|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
14.1.2008 14:30:30   
erna14
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 726
14.1.2008 14:45:32   
thaiss
Lp

Hvala za lepe želje za prvi vrtčevski dan.
Sva bila tam eno urco in Matia se je kar pol urce sam zaigral....No, potem je bil že zaspan in ga ni več zanimala družba. Z vzgojiteljico smo se pomenle, kaj mu je všeč od hrane, s čim se najraje igra...Malo me moti to, da ne odstopajo od reda, če je otrok zaspan, kot je bil Matia ga zamotijo do 12h, prej jih ne dajo počivat, Izjemoma ker je tako majhen mu bo dovolila 10 min spanca. Ma kako naj 11 m user posted image  zdrži buden ob 7h - 12h???? Pa jedel naj bi sam, sam sedel na stolčku in spal na ležalniku...te stvari so mi totalno mimo. 
Matia je najmlajši od 14. otrok, najstarejša punčka bo naslednji teden stara 2 leti.
Vsi že hodijo, Matia kobaca in posledica tega je, da ga vsake tolko po prstih pohodijo, pa ene dve igrači je dobil po buči, pa ena punčka ga je s poganjalcem povozla...... Joj, kr srce me je bolelo, sam vem da je to normalno... bolje da ne vidim kaj se dogaja, mi bo lažje.
Jutri bom od 9-10 z njim, potem pa ga pustim eno urco samega...user posted image user posted image user posted image

aja, pa še o hrani v vrtcu. Vzgojiteljici sem povedala, da kravjega mleka še ne sme (ga neuspešno uvajamo) in beljaka tudi ne, pa me je gledala ko čuka. Ja da zakaj pa nebi smel navadnega mleka.... da zakaj mi P ni tega napisala na zdravniško potrdilouser posted image  user posted image  
Smo se zmenle da prinesem mleko- Milumil, ampak že pripravljenouser posted image user posted image user posted image
Jedilnik za dojenčke-jutri za zajtrk : sirova štručka, namaz, čaj user posted image
                                           kosilo: zelenjavna obara, palačinkeuser posted image

vglavnem po eni urci v vrtcu sva si privoščla dobri dve uri sončka!!!

skačica super da je presenečenje za user posted image  uspelo, odnos tam zaposlenih pa user posted image

kopanje- mi ga vsak dan stuširamo kr pri tatiju v naročju, ob nedeljah pa čofota v tamali banjici.

pust- oblekli ga bomo, ne vemo še kajuser posted image  Bom šla kr v akcijo v naslednjih dneh!

vse naj naj BOR, DITI, ANJA in LIVIJA
ERNA tudi tebi čestitke, lepo da sta z Žigijem doma!!!

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 727
14.1.2008 14:48:16   
thaiss
Žiga & Erna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draja tudi tebi enga user posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 728
14.1.2008 14:49:41   
erna14
draja-nimas kaj,ves kaj je pa najboljsi del tega,kar si napisala,da se zavedas dolocenih stvari in si jih tudi priznas,se mi zdi da tukaj ni nic slabega,vsakemu mal pase da kdaj pojamra taki smo in nic nas ne bo spremenilo.hvala bogu kako bi pa zgledal ce bi se sam hvalil kok nam je lepo,tako da ti sam JAMRAJuser posted image

sm tako jezna,se danes k mam rojstni dan moj predragi ne mora domov pridt,ampak me je ravn kar klical da gre z frendom na pivouser posted image user posted image ,sm jezna k hudic,.u sm pa tole pozabla napisat v sosednji sobi od naju je bil en ocka z puncko staro cca 3-4 leta in sinom starim 11 mesecov,oba je tako lepo pedenal 2 dni in to cisto sam,pomoje mata doma se kaksnega user posted image ,ker sta se z mami menjavala k dons je sov ati domov pa je ona prsla,ampak k sm jaz tamalga gledala njihovga,cev dan je bil tako priden ,sam se je igral v postlci k je bil zaspan se je na busija ulegu in mal dvignu rito in je zaspal.jo res cukrcek.pa kaksen dec bi lahko mal take atije obiskal,res tistmu atiju pa kapo dol

