dskubin
|
Ti oba maledva z levo roko poštimaš, pa sploh nč ne pojamraš Ki čm jamrat, si šparam za ta hude cajte. Pa sej nisem edina. In samo 2 otroka mam. Zmeri sem si želela vsaj 3, samo tko hitro si pa res ne moremo privoščit še 1, k pol bom pa res pregorela, pol pa ne vem več, če bo še cajt . K sm delala v jaslih, sm bla veliko časa sama z 10 - 12 enoletniki. Sm vedno pravla, da zdej mam pa lahko komot četvorčke, k če zmorem 12 jih pedenat, bom 4 z eno roko. Jok, k maš svojga froca 1 najmanj potroji vrednost (moj pravi, da 1+1=5) Ampak če bi me pa dej vidle - ku d bi šu valjar čez mene, pa pol še nazaj, da je blo zasigurno. Sej ne vem, če lahko sploh rečem, da sm šla spat Ampak sem takoj boljše volje, je zdej vstal Draž: "Mama, vidim sonce". (zdej pa ne vem, a sm to jaz, al kaj ) men je vcasih se brina ornk zalogaj... ampak racunam na to, da je pri drugem marsikaj lazje To sploh ni smešno, ampak čisto res. Se še dobro spomnem, da sem z Dražem včasih kaj jamrala, kako je težko. Zdej pa lahko rečem samo kako zlat in netežaven otrok je bil, k Diti je res od . Ampak pol k se že hočem zjokat pa ornk pojamrat si pa mislim - sej sta zdrava, ma ženska, kaj bi ti še rada! Malo se je treba sprostit, umirit, si najt neki cajta samo zase (tle mi ne gre še glih najboljš, k mojga cele dneve ni, pa tut če je, ga ni, ampak sej bo januar hitro mimo) in uživat v otrocih. K bojo še prehitro šli od doma, pol bomo pa spet otvorile nov podforum in jamrale
|