|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
22.2.2008 16:50:25   
dskubin
cv105, a pa ima Maks čist nosek? Ker Draž je imel tudi v prvem letu 3x vnetje ušes, in smo sami opazli, da se to prenese z noska (bog ne dej, da bi zdravnica to možnost omenla). V glavnem vedno, ko je imel zamašen nosek je takoj fasal vnetje ušes. Pol, ko smo to ugotovili, vztrajamo s temeljitim čiščenjem (tko nekako, kot je Urla prpopala filmček, ampak vseeno malo manj fiziološke jaz porabim). No, ko je nosek čist, mu samo pihnem s pšilom, da je navlažen, čim pa malce teče, temeljito izpiramo. Od takrat ne duha ne sluha o vnetju ušes TOK TOK, pa tudi Draž se večinoma ne pritožuje več nad čiščenjem. Imamo pa tako flaško, kot Urla (mislim, da je deci) in gor mu je moj narisal traktor - tko da ja to samo nekaj njegovega - samo, da pali). Ko je prehlajen, ga čekiram tudi ponoči - če se mu nosek zamaši, mu sredi noči nalijem fiziološko in čistim s pumpico - sicer je dretje, ampak raj to, kot antibiotiki in vnetje.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
22.2.2008 16:53:47   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

cv105, a pa ima Maks čist nosek?

ja, čistimo non stop ... imam fobijo pred zamašenim nosom in vnetimi ušesi in ga non stop mučim ... vlivam fiziološko in čistim s sesalcem in na koncu še 1x fiziološka ... v torek je zasmrkal in smo TAKOJ začeli s čiščenjem, tako, da mi je čudno ... je pa vneto isto uho, ki je bilo 3 tedne nazaj, ko smo bili na PeK, rdeče ... tako, da mislim, da se je lahko tudi tako dolgo kuhalo ... pa v ponedeljek smo bili v posvetovalnici in ni nič rekla, da bi kaj bilo ... mah, čudno mi je vse skupaj ... zdaj smo tu, kjer smo ...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
22.2.2008 17:07:25   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Tiste, ki delate skrajšan delovnik - a ste vedele, da če vzame "mož" bolniško za otroka, da mu pripada samo tolk ur na dan na kolikor ve delate

Pri nas na takšno rešitev še pomislimo ne! user posted image

Tudi Hana je vročična. Že zjutraj med dojenjem se mi je zdela vroča, ko je vstala je imela 38 na čelu, ko sem prišla domov iz službe pa 39,1 v ritki. Ker ni bila nič tečna nisva nič zbijali in vročina ji je do prejle malček padla - na 39 v ritki. Trenutno spančka in se bori z vročino.

Je pa očitno vseeno malo bolj utrujena, ker je kar sama od sebe med igro danes kar dvakrat zaspala v posteljici v objemu svojiega zajčka. Dopoldne jo je tako uspavala moja babi, ki jo je danes prvič čuvala, popoldne pa oči.

Bolančkanim pikepoke!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
22.2.2008 17:17:55   
sezam
tejčica - user posted image  faca Vid &poganjalček ter stajica

Dajadada - user posted image  da je Nejcu bolje

Pikca - user posted image user posted image  da Živa čimprej preboli norice. Kdaj se pa tebi izteče porodniška? A boš koristila še kaj dopusta?
Pa user posted image  Jernejček za "Karlosa"user posted image

draja - upam, da se ti s službo uredi, kot si želiš user posted image  user posted image

Žabika - pa še en kup user posted image  za Hano, da se čimprej pozdravi

Evo, za nami je že drugi teden službe user posted image , pa se mi zdi, da sem ravnokar prvič šla user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
22.2.2008 18:21:58   
tinaaja
Draja, ja grozno tole, da se moras takole borit..

pikca, saj ne vem, a bi bilo dobro, da se J fase norice al ne.. Pol bi imeli vsaj mir. Upam, da cim bolj enostavno prebolite user posted image

Zabika .. naj gre vrocina ššššššcccccccc in hana spet razposajeno siba okoli

Mi smo preziveli popoldan na zraku, B je polovico prespala, tko da je zdaj polna energije.. Moj pa v kratkem siba mal v mosko druzbo, tko da imamo me babji zur doma user posted image

Pocka, a ste stestirali tricikel tudi ze zunaj? Kako se obnese?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
22.2.2008 18:41:51   
K_a_t_i
Marička, par urc me ni na rrju pa se bolančki kar množijo!!!

Hana, Maks, user posted image user posted image user posted image  Pa še norice pri Pikci naj se hitro odstranijo!!!
Draja, na misel mi je pršlo "Ne daj se Floki!" Pa se mi zdi, da se tud ne boš dala user posted image . Go Draja, go Draja. Stiskam pesti.