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 729
14.1.2008 14:54:58   
Naomi
dan,

mal mrka, ampak je pasalo user posted image , ceprov vas tkole potuhem, da nben ne ve, pogresam user posted image ...
...najprej , vse naj naj naj naj ( tkole z rogovi te mal pobezam) user posted image , pa hitr hitr uzivat k sta doma, pa Zigca revcka lupckat pa objemckat pa se bl bl bl user posted image user posted image ...
...mi smo po starem, vse OK, cez vikend imeli obiske oba dneva...svitu je dogajal, dam da nismo bli sami user posted image - je pa spet dobu en kp cunj in igrac...a kera kej rab? user posted image user posted image
..dons gremo pa u ''nadaljevalni'' tecaj plavanja...me prou zanima kako bo, k bo zdej najmlajsi tm...pa k smo kr cel mesec bli off...
barci...kva k bi t zankota mal k svitku prpelala, da mu mal pove kako in kaj s spanjem; sej se ne prtozujem lih ful, sam mi bi tut tkole mel...user posted image
...draja, vse je res kar si napisala...sam a ves, da vsak dan blize bomo sihtu, tem bolj se bomo zavedal teh zadev user posted image , sej pojamrat pa mormo kdaj...k sej so sonckoti nasi otrocki, sam ucas nas pa res ne sparajo, AMPAK kar smo hotl to mamo in z veseljem ane...user posted image
...kopanje...pri nas smo ze ksne dva mesca u fliperju...in spremembe sploh ni opazu oz. mu je blo kul..tko da...hrbet pa nic ne boli, sej se na rob bane usedes pa je...edin k ga umivas si mal sklonjen...ampak nobene panike...gre pa vode dos vec user posted image ( ohrna gorenjka se oglasa iz mene, ceprov LJ user posted image )
...a maste kej za pusta hrusta- ja mamo...enga klovncka bomo mel...k sva bla s user posted image u IT po novem letu...majo ful, sam men noben ni bil usec, tiste zvali pa to...u action mana ga pa lih neb napravlala, pa u trnulcico tut ne user posted image ...tko vse fejk narjen..une glave medvedov pa zajcov pa tko...pol sem se pa kr za klasiko odlocla...klovn...pa se res se mu ne bo treba prou dos delat user posted image user posted image - pajac flisast pa klobucek gor...a jih biste ve kej risale...a se kej obnese, saj ksn rdec nosek al pa kej...za klovncka...
...ammmm, kva sem se mela, aja AJA hitr se pocajti...pa ne po perzijskih tepihih bruhat user posted image ...Vrsarja ne paznam, loh ti pa povem kako je na Maldivih, pa Karibih, pa Polineziji pa...user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa lep dan se naprej- men je lepo ze ce ne dezuje, ane kok se hitr merila spremenijo...u bistvu mam ful rada oblacn vreme al pa se mal megleuser posted image ; sam da ne dezuje user posted image user posted image

no, love U all...cauchee user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 730
14.1.2008 15:00:31   
Naomi
thaiss in Matia, cestitke za prvi dan user posted image user posted image ...joj so mi sle kr kocine pokonc k sem brala...
boscki mejckeni u kaj morjo it, ampak bojo pa zato vecji borci...meni je to prisparano, ampak ko pomislim na to, tudi ne ostanem ravnodusna...tko da bom drzala pesti za vse male borce, katerih se borba zacela bo kmalu user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 731
14.1.2008 15:02:13   
Naomi
Erna...v mojem prvem postu je tvoj ime zginu...cestitke, kukr si verjetn vidla, so namenjene tebi...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 732
14.1.2008 15:07:23   
Naomi
...aja, to sem hotla se uprasat...a se vasi skorci kej igrajo z igracami?...k nasmu Svitu zdej njegov koticek ni NIC zanimiv, tut povoha ne nbene, kaj sele da bi se usedu tm pa kej premaknu?...sam z preurejanjem flata sa ukvarja, pa vsake tok celno spusti tlom user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 733
14.1.2008 15:10:12   
Naomi
...514+200+200+30= 944...

...se 56...YEAH! user posted image

p.s. a sem prou zracunala user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 734
14.1.2008 15:12:04   
Pikca
Izjemoma ker je tako majhen mu bo dovolila 10 min spanca.
a pol ga bo pa zbudila al kajuser posted image  to mi je res čudno... drugač pa super, da se je zaigral pol urce, dobro kažeuser posted image ... držta se jutri, sej bouser posted image (je bilo pa še meni septembra težko pustit Živo samo, pa je 3 leta stara)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 735
14.1.2008 15:26:01   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Ma kako naj 11 m user posted image  zdrži buden ob 7h - 12h???? Pa jedel naj bi sam, sam sedel na stolčku in spal na ležalniku...te stvari so mi totalno mimo. 

evo, točno TO tudi mene matra .... pa jedilnik sevede ...

sicer pa ...
Draja ... delim tvoje mnenje do potankosti user posted image  ... kot bi mi misli brala

Erna&Žiga ... uživajta doma ... pa atiju dajta enga lupčka, ko se vrne domov ... ja, tudi naše atije vsake toliko zapoznela puberteta al kej tacga vrže ...

