|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
10.1.2008 23:00:25   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
A je še kakšen marček brezzobi??

Mislim, da je še Jernejček brez user posted image  Seznam pa najbolje, da naredimo na novo, ker je od takrat že kar nekaj novosti user posted image

draja - Živa user posted image user posted image  za zobek

Supeeeeerrrrr slikce!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 601
10.1.2008 23:16:22   
skačica
čer!

Najprej vesela novička, da je z Izinim srčkom vse ok, torej je bil strah čisto odvečuser posted image user posted image . Hvala vse za stisnjene pestke.

srečanje- krasne, krasne fotke, kok so pa luštni otročkiuser posted image , no pa mamice tud. Drug teden se verjetno tudi midve pridruživauser posted image .

meaa- kok je pa Lan frajerček na frizerskem stoluuser posted image user posted image

draja- čestitke Živi za prvi zobek. Enozobi nasmeški so tkoooooooooo lepi, naša jih skoz talauser posted image

amy- ojoj, revica Ela.user posted image user posted image user posted image user posted image

thaiss- user posted image user posted image user posted image  za napredek Matie in res je žabika FT dela čudeže. Midve jo imava jutri(po enem mesecu in pol, ker smo vmes imeli smrt, bolezen,...) in komaj čakam, ker jo terapevtka še ni videla kobacat. Jaz vedno ob pohvalah kar rasteeeeeeeeem.user posted image

cv- le telovadi, da ne bo treba it na operacijo.

sibil- škoda za službo, bo pa morda druga še boljšauser posted image

Mi smo šli dopoldne na UZ srčka v bol. Celje. Naleteli na samo prijazno osebje, nič čakali, skratka vtis super.Zdravnica in sestra sta bili tako prijazni, da dol padeš, lepo jo je zdravnica držala za rokico in zraven poslušala srček, sestra ji je igrače razkazovala in mala je bila tako navdušena, da je kar vriskala zraven. Ničesar se ni ustrašla, UZ sploh opazila ni, skratka jaz sem šla ven iz bolnice kot pavuser posted image
Pol pa v spar po hrano in k moji mami na obisk(celodnevni). Zdej smo pa res skor skoz pri njej, ona bo tud Izina varuška in se že navajata ena na drugo. Se pa super klapata, tudi z Jonom(ki je tud v maminem varstvu) gresta lepo skupaj. Itak Iza vse male otročke obožuje, skoz rine v njih, jih objema in lupčka. Prav smešna je. Se jo pa najmlajši Izak kar boji, ker ga objame in kar skoči vanjga, zraven pa še vriska in mali vedno pade v jokuser posted image

Vsem bolančkom pa še danes pošljem pikapoke za zdravje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem spat, lahko noč.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 602
11.1.2008 0:24:44   
Pikca
iii, super fotke, kok luštni souser posted image

Živa, čestitke za prvi zobek!!!

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
A je še kakšen marček brezzobi??
Mislim, da je še Jernejček brez ...
ja Jernejček je še brez... zob in lasuser posted image , no, laski so zdaj začeli odganjat, dlesni ga pa tudi srbijo, upam, da kmalu tudi zobek pokuka...

Meaa, a Lan pa že kar pri frizerjuuser posted image

Amy, saj ne vem kaj naj napišem, samo user posted image  da kmalu kaj izzveni
Skačica, super, da je vse v redu s srčkomuser posted image
Thaiss, user posted image  Matia za napredek v razvoju in srečno pri iskanju nove službe

Sibil, res težek dan user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 603
11.1.2008 7:59:14   
tinaaja
Dober dan, se zaspan, se priplazim na plan,.. al kako gre ze user posted image Ampak cutim na vodi, da bo danes dober dan! Zunaj je tak lep vzhod user posted image Po 11 dneh vidim SONCEEEEEEEEE user posted image

Skacica in Iza - bravoooooo za odlicne rezultate!

Draja - a ste celo noc spali, zdaj ko je zobek zunaj user posted image

Dskubin - ja jaz dam tud kapo dol pred tabo, tkole 2 imet doma s tako majhno razliko .. nerverjetna si... men je vcasih se brina ornk zalogaj...  ampak racunam na to, da je pri drugem marsikaj lazje user posted image user posted image

Sibil - upam, da si danes bolje! Kako pa je malcek?

Thaiss - bravo za pogumno odlocitev. Bos vidla, ena super sluzba te caka za vogalom user posted image

grem naprej cakat majstre user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 604
11.1.2008 7:59:35   
tejčica
Lan, user posted image  za 10 mesecev.

