Barči78
|
meaa - a to je pa prov otroški frizel štimal vašga fanta, imajo prov posebne stole za najmlajše. Prov čeden pobič. Ste se pa pravilno odločili, da se ga peljali h strokovnjaku, jaz sem Nejo sama ostrigla, pa ne vprašat kakšna je bla A si koledarje nesla speti? oooo draja - za zobek, no, upam, da boste spali, zdej ko punca ve kako to zgleda, ko pokuka zobek Pikca - pri nas v vrtcu so tud norice, sej men je vseeno, če jih dobita sedaj, za njiju me niti ne skrbi tolk, sam za mojo ˝rit˝ me pa mal , jih še nisem imela erna - tole pa ni nič fajn slišati, čimprej se pozdravite dajadada - prepovedan sadež je najslajši, pa res je, točno vejo, da ne smejo, kaj še bo sezam - upam, da se pozdravite, pa da slučajno mi ne zbolimo, ker se bom potrudila priti še kdaj, pa upam, da se vidimo amy - to se pa ne sliši dobro, ful kriza, upam, da Ela to čimprej preraste. Groza, že tako imamo včasih občutek, da jim dajemo skoz enolično hrano, če pa otrok tolk stvari ne sme jesti,... kriza thaiss - super, da ste zaključili s terapijo, kontrole so pa itak vedno dobrodošle, pa za mere, še en ornk fant