Aja ... hitro se pozdravi

Naomi ... igrače ... ja, jih kar porajta ... so pa najini copati, daljinci, mobiteli in cajtngi tudi zanimivi ... pa uživajta na plavanju

sva se vrnila s potepa ... dopoldne sva vozičkala ... vreme vse sorte ... od sonca do megle in  dežja ... potem sva šal pa v mojo službo papirje za vrtec poštemplat ... eno uro je romal iz rok v roke, pokazal vse kar zna, se smejal in užival ... zdaj spi, jaz pa kuham kosilo ... joj, kako nam je lepo ... ampak resno user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 736
14.1.2008 15:28:45   
tinaaja
Draja user posted image user posted image user posted image se cist strinjam (kako le, da se ne bi user posted image )... Mene tudi konstantno daje neka zaskrbljenost in podobno in sem ravno danes nasla en clanek na to temo in  si ga sparam za ornk branje za zvecer  user posted image Se bo treba poboljsat.. Po drugi strani pa je nam planerjem tezko ne razmisljat o vseh teh zadevah, ane user posted image Upam, da ti cim bolj rata, pa se kdaj mene opomni na to..

Mi imamo celo stalo doma z ajo user posted image ma bruh na bruh in tresenje in zategovanje in ahhhh ... Slabo ji do konca user posted image Upam, da bo tableta zdaj prijela, je se ni zbruhala user posted image   Mi je ful tezko jo gledat cist fuc, je bilo tko grozno, da sem mojega iz sluzbe dam klicala, ker nisem vedla, a bo kar konc z ajo al kaj user posted image Pa nisem paranoik glede aje, se je se zmeraj uredilo, ampak danes pa je fuc... up..

Erna, user posted image user posted image user posted image user posted image Moja danasnja zelja zate se je ze uresnicila user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte

Pikca, cim prej se pocajtejte!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 737
14.1.2008 15:39:51   
tinaaja
Thaiss - upam, da se bo vse uredilo. Milumil imajo v mullerju ze narejen. PA itak ga bodo verjetno ful mirkale, sam ko je mamica zraven verjetno pustijo njej, da je ta glavna user posted image

pa ne po perzijskih tepihih bruhat

ne, ne , je nepalski user posted image user posted image user posted image

Naomi - brina se fuuul igra s knjigicami, res skor obraca liste, pa gleda, pa s clementoni mehkimi kockami, pa uno leseno zirafo, ... najraje pa mobitel in daljinec. za ta dva se za cel meter sprehodi ob kavcu, al pa celo par sekund sama stoji brez opore user posted image aja, skret papir je super za frčkat, trgat in v usta dajat user posted image user posted image user posted image user posted image Drugace pa .. nabavi psa - zmeraj zanimiva igraca user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 738
14.1.2008 16:35:18   
erna14
thaiss-uf,tam pa so v vtrcu pr vas ena strasila,a si kaj razmisljala da bi tamalga mela domauser posted image ,kar po temle k sm brala,kot je napisala naomi so sle tud men kocine pokonc.
naomi-sej se mi je zdel da so tisti rogovi men namenjenuser posted image .thx
tinaaja-jaaaaaa hvalaaaaa,za ajo pa upam da se cim prej pozdravuser posted image user posted image

no moj mozek me je pa presenetu preden je sov na pir mi je domov prnesu darilce in sicer-parfumcek Dolce&Gabbana-the oneuser posted image ,pa bonbonjero,me je kr sokiralo mal,glede na to da mi je kupu en mesec nazaj bundo za rojstni dan,no sej se nc ne prtozujemuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 739
14.1.2008 16:41:57   
soncek78
Hello čvekice!

Samo na hitro da se javim... mi smo v redu in navihani 100/uro. Še posebno, ko smo zjutri sveži kot veveričke

user posted image

...prvič sem uspela slikati zobke...

Naša mala miška uživa tudi na potovanju...

user posted image

in na sprehodih ob morju z mamico in tatijem...

user posted image

Ernauser posted image in Žigauser posted image - user posted image user posted image user posted image  samo da ste nazaj doma...

Thaiss - Bo že boljše... so pa res včasih malo smotane. Poljubček korajžnemu Matii in mamici!user posted image  

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 740
14.1.2008 17:04:13   
draja
Erna joj bogi mali Žigec s tistim kisikomuser posted image . Ampak on je vedno dobre voljeuser posted image . Pravi sonček!