Skačica, suuuuuper da je s srčkom tvoje male srčice vse ok.user posted image user posted image user posted image
Thaiss, user posted image  za korajžo glede službe. Glede na vse kar se je dogajalo tam, verjamem da si se pravilno odločila. Pa veliiiiiiko sreče pri iskanju nove, držim pesti da sanjske, službe.user posted image

Jaz grem pa danes z malima dvema k mojim, nazaj pa pridem še z mami. Mi bo malo mulčka čuvala, ker imam jaz spet študiju se za posvetit, pa malo bomo skupaj pohajali.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 605
11.1.2008 8:12:26   
thaiss
Jutro,
naša nočuser posted image !! Od 4h dalje je jokcal, stokal, se premetaval...rabim kafe!!!

skačica super da je z Izinim srčkom vse v redu!!!

Tinaaja izkoisti sončka!! Pri nas pa megla...user posted image

Tejčica uživaj na gorenjskem!!!

Lan user posted image  za 10 mesecev .... pa če se ne motim tudi naša ANJA danes praznuje...
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 606
11.1.2008 8:26:35   
tejčica
Thaiss, izvoli user posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 607
11.1.2008 8:29:04   
A-N-J-A
Najprej čestitke Živi za zobkauser posted image user posted image user posted image !

Pol čestitke men za 1svečko na 30 podlageuser posted image ,pa še enkrat čestitke men za 5 obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image !

Ja naš Bor je bil včeraj čist izven reda in je visu na men k ena bananauser posted image .Upam da bo drugič boljš in se bo bolj za punce zanimu.Zgleda je Žan take fermone oddaju,da se naš ni upu zravenuser posted image .

Današnja noč je bila zame odlična,se je zbudu samo trikrat,samo pol je že ob 6 auf,no in zdaj že spiuser posted image .Ko se pa zbudi pa šibam v Spara,moram mal nabavt za obiske,ki se mi obetajo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 608
11.1.2008 8:34:23   
tinaaja
Zgleda je Žan take fermone oddaju,da se naš ni upu zraven .

ja zgleda, da ni vse v misicah - kot pravijo, strup je v malih flaskah user posted image user posted image user posted image Bo moral Bor mal mirkat na B, ker Zan je bil vceraj kar spreten okol vseh punc, tud B user posted image user posted image

Anja, vse naj naj... A ni tud erna danes? user posted image Al sem cist falila user posted image

PA lan cestitke, blizas se enki user posted image

Majstr gara, mi2 z B pa uzivava.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 609
11.1.2008 8:37:49   
dskubin
Ti oba maledva z levo roko poštimaš, pa sploh nč ne pojamraš

Ki čm jamrat, si šparam za ta hude cajte. Pa sej nisem edina. In samo 2 otroka mam. Zmeri sem si želela vsaj 3, samo tko hitro si pa res ne moremo privoščit še 1, k pol bom pa res pregorela, pol pa ne vem več, če bo še cajt user posted image . K sm delala v jaslih, sm bla veliko časa sama z 10 - 12 enoletniki. Sm vedno pravla, da zdej mam pa lahko komot četvorčke, k če zmorem 12 jih pedenat, bom 4 z eno roko. Jok, k maš svojga froca 1 najmanj potroji vrednost (moj pravi, da 1+1=5) user posted image

Ampak če bi me pa dej vidle - ku d bi šu valjar čez mene, pa pol še nazaj, da je blo zasigurno. Sej ne vem, če lahko sploh rečem, da sm šla spat user posted image Ampak sem takoj boljše volje, je zdej vstal Draž: "Mama, vidim sonce". (zdej pa ne vem, a sm to jaz, al kaj user posted image )

men je vcasih se brina ornk zalogaj... ampak racunam na to, da je pri drugem marsikaj lazje user posted image

To sploh ni smešno, ampak čisto res. Se še dobro spomnem, da sem z Dražem včasih kaj jamrala, kako je težko. Zdej pa lahko rečem samo kako zlat in netežaven otrok je bil, k Diti je res od user posted image . Ampak pol k se že hočem zjokat pa ornk pojamrat si pa mislim - sej sta zdrava, ma ženska, kaj bi ti še rada! Malo se je treba sprostit, umirit, si najt neki cajta samo zase (tle mi ne gre še glih najboljš, k mojga cele dneve ni, pa tut če je, ga ni, ampak sej bo januar hitro mimo) in uživat v otrocih. K bojo še prehitro šli od doma, pol bomo pa spet otvorile nov podforum in jamrale user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 610
11.1.2008 8:40:25   
tejčica

Anja, čestitke za rd in za obletico poroke.

