|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
10.1.2008 19:50:17   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

če samo za ene par palačink je dober tudi od tupperware-a

se najraj bi tupperware, pa nimam kontakta od zastopnika, rabim pa danes.. oz mami rabi user posted image

Jaz imam kolegico, če rabiš

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 19:54:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
10.1.2008 20:54:01   
tinaaja
Punce, hvala za pomoc, se je morala mami znajti drugace user posted image

Barci, tebi je u  bioenergetik reku, da moras zanu prestavit posteljico. A je to pomagalo? A je se kateri prestavitev pomagala k boljsemu spanju?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 578
10.1.2008 21:09:45   
draja
Mi imamo pa prvi zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Od zdaj naprej se smejemo samo še takole user posted image .

Je bilo zgleda Živo danes sram, ko je bila še edina brez zobkov na srečanju, pa je hitro enega zrihtala.

Aja, a to zdaj pomeni, da bomo zdaj mirno prespali vse noči?user posted image user posted image user posted image

Lan iiiiiiii kakšen pobič si žeuser posted image . Pa bravo za novo frizuro!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 579
10.1.2008 21:14:06   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Barci, tebi je u  bioenergetik reku, da moras zanu prestavit posteljico. A je to pomagalo? A je se kateri prestavitev pomagala k boljsemu spanju?

Jaz skor lahko rečem, da je pomagalo, ker prvo noč, ko je spal na novem mestu, sem se zbudila ob 5h zjutraj, skočila po konci kje je Žan, on pa mirno spal. Sej ne rečem, da se zdej ne premetava več, se obrne, pa na bok, pa na trebuh, samo me ne zbudi, ker prej je bilo to neznosno, tolk se je zaletaval, pa obračal, da je spal na koncu pri meni na veliki postelji v košari od vozička, da ni mogel it za 360° okrog, v posteljici je pa to šlo.user posted image  Tko, da jaz kar verjamem, da nekaj je na tem. Sploh je pa rekel, da mam tud sama na čist zanič koncu posteljo in res, spim zelo slabo, bi me miš zbudila.

Dobiš slikice

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 580
10.1.2008 21:22:55   
tinaaja
Ziva user posted image user posted image user posted image user posted image zobatka nova :)

Ma sem mal razmisljala o tem, ali je morda kriva postavitev postelje - B se v pojstli ponavadi zavrti za 90-180° in ful mirno spi takrat. ampak jo zmeraj prestavim nazaj, ekr me je strah, da bi odbezljala dol s postelje, pa ne bi niti cutila user posted image user posted image Danes spi z glavo v drugo smer obrnjeno.. testiramo par dni, pa bomo videli, pol bom pa se prestavila pojstlo,ce to ne bo ok.. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 581
10.1.2008 21:23:20   
thaiss

user posted image  user posted image  Tinaaja ti si super ohinsploh, kje vse te zadeve najdeš (misim na romerja)!!???user posted image  user posted image  

Sibil user posted image  za Lukasa!
meaa Lan je pravi cuker z novo frizurco!!!

user posted image user posted image  bravo Živa za prvi zobek!!!!user posted image  A je še kakšen marček brezzobi?? uni seznam smo nekje zgubile user posted image
Draja zdej ko je zobek zunaj pa vam želim dddoolllllllllllggggggooo mirnooo noč!!!!!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 582
10.1.2008 21:26:53   
tinaaja
Tinaaja ti si super ohinsploh, kje vse te zadeve najdeš (misim na romerja)!!???

user posted image user posted image user posted image user posted image slucajno se spotaknem user posted image user posted image user posted image user posted image sem ene posode gledala, pol sem pa morala se uc vrst na otroske zadeve user posted image

grem spat.. upam... (sam se neki pogledam user posted image )

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 583
10.1.2008 21:30:28   
Barči78
meaa - a to je pa prov otroški frizel štimal vašga fanta, imajo prov posebne stole za najmlajše. Prov čeden pobič. Ste se pa pravilno odločili, da se ga peljali h strokovnjaku, jaz sem Nejo sama ostrigla, pa ne vprašat kakšna je bla user posted image  A si koledarje nesla speti?

oooo draja - user posted image  za zobek, no, upam, da boste spali, zdej ko punca ve kako to zgleda, ko pokuka zobek