Thaiss ups, tudi meni ni jasno, kako lahko takšen režim pričakujejo od 11 mesečnikauser posted image . Mislim, kako naj sam sedi, sam je, sam zaspi na ležalniku,... Pa tudi njihov jedilnik mi ni čist jasenuser posted image . Kaj bo pa pol moja Živa v vrtcu, ko ji je komaj en zobek mal ven pokukal, pa ko ne je nič če ni v nulo spasiranouser posted image . Ampak veš, po moje, se bo vse lepo izšlo. Ker je najmlajši, ga bodo najbolj pazile in veliko crkljale, Matia pa bo kot spužva vsrkal vase vsa nova znanja od prijateljčkov in se 1,2,3 navadil vsega, kar mora znati v vrtcu. Škoda le, da ni vzgojiteljica pokazala večje prilagodljivosti. En velik user posted image  za vaju oba!

Tinaaja ja nam planerjem res ni lahkouser posted image . Unim zraven nas pa še manjuser posted image . Pa milijon pikapok za Ajo, da ni nič hudega in da tableta hitro prime. Boga, boga mala kužauser posted image . Otroci in živalice res ne bi smeli trpeti!

Pikca en koš zdravja pošiljam v vašo hišo, da se hitro, hitro pozdravite.

Tejčica a še vedno zapravljaš po gorenjski?

Naomi hmmmm, igrače, zanimive kakšen trenutek, ponavadi glih tist trenutek, ko jih jaz držim v roki. Knjigica je sicr zanimiva, samo po dveh sekundah je že kaj drugega bolj zanimivo, pol spet knjigica, pol spet nekaj drugega,..... Midva z možem se res vedno bolj bojiva, da je naša mala en hiperaktivcuser posted image . ker ko jo primerjam z drugimi, je veliko bolj živahna. Nje npr. ne moreš držat v naročju več kot par sekund, ker se samo vrti, vstaja, zvira,....
Uživajta na plavanju. A ta nadaljevalni tečaj pomeni,da sta že brez obročauser posted image ?

Sezam upam, da je konec slabih noči pri vas in boste danes super spali.

Skačica jaz bi definitivno zahtevala del denarja nazaj. mislim, kaj se pa grejo. goljufajo in se neumne delajo, da lahko dvojno služijouser posted image user posted image user posted image . No, ampak važno, da je bil mož vesel in da ste uživali. A so mu drugi pustili zmagatuser posted image ?

cv105 a ne, kolk nam je res lepouser posted image !

Sonček78 prava lepotička je vaša Nika. Pa daj še kaj napiši kdaj, te pogrešamo!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 741
14.1.2008 18:01:30   
tinaaja
Sam tok, da javim, da je aja bolje. user posted image user posted image user posted image Tona se mi je odvalila. Tok hudo, kot je bilo danes, pa se ni bilo...

Zdaj pa imava spet babji vecer z Brinko, se babi pride kasnje... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 742
14.1.2008 18:05:41   
sezam
draja - joj, kako si lepo napisala. user posted image  Sem se še jaz kar mal zamislila user posted image
Noči - mislim ( in upam), da je to res vse zaradi prehlada. Sem se pa zjutraj najprej nate spomnila, o imaš tako vsako noč. Jaz sem po 2 nočeh čist user posted image . Dobra si, da še kaj funkcioniraš user posted image

naomi - našmu so tud igrače zanimive user posted image  Je pa zato Ana čist druga - že od začetka user posted image
Takle klovnček je bla naša Ana 1. leto user posted image
user posted image
erna - sam, da sta doma user posted image user posted image user posted image

Pikca - še en kup user posted image user posted image  k vam

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 743
14.1.2008 19:11:24   
Naomi

Uživajta na plavanju. A ta nadaljevalni tečaj pomeni,da sta že brez obroča ?

ja, to pomen, da smo mel dons ze vaje potaplanje na dah...brez plavutk user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 744
14.1.2008 20:50:59   
Žabika
Erna: vse najboljše in ful lepo, da sta z Žigijem doma! Aja, pa dobro da sem jaz moj One že porabila, da na naslednjem srečanju ne bi isto dišale.user posted image

tinaaja: objemčke za Ajo, da bo čimprej spet zdrava!

kopanje: mi2 Hano zdaj samo tuširava v tuš kabini. Posedeva jo noter in jo polivam s tušem. No malo se tudi kar sama. Pa še kar nekaj vodice popije zraven. Včasih se tudi še malo počebričkamo, ampak večkrat kar s polnim čebričkom in v stoje.

pust: imamo že nekaj mesecev pustni kostum in komaj čakam pusta hrusta! Bo pa Hana piščanček in še dobro da je pust tako zgodaj, da ji bo kostumček še prav.