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 611
11.1.2008 8:52:07   
A-N-J-A
Punce hvala vsem za čestitkeuser posted image !
Glede ta druzga otroka in pridnost bi znala tud jaz kaj povedatuser posted image .Mi je glih mami včeri rekla,da je bla 100% da bo ta pa čist drgačen.Ja malo morgen,včasih je še hujši,no edin za jest je pa res čist drugačen od Ele.
Sam ne zamenam za nič na svetu,punce jaz vam svetujem majhno razliko,res.

Tinaaja saj se bom jaz z B ko vstane pomenla,da se ne more tkole obnašat do B.Reva je bla tok žalostna da se je pod pretvezo,ko ji je Žan flašo vzel zjokala, bistvu se je pa zarad B ker jo ni šliviluser posted image .
Pa še ti B povej da naj ga drugič ignorira ,naj se mal zamisli fantuser posted image .
Erna ma pa jutri RD,se mi zdi,danes ga ma pa njen tastuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 612
11.1.2008 9:19:14   
Barči78
Joj ste me zdej nasmejale, ja tale strupek moj mali, ampak se je večkrat pošteno umaknil, da bi Bor uskočil, pa ni blo nič z njim user posted image

A-N-J-A   - čestitke ob obletnici  user posted image , pa seveda za tisto podlago ti tud čestitam user posted image

Spanje ponoči - ne morem verjet, zaspal je ob 20.00 in spal do 7.40, 8.50 zaspal dalje in sedaj spi. Res je bil kriv zobek, je imel včeraj kar vijolčno dlesen, .... pa sem rekla, da ga nam več hvalila, sam če je pa res priden,user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 613
11.1.2008 9:22:18   
draja
Jutro!

No, zdaj ko imamo zobek, smo spali točno 3 ureuser posted image user posted image user posted image . Joj, joj, joj prejoj, kaj je matralo našo malo danes?! Počutim se približno tko kot dskubin, komaj živim.

Ok, zdaj sem se zjamrala, zdaj pa veselo naprej.

Skačica super, da je z Izinim srčkom vse v najlepšem reduuser posted image .

Anja vse najboljše!!!!!!

Lan čestitke tudi tebi!!!!!

Več kasneje, se mi ne da več tipkat oz. še spim pokonciuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 614
11.1.2008 9:26:03   
erna14
jutro

rna ga ma v pon.user posted image anja vse naj naj pa se ene 4x tok pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ziva-draja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislm da tole vse pove,zdaj bosta lahko z zigatom skum zemlcce grizlauser posted image

thaiss-mislm da si se prov odlocila,bos vidla da bos bols najdla,ta cas pa uzivajuser posted image

no midva greva spet ob 11 k p.ker tamal full kaslja tak mokr kaselj,pa se mi zdi da obcasno tako hitr diha pa tko bl plitko,ne vem al je to zarad noska,no vseen je rekla da se prideva pokazat.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 615
11.1.2008 9:31:17   
A-N-J-A
erna-sem ti že hotla zadnjič rečt,da se mi čudno zdi da ti je P predpisala A,če ma pa Žiga virozouser posted image .Saj za uček itak dobi mazilo,ni treba v telo vnašat A.Pa to v današnjih časih,ko je tok govora o nepotrbnem dajanju A.
Saj nisi ti nč kriva,da now pomote,sam tvoja P je mal Čudnauser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 616
11.1.2008 9:33:35   
A-N-J-A
anja vse naj naj pa se ene 4x tok pa bo

To sem šele zdele vidlauser posted image ,pazi se ti bom jaz v pon.želela še 5x tokuser posted image .Pol bova pa čez 4x in 5x tok skup rekorde podiraleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 617
11.1.2008 9:36:14   
Barči78
O groza Draja - pa kako se ne more umirit stanje pri Živi, boga punčka no, pol pa še mamica utrujena in je tukaj začaran krog. Zares ti želim, da se čimprej ustavijo težave in da se Živa takole v miru zapelje v sanje.user posted image

Sibil - no, pa so se pojavile bolezni, zares slaba stran vrtca, upam, dad bo mali bolj odporen, pa želim ti, da se ti odpre kakšna nova možnost zaposlitve, mogoče celo boljša. user posted image user posted image user posted image

skačica - super, da ni blo več slišat šuma, pa da je vse v redu user posted image user posted image

lan - pa še tebi enga cmokca za 10 mesecev user posted image user posted image

tejčica - a bomo kaj spoznali družinskega člana user posted image

Žabika - jest bi tud mela slike, ti pošljem ZS (ko boš imela čas)

erna - dobro opravite user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 618
11.1.2008 10:42:23   
Sibil_
Dan!