Mi smo dobili odločbo iz vrtca. Se je splačalo zbrat 2cm dokumentacije - zaradi kredita smo padli iz 8. v 7. plačilni razred, kar se bo pri novih cenah poznalo kar za 50€ mesečno user posted image .
Tako da bomo plačevali "samo" 250€.
No tko... Če preračunam na naš "neposrečen februar" (zaenkrat smo bili tam enih 15 ur, imamo pa še šanse zadnjih 5 dni - torej bo tam max 50 ur) pride to 5€ na uro. Ma veste kaj - naj mi bo javno oproščeno, ampak men se zdi, da še čistilka računa več! Ob normalnih pogojih (22 dni na mesec po 8 ur) pa pride vrtec 1,42€ na uro s tem, da dobi 2 topla obroka in še 2 malici, plenice ter varstvo. Jamranje gor al dol - men se zdi to kar pošteno.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.2.2008 18:42:11 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
22.2.2008 19:32:49   
K_a_t_i
Tole je pa zdej obvezen del dneva user posted image . Ne vem, al bolj uživa Žiga al mami in oči user posted image .
http://www.youtube.com/watch?v=OQyQmIZe1Cs

No tole pa mamic ni več tko zlo všeč - seveda kadar je stroj v polnem zagonu user posted image . (se opravičujem za napačno "lego" filma)
http://www.youtube.com/watch?v=_wMP5z0Ting

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
22.2.2008 20:28:03   
amy26
za vse bolančke en kup user posted image user posted image user posted image  vidim da jih je kar nekaj

mi smo zaenkrat zdravi, naj tako tudi ostane

Draja, prav je da si se postavila zase, upam da se bodo šefi omehčali in da ne boš imela težav z dopustom

Ela ima ful bogo kožo, spet rdeči pregibi, jo srbi,...mal sem grešila zadnje časeuser posted image  če bi Ela pri meni dobila vsaj konkreten obrok bi se držala strogo diete, tako pa mleka je bolj malo bolj za crkljanje in sem občasno grešila, vendar ji je takoj usekalo na kožo tudi tisto malo kar dobi preko dojenja.

Pa dva dni jo zvečer ne dojim in punca je obakrat spala prvo rundo več kot sedem ur skupaj kar ni že dolgo, ker recimo 2-3 tedne se zbuja kar naprej, pa včeraj sem mal preveč jedla pa še nekaj sem bila živčna in sem pojedla čokolado, me je takoj začelo šraufat, krčiuser posted image  pol pa nisem upala Ele podojiti, pol sem jo podojila ob 5 uri zutraj in njo je začelo šraufati dopoldne, ful tečna, ni hotla spat, šele ko se je dobro sprdkala in pokakala je bila dobre volje.

Zdej pa nevem ali nehat dojit ali ne? tok mi je težko, sploh zato ker se tok rada pri meni crklja, še huje mi je to ker še kar ni sprejela flaše in je problem ponoči ker ona 1x ponoči je, kako brez dojenja ponoči nevem, ker če ji dam vodo se z njo ne zadovolji in še kar vztraja pri joku in budnici.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
22.2.2008 20:44:27   
tinaaja
evo, na to pesem pa brino uspavam od 2 meseca.. zvocnki
http://www.geocities.com/redsilky2x2/whenineedyou.html

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
22.2.2008 20:57:31   
tinaaja
Amy, tezka odlocitev. Morda dojenje ni vzrok dobrega spanja, tko da pocakaj se par dni. Pa jo vmes probaj navajat na neko zadevo za pit ponoci, ce rata. A ti nic ne smes jesti, na kar je ona alergicna?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
22.2.2008 21:04:51   
cv105
Kati ... za kater kredit se gre? ... mater si financar ... od hudiča user posted image

drugo dozo antibiotika smo dali ... zdaj spi ... razpoloženje še vedno niha ampak gre na bolje user posted image

nočko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
22.2.2008 21:09:39   
draja
Jernej čestitke za Karlosauser posted image user posted image . Pa itak da je to lažje reči kot mamauser posted image user posted image

Kati faca mala Žigauser posted image user posted image . Pa Floki se neče pustiti!!!!!user posted image user posted image user posted image

Amy jap, res težka odločitev. Razumem te 100 %, ker se sama že točno mesec dni borim s to odločitvijo. Gastroenetrologinja mi je prva to svetovala, P iz razvojne je pa itak čist za to, da takoj neham dojit. No, naša P, pa me prepričuje naj čim dlje dojimuser posted image . Jaz sem si zadala, da jo po 11-ih mesecih začnem odstavljati. Čeprav mi je ful žal, ker zaenkrat ni nikoli nič bolje spala, če se ni dojila in tako čisto mogoče za brezveze ukinjamo dojenje. Doji se pa itak še čisto, čisto malo, pa tudi mlekca je komaj za vzorec.
Je pa res hud alergik Ela, da vsaka tvoja "grešitev" takole nanjo vplivauser posted image . Bogica malauser posted image .

Aja, pa Živa nobenega mleka ne pije, ampak je pa kašice z allernovo 2-krat na dan. Poje cca. 300-350 ml allernove na dan.

< Sporočilo je popravil draja -- 22.2.2008 21:11:04 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
22.2.2008 21:15:28   
A-N-J-A
Jaz sem tud sama je šel moj na en drinkuser posted image .

