razmisslila user posted image o svojem pocetju user posted image

Barci, a ti B posodim za kak dan, pa bos pol vesela, da imas miruser posted image

Erna user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 997
18.1.2008 14:52:44   
tinaaja
meaa - a si vidla to za buggsterja user posted image user posted image user posted image Anja zate tud!!!
http://www.yatego.com/joggerboerse/p,478a73afd1041,45ae21b0d73409_7,doppel-drehrad-f%FCr-tfk-buggster?sid=07Y1200664048Y117bf73ea8867847a7

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 998
18.1.2008 14:54:45   
tinaaja
pa nove barve
http://www.joggerboerse.de/shop/pd1953731904.htm?defaultVariants=search0_EQ_Paisley%2520Rot_AND_%7BEOL%7D&categoryId=0

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 999
18.1.2008 15:02:08   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Barci, a ti B posodim za kak dan, pa bos pol vesela, da imas miruser posted image

Ti kar posodi, Brino bo že Žan zaposlil, a dvomišuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.