No ja, po včerajšnjem dnevu pa ni hudič, da bo danes boljši, ne?Pa hvala za vse lepe želje, včeraj sem bila pa res jezna pa žalostna pa vse skup.Pa ta služba me mori neprestano.

In zdaj še za Lukasa ne vem kaj je, ker on zgleda zdrav (no če odštejemo nosek, ki se malo cedi)?Pa zjutraj nima vročine, dobi jo okoli poldneva in potem zvečer pade.Ma ni za verjet no, res mi ni jasno.Mah, tisti pregled za ušesa imamo 22.1. pa bomo videli kako in kaj.Me je pa prestrašila zaradi vrtca ta zdravnica, samo kaj naj ko pa ga nimam kam dat?Mah, jaz tudi upam da bo bolj odporen.Pa ironija-kašlja že od septembra, ampak pljučka so vedno čista.Meni res ni jasno kaj je.user posted image

Sicer pa čestitke vsem slavljencem, predvsem pa pikapoli za novo nosečnost.Občasno tudi mene zgrabi da bi še enega ampak si po dnevih kot je včerajšnji hitro premislim.

Za info o zobkih-Lukas jih ima 6 že en cajt, zdaj mu pa spodnji dve dvojki počasi rineta ven.

Z dvema otrokoma je res več dela, ampak ko vidiš kako mlajši gleda starejhšega-s takim občudovanjem, pa kako se ga razveseli ko pride bliže, pa kako ta večji skače in dela vragolije da se mlajši smeje-po moje si težko predstavljaš če ne vidiš.Res, taka dva sončka-ahhhh ja.Odtehta ves trud ko ju vidiš skupaj.

Tejčica-daj kako sliko novega člana gor, no.Kam ste ga pa šli iskat?Upam res upam da ne v zoo shop??user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 619
11.1.2008 11:26:51   
pocka
Evo še glas od mene, malo sem žalostna, ker je megla, pa ne moreva ven, ampak se imava prav lepo tudi doma.user posted image

Najprej bi čestitala ANJI za rojstni dan, pa obletnico user posted image , pol bi čestitala Pikapoli in ji zaželela lepo nosečnost user posted image

No, sem prej klicala v službo in ja, imam res zlatega šefa, mi je dal še dopust,tako,da grem delat šele 20.02 user posted image za 6 ur. Zmenla sva se tudi,da bom večinoma zjutraj v službi, zaradi dojenja zvečer pa to (mi je sam predlagal) in verjetno bom kar tajnici pomagala pa druga notranja dela opravljala nekaj časa, mi ne bo treba na teren pa uniformo...sem prav vesela no.user posted image

sibil - saj bo boljše, prej ali slej, držim pesti za službo, pa Taja pošilja Lukasu user posted image user posted image za zdravje
draja - ma boga Živa, kaj jo matra, no??? Pa dobrodošla med zobatimiuser posted image

tejčica - mi bi tdui radi videli Kikotauser posted image , Vid je pa že pravi fantina

skačica - super za uspešen pregled

amy - o hudo tole z alergijami, kaj bo ta otrok jedel? A ostala žita lahko je?

slikce s srečanja - leeeeeppppeeee

thaiss - pravilno si se odločila glede službe, se bo že kaj našlo

erna - bogi Žigec, upam,da uspešno rešita pri P user posted image user posted image user posted image

dskubin - to pa res, svaka čast kako pedenaš oba tamala, sem te tudi jaz občudovala, ko smo kafetkali, kako si skulirana user posted image

Tista moja  M zadnjič, pa mislim,da ni bila M, ker je po par kaplijcah zelo čudne barve bilo vsega konec.user posted image

ekola, da pripopam še par slikic naše "lumpe":

tako pomagam mamici pospravljat predale
user posted image

kje je sonček, jaz bi šla ven
user posted image

tudi jaz imam žirafico user posted image
user posted image

ku ku
user posted image

pa pa, lep dan

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 620
11.1.2008 12:13:08   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Zunaj je tak lep vzhod user posted image Po 11 dneh vidim SONCEEEEEEEEE user posted image

Dej ga še sm proti Domžalam mal pošlji user posted image

skačica - user posted image  sam, da je vse OK z Izinim srčkom

ANJA - a vi mate pa danes kar dvojno slavje user posted image  Čestitkkkkeeeee. Ni, kaj greš za nami user posted image
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
da ni vse v misicah - kot pravijo, strup je v malih flaskah user posted image user posted image user posted image

