Barči78
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 O butara, kako sem pa to citirala mah, nisi mogla skrit, da si blond!!!! , se mi vid, a ne - sem pa hotla povedat, kolk dobr, da sem se za tabo skrila -anderkaver-, men je vse jasn, katici pa ni , pol ga pa takole boksnem. hehe katja se hoce vn zvlect,pa na tebe pozornost obrnt sej pravjo ce se otrok med pucanjem nosa joka,gre se vec vn. Ja sej, Katica je mal lumpika, a ne, zdej je šla pa kao pospravljat , sicer pa KATI; dej še mal sm prid čedit, men se dons ne ljubi. A veste kaj sem nardila 2 dni nazaj. Kupim eno fajno čistilo, seveda da se bo parket svetil, in jest napacam parket res ornk, v bistvu premažem in pustim, da se posuši. Seveda, parket se v nulo sveti, pa pogledaš pod lučjo, so apa kar take pikce gor, če razumete, kot da bi bilo mokro, sem pa očitno preveč polivala in zdej ta sploh stran ne gre, drgnem k zmešana. In sem se odločla, da ne pucam več, kar mož naj, da me nav sekiral, kaj imamo tak flekast parket KATI, lahko pa ti prideš mal na kofe. Ma nč, grem testo pregnetit, da bo boljša pica.