Pikca - pri nas v vrtcu so tud norice, sej men je vseeno, če jih dobita sedaj, za njiju me niti ne skrbi tolk, sam za mojo ˝rit˝ me pa mal user posted image , jih še nisem imela user posted image

erna - tole pa ni nič fajn slišati, čimprej se pozdravite user posted image user posted image user posted image

dajadada - prepovedan sadež je najslajši, pa res je, točno vejo, da ne smejo, kaj še bo user posted image

sezam - upam, da se pozdravite, pa da slučajno mi ne zbolimo, ker se bom potrudila priti še kdaj, pa upam, da se vidimo

amy - to se pa ne sliši dobro, ful kriza, upam, da Ela to čimprej preraste. Groza, že tako imamo včasih občutek, da jim dajemo skoz enolično hrano, če pa otrok tolk stvari ne sme jesti,... kriza user posted image user posted image user posted image

thaiss - super, da ste zaključili s terapijo, kontrole so pa itak vedno dobrodošle, pa user posted image  za mere, še en ornk fant

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 584
10.1.2008 21:30:38   
tinaaja
no, prvic se je ze zbudila user posted image user posted image user posted image tok od nove pozicije user posted image user posted image user posted image ampak zgelda da se celo pusti fotrcku uspavat user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 585
10.1.2008 21:31:00   
amy26
čestitke Živi za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 586
10.1.2008 21:34:22   
Žabika
No kratko poročilo današnjega srečanja:

Hana varuje hrbet Boru:
user posted image

Bor je malo preveč nazaj pogledal mami in naredilo je bum:
user posted image

Punce sočustvujejo z njegovo bolečino:
user posted image

Hana se odloči, da gre v moško družbo ...
user posted image

... in gre k Žanu
user posted image

Žan ji pokaže svoj novi avto:
user posted image

Žan osvaja Brino:
user posted image

Brina in Hana sprobata trdnost steklene stene:
user posted image

In še malo preosvetljena slikica marčkov:
user posted image

< Sporočilo je popravil Žabika -- 10.1.2008 21:44:56 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 587
10.1.2008 21:38:50   
amy26
luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image

kdo je z desne strani, na zadnji slikiuser posted image  ostale poznam

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 588
10.1.2008 21:39:24   
Žabika
Živa: user posted image za zobek!!!! Pa mirno nočko!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 589
10.1.2008 21:44:17   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image

kdo je z desne strani, na zadnji slikiuser posted image  ostale poznam

Livija in mamica Polona (Pikapola34)

Super slikica, res so cortki.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 590
10.1.2008 21:48:21   
tejčica
Draja, user posted image  Živi za prvega zobka!

Meaa, lušten dečko mali.user posted image

Amy, ajoooooj, boga mala pikica. user posted image za Elo, da alergije čimprej izginejo in user posted image  zate.

Pocka, kam si poniknila???

Erna, user posted image  za Žiga.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 591
10.1.2008 22:02:49   
Anonimen
Cer...

Najprej hvala vsem za cestitke!! Po eni strani mi je ful fino, da bomo imeli dva, po drugi strani pa me je strah, ce mi bosta dva non stop visela na hlacah. user posted image user posted image

Jjasna - ja anonimnost mi res ne gre.... user posted image preveckrat na hitro pritisnem na gumb in pozabim... drugace sem pa ugotovila, da eni forumu imajo eni pa ne...

Srecanje - bilo je fino, spoznala sem Drajo in Zivo, pa tamali so se fino igrali. Livija je vsem pogledala oci in nos in ustauser posted image . Super fotke!!

Barci- hvala za prevoz danes, Livijo smo spet vozili v lupinici. Kneippova bela kava - to je nadomestek za pravo kavo, v resnici je pa to jecmenov slad.. Temu recejo Primorci cikorja, ce se ne motim. Jaz imam eno neopdrto skatlo in ti jo podarim.

Amy - boga Ela. Upam, da vam ne bo treba vec veliko preiskav delat ter da cimprej mine. Res vam zelo malo stvari ostane za jest. Sem pa prebrala, da alergicni otroci nagonsko zavracajo hrano, dokler alergija ne mine. in taki otroci se tud ful dalj casa dojijo oz. pijejo prilagojeno mleko.

Jedilniki - a katera dela jedilnike zase in za nase skrate? Meni ful idej manjka, se pa nikoli ne spravim, da bi si napisala vsaj za par dni prej.

Poglejte, kaj so nastudirali Japonci, se splaca pogledat - tukaj

Bravo Zivi za prvi zobek - BTW. nam sta pred parimi dnevi obe zgornji enki ven pogledali!!

Bravo Lanu za novo frizuro!!

Pa se ena user posted image user posted image za bolanckanga Ziga!!

NMJ - kje se pa skriva? Cez slabe 14 dni imajo njene punce ze prvi rojstni dan!! Pol se pa pocasi zacnejo RDji nasih skratov user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
10.1.2008 22:04:22   
draja
Žabika user posted image user posted image user posted image  pridna! Se priporočam za kakšno slikico na mailuser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 593
10.1.2008 22:06:02   
Anonimen
Luštkane slikce in seveda vaši malčki!