Pa parfum tudi user posted image . Mogoče so pa punce na to palile user posted image

dva mala otroka - no še jaz pokomentiram user posted image  Pri nas pa je drugi dosti bolj priden (saj potem Ana za oba nadoknadi user posted image ) Bi se pa šeenkrat odločila za tako majhno razliko. Sicer je blo na začetku mal hudo, ampak ko se enkrat navadiš eden na drugega, pa skoz večja sta že, pa kar laufa. Ko pa vidiš, kako se imata rada, pa eden brez drugega ne moreta, pa vse pozabiš user posted image user posted image

pocka - cuker mali user posted image user posted image

Drugače imamo pa vročino - Žiga. Zvečer se je mal čez 11h zbudil z 38.9 (v ritki). sem mu dala svečko in potem je kar trajalo, da je zasal. Bi kar telovadil po postelji. Ob 00.30 ga je le zmanjkalo in spal do 5.30 user posted image , ko je pojedel in zaspal nazaj do 8.30 user posted image . Zjutraj je imel spet 38.3. Pa mal kašlja in smrka. Se je zgleda nalezel od Ane. Ona je drugače že OK, le malo še kašlja.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 621
11.1.2008 12:30:06   
tejčica
Barči, u tole je bla pa suuuper noč. Žan, kar tako nadaljuj.user posted image

Draja, user posted image .

Erna, kako sta opravila pri P?

Sezam, user posted image  da se še Žiga hitro pozdravi.
Pocka, ma kakšna cortika je Taja.user posted image  Pa super da si se tako dobro zmenila v službi. Jest bom tud počas šefa mal mogla poklicat. Bi rada še stari dopust pokoristla preden začnem delat, pa en kup novosti je pri nas in bo teba mal začet čekirat zadeve...

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Z dvema otrokoma je res več dela, ampak ko vidiš kako mlajši gleda starejhšega-s takim občudovanjem, pa kako se ga razveseli ko pride bliže

Pri nas je isto. Najbolj noro je ko Taja pride iz vrtca. Se že na vratih ponavadi glasno najavi in ko jo Vid sliši je odklop. Nasmeh do ušes, šiba gledat kje je, jo vleče k sebi, ko se pa skupaj kaj igrata (lovita, ku ku) ju je pa tako lepo opazovat...jo ima še rajši kot njeno sobo in igrače.user posted image  Ni lepšega kot otroška sreča.user posted image

Tejčica-daj kako sliko novega člana gor, no.Kam ste ga pa šli iskat?Upam res upam da ne v zoo shop??user posted image

Ja, v tisti trgovini v Supernovi na vrhu smo ga vzeli. Zakaj pa ne?

No, pa še slikica našega Kikota. Ful lepo poje in predvsem je ponoči tišina.user posted image

user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 622
11.1.2008 12:43:52   
Barči78
Joj, men je kar dolgcajt ratal, Žan že eno uro spet spi, jaz sem že vse za kosilo pripravila, pospravila, pa ne vem več kaj naj. Nejo bom sedaj hodila iskat ene pol ure kasneje, da se počasi navadi, da bo dlje časa v vrtcu, joj mi je hudo. Se zjutraj voziva v vrtec, pa ona pravi meni, pst mami, Neja spi. Pol sem ji pa zapela pesmico:
Spančkaj punčka moja,
nate pazi mamica tvoja,
te z dekico pokrila bo,
da čez noč ti bo toplo.

Ko sva se pred vrtcem ustavili, jo pogledam, pa ima tamala čist solzne učke, o kolk mi je hudo ratal, me je tko h sebi stisnila in rekla, da me ima rada.user posted image

Tejčica - srčkan tale vaš nov član, pa kako se že nastavlja, kot Vid da ku ku.

sezam - no, pa še za Žiga user posted image user posted image , pa pozdravite se

< Sporočilo je popravil Barči78 -- 11.1.2008 12:44:40 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 623
11.1.2008 13:39:35   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Z dvema otrokoma je res več dela, ampak ko vidiš kako mlajši gleda starejhšega-s takim občudovanjem, pa kako se ga razveseli ko pride bliže

Pri nas je isto. Najbolj noro je ko Taja pride iz vrtca. 

Pri nas isto. Oba čist ponorita, parv skačeta eden v drugega user posted image user posted image , pa se stiskata, pa smejeta, dokler ni preveč in potem je jok (Žiga)

Evo, pa še kako je včeraj pri nas zgledal ob polnoči user posted image :
user posted image

a, nazaj moram zaspat user posted image
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 624
11.1.2008 14:24:23   
A-N-J-A
erna je mogla z Žigijem na Pediatrično,ker je imel saturacijo 94user posted image .Miljon user posted image  za Žigija,da se čimhitreje pocajta in bosta z mamico za njen roj.dan že doma.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.