Hana,Maks,Živa(upam da nisem koga pozabila) hitro se pozdravte,da boste lahko na sončku uživaliuser posted image user posted image user posted image

draja-prav je da si se zase postavilauser posted image .A ko si delala do konca nosečnosti jih pa ni motilouser posted image ?

tinaaja-čeveljčki so zakon,full mehki,pa našmu gredo clo na nogouser posted image ,vzeli smo pa 21 cifro.Aja edini minus je da smrdijo za popi**it.Bo mela pa zdaj kmalu nove čevlje,take lušne sandalčkeuser posted image

kati-Žiga je ful facauser posted image ,aja pa vrtca mate pa res full za plačat,jaz rajš ne povem kok ga mamo miuser posted image

dajadada-super da je Nejko boljšeuser posted image

tejčica-Vid je pravi frajer.A pa kar sam že na poganjalca spleza,naš je tok previdenda se še ne upa noge dvigovat samo hodi zravenuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
22.2.2008 21:45:51   
Pikca
Kdaj se pa tebi izteče porodniška? A boš koristila še kaj dopusta?
...v pon. je koncuser posted image , sem mislila koristit še 7 dni dopusta... zdej pa ne vem, al naj vzamem bolniško pa pol dopustuser posted image  pa najbrž bo še Jernej zbolel čez kak teden ali dva...
...sicer pa zaenkrat kaže na lažjo obliko noric, nima prav veliko pikic in tudi vročine ne...
faca Žigauser posted image user posted image user posted image

vrtec in cene - v bodte srečne Ljubljančanke, pri nas v Domžalah ne upoštevajo nobenga kredita in še občina nič ne subvencionirauser posted image

Draja, navijam zate, da ti rata izborit svoje pravice!

Žabika, user posted image za Hano, da boste kmalu lahko spet okrog šibali

< Sporočilo je popravil Pikca -- 22.2.2008 21:47:31 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
22.2.2008 21:50:05   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

Kati ... za kater kredit se gre? ...
Rešitev stanovanjskega problema user posted image
A se mi ne vid, da delam v analitiki, a ne? user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Jernej čestitke za Karlosauser posted image user posted image . Pa itak da je to lažje reči kot mamauser posted image user posted image

A ne da? user posted image

Anja, jst ti iskreno prvoščim, da mate čim manj!
Amy - verjamem, da se boš odločila prav. user posted image
Pikca - vzemi nego user posted image . Dopust boš še krvavo potrebovala.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.2.2008 22:01:53 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
22.2.2008 21:53:22   
A-N-J-A
Punce poglejte si to,mali res razturauser posted image :

http://youtube.com/watch?v=fun4YFqCNS4

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
23.2.2008 7:49:35   
tejčica

user posted image user posted image user posted image   Ana, vse naj naj za 3. svečko.  user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
23.2.2008 8:02:04   
tejčica
Ela, Nejc in Anej, user posted image  za 11 mesecev.

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančkane.

Pikca, jaz bi na tvojem mestu koristila nego, dopust pa itak lahko porabiš še kasneje. Itak ga vedno prehitro zmanjka.user posted image

Kati, faca Žiga.

Punce, tole je moj zadnji vikend ko ponedeljek ni delaven. Jap, sam še en teden dopusta, pol pa delat.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
23.2.2008 8:39:03   
Pikca
jutro,

Ana, vse najboljše za 3. rojstni dan od nas štirih!

user posted image

Ela, Nejc in Anej, user posted image  za 11 mesecev.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
23.2.2008 8:42:31   
sezam
jutro

Ja, danes pa naša princeska praznuje 3. rojstni. Bodi še naprej tak sonček user posted image user posted image

user posted image

Hvala vsem za čestitke

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
23.2.2008 9:18:34   
draja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ana vse najboljše za 3. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela, Nejc in Anej vse najboljše za 11 mesecev!!!!!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
23.2.2008 9:36:40   
erna14

user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
23.2.2008 9:40:35   
erna14
SAM nahitr,pr nas mamo spet vrocino 37,6 in narascauser posted image ,tiste k mate bolaneuser posted image ,a se vam tud zdi da hitrej in bolj glasno dihajo ,sam k spi mu stejem izdihe je 24,tko da ne vem

pridm nazaj vas prebrat........

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
23.2.2008 10:23:58   
amy26
Aja, pa Živa nobenega mleka ne pije, ampak je pa kašice z allernovo 2-krat na dan. Poje cca. 300-350 ml allernove na dan.

Draja, Ela je ista, zjutraj in zvečer ji naredim grisolino z Allernovo poje glih tako od 300-350ml na dan.

Glede dojenja, zvečer se je mleka kar nabralo seveda ko je pa nisem dojila 20 ur tako da je ponoči lepo jedla in mi takoj zaspala, seveda ko se je pa končno najedlauser posted image .
Malo bom še vztrajala z dojenjem, seveda bom zelo pazila kaj jem, je pa ne bom dojila pred spanjem tako da bo vsaj prvo rundo lepo spalauser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
23.2.2008 10:28:27   
amy26
ANA vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo praznujete pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ti želim in dobrouser posted image

pa čestitke 11.mesečnikom ki danes praznujejo, Nejc, Anej in Maksuser posted image user posted image user posted image
pa seveda naši mali princeski ELI

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?