Tinaaja - mi smo probali vse žive možne poze posteljice v sobi, pa smeri v katere spi, pa ni bilo nič bolje. Je pa zanimivo, da ej pri nas doma, ko smo bili sedaj čez novo leto spal bistveno boljeuser posted image Ima pa moja mami bolj mehak jogi kot ga ima Jure tu doma, mogoče je kaj na tem?In ker slabo spi Jure spim sabo tudi jaz. Dejansko sploh ne morem spat, sem pa full zaspana in utrujena... Tko, da če kdo najde kakšen recept za boljše spanje bi bila iz srca hvaležna.

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
10.1.2008 22:08:46   
Barči78
še nekaj slikic, da vidite, kako so res pridni naši miškoti, samo eden je skoz nekam uhajal user posted image , le kdo

Hana pri mamici (Neja je rekla, mami glej kje Žan pri eni teti user posted image , ja nič, naš Žan je res k ena punčka)
user posted image

Bor se je skoz pridno držal mamice, preveč punc je blouser posted image
user posted image

Mami, zdele nimam časa jest, Žan gre, že tko mi je vse drobtinice pod vozom pojedel
user posted image

evo ga, že krade, ga bom kar malo počohala, Bor je tko dons skoz pri mamici user posted image
user posted image

no, pa mi je ušel
user posted image

ku ku Livija
user posted image

smile
user posted image

mami, a pa ti veš, da zdele nimam časa jest
user posted image

Živa pa tako pridno opazuje dogajanje iz vozička, aha zobek je čakala, tko da naslednjič bo šla zihr v akcijo user posted image
user posted image

kako sta punci
user posted image

aha, zdej se bosta pa kregali
user posted image

pol pa kar grem
user posted image

u mami, tamle dol je pa noro user posted image
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 595
10.1.2008 22:18:44   
cv105
čer

joj, koliko je za pokomentirat ... 
1. najprej pošiljamo en veeelik koš user posted image  vsem bolančkom ... user posted image
2. nato čestitamo Živi za prvi zobek user posted image  ...
3. in se važimo, da smo mi danes dobili tretjega ... jutri bomo pa še četrtega ... zgornji enki sta bili zdaj 14 dni na pohodu user posted image
4. nadalje hvalimo slikice z današnjega čveka ... luštni pikci in pikice user posted image  
5. če se naslednji teden planira srečanje , se pridemo pokazat ... če bo vse bp seveda ... slišim, da že razsaja gripa user posted image  tu okoli

Točka razno: jaz sem danes dala skozi pregled kolena v Valdoltri ... zaradi hipermobilne pogačice mi skače koleno ven ... neprijetno, boleče in nevarno ... zadnjič mi je malo pred porodom ... malo so bile takrat krive tudi kile ... danes je dr rekel, da če se še kdaj ponovi, me čaka operacija in 3-4 mesece rehabilitacije ... zdaj bom pa telovadila 100/uro, da ojačam kolenske vezi ...

Maks se je čuval pri moji mami ... čudno ... oba sta prej dol padla ... le kaj sta počela ... hm ... user posted image  ... sem ga mislila s sabo vzet na morje, pa še dobro, da ga nisem ... megla ... oblaki .... megla ... megla ... oblaki ... nazaj grede sem v Postojni izropala BC in sina oblekla za naslednjo zimo ... user posted image  ...

nočko

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 596
10.1.2008 22:23:38   
tejčica
Suuuuuuper slikice!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 597
10.1.2008 22:41:01   
thaiss
Zelo lepe slikiceuser posted image  user posted image  user posted image  
Kaj ste se že kaj menle za nslednji teden???

Da ne pozabim: danes sem naredila en velik korak in sicer sem zavrnila pogodbo, tako da čez en mesec pristanem na Sončni upraviuser posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 598
10.1.2008 22:41:30   
dskubin
Po eni strani mi je ful fino, da bomo imeli dva, po drugi strani pa me je strah, ce mi bosta dva non stop visela na hlaca

Čestitke še od nas 4ih user posted image . Boste imeli tako razliko, kot mi. A veš kaj moj dostikrat reče (navadno po tistih dnevih, ko imamo res pestro)- da kdaj pa kdaj pomisli, da kaj nama je bilo tega treba tko hitro še 1 narest (k je blo načrtovano) - ampak pol takoj doda, da njemu je pa tko lepo in mu niti na kraj pameti ne pade, da bi imeli samo Draža. Ne bi zamenjali za nič na svetu. Boš vidla, kako bo lepo. Včasih težko - ampak sej je tud zdej tako.

slikce - sami cukri (tamaučki in tavelike) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
10.1.2008 22:56:29   
tejčica
Dskubin, ma tebe je tko luštno brat. Ti oba maledva z levo roko poštimaš, pa sploh nč ne pojamraš, vedno si razpoložena za štose...še na kofetku z obema malima čist sproščena.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.