To je na hitro, ker res nimam časa za kaj več. Danes popoldne sem bila na tečaju priprave zdrave hrane brez mleka, sladkorja in jajc. Zaenkrat sem zelo navdušena, moram pa še malo strniti misli in narediti plan kako čimveč tega vključiti v našo prehrano.

Aja, pa itak da je bil današnji dan super, saj smo po dolgem času spet videli sonce. Pa tudi če je bilo večinoma oblačno, vsaj megle ni bilo! Več kot super!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 745
14.1.2008 21:03:18   
tinaaja
Aja, pa itak da je bil današnji dan super, saj smo po dolgem času spet videli sonce. Pa tudi če je bilo večinoma oblačno, vsaj megle ni bilo! Več kot super!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se ne bi mogla bolj strinjat ... zato pa sva bili 3x na sprehodu user posted image user posted image user posted image

A se bo kati kaj javila al misli zase obdrzat skrivnosti tenerifov???

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 746
14.1.2008 21:03:51   
cv105
kopanje: mi resno študiramo, da bi en veeeeeeeeeelik čeber nabavili user posted image  ... zgoraj in spodaj imamo tuš kabino, banjica ni več ok, čebriček pa tudi vedno manj, tuširanje ... no, ja ... smo mokri vsi prisotni .... imamo sicer v planu zgoraj taveliko bano montirat ampak ... vsa packarija in razbijanje in iskanje prave bane ... mi ni no glih ... tako, da ja ... ena una bana kot za zelje kisat ... po moje bi šlo user posted image

drgač sem pa čist fertik in grem zato zdaj spat

nočko

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 747
14.1.2008 21:09:00   
tinaaja
user posted image

tale pajc me tok spomni na najino noc v bolnici, sam da je brina imela roza barve user posted image in si dobila kaksen kos torte erna?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 748
14.1.2008 21:11:09   
Lejci
Čer,

Končno sama. Mala spi, mož pospravljen v službo... končno večer zase.

Erna, te fotke od Žigca so me čist šokirale, bogi mali user posted image . Glavno,d a mu je boljš...

Thaiss, kr stisnl me je to z vrtcem. Mi tut še ne uvajamo mleka, beljaka... Mala ne sedi na stolu (če že, odide), sama ne zna jest, kaj šele spat. In niti pod razno ne zdrži do 12 brez vmesnega počitka. Naša naj bi štartala čez 2 tedna... user posted image

Kopanje - mi smo še v spalnici v banjici na stojalu. Kopalnica je 2 nadstropja nižje, moji dragi starši pa hodnikov ne ogrevajo, tko da je niti v veliko banjo ne bom nosila.

Igračke - sem par dni nazaj sprašvala, ker naša tut bl tko tko, mal povoha, če je dobre vole se igra z lončki (zida stolp ene 30 sekund), mal bombažke meče v hišo (naslednjih 30 sekund), mal pleše in poje s pametnim (nadležnim) kužkom, obvezno in nujno pa nahrani (s plastično flašo) use svoje dojenčke. To je pa zakon...

Pol pa pride men "težit", hoče tipkat, miško metat v smeti (tja sploh rada vse meče), šari mo policah, ki jih doseže... za daljince bi prodala dušo, pa kake mobitele in podobno user posted image . Robčki so tut pri nas fini za trgat in jest, knjigice - izjemno fajn za brušenje zob, ene 2 je napol pojedla že...

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

mi je domov prnesu darilce in sicer-parfumcek Dolce&Gabbana-the oneuser posted image

haha, sva že The dve, js sm ga tut dubla. HB user posted image  :)

A vaši tut kej "brusijo zobe"??? Naša odkar ima zgornji zob, tooook škrta z njimi, da grejo meni vse kocine gor. TOK me skomina to, ona pa veselo brusi zobke.

Včeraj me je med dojenjem prvič namerno ugriznila v bradavico... tok sem zatulila, ona se mi je pa režala...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 749
14.1.2008 21:36:04   
tinaaja
punce... tole je pa za dober smeh.. komentarji, da dol pades user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2282735

Jaz s svojo prazno in polno šparovo vrečko bi jim skoraj lahko konkurenco delala user posted image user posted image user posted image (za nevedne - dojim samo se na eno zizo, razlika je ... hmmm miloreceno ocitna!)

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.